A WHO bizonyított bűncselekményei a “COVID-világjárványban” és ezek katasztrofális következményei – Értesítés ment az Egészségügyi Világszervezetnek a vádemelés okairól és a büntetőjogi szankciókról

Miközben világszerte folyik a globalista kampány a WHO hírhedt “pandémia-szerződése” kapcsán, mára már hivatalosan is világossá vált, hogy a WHO egy illegitim szervezet, melynek vezetői tömeggyilkos terroristák. Nemzetközi orvos-szakértői csoport tett most feljelentést a WHO vezetősége ellen a COVID-pandémia alatt elkövetett visszaélések, emberiségellenes bűncselekmények miatt.

Szőke Mária Magdolna – Modern Apokrif

Dr. Tess Lawrie közleményt tett közzé az Egészségügyi Világszervezettel kapcsolatosan, azzal az indokkal, hogy közölje, a WHO büntetőjogi eljárás alá vonható és büntetőjogi szankciókkal sújtható – a szöveget ezen a héten osztották meg Tedros Adhanom Ghebreyesusszal, Dr. Maria van Kerkhove-val, Dr. Janet Diazzal és Jeremy Farrarral , akik vezető pozíciót töltenek be a WHO-ban.

A szöveget az Egészségügyi Világtanács (WCH) nemzetközi jogászokból és egészségügyi tudósokból álló csoport segítségével készítették el.

Az alábbiakban ezt a beadványt közöljük:

“Tedros Adhanom Ghebreyesusnak, az Egészségügyi Világszervezet főigazgatójának ezúton értesítjük, hogy:

1. Az Ön tevékenysége a WHO főigazgatójaként a Covid-19 időszakban, amely főként abból állt, hogy félretájékoztatta a világ kormányait egy úgynevezett világjárványról, és ezáltal a kormányokat orvosi sürgősségi állapotok kihirdetésére késztette, amelyek nem léteztek – ezek az intézkedések fontos okozói annak az eseményláncnak, amely tömegesen követelt emberéleteket, súlyos testi sérülést, súlyos pszichés szenvedést és traumát eredményezett a bolygón élő emberek számára;

2. Az említett intézkedések miatt a kormányok nem megfelelően tesztelt SARS-CoV-2 genetikailag módosított organizmusokból (GMO) származó termékeket, tévesen “oltóanyagoknak” nevezett termékeket, amelyek egyben génterápiák is, valamint maszkviselési protokollok kényszerített előírásához vezettek be. Ezek kibvétel nélkül tudományosan megalapozatlan, embertelen és tudománytalan „társadalmi távolságtartási” intézkedések voltak, akárcsak a víruskimutatásra alkalmatlan PCR-tesztek vásárlása és alkalmazása, amelyeket később mesterségesen, spekulatív módon alkalmaztak az esetek számottevő növekedésének igazolására az illegális „lezárások”, üzletbezárások és emberek otthoni letartóztatásának igazolására;

3. Arra kérjük, hogy haladéktalanul hagyjon fel minden további olyan tevékenységgel, amely a kormányokhoz intézett hamis és csalárd kommunikációt foglal magában, amelyek egyéb katasztrofális eredményekhez vezethetnek, mint például a fent leírtak.

A szervezet igazgatójaként súlyos gondatlanság, súlyos hivatali visszaélés, vállalati csalás, sőt tömeges emberölés miatti bűnpártolás miatt is nyomoznak.

Álláspontunk tisztázása érdekében tisztelettel megragadjuk az alkalmat, hogy emlékeztessük Önt saját pozíciójára és jogi felelősségére.

Azáltal, hogy egyoldalúan káros stratégiákat ajánlott a COVID-ra adott válaszként, az Egészségügyi Világtanács által képviselt népek nem hiszik el, hogy Ön az 1. cikk szerinti alkotmányos kötelezettségeinek megfelelően járt el, mivel akkor rájuk nem vonatkozik a WHO Alkotmányának 67. cikkelye, amely védelmet és mentelmi jogot ír elő. Más szavakkal, Ön személyesen felelős a több millió halálesetért és hatalmas szenvedésért, amelyet a káros ajánlások illegális engedélyezésében játszott szerepe okozott. Ezen túlmenően, tekintettel a WHO kereskedelmi érdekekkel szorosan összefüggő tevékenységeiben nyilvánvaló összeférhetetlenségre, a mentesség nem garantált, ha [a szervezet/ esetünkben a WHO] ezen érdekek érvényesítése érdekében jár el.

A WHO politikáinak, ajánlásainak és mulasztásainak katasztrofális következményei a járvány idején:

1. Mérhetetlen szenvedés és halálozás

Az elmúlt négy év során emberek milliárdjai, akik bíztak és követték a WHO irányelvein alapuló kormányzati ajánlásokat, folyamatos fizikai és lelki szenvedéseken mentek keresztül, szenvedtek betegségtől, fogyatékosságtól, bevételkieséstől, szegénységtől, gyermekbántalmazástól, egyéb erőszaktól, sőt haláleset is történt. .

2. Az emberi jogok megsértése

A világ országainak kormányai drákói sürgősségi intézkedéseket vezettek be közvetlenül a WHO ajánlásai alapján, amelyek az alapvető emberi jogok széles körű megsértéséhez vezettek. Még a gyerekekre és a csecsemőkre is maszkot adtak és beoltották őket. Azokat az embereket pedig, akik kifejezték vagy ki akarták fejezni a szólásszabadsághoz, az utazáshoz, a testi autonómiához és a választás szabadságához való jogukat, megfenyegették, megfélemlítették, kényszerítették, elhanyagolták, bántalmazták, és bizonyos esetekben vegzálták, bebörtönözték vagy meg is gyilkolták. A WHO semmit sem tett az okozott súlyos károk kezelésére.

3. A COVID-19 elleni, bizonyítottan olcsó, biztonságos és hatékony kezelések és gyógymódok ajánlásának megtagadása

A COVID-19 hatékonyan kezelhető többcélú generikus, bizonyított hatékonyságú és biztonságos gyógyszerekkel, beleértve az Ivermektint és a Hidroxiklorokint, cinkkel, D-vitaminnal, C-vitaminnal és más immunstimuláló, egészségfejlesztő és véralvadásgátló kezelésekkel kombinálva. Ha nem tájékoztatták és nem hívták fel a figyelmet ezekre a kezelésekre a korai használat során, emberek milliói szenvedtek és haltak meg azért, mert nem kaptak korai kezelést.

4. „Vakcinák” néven bevezetett veszélyes génterápiák

Ön személyesen is felelős lehet a COVID-19 „oltásokkal” kapcsolatos halálesetekért és sérülésekért, mert nem tájékoztatta az embereket a következőkről:

1. Ezeknek a “vakcináknak” a hosszú távú kockázatai nem ismertek. Az LNP-modRNA platform megfelel az EU-ban, az Egyesült Királyságban, Dél-Afrikában, Ausztráliában és az Egyesült Államokban érvényes jogi definícióknak, amelyek törvényesen minősülnek géntechnológiával módosított szereknek (GMO-knak) és génterápiának, és az ezek okozta fizikai kockázatokat és mellékhatásokat legfeljebb egy hosszabb időtartamon keresztül azonosíthatják. Ez kb. 15 év, és valószínűleg utódoknak is átadták. Az embereket nem tájékoztatták a törvény által előírt módon arról, hogy az úgynevezett “védőoltások” valójában GMO-k.

2. A Pfizer egy eljárást követett az általa jóváhagyásra benyújtott termékek gyártása során, és egy másik eljárást az embereknek való oltására biztosított termék gyártása során világszerte. A második termék E. coli baktériumok és plazmid DNS felhasználásával készült, ami túlzott szintetikus DNS-szennyezést eredményezett, ami megerősíti, hogy ezek a fragmentumok képesek beépülni az emberi genomba. A Moderna plazmid-DNS-nek a gyártás során történő felhasználása a szintetikus DNS-sel való túlzott szennyeződést is eredményezte.

3. A Pfizer termékek tartalmaznak egy SV40 vírusból származó enhanszer génszekvenciát. Erről a génszekvenciáról ismert, hogy elősegíti a szintetikus DNS sejtmagokba történő szállítását, ami a kromoszómális integráció valódi kockázatát jelenti. A fenyegetés a beoltott egyedek tudta vagy beleegyezésük nélkül történő tartós genetikai módosítása, ami rendkívül súlyos bűncselekménynek számít.

4. Ezeknek a génszérumoknak a tartalma nem marad meg a kar izomzatában, ahogy ezt hazudták az oltás-kampány kezdetén az embereknek.

5. A tüskefehérjék hosszan tartó és ismeretlen ideig, esetleg korlátlan ideig termelődnek tovább a beoltottak szervezetében.

6. Ezek a Spike fehérjék kiterjedt mikrovaszkuláris koagulációt, valamint nagy erekben vérrögképződést váltanak ki.

7. A tüskefehérjék számos szövetben és szervben rakódnak le, beleértve a szívet, az agyat, a heréket, a petefészkeket, a májat és a lépet, szöveti degenerációt és betegségeket okozva.

8. A nagy mennyiségű Spike fehérje túlterhelheti az immunrendszert, ami az immunrendszer működési zavarait okozhatja, és növeli az összes fertőzés és rákos megbetegedés kockázatát.

9. A tüskefehérje mérgező , de ez az idegen antigén az áldozatok, azaz beoltottak szöveteire is idegen elemként hat, akár az egész szervezet számára, autoimmun betegségeket váltva ki az érintett a szövetekben.

10. A keletkezett antitestek nem semlegesítik hanem súlyosbítják a COVID-betegséget; a jelenséget a fertőzés “antitest-függő fokozódásának” nevezik .

11. Az ezekben a termékekben található plazmid DNS, amelyek létezését eltitkolták, további veszélyeket rejt magában ; különösen a Pfizer és az SV40 enhanszer és promoter szekvenciák esetében. Az érintett hatások a tumorszuppresszor gének megzavarása és a rák kockázatát növelő mechanizmusok előnyben részesítése.

12. Ezekben a termékekben a mesterséges modRNS hiperperzisztens az uracil N1-metilpsudouridinnel való helyettesítése miatt. Ez meghosszabbítja a toxikus Spike fehérjék termelődését, és mutációkat is okoz a riboszómán belül, így számos előre nem látható fehérje és polipeptid is keletkezik. Komoly kockázatot jelentenek az autoimmun betegségek széles spektrumának kiváltására.

13. Ezenkívül a PEGilált lipid nanorészecskék, amelyek a genetikai rakományt az áldozat sejtjébe juttatják, mérgezőek.

5. A tájékoztatáson alapuló beleegyezés megsértése történt a COVID-oltások alkalmazásakor.

A WHO főigazgatói kijelölt jogköre alapján a legtöbb ember világszerte bízott a szavaiban, amikor kijelentette, hogy a COVID-19 vakcinának mondott szérum „biztonságos és hatékony”. Ez az állítás nem támasztható alá, és a COVID-19 oltási szerződések is cáfolják a “hatékony és biztonságos” narratívát. Mint ilyen, megsértették a szabad és tájékozott beleegyezéshez való jogot minden olyan ember esetében, akit kísérleti Covid-19 génterápiával, úgynevezett „vakcinákkal” fecskendeztek be.

Ezenkívül soha nem értékelte az emberéletet az ezekkel a kísérleti szérumokkal kapcsolatos kockázatok tekintetében, és nem tájékoztatta a nyilvánosságot a vakcina-sérülésekről szóló jelentések számának növekedéséről. A Vigibase, a WHO farmakovigilanciai adatbázisa, az Uppsalai Egyetemmel együttműködve, több mint ötmillió olyan ember jelentését tartalmazza, akikről azt feltéteezik, hogy maradandóan károsodott az egészségük a genetikai COVID-19 „vakcinák” beadása miatt, de nem kértek vagy nyújtottak be átlátható, független és időszerű elemzést ezekről az esetekről.

Ezek a tények egyenesen ellentmondanak a Nürnbergi Kódexnek, amelyről 1948-ban állapodtak meg, hogy megakadályozzák az embereken végzett orvosi kísérleteket az ő beleegyezésük nélkül, miután a második világháború súlyos emberi jogi megsértését követték el.

A közleményt aláírta:

Az Egészségügyi Világtanács (WCH) Irányítóbizottsága

Shabnam Palesa Mohamed (WCH Afrika), Fahrie Hassan (WCH Afrika), Emma Sron (WCH Észak-Amerika), Dr. Marivic Villa (WCH Észak-Amerika), Dr. Mark Trozzi (WCH Észak-Amerika), Izumi Kamijo (WCH Ázsia), Fordulat. Dr. Wai Ching Lee (WCH Ázsia), Dr. Gilbertha St Rose (WCH Caribbean), Christof Plothe DO (WCH Europe), Dr. Mazen Nasreddine (WCH Levant), Lucinda van Buuren (WCH Óceánia), Dr. Anne O’ Reilly (WCH Óceánia), Prof. Héctor Carvallo (WCH Latin-Amerika), Marco Albertazzi (WCH Latin-Amerika), Dr. Tess Lawrie (WCH főkoordinátor)


Szőke Mária Magdolna – Modern Apokrif

5 thoughts on “A WHO bizonyított bűncselekményei a “COVID-világjárványban” és ezek katasztrofális következményei – Értesítés ment az Egészségügyi Világszervezetnek a vádemelés okairól és a büntetőjogi szankciókról

 1. A beadvány önmagában üdvözlendő, de biztosan nem nyertes stratégiát tartalmaz. Mivel a GMO hazugság az indoklás alátámasztása. Több rétegű a hazugság, és a küzdők megállnak az első hazugság után most is, és ez hatalmas hiba. A beadványt kiegészíteném ennek a több rétegű hazugságnak a bemutatásával, ami végül ugyanúgy számonkérést kell eredményezzen. A két megközelítés között az a különbség, hogy a teljes hazugság feltárás megakadályozza azt, hogy a jövőben egyhamar ne ismétlődhessen meg az egészség terror, és örök tanulság lehessen. A GMO hazugság viszont a mihamarabbi jövőbeni további visszaélés alapja.

  Túl a felelősségre vonáson, azt gondolom, hogy ahova az oltásokból eredő nyereség került, illetve ahonnan a járványosítás egészségizmus akció indult, onnan lehet és kell is kártérítést követelni. Azonnali vagyon befagyasztással, lefoglalással.
  Így követelném, hogy a WHO is fizessen kártérítést az oltáskárosodottaknak(évjáradékot), és az oltatlanoknak(egyszeri kártalanítást) egységesen, a beoltottsági és károsodás miatti kérvényezési adatok alapján. Aki placebót kapott, annak nem járna semmi. A járvány kampány nem megfelelő kezelése miatti indoklással. Mindenképp kockázatot jelent az, hogy a bírósági eljárások alatt a pénz eltüntethető, és annak is ideje van, amíg eldőlne, hogy a WHO-n belül az egyének, vagy szervezetek vagyona a kár fedezete, esetleg mindkettő. A pénz beszél.

  Ettől függetlenül még ki kell lépni a WHO-ból. Semmiképp nem következhet be a nagyratörő világkormány elképzelés sikere, aminek ez a szervezet az egyik eszköze.

 2. Helyesbítés, természetesen: A két megközelítés között az a különbség, hogy a teljes hazugság feltárás megakadályozza, hogy a jövőben egyhamar megismétlődhessen az egészség terror, és örök tanulság lehessen.

 3. Hirtelen halál áldozta lett a svájci covid-oltásokat erőltető alkancellár 2024. május 10.-én pénteken egy hegyi túra alakalmával.

  A svájci híres ember legalább 3-szor volt oltva.

  Forrás:
  1)
  Szőke Mária Magdolna
  https://szmm.substack.com/p/hirtelen-halal-vegzett-a-svajci-muller?utm_source=post-email-title&publication_id=1059304&post_id=144552756&utm_campaign=email-post-title&isFreemail=true&r=1qvt5j&triedRedirect=true&utm_medium=email

  2)
  Vizekanzler André Simonazzi ist verstorben
  https://www.srf.ch/news/schweiz/bundesratssprecher-ist-tot-vizekanzler-andre-simonazzi-ist-verstorben

  3)
  Bei Wanderung zusammengebrochen: Vizekanzler und Bundesratssprecher André Simonazzi ist tot
  https://www.srf.ch/news/schweiz/bundesratssprecher-ist-tot-vizekanzler-andre-simonazzi-ist-verstorben

 4. Az emberek többsége nem tudja mi a “virus” szó jelentése. És ebből származik az alapvető bonyodalom, sőt az, hogy könnyen meg lehet téveszteni ezzel az emberek többségét.

  Na most, ha letisztázzuk a szó jelentését, és tudatjuk az emberekkel ezt, szépen elkezdenek majd helyére kerülni a dolgok.

  A vírus egy latin szó és azt jelenti, hogy méreg.
  Ilyen egyszerű!

  Tehát egy emberi testbe bekerülő méregre képtelenség védőoltást vagy gyógyszert adni. Csupán két lehetséges megoldás van:
  1. Megakadályozni, hogy a méreg a testbe bekerüljön.
  2. A már bekerült mérget ki kell a testből takarítani.

  Különben a legtöbb vírus(méreg) a civilizálódott világ környezeti, ipari szennyeződéseiből áll.
  A levegőn, vízen, táplálékon, kozmetikai és tisztítószereken és “gyógyszernek” hazudott drogokon keresztül jut a testbe.

  Ezért a vírus nem alapvetően gyógyászati, azonban súlyos környezetvédelmi fenyegetés és probléma.
  Hangsúlyozom – a GYÓGYSZERIPAR – is környezetvédelmi probléma!

 5. https://www.bitchute.com/video/XFgvgneuhXMJ/
  CONVERSATIONS WITH DR. COWAN & FRIENDS| EP 45: DR. MARK BAILEY | MIRROR | RE-UPLOAD
  Az évekkel korábbi beszélgetés arról szólt, hogy áll a helyzet a vírus tüskefehérje kimutatással, és a nano lipidekkel. Valamint mi a genetika.

  2022-04-22-én már megemlítettem pár dolgot. Ebből idézve:
  „4. Felmerült, hogy a fehérjék, a DNS és az RNS mesterséges egymásba átalakítási kísérleteit és igazolását le kellene írni, közzétenni. Ez tudományos kérdés, és nincs ilyen igazolás. Az oltás működésről szóló állítások igazoláshoz ez alapvetően szükséges lenne.
  5. Van egy, természetesen alá nem támasztott, nem bizonyított elképzelés, ami a betegséget genetikai hibának, mint oknak tulajdonítja. Ebben az esetben próbálják a genetikai megoldást megoldásnak beállítani. A “vírus” genetikai kísérleteket egysejtű organizmusokon (baktérium, pl. E.coli) végzik. Egysejtű E.coli baktériumot szoktak használni a fehérjeszintézis folyamatának modellezésére, de ezt nem szabad általánosítani az emberre. Nem olyan egyszerű az emberi sejtműködés, hogy ha egy gént odateszel valahová, akkor fehérjévé fog alakulni. Az emberben rengeteg sejt van, amiknek se az egyedi, se az összehangolt működését (kölcsönhatását) nem lehet egyszerű szabállyal leírni.
  Nincs kimondva, de én úgy értem, hogy a vírus fedőnév maga a genetikai kísérletezést rejti magába.”

  A genetikával kapcsolatban most néhány gondolatot részletesebben kiemelnék.
  -Ha Dr. Cowan oltana, sok erőfeszítést tenne azért, hogy lássa, mi történik. Keletkezik-e tüskefehérje, mennyi és melyik testrészben? Nem lehet arról kutatást találni, ami kimutatja, hogy keletkezett mondjuk 2 nanogramm tüskefehérje valahol a testben. Ha pedig soha nem mérték meg, honnan lehet tudni, hogy működik-e az elmélet? Tudjuk, hogy a tüskefehérje leírt funkciója nem lehetséges, mivel nincs korona vírus, aminek lehetne tüskefehérjéje. Ez megfigyelési hiba.
  -Dr. Bailey megerősíti, hogy nem tudjuk, hogy mit csinálna a tüskefehérje, ha termelődne a testben. Ami tudható, hogy idegen fehérje nem jut be a sejtmagba. Tudható, hogy fehérjét nem lehet vizsgálni a vérben, vagy más testfolyadékban. Például az alumíniummal is az a probléma, hogy nem lehet vértesztet csinálni róla. Az agyba kerül. (Megj: Ha a szifilisz higanymérgezés, akkor a szifiliszt miért lehet tesztelni? Vagy épp ebből derül ki, hogy a szifilisz teszt teljesen kamu?) Az a baj tüskefehérjével, hogy nem lehet megmérni. Egyébként is sok kétség merül fel abban a vonatkozásban, hogy képződik-e egyáltalán tüskefehérje.
  -Fehérje képződés lehetséges egy teszt kémcsőben. Úgy, hogy E. coli baktériumot adnak hozzá a kísérleti kiinduló anyaghoz. Ez az eljárás széleskörűen elterjedt a genetikai anyagok előállításában.
  -Arról, hogy vajon az RNS vagy a DNS „gyártja”-e a fehérjét, Dr. Bailey elmondja, hogy szerinte az E coli DNS-e, genomja alakítja ki a fehérjét, ami egy kolónia, telepszerű. Az E coli táptalaj készíti a tüskefehérjét, mégpedig úgy, hogy a baktériumot megvágva a fehérje nem teljesen ismert módon „belefűződik”. Az inzulint hasonlóan készítik el. E coli tenyészethez adják az inzulin gént. (Megj: Talán a NEUROD1 génre gondol, aminek a mutációjához is kötik a kettes típusú cukorbetegség kialakulását a genetikusok. Mára kiderült, hogy az inzulin se található meg a természetben. Egy kémiai úton gyártott anyag.) Egysejtűvel a sejt hasítást könnyű elvégezni, de az emberi testben a DNS nem kopog be minden sejt ajtaján, hogy beléphet-e. (Megj: A sejt törés(=megvágás) modell lehet közérthetően a tükörtojás készítése. Ha feltörjük a tojást (= egy sejt), és forró zsírba (=nanosítható lipid, fröcskölhet) tesszük, a benne levő, természetes, saját fehérje rész kicsapódik. Nincs külső, idegen fehérje a folyamatban. Ez történhet az egysejtűekkel is, amikben van belső fehérje, amikor megvágva (pl. grafénnel) forró zsírral (nano lipid) találkoznak.)
  -A szintetikus nano lipid tanulmányokból viszont közismert, hogy azok elterjednek az egész testben, akár a csontvelőbe. (Megj: Aztán ha ez a műanyag felforrósodik, és még meg is vágódik bármelyik sejt, az a bajok táptalaja. Másképp, ha a szerveink külső burka sérül (a sejtek), és forró zsír kerül belülre, kicsapódhat, megsülhet a szervi beltartalom.) Kísérletekben, amikor egerekbe lipid nanorészecskéket oltottak, nagyon sok gyulladás keletkezett.
  -Lehetséges-e a genetika? A CRISP génszerkesztésnél azt mondják, hogy enzimmel vágják szét a DNS-t, és beillesztik a jó szekvenciát a hibás helyett. A gyakorlatban egyszerre egy sejtet lehet felvágni, és nem lehet tudni előre, mi fog történni évek múlva. Az egyáltalán nem egyértelmű, hogy ha egy génbe (sejtbe) beleillesztenek egy fehérjét, attól pont a kívánt fehérje fog termelődni, ez sokkal bonyolultabb ennél.

  Összefoglalva ma azt mondanám, hogy a genetika „tudománya” = visszaélés a tükörtojás elkészítésével. Ne felejtsük el, hogy nekünk egy méregtelenítő élettani működésünk van (másképp szemétgyűjtő/rubbish decollector), amit nem szabad traumatizálni, megsebezni.
  De nemcsak genetika nincs, mint gyógymód. Dr. Bailey megemlítette Jézust, aki a leprás történettel tanítja meg nekünk, hogy nincs fertőzés.

  Ui. A kommentben valaki felvetette kérdésként, hogy a szintetikus nano lipid gyártó oltásra az Ivermectin hogyan hat? Amikor a covidtól és az oltástól nem keletkezik élő parazita.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük