17 thoughts on “Készen állunk

 1. YESSSS!!! Erre van szükségünk. A lelkesítő, mozgósító beszédre.
  Tudunk mindent, ismerjük a tervüket, és a módszereiket, a hazugságaikat, és soha többet nem dőlünk be nekik.
  Mi vagyunk többen, és Isten segítségével ellenállunk a végsőkig!
  Mert a fegyverük a Psyops, a megfélemlítés. Senki ne dőljön be a hazugságaiknak!

  Csináltam egy összegzést, hogy mikor, milyen narratívával indítottak támadást ellenünk, a félelemre, szorongásra építve:
  – 1960-as évek: Nincs olaj.
  – 1970-es évek: A Föld melegszik, és évente 1 C-fokkal emelkedik a hőmérséklet
  – 1980-as évek: A népesség növekszik, és a savas esők elpusztítják a termést. Éhezni fogunk.
  – 1990-es évek : Az ózonréteg megsérült, hatalmas lyuk keletkezett, így nem tudja a föld légterét megvédeni az ibolyántúli sugárzástól.
  – 2000-ben: A föld melegszik, az Északi és Déli sark jégpáncélja megolvadt.
  – 2001-ben: Antraxtámadásokkal riogattak.
  – 2002-ben: Váratlanul megjelent a nyugat-nílusi láz. Mindenki meg fog halni!
  – 2003-ban: Megjelent a SARS-“vírus”, ami annyira fertőző, hogy megöl mindenkit!
  – 2005-ben: Bevetették a madárinfluenzát, hogy az állandó félelmet a lelkünkbe ültessék.
  – 2006-ban: Megjelent az E-coli-baktérium, ami nagyon súlyos hasmenést okozott, Mo-n is.
  – 2008-ban: Pénzügyi válság, amivel bankmentés címén kiszivattyúzták az országok pénzeit, majd az IMF-“segítségével” jöttek a
  szigorítások, és a lakosság elszegényítése, a devizahiteleseknek pedig az adósságcsapda, ami a középosztály elleni
  első számú támadás volt egyben.
  – 2009-ben: Megjelent a sertésinfluenza, amire már vakcinát is kifejlesztettek. De a tisztifőorvos oltási kampánya megbukott, és
  hál’Istennek szakmai és politikai karrierje is csúnyán derékba tört.
  – 2012-ben: A maja naptárra hivatkozással a világvégével ijesztgettek.
  – 2013-ban: Azzal riogatták az embereket, hogy Észak Korea atomtámadással fenyegetőzik, és kirobbanthatja a 3. világháborút.
  – 2014-ben: A Fort Dertrick fejlesztéseként bedobták az ebolát, hogy az megöl mindenkit.
  – 2015-ben: Az ebola valóban félelmet okozott, kezdett működni a félelmipar, és ezért újabb támadást indítottak az un. “zika-vírussal,
  sőt a WHO-nak köszönhetően 2016. 01.01.től egészségügyi vészhelyzetet is hirdettek.
  – 2016-17-ben: Meningitisz-járvány volt szerete a világon, Mo-n is 48 beteget diagnosztizáltak ezzel.
  – 2018-ban: Ismét bedobták a klimaproblémát, és a globális felmelegedést a paráztatás fenntartása érdekében, de újabb bírus
  nevét is megismerhettük, ez volt a Nipah-vírus.
  – 2019-ben: A CIA-által levezényelt 2 főpóba után bedobták a régóta tervezett SARS-COV-19-et, amire már jó előre levédették a
  vakcinájukat, legyártották a maszkokat, kesztyűket, a gyilkos lélegeztetőgépeket, és jó előre korlátozták az ivermectint.
  A Globális Hazugságipari Művek világméretű dezinformációs hálózata turbó fokozatra kapcsolt, aminek meg lett az
  eredménye. Az emberiség minden külön nyomásra bezárta magát önnön félelmei ketrecébe egy kamujárvány miatti vélt
  biztonságért cserében.
  Ez a totalitárisu kontroll főpróbája volt, ami maradéktalanul a tervük szerint sikerült.
  – 2020-21: Bedobhatták a “vírus” elleni csodafegyverüket, a vakcinát, amiről ma már tudjuk, hogy biológiai fegyver, amivel ezidáig 20
  millió embert öltek meg, és ugyanennyinek lett maradandó egészségkárosodása.
  Ezzel is elérték a céljukat, ami a vakcináztatáshoz való hozzászoktatás volt.
  Az emberek egymást taposva álltak hosszú sorokat a Pfizerért, azzal az indokkal, hogy az orvosok is ezt kapták.
  Akkor még nem tudták, hogy NEM, ŐK NEM EZT KAPTÁK. ŐK PLACEBÓT KAPTAK, VAGY OLTATLANOK MARADTAK.
  Azért írtam ezt az összefoglalót, mert így egyben sokkoló. hogy évekig, sőt évtizedekig naívan hittunk abban, hogy minden értünk van, és rólunk szól. Mára kiderült, hogy a 3-ik világháború zajlik. Ellenünk.
  Szisztematikusan felépítettek egy gonosz tervet az emberiség kiirtására az eugenika jegyében. Ma már nem is titkolják.
  Mérgeznek és ölnek mindennel, vízzel, élelemmel, szennyezett levegővel, mesterséges vírussal, és arra kifejlesztett és vakcinának nevezett biológiai tömeggyilkos fegyverrel.
  A WHO-nemzetek feletti hatalmának megteremtése törvényesíti a tömeggyilkosságot, és több MRD-ember kiirtása a cél.
  Most már nincsenek tabuk, és nincs összeesküvéselmélet. A valóság megérkezett.
  Védekezz ellene, és tekerd le a médiát, ne olvass semmit, csak szűrten azokat, amelyekben megbízhatsz.
  Vissza kell térnünk Istenhez:
  2 Krón. 7: “…de ha népem, amely nevemet viseli, megalázkodik, könyörög hozzám, kedvemet keresi és megtér gonosz útjáról, akkor meghallgatom az égből, megbocsátom bűneit, és meggyógyítom országát.”
  Áldás/szeretet Mindenkinek:
  https://www.godupdates.com/lauren-daigle-reba-mcentire-back-to-god/

  1. Kimaradt a felsorolásból a kamu “zika vírus”, amelyet a 2014-es brazíliai foci vébére időzítettek, és azzal riogatták az embereket, hogy a világból oda sereglő nézők majd széthordják mindenfelé.
   Ugyancsak kimaradt a listából a 2022 tavaszától sulykolt kamu “majomhimlő”. Már az oltásnak hazudott méreginjekciókat is elkezdték propagálni, hátha akad még akkora idióta széles e világon, aki annak is bedől. Emlékszik még rá valaki egyáltalán?
   Azóta ezek a kis huncutok rejtélyes módon, egyik napról a másikra kimúltak a hazug propaganda-médiából, talán mert lejárt a virtuális termékek élettartama?
   Sebaj, mindig “van másik” a szakállas vicc szerint. Amíg van rá igény, addig a kínálat is megjelenik. Márpedig önálló gondolkodásra képtelen, agymosott, elmeroggyant fogyasztókból még mindig hatalmas a felhozatal világszerte.
   Érdeklődés hiányában az összes kamu-vírus semmi perc alatt kimúlna, akárcsak a többi globális szemét.

  2. Ne felejtsük ki a felsorolásól 1999-es jugoszláviai NATO bombázást (röviddel azután, hogy Magyarország is NATO tag lett).
   2001. szeptember 11. már az új világrend kezdetének dátumát jelölte ki,
   Utána 2001. októberében megindult az afganisztáni háború.
   2003-ban Irak és Szaddam Husszein kivégzése következett, majd 2011-ben kirobbantották az az Arab Tavaszt, ugyanebben az évben kitört a szíriai háború, a líbiai háború és Kadhafi megölése volt a “csúcspont,”
   2014-ben jött majdani puccs, a donbászi és luhanszki háború, 2015-től migráns hordák özönlötték el Európa déli határait.
   2022-ben kitört az orosz-ukrán háború.
   Hogy ez világméretű konfliktussá fog-e teljesedni már rajtunk múlik.
   Ezt már nem engedhetjük, mert az a jelenlegi emberiség végét fogja jelenteni!

 2. Ha valaki tudja, hogy Budapestre terveznek-e valami ellenállási népgyűlést, kérem írja meg hol és mikor lesz, mert nem vagyok rajta közösségi platformokon, hogy könnyen értesülhessek ilyesmiről.

  1. Az 1970-es és 2000-es évek közötti időszak kicsit másként volt az éghajlat tekintetében. Meleg/meleg helyett, hideg/meleg jóslatváltás történt, egyúttal egybeesett a szárazföldi gerincesek utolsó törzsfejlődési időszakával:

   https://dailysceptic.org/2023/04/30/the-top-scientist-who-warned-of-a-coming-ice-age-then-switched-to-catastrophic-global-warming/
   A csúcstudós, aki figyelmeztetett a közelgő jégkorszakra – majd áttért a „katasztrofális” globális felmelegedésre
   2023. április 30.

   1. Van az a pénz, amennyiért egyik napról a másikra jégkorszak helyett katasztrofális globális felmelegedést prognosztizáljon egy “csúcstudós”. Biztos diszkréten kapott egy visszautasíthatatlan ajánlatot.
    Ami meg a számítógépes előrejelző szuperprogramokat illeti – szemét be, szemét ki -, nem árt visszaidézni a hírhedt prof. Neil Ferguson (Imperial College, London) által eddig publikált röhejesnél röhejesebb előrejelzéseket, köztük azt, amelyikre a kamu-kovid összes elnyomó intézkedése épült. Ezek a szoftverek pontosan arra készülnek, hogy áltudományos blablával alátámasszák a globális jogtiprást. Az ilyen Ferguson-féle figurák nem tudnak akkora marhaságot mondani vagy csinálni, hogy lapátra tegyék őket inkompetencia címén. Egy kis magáncégtől már az első bukta után kirúgták volna, a globalista “tudományos” műhelyekben viszont pontosan azért tartják az ilyeneket, amit csinálnak: az anyjukat is eladnák pénzért, hírnévért és tudományos rangért/címért. Akárcsak a kollégáik többsége, tisztelet a kivételnek.

    1. Ahogy mondja. Más szavakkal: a klíma-szimulációs programokkal szemben az az indokolt kifogás, hogy az algoritmusban elegendő a bemeneti paraméterek kismértékű változtatása ahhoz, hogy óriási eltérésű végeredmények szülessenek. Márpedig a klíma szoftverek számtalan, időjárást (esetleg) meghatározó tényezőt reprezentáló paramétert tartalmazhatnak. Nem baj, akiknek korlátlan pénzügyi finanszírozást, pozíciót és a médiákban is sulykolt megfellebbezhetetlen tudományos tekintélyt biztosítanak, van idejük addig-addig „finomhangolni” a programjaikat, amíg ki nem kerekedik belőle egy még hihető, de az elvárt riasztó „narratívát” alátámasztó IPCC jelentés. Amitől már elég nagy frászt kap a tömeg, és a fiatal korosztály is lekibetegen vergődik a betonon, mint a partra ragasztott hal.
     Neil Ferguson professzornak Covid fronton szintén sikerült a járványhalál-tömeghalál számítógépes előrejelzéseivel a jónépet behülyítenie és a túlkapásos intézkedéseket megalapoznia. Éppen csak a szakmai része nem vált be, de az mellékes. Itt tart a világelit, akiket nekünk állítólag nagyon komolyan kell venni.

   2. Az igazság az, hogy semmi nem igaz a klimahisztiből. A liberálisok átvették ezt a narratívát, mert hatalmas üzletet láttak benne, és ez illeszkedik az eugenikához, a halálkultuszukhoz.
    Mert végeztek szimulációkatt, de előre megadott paraméterekkel, egy zárt rendszernek feltételezve a bolygót.
    De a föld egy nyitott, állandóan változó, és megújulni képes rendszer.
    De nem tud, mert a geomérnökök a HAARp-al manipulálják az időjárást, nagyon sokféle módon…))

    Évente dollármilliárdokat fizetnek ki az éghajlatváltozással foglalkozó tudósoknak, de csak azoknak a tudósoknak, akik abból indulnak ki, hogy az éghajlatváltozást emberek okozzák.
    Ez azt jelenti, hogy számos ösztönző létezik a tudósok számára, hogy figyelmen kívül hagyják a globális felmelegedés egyéb okait. Nem tudósok ezek az emberek, hanem fizetett politikai aktivisták.
    Arról nem is beszélve, hogy Rócsild báró dédunokája van a klimahiszti élére állítva, ami közröhej. Ő Gréta Thurnberg.
    Szóval nincs ok a pánikra, csak ezt mesterségesen gerjesztik, hogy itt a világvége.

    1200 tudós és szakember a világ minden tájáról a norvég fizikai Nobel-díjas professzor, Ivar Giaever vezetésével kijelenti:”Nincs klímavészhelyzet.”
    https://clintel.org/wp-content/uploads/2022/06/WCD-version-06272215121.pdf

    1. “Az igazság az, hogy semmi nem igaz a klimahisztiből.”

     De még mennyire, hogy igaz, csak ők generálják (részben). Egyrészt megyünk egy földtörténetileg erősen hidegebb időszakba, emiatt fontos az afriakiakat máshová telepíteni, azok lesznek az élhető (és akkor már csapadékos) területek, nem akarnak velünk ott pofozkodni.
     Aztán, sajnálom, hogy nem tudok ide képet feltölteni, hajnalban állandóan tiszta csík az ég – chem trails – ezekből később felhők lesznek vagy szürkés egyenletes réteg és visszaverik a napfényt. Május van és itt Angliában atom hideg – nem nőnek a növények, késve lehet ülteni, elfagyott a gyümölcs egy része, stb. Ez ételhiány lesz, állatnak és embernek egyaránt.

     Egy kis bizonyíték, mindenki nézzen fel légyszi és fényképezzen, legyenek a képek felöltve, nem kell nevet de még emailt se megadni, nem kötelező. Egy bizonyíték gyűjtő site. Tavaly voltam Magyarországon, tavasszal, amíg ott voltam minden nap “sprézték” az eget. És Horvátországban is. Még azzal is szórakoztak, hogy kereszteket rajzoljanak ki, nagyon kis szabályosan.
     https://chemtrackerapp.com/ui/latest/images

     AZ IDŐJÁRÁS, MINT FEGYVER – Szenátusi meghallgatás, USA 2018
     https://www.brighteon.com/06cb2443-5fc8-482b-a941-5c4cb45178c6

     Már 100 éve tudnak esőt csinálni, ha akarnak, különböző módszerek vannak, akkor miért is hagyták fél Európát tavaly leégni? Még a wikipédián is ott van, cloud seeding.
     Angliában ez olyan jól sikerült, hogy egy csomóan meghaltak egy hatalmas áradásban amit a RAF kísérletezésének köszönhettek. Vagyis áradást is tudnak csinálni.

   3. Egyesek úgy váltogatják a jövőről alkotott elméleteiket mint más a szennyes alsóneműjét. Nemet nem változtatott véletlenül a tudós uraság? Alsógatyáról bugyira…

    1. Elrontottam. Az Önhöz írt bejegyzéssel egyel feljebb, Ladóczki Éva írását szerettem volna kiegészíteni. De ezek szerint nem okozott nagy zavart, így is egyformán volt érthető. Az idézett cikkből még kiderül, hogy nevezett professzor sajnálatos módon már csak néhai (2010-ben hunyt el). Mi igazán kívántunk volna neki töretlenebb szakmai életpályát.

 3. Kedves Dr.Szabó Attila–mi történik,jövő szombaton Bólyban?
  Köszönjük Ladóczki Évának a kitűnő összegzését,–csak így tovább…!
  Figyeljük a”Szkíta” híreket,–ha egyéb fontos megmozdulásról tud valaki ,–kérjük,szives tájékoztatását…..!?

  ….

  1. A megadott linken meg lehet találni a helyszíneket. Nálunk az első Bóly volt, de már van Szigetszentmiklóson is.

  2. Kedves Humanista!

   Kellene egy jó kis megmozdulás, egy ” Adj egy esélyt a békének és az életnek” címmel.
   Egy hatalmas happening, aminek világra szóló visszhangja lenni, rövid, ütős beszédekkel, és élő koncerttel, fellépőkkel.
   Üzenjük meg a világnak, hogy Magyarország a béke elkötelezettje, és nem kérünk többet semmiféle politikai vírusból, és mesterségesen legyártott vírusnak, vagy vakcinának nevezett ömegpusztító fegyverből.
   De ezt valószínűleg nem engedélyeznék, mert attól tartanának, hogy a Soros-ügynökök ellentüntetést szerveznének, vagy a provokátoraik rátelepednének a békés tüntetőkre.

   Talán a Mi Hazánkat meg lehetne nyerni az ügyünknek. A választási kampányban még nagyon aktívak voltak.
   Úgy hogy Tisztelt Toroczkai Úr! Tisztelt Mi Hazánk!
   Ha valóban azt gondoljátok, amit mondtok, akkor tegyétek is azt!
   Álljatok ki Velünk a békéért, az igazságért, és gyermekeink, unokáink jövőjéért!

   Álsás/szeretet MIndenkinek!

 4. Üdvözlet Mindenkinek!
  Tud esetleg valaki pontos helyszínt ,címet Bolyban v. Szigetszentmiklóson? Vagy egyáltalan valamit az eseményről?
  Szeretnénk részt venni az eseményen.
  Köszönöm válaszukat.

 5. Kedves Lehoczki Éva!
  Osztom, azt a véleményedet,hogy a Mi Hazánknak kellene bele állnia ebbe az ügybe,–nekik van kellő apparátusuk ehhez,–úgy hogy
  kérjük Toroczkai urat,hogy körűltekintően szervezze meg,–akár a külföldi szimpatizánsok bevonásával is,mert úgy hatalmasat szólna!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük