A globalisták készülnek a világ klímaváltozására

A 2022 szeptemberében megrendezett 77. ENSZ-közgyűlés árnyékában az Új Világrend meghatározó főszereplői többek között azért találkoztak, hogy kidolgozzák a globális társadalomátalakítás új fázisát a Covid-járvány során szerzett tapasztalatokra és kipróbált módszerekre építve.

Forrás: AUF1.TV
https://auf1.tv/nachrichten-auf1/clinton-global-initative-globalisten-bereiten-klima-transformation-der-welt-vor

https://www.bitchute.com/video/Jo8vI8GQ8jCD/

3 thoughts on “A globalisták készülnek a világ klímaváltozására

 1. Nem mintha eddig nem pumpálták volna már tele a köztudatot klímahisztériával, de tény, ezután jön csak a java! Az elviselhetetlenségig. Egy ámerikai példa, viszont mindegy, Magyarországon hajszálpontosan ugyanez történik – akár a covid-szinkron nagy időszakában:

  https://www.napitema.com/2022/10/egy-felelos-beosztasu-cnn-vezeto-aki.html
  Egy felelős beosztású CNN vezető, aki elismeri, hogy a Covid-féle félelemkeltés már nem hatékony, ezért már készülnek az újabb álhír rémkeltéssel, ami a klímaváltozás.

  A Project Veritas rejtett kamerás felvétele egy felelős beosztású CNN vezetőről, aki elismeri, hogy a Covid-féle félelemkeltés már nem igazán hatékony, ezért már készülnek az újabb álhír rémkeltéssel, ami a klímaváltozás.
  A félelemkeltés, mint tudjuk, nem csak egészségügyi kockázatot rejt magában, ami a fokozott stressz miatt akár halálos is lehet (pl. rák), hanem az egyén feletti totális ellenőrzés megvalósításának egyik alapja is.
  https://vk.com/video644727407_456239982

 2. Talán ez lenne a napi szinten űzött eszement chemtrail szórás értelme? És mintha mellette a H.A.A.R.P. is aktívabb lenne, vagy már az 5G-t aktívan használják?
  Mondjuk a chemtrail hivatalos magyarázata is “elbukott”, mert amikor 14-16 celsius fok a csúcshőmérséklet, akkor mi a bánatért szórnának az égre “függönyt”? Mit hűtenének?
  Szóval a globális ELMEBAJ korát éljük.
  Itt az ideje, hogy az Apokalipszis legelső lovasa (Jézus) “akcióba lépjen”, ahogy az Írás mondja: „És láttam, amikor a Bárány feltörte a hét pecsét közül az elsőt, és hallottam, hogy a négy élőlény közül az egyik mennydörgéshez hasonló hangon szól: Jöjj! És láttam: íme, egy fehér ló, a rajta ülőnek íja volt, és korona adatott neki, és győzelmesen vonult ki, hogy újra győzzön” (Jelenések 6:1-2)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük