SZKÍTA Hírek 21. adás – 2023. május 6.

Továbbítsa az információt azon ismerőseinek, akik talán szívesen néznének valódi alternatív, független híreket magyarul.

A műsor megtekinthető a Szkíta TV-n: https://szkita.tv/

6 thoughts on “SZKÍTA Hírek 21. adás – 2023. május 6.

 1. Attól függetlenül, hogy ki, kit akar lecsukni, amennyiben hatalomra kerül…
  Mesteri dolgokra képes a tudomány, főleg, ha a tudós tudósok „konszenzusra” jutnak. Volt már lobotómia, elektrosokk, tünetmentes fertőző, most leginkább klímaváltozás van. Vagy talán nincs is annyira:

  https://uncutnews.ch/dies-ist-der-wichtigste-film-ueber-den-klimawandel-den-sie-je-sehen-werden-und-er-dauert-nur-4-minuten/
  Ez a legfontosabb film az éghajlatváltozásról, amelyet valaha is láthat, és mindössze 4 percig tart
  2023. május 5.

  Ivor Cummins a Twitteren egy videót tett közzé a grönlandi jégmagfúrásról. „Figyelj jól! Ez a legfontosabb videó az éghajlatváltozásról, amit valaha látni fogsz és csak négy percig tart” – írta. „Nézd meg és ítéld meg magad. Használd az eszed!”

  A klipben Jørgen Peder Steffensen glaciológus egy viking korból származó jégmagot mutat be. Ez a középkori meleg időszakra esett, amikor átlagosan 1,5 fokkal volt melegebb, mint ma.
  A jégmagok fontos információkat tartalmaznak a Föld éghajlatáról. Az összesen három kilométer hosszú jégmagok segítségével a tudósok úgyszólván 120 000 évre visszatekinthetnek a múltba.
  Steffensen az elmúlt 10 000 év átlaghőmérsékletét egy ezredfok pontossággal tudta meghatározni. Hogy mi derült ki? Négyezer évvel ezelőtt átlagosan 2,5 fokkal volt melegebb a mainál.
  Majd 4000 és 2000 év között Grönlandon 2,5 fokkal csökkent az átlaghőmérséklet. Azután a középkori meleg időszak alatt kissé emelkedett. Ezt követően ismét visszaesett a hőmérséklet, hogy kb. 1875 után – nagyjából akkor, amikor a meteorológiai megfigyelések megkezdődtek – ismét emelkedjen.
  Ugyanezeket a megfigyeléseket végezték az északi féltekén máshol is.
  Nagyon nehéz lesz bizonyítani, hogy a 20. századi hőmérséklet-emelkedést ember okozta, és nem egy természetes változás eredménye – hangsúlyozta Steffensen. „Elvégre az elmúlt 10 ezer év leghidegebb pontján kezdtük a méréseket”.

  pic.twitter.com/2MlviodQys
  (Érdemes a videóban a kék hőmérsékleti grafikont jól megfigyelni, hol tartunk ma több ezer éves összehasonlításban.)

 2. A COVID-horror folytatódik:
  Tom Renz: „A COVID-19 gyilkosság pénzért program a kórházakban… hamis orvosok és ápolónők hajtották végre”

  Szombaton az ohiói Thomas Renz korrupcióellenes ügyvéd a címlapokra került, és azt állította, hogy hamis orvosok és ápolónők állhattak a COVID-19 gyilkossági programja mögött a kórházakban.
  Az Egyesült Államok Egészségügyi és Humánszolgáltatási Minisztériumának főfelügyelői hivatala (HHS-OIG) és bűnüldöző partnereink több államra kiterjedően összehangolt bűnüldözési akciót indítottak azon személyek elfogására, akik hamis és csalárd ápolói diplomák és átiratok értékesítésében vesznek részt, ” – áll a sajtóközleményben.
  “A végrehajtási intézkedés eredményeképpen házkutatási parancsot hajtottak végre Delaware-ben, New Yorkban, New Jersey-ben, Texasban és Floridában, és 25 személy ellen vádat emeltek a csalási rendszerben való részvételük miatt.”
  Több mint 7600 hamis ápolói diplomát adott ki három dél-floridai ápolónői iskola. Ezek az intézmények a Broward megyei Siena College, a Palm Beach megyei Palm Beach School of Nursing és a Broward megyei Sacred Heart International Institute voltak. Ezek az iskolák most bezártak.
  https://dailyclout.io/atty-tom-renz-the-covid-19-murder-for-money-scheme-in-the-hospitals-have-been-carried-out-by-fake-doctors-and-nurses/

 3. Ki van velünk és ki van ellenünk?
  Aki szépet mond, és rosszat tesz?
  Aki rosszat mond, és ki tudja mit tesz(érdekelt-e pl. az energia üzletben?)
  Aki blokkoló játékot játszik, amiben az agresszort, rosszfiút majd az előre kiválasztott jófiú szerepű szereplő blokkolja?
  A sakktábla van rajtunk kívül.

 4. BioNTech-nek új nyereségi kilátásai az mRNS-technológiával. Most a rákkezelés ellen.

  Most már nem kell az embereknek a génlötty oltás, amit fénysebesség ( lightspeed ) gyorsaságával dobtak a piacra.

  De most új lehetőségek vannak a BioNTech-cég előtt. Most ezt az mRNS hülyeséget a rákkezelés ellen akarják felhasználni.
  Persze ezt is a fénysebességgel akarják a piacra dobni.
  Mert a fekete melanome rák nagyon veszélyes. És igy a BioNTech szerint a beteg embernek új életet ajándékoznak.

  A német kormány, akinek most a génlötty botrány útán már tudni kellene, hogy mire megy itt ki a játék, mit tesz ?

  Semmit. Csak mélyen hallagat.

  ( Sajnos a cikknek a hivatkozását nem tudom mellékelni, mert a forrást ez erkölcsös és demokratikus kollektiv nem engedi meg, )

  1. A rákterápiában amint a BioNtech honlapján olvastam, lenne létjogosultsága az mRNS vaxnak, de nem úgy, ahogyan ezt a kovid mizériában alkalmazták.
   Röviden: A rákos folyamat zárt burokban zajlik, és emiatt az immunrendszer számára nem “látható”. A rákos sejtekből preparálható egy mRNS, amit aztán ugyanabba a betegbe vissza injektálnak és a reverse transzkripció révén a betegben a rákos sejt DNS-e épül fel, amit már az immunrendszer észlel és megkezdheti a specifikus harcot ellene.
   TEHÁT: ugyanabba a betegbe oltják vissza a preparált mRNS-t, nem több milliárd embert vakcináznak rák ellen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük