Letoha Tamás : Ti vagytok a rendszer fenntartói

Amikor gyerekek voltunk és néztük a háborús filmeket, merthát erről a nagyszülők mindig annyit beszéltek, a nővérem állandóan azon volt kiakadva, hogy az a sok ember közül, akiket embertelen módon feltuszkoltak előbb a marhavagonokra, majd a különböző táborokba szállították őket, miért tűrte mindezt.

“Én biztos nekik mennék, nem érdekel, de legalább megpróbáltam. És akkor lehet, hogy megmozdulnak a többiek is” – mindig ezt mondta a nővérem.

Amikor ez az egész Keletről irányított esztelen őrület elkezdődött, a 2 hét alatt feltérképezett vírus ellen hirtelen mesterséges kómába helyezett nyugati orvoslással, a hol HIV, hol emberi szekvenciákat tartalmazó vírus eredetére vonatkozó kérdések brutális elnyomásával és a gombamód szaporodó magánlaborokkal, ahol Manyika és Kalányosbéci hirtelen jobban tudták, hogy kell egy fertőző betegséget diagnosztizálni, mint anno az ÁNTSZ-ben évtizedeken át ezt művelő szakemberek, akkor mindig a nővérem jutott az eszembe. És így teltek a hónapok, a rendszer pedig világszinten egyre ijesztőbbé vált.

És egyszer csak megjelentek ezek az oltatlanok által kiposztolt sárga csillagok.

És a sok-sok üzenet a mártíroktól, akik nem oltattak, de bezzeg a CocóLabban kimérették, 2 hetente, napi 2x, de lehet, hogy többször is, hogy ők lehet, hogy oltatlanok, de mégis nekik a kisujjukban is SARS-CoV-2 specifikus T-sejtek tobzódnak. “Dehát Doktorúr, mondja meg, micsoda megkülönböztetés már ez?!” – kapom mai napig a hasonló üzeneteket tucatjával.

Én meg csodálkozok, hogy ezek a magukat mártírságukban szarrá teszteltető emberek, akik úgy lobogtatják a Tescós laborok senki által komolyan nem vett antitest mérését, mint anno a nácikkal kollaborálók a hamis anyakönyvi kivonatot, mikor veszik már észre magukat.

Mert a jelen embertelen kovidizmusát fenntartó tesztlaborokba rendszeresen járók – akár hobbiból, akár szabadságlevélért teszteltetitek Magatokat – Ti nem áldozatok vagytok.

Hanem Ti vagytok a rendszer fenntartói. És finanszírozói.

És ezt jó lenne már végre megértenétek.

Forrás: Letoha Tamás / Facebook 

8 thoughts on “Letoha Tamás : Ti vagytok a rendszer fenntartói

 1. Sajnos igen. Mindazok, akik élni próbálnak, fenntartani eddigi életformájukat, ragaszkodnak az utazáshoz, a munkához, mert nincs más út… teszteltetnek, papírt szereznek, beoltatják magukat… játszák a rendszer követelményei szerinti új normát…mind fenntartjuk a rendszert. Csak bátorság lenne az emberekben. Csak méltóság. Nem tudnák megcsinálni. Mi magunk mind, vagyunk e rendszer karjai. Mi nem csak hogy megengedjük, de teret adunk neki. Mi vagyunk a rendszer. Mi üzemeltetjük. Persze, párunk nem. Ha akkor az elején egyként felléphettünk volna… senki sehova nem megy… nem fekszik be nekik… nem itt tartanánk. De akik kitartottak és kitartanak most is, ők nem csak néznek, látnak is. Amit látunk az rendkívül szomorú. De a folyamat arról szól, amit már rég gyönyörűen megfogalmaztak: “Embernek maradni, minden körülményben” meg tudod tenni? – hogy nem járulsz hozzá az embertelenséghez? Nem játszol a szabályaik szerint? Átöleled a megtévesztetteket, és példát mutatsz hogy kerekedik felül szabadság, szeretet, lélekerő és az Emberséged, a sötétséggel szemben? Isteni eredeted? Ha igen mindenképp nyersz. A lelkedet.

 2. Én már tragikusnak tartom a magyarnak mondott társadalom szellemi összetételét és szintjét. Számukra többet ér, és mérvadó egy karizmatikus, de örök hazug, mint a józan paraszti ész, és a józan logika.
  Ezek után, mivel a kényelmes többség, a karizmatikust követik, nehéz az össz társadalmat megmenteni. A ketté osztottság szakadéka, csak nő. Azok válnak ellenség képpé, akik valóban a kiutat mutatják. Ja! Hogy nem eléggé karizmatikus!

 3. Meg kell értenünk a tesztkultúra pszichológiáját is. Szembe kell néznünk azzal, hogy ez a teszt-trend valamilyen exisztenciális konzum-ingerré növekedett. Mit próbáltak eddig eladni? Oltott vagyok, tehát élek. Tesztelem magam, tehát felelősen viselkedek. Érdekes következménye lesz, vagy máris kialakulóban van: egy oltatlan nem fog az első megfázással, náthával tesztet készíttetni, és ha köhög, tüsszög, esetleg lázas, és főleg ha három nap után túl van rajta. Azon fognak csodálkozni, hogy miért éppen a lelkiismeretesek a legfertőzöttebbek. De hogyan is lehetne ez másképen egy teszt-pándémia idején? Hiszen ez pontosan az oltottak kultikus viselkedésmintájává alakult. Germofóbia. Ennek azt hiszem pontos orvosi leírása van. Germofóbia izolációval fokozva? Próbálja meg valaki az aggodó rettegést (anxiety), a depressziót, a kórokozóktól történő kóros rettegést, – mely ráadásul szándékosan gerjesztett, – a germofóbiát és egyfajta függést, (addiction) egy szóba összevonni. Nevezzük poszt-pandémiás szindróma-együttesnek? Kiváló miniszterelnökünket idézve: az okozott társadalmi problémák megoldása nem a kormány feladata. Orrukba helyezték az aranykarikát.
  Bár maradna ebben a világban egy élhető zugoly is!

 4. “És egyszer csak megjelentek ezek az oltatlanok által kiposztolt sárga csillagok.

  És a sok-sok üzenet a mártíroktól, akik nem oltattak, de bezzeg a CocóLabban kimérették, 2 hetente, napi 2x, de lehet, hogy többször is, hogy ők lehet, hogy oltatlanok, de mégis nekik a kisujjukban is SARS-CoV-2 specifikus T-sejtek tobzódnak. “

  Hát, igen! Az az alapismeret, ami sajnos Lehota és a több millió “doktornak” nincs a kisujjában, az bizony egy gondolkodó, akár csak középiskolát végzettnek is benne van! Sőt, nem csak gondolkodni tudnak, de még utána is járnak és akár meghallgatnak olyan szakembereket, akik értenek is hozzá és nem csak megalapozatlan, érzelem vezérelt véleményeket kiabálnak a világba!

 5. Kedves Tamás,

  Az emberek be voltak rosálva. Tudjuk mekkora gépezet dolgozik ezen.
  Nem lesajnálni kell, hanem tanítani őket. Ha nem teszed, te is a rendszer része vagy, sőt a legkomolyabb cinkosa.

  Údvözlettel

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük