Felhívás az mRNS alapú BCG oltás beadása ellen

Tekintettel, hogy információ van arról, hogy a kötelező oltások közül először a BCG oltást akarják mRNS alapúvá tenni, amit a kórházban 1 vagy 2 napos csecsemőknek adnak be, az alábbi felhívást tesszük letölthetővé, hogy könnyebb legyen a kórházban fekvő, kiszolgáltatott helyzetben lévő anyáknak az oltás beadása ellen fellépni!

21 thoughts on “Felhívás az mRNS alapú BCG oltás beadása ellen

 1. Sajnos ha majd a gyerekorvoshoz is kerül a gyerekünk, nem tudom, hogy ő mit fog majd neki adni. Szülőként nem tudjuk ampulla alapján megkülönböztetni a “régi hagyományostól” az új RNS alapú oltást. Se a bevezetésé ek idejét, sem a lehetőséginket nem ismerjük igazán.
  A többi szülő nevében is komolyan érdekelnek a fenti kérdések.

  1. El lehet, és el is kell kérni a vakcina összetételének leírását, ez a tájékozott beleegyezés része kell h legyen. Az összetevők alapján már következtetni lehet, h miféle az oltás, hagyományos v új technológia.

   1. Ugye, nem gondolod komolyan amit írsz? Szerinted rá lesz írva? Évtizedekig a rengeteg mérgező adalékanyag sem volt ráírva az élelmiszerekre és még ma sem minden van. Ki tudja, mióta esszük a csótányokat porrá zúzva és nincs feltüntetve!!!!!! Irtás van ember! Te szólsz a hangyáknak, meg az egereknek, ha pusztítani akarod őket? Most legalább megtudja a mocskos embertömeg, milyen, amikor ok nélkül, más élőlények életére törnek.

 2. Minden nyugati, népírtó állomokból származó oltás potenciálisan tartalmaz olyan anyagokat, ami az újszülöttet autistává teszi. Ez Magyarországon is így van, mióta a rfeller-EU ellenőrzi és gyártja a vakcinákat. Vajon miért van ennyi ADHD-s, autizmus spektrum zavarral küzdő gyerek? Az oltások miatt. Minden szülőnek fel kell ébrednie ebben az oszágban, és kikényszerítenie a népírtó ‘kormánytól”, hogy minden, de minden gyerekoltás legyen önkéntes.Az, hogy nem minden gyerek autista, csak annak tudható be, mint a covid oltásoklnál, hogy nem minden oltás tartalmaz autizmust okozó mérget. De könyörgöm, Őn kitenné magát, vagy a saját gyerekét a népírtók “orosz rulettjének”???

 3. Tisztelt Tomasi Úr!

  Kérem engedje meg kérdésemet Önhöz. Minap néztem egy előadását, ahol egy tudományos konferencián turbórákos esetekról számolt be. Illetve arról is beszámolt, hogy nem oltottak is jönnek Önhöz, oltásszerü tünetekkel. Ezzel kapcsolatban két kérdésem is lenne, nagyon érdekelne a véleménye:
  Az egyik kérdésem:
  Ön szerint mi okozza az oltottakban a turbórák folyamatát?
  A másik:
  Átadhatja-e oltott nem oltottnak házastársi együttélés során azt az anyagot, ami turbórákot okoz?

  Köszönöm válaszát előre is!

  Üdv:

  A

  1. csakis az oltások mérgező anyagai lehetnek az oka a turbóráknak. Az átadás vitatott kérdés. A szexuális átvitel nagyon valószínű, de biztosan nem olyan fertőző, mint maga az oltás.

 4. Dr. Tom Cowan : 5G and vaccines have caused the pandemic
  Sudden Death
  https://www.bitchute.com/video/8D84jQAkhLKh/

  Már korábban fordítottam egy részt abból a teljes videóból, aminek egy részlete külön ki van emelve.
  Az első logikai gondolatsor, amivel Dr. Cowan a hallgatóság felé fordult:
  Tegyük fel, hogy egy tudós vagy, aki kap egy kérést: sok delfin pusztult el mostanában az északi sarkkörön, gyere, vizsgáld ki az esetet. Ha csak egyféle lehetőséged van arra, hogy kivizsgáld, mit fogsz megvizsgálni?
  Meg akarod vizsgálni a delfinek genetikai anyagait.
  Meg akarod vizsgálni a delfineket, mert feltételezed, hogy ezt vírus okozhatja, ami fertőző lehet a delfinek között.
  Valaki beletehetett valamit a vízbe, amitől elpusztultak. Bingó! (a szó szerinti szöveg: „somebody put some shit into the water here… that’s what’s happened.”)

  Én úgy tudom a legegyszerűbben megfogalmazni, hogy mi folyik itt az oltásokkal és mérgezésekkel kapcsolatban jelenleg társadalmi szinten:
  az emberi hiszékenységgel való pofátlan visszaélés.
  Ami nincs:
  -speciális gyógyító anyag a rák elleni oltásban (most kezdik reklámozni a rák elleni oltást!)
  -gyógyító anyag a veszettség elleni oltásban
  -gyógyító anyag bármilyen oltásban
  -gyógyító anyag az mrns oltásokban

  Akár a Nebáncsvirág Egyesület anyagai, akár például a Dr. Cowan videó folytatása alapján bennem azt erősítik meg a meglévő oltásokkal kapcsolatos tapasztalatok, hogy a világon eddig egyetlenegy oltásról se tudták bebizonyítani, hogy megvéd egy betegségtől. Csak képes meggátolni tünetek megjelenését úgy, hogy elfojtja azokat, de helyette megjelenik annak a méregnek a tünete, ami az oltás tartalma miatt keletkezik. A következő generációban, ha nincs eléggé megmérgezve, akkor a normál fejlődési folyamatok és azok tünetei ismét megjelennek, amik egyáltalán nem kórokozók által létrehozott jelenségek.

  Dr. Cowan azt is elmondja a videóban, hogy az emberek elektromos lények, és a bennünk levő ásványok az elektromágneses impulzusok melléktermékeiként keletkeznek.
  Azt én teszem hozzá, hogy ha „folt” van a testben, vagyis egy hely, ami nem kap megfelelő hullámhosszt, ami az adott helyen a test építéséhez, működéshez kell, ott a test nem fog rendeltetésszerűen működni. Vagy azt várnánk? Egy oltástól, ami mondjuk vitaminos infúzió só (rák gyógyszer?)? ’Áram’ nélkül? Meglévő testi egészséges információk nélkül?

  Már majdnem teljesen, vagy talán már teljesen is eljutottunk odáig, hogy igazán nincs tudományos kérdés se. Addig sem érthető semmilyen kötelező mérgezési intézkedés meghozatala, és bármilyen módon bármilyen mérgezés végrehajtása. Józan paraszti ész és emberség alapján. Ha nem ez történik, az embertelenség, emberiség ellen elkövetett bűntény. Valamint az élővilág ellen elkövetett cselekmény, ebben meghaladta a mostani gonoszság Nürnberget.
  A létező oltások és a táplálék rákkeltő mérgezése ellen ismét tiltakozom.
  Követelem a betiltást, illetve a tűrésre kötelezést, tiltakozom a mérgek befogadására (élővilág!), illetve megvásárlására kötelezés ellen.

  Egy következmények nélküli mondat a Pfizer egyik igazgatójától (magyarnemzet.hu)
  Valami bűzlik – eddig eljutott a média, de közben annyi csöpp kerül a pohárba, hogy a betelés és kifolyás szélén áll.
  Az ellenállásunk mindenképpen jogos, bármilyen időzítéssel és bármilyen formában.

  A Dr. Cowan videó fő témája az 5G sugárzás megbetegítő hatása.
  Azt mondja, hogy nagyon sok függ attól, hogy milyen ásványok kerültek bele a testünkbe (megj: nem lehet véletlen és céltalan a Covid oltásokba beadott mindenféle ásvány kombináció, ami egyértelmű szükségtelen fekete mágia).
  Példaként felhozott az, hogy akinek oltással sok alumínium van már a testében, az nagyon fogékony az 5G sugárzásra. Az alumínium olyan, mint egy áram vevő-továbbító receptor, ami a testben elektromágneses vihart tud kiváltani. A hatás pedig fajtalanít, sterilizál, sejt szaporodás gátló. Látjuk, hogy kihalnak a fajok. Miért? Hát ezért.

 5. (Az eredeti felhívás, illetve forrás: https://jamesroguski.substack.com/p/alternative-media)
  https://www.activistpost.com/2023/01/action-item-ask-alternative-media-to-report-on-the-secret-who-negotiations.html
  Cselekvési pont: kérje meg az alternatív médiát, hogy számoljon be a WHO titkos tárgyalásairól
  2023. január 8.

  Kérem, segítsen felvenni a kapcsolatot az alább felsorolt összes médiaforrással, hogy ösztönözze őket arra, tudósítsanak a Nemzetközi Egészségügyi Szabályzat javasolt módosításairól és a javasolt „Pándémiás Szerződésről”. Ez a probléma nem csak az Egyesült Államokban van. Ez egy világméretű probléma. Nagyon hálás lennék, ha olvasóim segítenének megtalálni az alább felsorolt személyek és szervezetek elérhetőségeit.
  (…)
  Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) Nemzetközi Egészségügyi Szabályzat Felülvizsgáló Bizottsága (IHRRC) 2023. január 9. hétfőtől január 13. péntekig titkos ülést tart. Az IHRRC a Nemzetközi Egészségügyi Szabályzat (IHR) javasolt módosításait tartalmazó, jelenleg 46 oldalas dokumentum véglegesítésén fog dolgozni.

  A javasolt módosítások a következők:
  1. Az Egészségügyi Világszervezet általános jellegének megváltoztatása egy csupán ajánlásokat tevő tanácsadó szervezetből, egy irányító szervvé, amelynek nyilatkozatai jogilag kötelező erejűek lennének. (1. cikk)
  2. A Nemzetközi Egészségügyi Szabályzat hatályának jelentős kiterjesztése olyan forgatókönyvekre, amelyek pusztán már “potenciálisan befolyásolhatják a közegészséget”.
  3. Törekedni kell a “méltóság, az emberi jogok és alapvető szabadságjogok tiszteletben tartásának megszüntetésére”. (3. cikk)
  4. Adja meg a WHO főigazgatójának a “egészségügyi termékek elosztási tervén” keresztül az ellenőrzést a gyártási eszközök felett, hogy a fejlett részes államoknak előírja a világjárványra reagáló termékek utasítás szerinti szállítását. (13A. cikk)
  5. Adjon felhatalmazást a WHO-nak, hogy megkövetelje az orvosi vizsgálatokat, a profilaxis és a védőoltás igazolását, valamint az érintkezés-kontaktok nyomon követését, a karantént és a KEZELÉS alkalmazását. (18. cikk)
  6. A globális egészségügyi bizonyítványok rendszerének bevezetése digitális vagy papíralapú formában, beleértve a vizsgálati-, oltási-, profilaxis-, gyógyulási bizonyítványokat, utasmeghatározó űrlapokat és az utazó egészségügyi nyilatkozatát. (18., 23., 24., 27., 28., 31., 35., 36. és 44. cikk, valamint 6., 7. és 8. melléklet)
  7. Meghatározatlan dollármilliárdokat irányításon át a Gyógyszerészeti Kórházi Sürgősségi Ipari Komplexumba, elszámoltathatóság nélkül. (44A. cikk)
  8. Engedélyezze a személyes egészségügyi adatok nyilvánosságra hozatalát. (45. cikk)
  9. Az Egészségügyi Világszervezet kapacitásának nagymértékű kiterjesztése az általuk tévesnek és dezinformációnak tartott információk cenzúrázására. (1. melléklet, 36. oldal)
  10. Kötelezettséget kell teremteni az IHR-infrastruktúra kiépítésére, biztosítására és karbantartására a belépési pontokon. (10. melléklet)

  A 76. Egészségügyi Világközgyűlés a tervek szerint 2023. május 21. vasárnap és 2023. május 30. kedd között kerül megrendezésre. Ahhoz, hogy a javasolt módosításokat a 76. Egészségügyi Világközgyűlésen figyelembe lehessen venni, azokat legalább 4 hónappal korábban be kell nyújtani az Egészségügyi Világszervezethez. Az IHRRC azt tervezi, hogy a javasolt módosításokat 2023. január 15-ig, vasárnapig benyújtja a WHO-nak.
  A Nemzetközi Egészségügyi Szabályzat létező, jogilag kötelező erejű nemzetközi jog. Ha a javasolt módosításokat a 76. Egészségügyi Világközgyűlés elé terjesztik, akkor a 194 tagország egyszerű többséggel elfogadhatja azokat. Az IHR szabályai szerint, ha a javasolt módosításokat elfogadják, a tagországoknak nem kell további lépéseket tenniük. … Nem lenne szükség a nemzeti vezetők aláírására.
  (…)

  1. Ha ez megtörténik, akkor már tényleg jobb lesz, ha mindenki megy oda, ahová való: ki a pokol bugyraiba, ki pedig Isten Országába. ❤ Földi Pokolban nem lehet cél túlélőként élni.
   Isten segítsen minket!

 6. Tiszteletem. Képet javítani kellene, minimum áthúzni az oltóanyagot rajta, elvégre nem propagálnánk használatát ugye? Kanyaró elleni oltás tiltását is jó lett volna már sok évvel ezelőtt megfogalmazni. Mégis miért tartott eddig Uraim?! Köszönet ezért az iratért.

  1. Megdöbbentő! Ki tudja, hány szekrény lehet még tele hasonló csontvázakkal?! Legfőbb ideje lenne az ÖSSZES oltásnak nevezett kotyvalékot nagyon szigorú és teljes körű vizsgálatnak alávetni, de nem a jelenlegi üzleti modellben érdekelt szervek, hatóságok és oltóanyaggyártó cégek “szakértői” által, mert ott előre borítékolható a korrupció!
   Az érintett kisbabák, gyermekek szülei és az oltásra kötelezett felnőtt páciensek kellene hogy megbízzanak függetlennek ítélt laboratóriumokat és (akár oltás-szkeptikusnak tartott!) szakembereket, akiknek a vizsgálati eredményeit hajlandók lennének elfogadni! Addig pedig élni kellene az alkotmányos jogokkal, és nemet mondani egy bizonytalan kimenetelű és potenciálisan veszélyes egészségügyi(nek nevezett) beavatkozásra! Az isteni eredetű természetjog szerint senkinek sincs joga más emberek testén erőszakot tenni, főleg, ha az maradandó károsodást vagy akár halált is okozhat! Pláne nincs joga más emberek gyermekeinek testével rendelkezni, kétes indokokra és kamu veszélyhelyzetre hivatkozva!

   Az Isten szerelmére, nem születünk rabszolgának, csak később tesznek azzá bennünket, ha hagyjuk! Mikor ébrednek már rá a rabszolgásított tömegek, hogy mi folyik itt?

 7. Kötelező és ajánlott (védő)oltások listája Európában.
  Különös, hogy míg vannak olyan európai országok, ahol egyetlen gyermekkori oltás SEM kötelező, addig Magyarországon minden, kisgyermekkorban adható oltás egyben KÖTELEZŐ is.
  Külön érdekesség, hogy miközben a tűblázatot kerestem a neten, azt tapasztaltam, hogy a Google semelyik, a táblázattal összefüggő szövegre keresve NEM ADJA ki ezt az oldalt a találatok között.
  Vagyis a Google ELREJTI ezt az oldalt – és az ugyanezt a táblázatot a saját oldalán megosztó gyermekorvos oldalát is – az emberek elől.

  http://www.ketezeregy.hu/oltas/index.html

 8. Kötelező és ajánlott (védő)oltások listája Európában.

  Különös, hogy míg vannak olyan európai országok, ahol egyetlen gyermekkori oltás SEM kötelező, addig Magyarországon minden, kisgyermekkorban adható oltás egyben KÖTELEZŐ is.
  Külön érdekesség, hogy miközben a táblázatot kerestem a neten, azt tapasztaltam, hogy a Google semelyik, a táblázattal összefüggő szövegre keresve NEM ADJA ki ezt az oldalt a találatok között.
  Vagyis a Google ELREJTI ezt az oldalt – és az ugyanezt a táblázatot a saját oldalán megosztó gyermekorvos oldalát is – az emberek elől.
  A linkre kattintva, majd UTÁNA a bal oldali menüben az “EU-oltások” pontra kattintva jelenik meg a táblázat.
  (Kérem, hogy az előző hozzászólásomat töröljék.)

  http://www.ketezeregy.hu/oltas/index.html

  1. Érdekes az az oltás oldal, de van benne egy tévedés, persze nemrégóta fedezte fel Karen Starko az igazságot a spanyol náthával kapcsolatban: A sok halálozás oka nem a vírus volt, hanem a nagy mennyiségű aspirin szedése, ugyanis az I Világháború után eladatlan hatalmas készleteket valahogy az emberek nyakába kellett sózni. Ezért az alap fejadagok sok százszorosát is ajánlották akár. Később, talán a 60-as években mutatták ki, hogy az apsirin az egyik olyan enzimet gátolja le, ami a tüdő vizenyő eltávolításában és a tüdő ACE2 sejtreceptorainak védelmét látja el. Másszóval az aspirin nagy mennyiségű szedésével, szinte utat nyitottak a spanyol náthának, ami valójában semmivel se volt veszélyesebb, mint bármelyik másik nátha vagy az influenza, ezért is nem haltak bele emberek a járvány legelején az USA-ban. Csak később haltak meg olyan sokan és csak ott, ahol az emberek nagy mennyiségű aspirint szedtek.
   Dániában nem csak az étkezés de a gyógyszerszedés tekintetében is nagymértékű visszafogottság volt abban az időben.

 9. Szerintem a gyerek orvosok is hibásak ebben egy sem mondta,hogy ne adassák be ezt agyerekeknek! Nem lesz 1 tiszta vérű gyerek sem,ha nem hívják fel a szülök figyelmét,hogy álljanak ellen! Nálunk nem büntethető,ha nem adatják be! Hozzáteszem, hogy az a gyerek még egészséges is marad!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük