“Mégiscsak igaza volt…”

Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer a Hír Fm valamely műsorában – amely még Karc Fm néven a koronaőrület alatt elsőszámú közellenségként kezelt – felmerül a “rehabilitációm”.

Köszönet Ábrahám Robinak a szókimondásáért!

6 thoughts on ““Mégiscsak igaza volt…”

 1. Pfizer valamikori helyettes elnöke, Michael Yeadon a YouTube-csatorna “Dr. Drew” müsorában julius 19,-én kijelentette.

  Hogy a covid-védőoltásokban felhasznált Lipid-Nanopartikel (LNP) női petefészekben rakódik le,
  És ennek persze következménye is van, Hogy a női meddőséget kb. 10 – 15 %-ban nővekedett meg a védőoltott nők körében.

  Egyébként már a mega nagy tudós asszony, Karikó Katalin is útalt arra, hogy ebben a génoltásos kisérletben az LNP alkalmazásnak
  egy fontos szerepe volt. Úgy látszik, hogy erre nem volt egy biztonságos megoldás. És valami kisérleti megoldást elővettek a zsákból.
  De hát ha nem volt biztonságos, ez nem Karikó Katalin és a felfelő bukótt “nyunyóka” problémája volt.
  Ők csak a mega kisérletnet egy kis csavarja voltak. Ők olyan ártatlanok, mint a ma született bárányka.

  Van egy másik hír is. Hogy a Moderna védőoltások hatásárára nagyon megnövekedett a halálos esetek száma.

  Moderna: Kiugrân magas halálesetek ls mellékhatások az oltás következtében ?
  – Nem a mi problémánk
  https://virusinfok.hu/2023/08/12/moderna-kiugroan-magas-halalesetek-es-mellekhatasok-az-oltas-kovetkezteben-nem-a-mi-problemank/

  Na, ez itt az a bocsánat kérés ? Hogy nem a mi problémánk.

  De ahhoz van merszük, hogy az adatokat nem hozzák nyílvánosságra !
  És az érzékeny vádló adatokat titkosították.

  Hogy lehet ezt egyátalán megcsinálni ?
  Milyen poltikai és igazságszolgálati rendszer ez ?

 2. Mindenki dr. Gődényt támadta? Nem, tisztelt uram, csak a kilóra megvett propaganda-média (legyen az kormánypárti vagy “ellenzéki”), az álszakértők, az áljárvány-celebek meg az általuk szándékosan és módszeresen lehülyített és lealjasított tömegek, akik mindent bevesznek, “hiszen a tévében meg a rádióban is bemondták”, akármekkora emeletes baromság legyen is!!! Na, itt van (lenne!) a nyilvánosan megszólalók óriási felelőssége, amelynek egyenes arányban kellene lennie az általuk felmarkolt pénzekkel. Csak sajnos a kettő pont fordított arányban van.

  Nincs olyan, hogy ez vagy az “nem volt megkérdőjelezhető”! Bármi megkérdőjelezhető (lenne egy normális világban), pláne a valódi tudományban, de nem a jelenlegi tudományista szektában, amely ex katedra kinyilatkoztat, és jaj annak az eretneknek, aki kételkedni merészel! A valódi tudományban ha valaki nem ért egyet egy állítással, annak joga van kiállni, érvelni és bebizonyítani a saját verzióját! A cenzúra, a törlés-antikultúra, a megfélemlítés csak azt bizonyítja, hogy a hivatalosan erőltetett verzió nem állná ki a valódi tudományosság próbáját egy valódi vitában, tényekkel alátámasztott érveléssel! De vajon meddig lehet tagadni a valóságot? Csak amíg utol nem éri az embert.

  Legfőbb Ideje lenne elismerni, hogy SEMMI sem indokolhatja az ellenvélemények és főleg ellenérvek elhallgattatását, a kételkedők, a választ keresők meghurcolását, besározását, befeketítését, ellehetetlenítését!!! Ha ezt bármiféle (kamu) veszélyhelyzetre hivatkozva meg lehet tenni, akkor bármikor és bármilyen indokkal meg lehet, és meg is fogják tenni azok, akiknek ez az érdeke! Miben különbözik ez az inkvizíciótól vagy a cenzúrától? Semmiben, legfeljebb más művésznéven fut, hogy a lebutított tömegek ne fogjanak gyanút idejekorán. Mire felocsúdn(án)ak, addigra már egy WHO-féle globális diktatúrában fognak élni, egy totális digitális börtönben, ahonnan nincs menekvés.

  Az már valamennyire pozitív hozzáállás, hogy “meg kellene követni dr. Gődényt”, de miért is nem teszi meg az illető úr maga? Mutasson példát, kezdje a bocsánatkérést mindjárt saját magával, és ne keressen kifogásokat a saját szánalmas viselkedésére! Tudjuk, hogy a jó öreg kognitív disszonancia miatt mindenkinek a legnehezebb a saját butaságát, hiszékenységét és gerinctelenségét beismerni, de más út nincs! Mindenkinek saját magának kell tanulnia a saját hibáiból, ha már máséból nem képes. Ehhez viszont igazi integritás, becsületesség és lelkierő kell, ami sajnos nagyon kevés emberben van meg.
  Pedig nem megy másképp, ha az ember nem akar a szennyáradattal úszni és végül a pöcegödörben kikötni.

 3. Elbutult, ostoba nép, magának köszönheti azt a bajt, amibe került! Viselje következményeit! Szellemi felemelkedés, intelligencia, állhatatosság, elvhűség, bátorság, kiállás, elkötelezettség, segítőkészség – ismeretlen fogalmak! Csak a folyamatos óbégatás megy, jelenleg is. Semmin nem vagyunk túl, egy lépésnyivel sem vagyunk előrébb, mint három és fél évvel korábban! Az emberek, a tömegek a hibásak, nem a program meghirdetői! Senki más, csak ők! Megbocsáthatatlan az ostobaságuk! Nem érdekelnek a belinkelt videók, az ide írók közül is csak néhány ember véleményét olvasom el, mert rajtuk érzékelem, hogy lényeglátók. Alig vagytok páran, de lelki felüdülés a szavaitokat olvasni!

  1. Ártatlan bárányok a program meghirdetői???
   A legnagyobb hibásak, elfelejthetetlenül.
   Ön pedig a szegény ‘ártatlan bárány’ program hirdetők szószólója, jól látom a lényeget?

 4. De jó lenne, ha egyszerre mindenki végre megtalálná az én -t védő igazi hangját, és kiengedné. A kognitív disszonancia szerinti reakció nem én-védetté, hanem pont védtelenné tesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük