Pandémia Gyógyászat

Robert F. Kennedy Jr.


https://www.bitchute.com/video/IJ32bnXVjcfB/

Forrás: https://twitter.com/RobertKennedyJr/status/1691469036486524929

3 thoughts on “Pandémia Gyógyászat

 1. “Le kell állítani Dr. Faucit, mert olyan mikrobát hozott létre, amelyik globális világjárványt fog okozni”- kérték Obamát, mivel kiszivárgott a nyilvánosság részére.
  Lassan csak eljut addig a világ, hogy arról beszél, ami történik és történt. Még ha a CIA titkos, “mikroba” álnevű kódolt anyagait is kell megfejteni, dekódolni. Esetleg kiderül, hogy valójában olyan mérget (vegyi fegyvert), méreg komplexet hoztak létre “Dr.” Fauci neve alatt, amelyikkel globálisan, de mégis egyénre irányított mérgezéseket lehet előidézni, sokG-vel rásegítve. A Kínába történt kutatás áthelyezés akár más okkal is történhetett, nem jogszabályi indokkal, hanem mivel pont jól tudtak a sokG- grafén együtthatással kísérletezni, és közösen is pénzelhették. Ukrajna pedig jó teszt hely, de pl. nukleáris mérgezés kísérletekhez.
  Ahogy a 9/11 részletei is lelepleződtek, hogy házi akció volt, itt most annyi a könnyebbség, hogy az élő szereplőkhöz házon belül egyre közelebb lehet jutni.
  Érdekesek a használt szavak: szintetikus biológia, CRISPR és géntechnológia, rossz mikrobák. 2800 éve biztos nem volt mikroba elmélet (Pasteur a XIX.-ik században élt), ma pedig nincs géntechnológia, és a biológia mindig természetes, nem szintetikus.
  Nemcsak oltással lehet mérgezni, a kérdést csúsztatás leszűkíteni. S mi a gén? Kérem, mondja már meg valaki. Tűkön ülök, alig várom a választ.

  Nagy fogalmi zavart, és hamisítási próbálkozást érzek az erőben. Keresik xx-ék, mi legyen a végső hazugság? Annyit hazudoztak össze, hogy ebből elég nehéz kijönni.
  Mondjuk így 3 év után már kifejezetten rossz nézi a vergődésüket. Feladhatnák.

  Érdekes az ellenméreg fejlesztés említése. Sátáni logikával a kis adag méreggel való folyamatos mérgezés megelőzi (ellenméreg beadása előre, megelőzésnek címszóval) az egyszeri nagy adaggal történő mérgezést. Az eredmény: a rendszeres kis adag méreg bevitele már önmagában állandó krónikus gyulladást okozhat, mert a szervezet folyamatosan meg akar tőle szabadulni. Ez soha nem volt immunizálás, nincs is immunrendszer, ez szándékos megbetegítés.

 2. AZT GONDOLOM, HOGY MOST MÁR AZ EMBEREK SZÁMÁRA VILÁGOS KELL LEGYEN, HOGY MIRE MEGY KI A JÁTÉK:

  Az elmúlt 100 évben cca 100 időjárásmanipulációs szabadalmat jegyeztek be szerte a világon.
  Ma az időjárást legyárták, előre megtervezett módon, mindenféle vegyi, HAARP és más technikákat alkalmazva.
  Direct Energy Weapon (DEW):
  https://en.wikipedia.org/wiki/Directed-energy_weapon
  Ezek 5-ik generációs irányított sugárfegyverek, és arról nem beszélnek, hogy ezen fegyverek számára nem létezik gravitáció, vagyis ez azt jelenti, hogy olyan technikát vetnek be ellenünk, amelyek a tudomány mai állása szerint nem is létezhetnének.
  Tehát azzal uralkodhatnak felettünk, hogy eltitkolják a valódi tudást, és az emberek számára csak 3 dimenzióig engednek betekintést.
  Ezért állt le az űrkutatás is korábban, mert akkor világossá vált volna számunkra Tesla minden találmánya, többek között az ingyen-energia, és akkor nem tudtak volna bennünket az energiával anyagilag kiszipolyozni.

  Ennek a cikknek az alsó részében vannak fényképek arról, hogy Hawaiit hogyan gyújtották fel DEW-el:
  https://nikolaosanaximandros.gr/dothikan-iposcheiseis/
  Ugyanezzel az eszközzel, ill. irányított skalárfegyverrel csinálták meg a törökországi földrengéssorozatot.

  Amikor feltérképezték ez emberi genomot, lehetőségük lett volna arra a tudósoknak, hogy személyre szabott gyógyítást vezessenek be, de ez nem állt érdekükben, mert akkor a Big Pharmaffia tönkre ment volna.
  Nekik nem a gyógyítás az érdekük, mivel a gyógyszeripar a profit érdekében a betegség állandósításában érdekelt.
  Az emberiség legnagyobb felfedezését ehelyett az emberek elpusztítására használták fel, a génsebészettel legyártott biológiai tömegpusztító fegyvereken keresztül, ami egyben a transzhumanizmus számára is nyitott új lehetőségeket.

  Tehát minden óriási felfedezés, amelyet jó célra is lehetett volna felhasználni az emberiség érdekében, ehelyett minden korszakos felfedezést az emberiség ellen fordítanak. (Oppenheimer-effektus)
  Cél, hogy a bolygót a hatalmuk és ellenőrzésük alá vonják, egy végtelenül gonosz terv és aljas célok mentén.

  Krisztus 2-ik eljövetelének parafrázisaként akarják az új világrendet bevezetetni, amelynek részei:
  – az apokalipszis 4 lovasa, járvány, háború, éhínség, halál,
  – természeti katasztrófák: földrengés, szökőár, cunami, özönvíz, tűzvészek,
  – csodák bemutatása: Saturnus felrobbantása plutóniummal, az. un. LUCIFER-projekt,
  – valamint az emberek leigázásához, félelemben tartásához a BLUE-BEAM projektet használják fel.

  Rendkívüli égi jelenségek, UFO-invázió megjelenítésével, ami a náci birodalom antigravitációs technikáján alapuló különböző UFO-nak tűnő légi eszközök bemutatását fogja jelenteni
  A technika valódi és félelmetes, de nem idegen lényeg akarják a földet megszállni, hanem az elit ezzel a pszichoterrorral akarják az embereket úgy megfélemlíteni, hogy maguk kérjék tőlük a föld megmentését, az új világkormány felállítását.

  Ekkor lép színre az új “Messiás”, az Antikrisztus, akire hűségesküt kell majd tenni.
  Valószínűsíthetően egy QR-kóddal ellátott digitális karperec formájában, amiben egy chip lesz.
  A mostani pápa hamarosan bejelenti Vatikán megszűnését, és egy új ” Világpolitikai Hatóság ” jön létre, egyesítve az összes vallást.
  Aztán bejelenti az új tervet, az NWO-t Jézus Krisztus globális királyságának helyreállítására.
  A terv szerint a Messiás neve: Dávid lesz, és egy babyloni isten leszármazottjának hazudja magát.
  (Ne feledjük, hogy az egy dollároson egy piramis tetején egy babyloni szem található.)
  Az új egyházi méltóság pedig egy Péter nevű személy lesz.

  Teljesen átalakul a pénzügyi rendszer, létrejön minden pénzügyi intézmény és tranzakció nemzetközi monopolisztikus ellenőrzése.
  Az EU-val 1991-ben kezdődött az Európai Római Birodalom (ERE) létrehozása. Készen állnak arra, hogy minden állampolgárt azonosító vonalkód technológiával jelöljön meg . A Római Birodalom bukása óta létezik az egységes Európa álma.
  Most egy vadonatúj Római(babyloni) Birodalom újjáépítésének vagyunk részesei.

  Mielőtt valaki megkérdőjelezné állításomat, előbb olvassa el az alábbiakat. Ugyanis a bibliában leírtakból mára nagyon sok minden megvalósult:

  1.) Megszületett a vörös borjú, ami után megkezdődhet a harmadik templom építése ( Vicces, hogy csalással történt, mert csak génszerkesztéssel, és embrióbeültetéssel valósult meg.)
  A terület az, ahol a Szikla-mecset van, ami az araboké, és valószínűleg Izrael háborút feg ezért indítani az arabok ellen.
  Ez bármelyik pillanatban bekövetkezhet.

  2.) Az egységes vallás létrehozását megkezdték 2022.08.22-én, és lefektették ennek alapjait: Kész az Új tízparancsolat is:.
  Budapesten már elkészült egy szobor-csoport is a Gellért-hegyen.
  A szobor-csoport címe: Az új világvallás.
  https://www.youtube.com/watch?v=1-bd1nOwLHw&t=280s

  3.) Az UFO-jelenetek elkezdődtek, ami a BLUE-BEAM-projekt része. Majd jön az idegenek inváziója is, a tervek szerint.
  A perui Limától északkeletre fekvő Alto Nanay vidéki területének félelemtől sújtott lakói azt állítják, hogy jelenleg 7 láb magas emberi lényeknek látszó holografikus emberek jelentek meg, és bevetették a DEW-fegyver azon változatát, amely emberek bőrét égeti le. Ez is az irányított sugárfegyver egyik fajtája, amelynek neve: Active Denial System.
  https://www.youtube.com/watch?v=SSTYkzPDJ00&t=979s

  Ne feledjük, hogy miért akarják az ott élőket elüldözni:
  Peru a világ második legnagyobb réz-, ezüst- és cinktermelője, valamint Latin-Amerika legnagyobb aranytermelője, és a világ egyik nagyon fontos lítium-lelőhelye.

  4.) Földrengések, és más természeti katasztrófák előidézése. Az ok, amiért megtörtént: Törökország haderejét tekintve a 2-ik legnagyobb NATO-tagország, és ha kilép, az egyenlő a NATO-végével.
  2015-ben már ismert volt, hogy Törökország 2023-ban szuverén lesz. Az erre vontkozó 100 éves megállapodása 2023-ban lejár. A d.s. a földrengésekkel akarják Törökországot a NATO-tól és más intézményektől függővé tenni.
  Törökország soha nem válhat szuverénné a hatalmasok szemében.

  A természeti katasztrófák előidézése számtalan fegyver van, amit most használtak, az a Tesla-féle skalár-hullámokkal működő fegyver. Sajnos még egy nagy földrengés is lehetséges a térségben, aminek óriási a veszélye, mert Törökország szeizmikus zónájában található a török légierő legnagyobb légibázisa.
  Területén földalatti hangárokban állítólag legalább 50 darab amerikai taktikai nukleáris bombát tárolnak.

  Ha az berobban, akkor az világkatasztrófát idézhet elő, mivel a februári földrengés következtében erősen megrepedt az Atatürk-gát, amelyik a 3-ik legnagyobb a világon. Az Eufrátesz-folyó 22 gátjának egyike, amely döntő fontosságú az öntözéses mezőgazdasági területek számára.
  Ha az Atatürk-gát átszakad, akkor a többi gát is, mert nyilván nem bírja el az odazúduló vízmennyiséget.

  Hol van az Ararát-hegy? A török-örmény határ közelében, a Szeván- tónál.
  Mit szimbonizál? Noét, és a vízözönt. Nem oly régen Elon Musk egy képet tett fel, Noé-űrbárkája címmel.

  1. Az emberi genomot soha nem térképezték fel. Hol van a bizonyíték az ellenkezőjére?
   Azt se tudják megmondani, hogy mit tekintenek egyáltalán génnek.

   Az említett vágyvezérelt jóslatok és történetek olyanok, hogy utólag megmondom, hogy előre megmondtam, hogy mik lesznek a heti ötös lottó számai. De még nincs utólag, sose húzzák ki a “számokat”.
   Fárasztó hülyítés. De ennyit tud a mesterséges intelligencia -hiány.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük