Változnak az erőviszonyok

Erősödik a bizalmatlanság az oltásokkal szemben és a közhangulat is kezd a politikai elit ellen fordulni. Elon Musk már nyíltan Fauci perbe fogására szólít fel.

Forrás: Dr. Steve Turley @ YouTube
https://youtu.be/c4H9II4XYaA

https://www.bitchute.com/video/p1tcHaJPpTIw/

4 thoughts on “Változnak az erőviszonyok

 1. Mária üzenete – TÁMADÁS EURÓPÁRA | Gisella Cardia (Trevignano Romano, Olaszország) 2023. január 3.:

  Drága gyermekeim, köszönöm, hogy szívetekben válaszoltatok hívásomra. Gyermekeim, nehéz idők várnak rátok, ezért arra kérlek benneteket, hogy szaporítsátok imáitokat, és mindenekelőtt imádkozzatok a Szent Rózsafüzért, amely egy erős fegyver a gonosz ellen. Gyermekeim, most nagyobb szükségetek lesz olyan védelemre, mint korábban, amiért sokan már nem imádkoztok, készen kell állnotok és készülnötök lelketek erre az átalakulására. Engedd, hogy megérintsen téged a világosság, ne ragadj el a gonoszságtól. Ma a gonosz abban a hitben ünnepel, hogy győzött, elveszi a lelkeket, megtéveszti őket, hogy a világ fényei, a hatalom és a vágy fontosabb, mint az imádság és az Isten. Gyerekek, tűz hull az égből, mert a földnek meg kell tisztulnia. Sok természeti katasztrófa, földrengés és árvíz lesz, amelyek úgy követik egymást, mint még soha. Arra kérlek benneteket, hogy imádkozzatok az Egyházért és népéért, a korruptakért, akik eltévedtek, sok pap, püspök és bíboros össze van zavarodva. Kérem a papokat: hallgassatok és higgyetek szavaimnak, különben a pokol vár rátok. Gyerekek, meg akarlak menteni benneteket, a szavak cserbenhagynak, kérlek segítsetek, legkedvesebb gyermekeim. Atyám rád néz, és sok kegyelem árad ma rád. Azt mondom nektek, hogy a Szentatya Isten jelenlétében van a mennyben, és arra kér titeket, hogy szeressétek egymást. Az államfőt megtámadják, a háború megtámadja (eléri?) Európát. Most áldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

  Gisella: Én is láttam az irgalmas Jézust, hiszem, hogy ma sok irgalmat küldött mindannyiunknak

  SZENT MIHÁLY ARKANGYAL ÜZENETE LUZ DE MARIA ÁLTAL 2023. JANUÁR 4-ÉN

  Királyunk és Urunk Jézus Krisztus szeretett gyermekei:

  A Szentháromság által küldve jöttem hozzátok.

  ARRA HÍVLAK BENNETEKET, HOGY FOLYTASSÁTOK A SZEMÉLYES CSELEKVÉS ÉS CSELEKVÉS MEGVÁLTOZTATÁSÁNAK FÁRADSÁGOS MUNKÁJÁT.

  Eljön az idő, amikor az események beteljesedése előrehaladtával a búza elválik a kévétől (Mt 13,24-26).

  A gonosz folyamatosan kísérti az emberi teremtményeket, mindannyiukat: egyesek elbuknak, mások pedig kitartanak, szilárd, érett és tudatos Hittel ellenállnak, anélkül, hogy elveszítenék a reményt a bűn állapotában lévők megtérésében. Mennyei Légióim állandó éberséget tartanak fenn a lelkek védelmében.

  Szembe kell nézniük a gonosszal, amely visszaélve a technológiai eszközökkel, az emberi teremtményeket csodálatba ejti azzal, hogy képeket teremt az égben, hogy összezavarja őket, és így az Isteni Akarattal ellentétes útra terelje őket.

  FELHÍVOM ÖNÖKET, hogy továbbra is “ERŐSEN ÁLLJUNK HITBEN”, NEM ENGEDVE, HOGY A HIT ELMENJEN (I Kor 16, 13).

  Imádkozzatok, imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, az isteni harag kiárad a földre a sok bűn, perverzió és kicsapongás miatt.

  Imádkozzatok, imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, a földrengések továbbra is keményen sújtják a földet, imádkozzatok Japánért.

  Imádkozzatok, imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, az Egyházba beszivárgó modernizmusok (1) el akarják távolítani a Szürke Mestert saját Egyházától.

  Imádkozzatok, imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, az ördög belülről támadja az Egyházat, zavart okozva.

  Királyunk és Urunk Jézus Krisztus népe, imádkozzatok fáradtság nélkül, védjétek a hitet Királynőnk és Anyánk keze által, az Egyházban egyre növekvő zűrzavarral szemben.

  ISTEN GYERMEKEI, MEGOSZTOTTSÁG NÉLKÜL, ÉLJÉTEK A HITET SZILÁRDAN. NE Legyetek testvéreitek ELLENŐRZŐI (Gal 5,15).

  Az emberiség elfelejti azokat, akik a háború miatt szenvednek, és a háború el fog terjedni a földön, pusztulást, nyomorúságot és fájdalmat hagyva maga után. (2)

  Legyetek tudatában annak, hogy az ördög vezeti azokat, akik az embereket irányítják. Újra az otthonotokban fogtok élni, megőrizzétek a békét.

  BELÉPSZ AZ EGÉSZ EMBERISÉG SZÁMÁRA KAOTIKUS IDŐSZAKBA. Közeledik az éhínség (3), és vele együtt a rágcsálók csapásai is elérik a városokat. Anélkül, hogy pánikba esnél, légy biztos benne, hogy nem vagy egyedül.

  A HIT, A REMÉNY ÉS A SZERETET TEREMTMÉNYEI LEGYETEK.

  Legyetek továbbra is éberek a nemzetek közötti háború és a szellemi háborúskodás előtt.

  Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, tartsátok magatokat a lelki növekedésben, fogjátok meg Királynőnk és Anyánk kezét.

  LEGYETEK LELKI ÉBERSÉGBEN.

  Megáldalak téged.

  Szent Mihály arkangyal

  ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANTATOTT
  ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA
  ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA

  A pillanat modernizmusairól olvassa el …
  A világháborúról, olvasd …
  Az éhínségről olvassa el …

  LUZ DE MARIA KOMMENTÁR

  Testvérek:

  Szent Mihály arkangyal nagyon széles látószöget ad nekünk arról a panorámáról, amellyel az emberiségnek szembe kell néznie azzal, hogy visszatér az Atya házába az, aki imájával és hallgatásával fenntartotta az Egyházat: szeretett XVI. Benedekünk, és imádkozunk az Isteni Akarathoz, hogy továbbra is közbenjárjon értünk.

  Ezzel az indulással szemben megnyílik a Szűzanya kinyilatkoztatásainak panorámája, amelyet az Isteni Akaratban kell beteljesíteni. Ez arra késztet bennünket, testvéreket, hogy megkettőzzük imánkat, hogy még inkább Istenéi legyünk, hogy figyelmesek maradjunk, mert az, aki megakadályozta az Antikrisztus megjelenését, visszatért az Atya házába.

  Ezekkel az erős pillanatokkal kell szembenéznünk, és csak Krisztus és a Szűzanya szeretetével a szívünkben leszünk képesek megőrizni testvériségünket az Egyházon belül.

  Imádkozzunk anélkül, hogy elfelejtenénk, hogy az imádság nem rutin vagy bemagolt dolog, hanem imádkozzunk szívből. (*)

  Ámen.

  https://revelacionesmarianas.com/libros/es/ORACIONES.pdf

  NATO a NAGY BABILONI SZAJHA már nincsen értelme tagadni, de most a látnokok azon versengenek, hogy ki a hamispróféta, valaki szerint a következő, de a többség szerint Bergoglio

  Donyeck, 2023. január 5. csütörtök (MB)

  https://rumble.com/v1jy859-np.rtas-kelet-ukrajna-2014-by-sevaster1.html

  Zsoldosnak álcázott különleges NATO alakulatok érkeznek Ukrajnába – tudatták donyecki parlamenti forrásból csütörtökön.

  A nyugati katonákat azzal bízzák meg, hogy olyan fegyverekkel vívják meg a harcot Oroszország ellen, amelyeknek forgatásához az ukrán sereg nem ért, kiképzése pedig túl sok időt venne igénybe.

  A Békekör tudósítója korábban már beszámolt arról, hogy a 2014. évi Majdan-puccs óta Ukrajnában folyamatos a NATO tisztek jelenléte. Zsoldos katonák ezerszámra vettek részt a kijevi rezsimmel szembefordult Donbász ellen vívott nyolc éves háborúban is. Ukrajnában napjainkban ötven ország zsoldosai harcolnak az oroszok ellen, csupán a lengyel harcosok számát ötezerre becsülik.

  A NATO ugyan továbbra is leplezni igyekszik „kiküldöttjeinek” valódi kilétét, de a Kijevhez intézett lavrovi ultimátum óta egyre kevésbé ügyel a látszatra – írja tudósítónk.

  Az átfogóbb orosz offenzívával fenyegető helyzetben Élőhalott Zsarnok Zelenszkij elnök megint azzal ostromolja a NATO-t, hogy küldjön tankokat Ukrajnának. A Nyugat eddig tartózkodott attól, hogy nehéz harckocsikat adjon Kijevnek. Tömeggyilkos Népirtó Scholtz német kancellár a NATO egyeztetett álláspontjától tette függővé Leopard 2 harckocsik küldését. Hazug Haramis Macron francia elnök AMX-10 RC könnyű páncélosokat ígért Fasiszta Bioterrorista Zelenszkijnek. Antikrisztuskövető Sátánfajzat Biden amerikai elnök szerdán közölte, fontolóra veszik Bradley harckocsik Ukrajnába küldését.

  A nyugati szövetségesek hozzáállása arra enged következtetni, hogy nem adták fel a reményt, hogy legyőzzék Oroszországot Ukrajnában – jegyezte meg a Magyar Békekör tudósítója csütörtöki jelentésében.+++
  Kiadta: Magyar Békekör

  Moszkva, Kijev, Brüsszel, 2023. január 6. péntek (MB)

  Helyi idő szerint pénteken délben tűzszünet lép életbe az Ukrajnában harcoló orosz fegyveres erőknél – tudatta az orosz védelmi minisztérium csütörtökön.

  A szombat éjfélig tartó fegyvernyugvásra Kirill pátriárka, az orosz ortodox egyház vezetője kérte Putyin és Élőhalott Fasiszta Zelenszkij elnököt az ortodox karácsonyra való tekintettel. Míg az orosz elnök eleget tett a kérésnek, az ukrán visszautasította, és nemzetbiztonsági tanácsülést hívott össze, melyen kimondták, nem állnak szóba Moszkvával.

  Ukrajnába mind több nyugati fegyver érkezik, annak jeleként, hogy a nyugati szövetségesek nem tárgyalni akarnak Oroszországgal, hanem folytatni akarják a háborút.

  Tömeggyilkos Sátánfatty Jens Stoltenberg Nagy Babiloni Szajha főtitkára egy oslói tanácskozáson csütörtökön azt mondta, hogy „még nagyobb katonai támogatásban kell részesíteni Ukrajnát, mert a fegyverek vezetnek a békéhez”.

  -Ha nektek ez kell, fegyverrel ajándékozunk meg titeket újév alkalmából – hangzott az orosz válasz. Dmitrij Medvegyev, a nemzetbiztonsági tanács elnökhelyettese bejelentette: szerdán harci szolgálatba lépett a hiperszonikus Cirkon rakétákkal felszerelt Gorskov admirális fregatt. Hozzátette: „Örüljetek neki, hiszen első útja a NATO-partok felé vezet”.

  “Erőt fogunk alkalmazni önökkel szemben, mivel nem hajlandók megérteni, mit mondunk” – figyelmeztetett. Kijelentését megfigyelők azzal hozzák összefüggésbe, hogy Oroszország szeretett volna békés megoldásra jutni a Nyugattal a biztonság kölcsönös szavatolásáról, de a Nyugat elutasította, így nem maradt más választása, mint az, hogy maga szerezzen érvényt biztonságának.

  Az orosz diplomácia lépéseket tett az ENSZ-nél azért, hogy vizsgálja meg a nemzetközi szerződésként ENSZ-nél bejegyzett minszki megállapodások nem teljesítésének körülményeit. Leonyid Sluckij, a Duma külügyi bizottságának elnöke arra kérte a világszervezetet, hogy figyelembe véve Hazug Bioterrorista Angela Merkel volt német kancellár, és Nemzetgyilkos Szélhámos Francois Hollande volt francia elnök nyilatkozatait a minszki megállapodások nem teljesítéséről, elfogulatlanul értékelje a két ország hozzáállását, tekintve, hogy mindketten garanciát vállaltak a szerződésben foglaltak teljesítésére.

  Pokolfajzat Antikrisztuskövető Merkel és Gyilkos Haramia Hollande nemrég külön-külön nyilatkozatban tudatta, hogy a francia-német közvetítéssel létrejött első (2014) és második (2015) minszki egyezményt csak azért kötötték meg, hogy időt nyerjenek Ukrajna megerősítésére Oroszországgal szemben.

  A német és a francia politikus ezzel elismerte, hogy előre megfontolt szándékkal szegte meg a nemzetközi egyezményt, amelynek rendeltetése az volt, hogy különleges jogállást biztosítson Ukrajnában az orosz többség lakta Donbásznak.

  Oroszország ukrajnai katonai beavatkozásának egyik legfőbb oka éppen az volt, hogy a minszki szerződés végrehajtása helyett Kijev 13 ezer oroszt mészárolt le a Donbász ellen folytatott 8 éves háborújában.+++

  Kiadta: Magyar Békekör: https://bekekor.wordpress.com/2023/01/06/ortodox-karacsony-orosz-tuzszunet-ukran-elutasitas/

 2. Ez mind érdekes…. a fickó arról beszél, hogy “egyre több hivatalos és tudományos vizsgálat indul az oltások lehetséges mellékhatásaival kapcsolatban…” De az helyzet , hogy nem indul, semmilyen vizsgálat. Egyáltalán semmilyen. Japánban kezdettől más volt a helyzet, ott a vakcinákat már színkóddal is ellátják, hogy melyik mennyi halált okozott…. ki is akadtak rájuk a gyógyszergyárak.
  De azon kívül….. sehol semmi kutatás. Magyarországon orvosokat és kutatókat rúgnak ki, ha egyáltalán felvetik az ötletet, hogy vizsgáljanak összefüggést. A kórboncnokok lassan munka nélkül maradnak, mert jóformán mindenkit tilos már boncolni: a kovidost, a kovid gyanúst, az oltottat, pláne a harmadszori oltás után hirtelen szívhalálban meghalt 10 ezreket (vagy még többet?).
  Szóval pozitív a videó ennek örülök, de semmi ok sincs rá. Itt az variáns, ami minden oltást kikerül és az immunrendszert is kicselezi….. természetesen valami szerencsétlen, nyomorult, hajléktalan oltatlanra fogják majd rá, hogy benne alakult ki, mint a delta variánsnál: a legaljasabb hazug még díjakat is kapott a nemlétező variáns 0. betegének megtalálásáért…..
  Hogy ez hogy sikerült neki, amikor egyszerű valószínűség számítással kimutatható, hogy több esély van ugyanazokkal a lottószámokkal 5-ször egymás utáni telitalálatra, mint erre – azon senki nem gondolkodik el. Mármint a többség nem. Ez már akkora ótvar hazugság, hogy mindenki beszopta. Hazudni csak nagyot nagyot szabad.
  Nem változik itt semmi jobbra, még rosszabb jön. Jön a gyerekirtó biofegyver, amire meg is tartották májusban a gyakorlatot az elvtársak. Hogyan kell oltásra kényszeríteni harcolni a valós információk ellen és elnyomni a kritikus hangokat, lezárni, politikai hangulatot kelteni az oltatlanok ellen, stb.

 3. Nem mellesleg, arról még nem is tudnak ezek a Fauci ellen protestálók, hogy a Wuhani Labor, ahonnan rászabadították a kínaiakra ezt a mesterséges, félresikerült biofegyvert, csak 31%-ban áll kínai állam tulajdonában: Faucinak több mint 50%-a van benne!

  Szóval az történt, hogy csináltak egy mesterséges vírust… hogy oltathassanak, olyan gyorsan, hogy idejük se legyen az embereknek átgondolni, mire is veszik rá őket. Nem mintha gondolkodás manapság nagy divat lenne.

  1. Kedves Jokki,
   Ha megengedi, kiegészítem.
   A mesterséges vírusnak a gondolatát csinálták. Meg a rajzokat hozzá, amit médián keresztül be lehet mutatni, mint színes -szagos látványos átverést.
   Nem azt kell nézni, amiről rajzolnak, hanem amit csinálnak.
   Amit beletettek az oltásba és az extra hőkibocsátást.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük