Dr. Tess Lawrie: A Nagy Újraindítás felnyitotta a szemünket, most felszabadulhatunk


https://rumble.com/v35ewgo-dr.-tess-lawrie-a-nagy-jraindts-felnyitotta-a-szemnket-most-felszabadulhatu.html

18 thoughts on “Dr. Tess Lawrie: A Nagy Újraindítás felnyitotta a szemünket, most felszabadulhatunk

 1. Fő az optimizmus, fogjuk fel pozitívan és használjuk ki az ellenfél erejét, cseleit a saját hasznunkra.
  Ehhez ehy dologra van szükség: minél több agymosostt birka ébredjen fel és dörzsölje meg a csipás szemét.
  Mert nem az ellenfél erős, hanem a nyáj túl nagy. Ha nem történik legalább vagyonelkobzás, kivégzés a felsőbb szintekről, akkor a jól irányzott hazugságok továbbra célba érnek és a nyáj tovább béget és retteg. Ahogyan már megtörtént kb 2000 évvel ezelőtt. Azóta növelik a nyáj nagyságát.
  Az elcsatangolt eltévedt báránykákat visszafogadják a nyájba.
  Ez nem Jézusról és tanításairól szól, hanem az őt kihasználó , ember alkotta vallásról. Akkor nem volt sem vakcina, sem chip, de hazudni, j már akkor is tudtak az “elitek”. És a jó nagy hazugság pánikkeltő hatása azóta ismert.
  Tehát ébredni, ébreszteni kell. Ahogyan ezen az oldalon ébresztenek és bátorítanak majd 4 éve Tamasi doktorék.

 2. Keresés

  Avatarkép

  0:35 / 6:52

  A Szigeten bulizók elmondták, mit jelent az, hogy valaki nő

  Telex․hu
  176 E feliratkozó

  Remélem, hogy be tudtam tenni !?
  Nem az számít, hogy ki csinálta a riportot, még csak az sem, hogy miért !
  Ami számít az az, hogy ezek a válaszok nem megrendezettek, ezektől a szellemi korcsoktól, az emberi faj mutáns korcsaitól hangzik el !
  Ez a nagyon nagy többség, világszerte !!!

  Főleg azoknak az ide írkáló okosoknak ajánlom, akik olvasni is tudnak, nem csak írni, és akik letorkolnak és ostobának, negatív beállításúnak mondanak mindenkit, aki az emberek átlag szellemi szintjét a tények szerint bírálja !

  Akik szerint a három hetes vizihullának is vérátömlesztést kell adni, mert “hátha, meg talán, meg mindent meg kell tenni az emberek érdekében !”, mert ugye, hogy az intelligencia szintje alapból 100 körül van a nagy átlagnak, az nem számít !

  Igen is, a világ 90 – 95 %-a elképesztő mértékben megvezethető birka, ha ez egyeseknek nem felfogható, akkor is !!! Folyamatosan hülyíthetők, és zabálják is kétpofára a Nagy Testvér által ajánlott “degenerációs süteményeket” .

  Egy minden szempontból egészséges társadalomban, de főleg nem döntő többségében kiképzett hülyékből létrehozott identitás nélküli tömegekben, ( ami megint a világ döntő többsége !), azt a kérdést csak feltenni is, hogy mi a nő, lehetetlen volna !
  Ez a riport megint tűpontosan ábrázolja a jelen szellemi szintet, ráadásul tetszik vagy nem, de reprezentálja az egész rohadtságát !

  Az “ébresztések” minden szinten harminc éve mennek csak ebben az országban ! És tartunk, ahol tartunk ! És ha leírom, hogy hol tartunk, ha azt írom ami a valóság, akkor csak le vagyok ugatva, hogy szép magyarul kifejezzem magam, és a válaszom a legtöbb esetben meg sem jelenik, mert ugye
  “ilyen hangnemben”, nahát, meg hogy képzeli !

  1. Kedves S.G.!

   Amikor egy-másfél évvel ezelőtt elmeséltem egy ismerősömnek, hogy Angliában egyesek be akarják tiltani az “anyatej” szót, mert az az LMBTQ… stb. és egyéb transzidióta csoportosulások szerint diszkriminatív, ugyanis szerintük nemcsak nők szoptathatják a gyermeküket, ezért teljesen helyénvaló lenne az “apatej” szót használni. Hozzátettem, hogy az összes transzbaromság a koedukált WC-kkel és öltözőkkel, a női sportversenyek a biológiai férfiakkal, a nemváltoztató hormonkezelésekkel és csonkító műtétekkel együtt hamarosan kis hazánkba is megérkezik, mert ugye nekünk is “haladni kell a fejlett Nyugattal”(!), és minden szemetet – legyen az szó szerinti vagy ideológiai – előbb-utóbb elhoznak ide.
   Az ismerősöm azt hitte, hogy ugratom, vagy valamit nagyon félreértettem. Mostanra már nem gondolja.

   A szennyáradat már itt van, és ahogy Ön is írta, ettől annyira elhülyült az ifjú generáció (tisztelet a ritka kivételnek), hogy már nem tudja megmondani, ki/mi a nő. Ha valaki erre nem képes józan paraszti ésszel egyértelmű választ adni, az vagy értelmi fogyatékos, vagy mentálisan súlyosan károsodott. El sem merem képzelni, mi lesz akkor, amikor azok lépnek pubertáskorba, akik a kovid-cirkusz alatt voltak kisgyermekek és így súlyosan traumatizálódtak a szájkosár-hordással, a kortársaiktól való elzárással és a méreginjekciókkal. Pszichésen súlyosan sérült korosztályokkal kell majd szembenézni, akiket ráadásul folyamatosan bombáznak a transz-, klíma-, kamujárvány- és háborús propagandával.

   Nem irigylem a maradék józan (törpe) kisebbséget, vagyis magunkat, akik próbáljuk ép ésszel és lélekkel túlélni ezt az emberiség elleni ocsmány hadviselést.

  1. A kérdezettek a kamerába a trendi vágyvezérelt gondolkodást mondják, de ahogy egy kommentelő írta, egy koedukált zuhany a való választ megmutatná.
   Egyébként csak azért írok, mert réges-régen már megfordult a fejemben, hogy az ide író névtelen, érezhetően lefizetett xx-esek vajon mit mondhatnak otthon, vagy az ismerőseiknek, névvel és arccal. Persze munkaként a propagandát tolják.

   Ha sok a bizonytalan, aki attól érzi magát valaminek, ha a trendi vonalakat követi, nem az eszét, akkor részükre a trendit kell megváltoztatni. A divat is változik, ahogy a széljárás.
   Előfordulhat, hogy a trendi egyszer egybeesik a valósággal és észre se vennék.

   1. Tisztelt Hegedűs A !

    Azt nem tudom, hogy Ön hol él, mit lát, mit tapasztal, kézközelből, személyesen !!!???

    Sajnos én a munkám során elég sokat tartózkodtam a napokban Budapest XIII.-ik kerületében.
    Ezekkel a hulladékokkal napi szinten találkozom az utcán ! Csapatokban vonultak ma is a “szigetre” !
    A “lányok” többnyire elég deformáltak, ami egy dolog, de tele vannak “szögelve”, agyon tetoválva, és kivétel nélkül idióta frizurák, sokan meg kopaszra vágva !
    Tényleg igaz, hogy az oroszlán sírva enné meg őket !

    Volt ma egy fiú ( ??? ), egy csapott vállú, vékony gyík forma, zöld és sárga hajjal !
    Olyan szinten volt undorító, hogy nem tudom leírni.
    Ez a “nyugati fiatalság krémje”, az átlag idióta, aki éppen itt költi el a pénzét, a “sziget” üzemeltetőinek nagy örömére !
    A “hazai ifjúság” egy nagy része pontosan evvel azonos !

    Még egyszer, hangsúlyosan, ameddig Ön, Önök, egy elefántcsonttoronyból nézegetik a világot, távcsővel, addig én
    napi szinten testközelből élem át.
    Nem csak látom, és kényszerből átélem, de érzem is a rettentő bűzét !
    Ez azért egy “kicsit másabb”, mint entellektüel megjegyzéseket írni biztonságos távolból !
    Ez sokkal, de sokkal tragikusabb, mint ahogy azt Önök, onnan “fentről” megítélik !
    Önök mint látható, leegyszerűsítik a kérdést, a “zuhany alá” !!!
    Ez az egész sokkal messzebbre vezet, és sokkal többről szól, és egyáltalán nincs a helyén kezelve.
    Nagyon sokak részéről a legtipikusabb, lájtos, szalon jobboldali felfogással szemlélik !
    Jutottunk is evvel a szemlélettel 32 év alatt a Pokol kapujáig, de semmi gond, nemsokára beengednek, kötelezően !

   2. Az ide írt válaszom nem jelent meg !?
    Azért röviden összefoglalom, talán még is be lesz téve ?

    Az “egy koedukált zuhany a való választ megmutatná”, ez a legcinikusabb egyben legostobább megjegyzés !
    Nem én találtam ki, de ez a tökéletes megnyilvánulása a bizonyos “szalon jobboldalnak”, aki elefáncsonttoronyból, és távcsővel
    nézi a valóságot, és egy végtelenül ostobán, aljas kézlegyintéssel elintézi a dolgot !
    Lenézi azt, lelesül engem ( a hozzám hasonlókkal együtt ), és megveti ( !!!???), aki a valós tényeket testközelből átéli, látja, és érzi a “bűzét” !
    Odafent nincs bűz, és nem hallatszik fel az egymásra uszított emberek halálhörgése, sikolya, és a sokemelet “biztonság” ,
    “objektív, érzelem mentes” a dolgok megítélése !
    Valóban ?
    Ez a magatartás lökte Magyarországot ebbe a helyzetbe, amiben van .
    Ez nem hiba, ez halálos bűn, a nem kellő eréllyel fellépni a veszedelmek ellen, és elbagatellizálni, jó “úri módon” !!!
    A Pokol előszobájában vagyunk még csak, de nyugi, nem sokára be lehet lépni a nagyterembe is, kötelezően !

   3. Kedves S.G.,

    Kérem, fejtse ki bővebben, hogy mire gondol pontosan. Ha már ennyi (le)minősítést leírt. Nyilvánosan, nem négyszemközt. Ebből tanulságot se lehet levonni, és nem is építő.

    A halálos főbűnök egyike a korrupció. Vagy mondjuk ez a fajta fenntartási (fenntartott visszafejlődési, visszafejlesztési innovációs) támogatás, ami annak a magatartásnak egy része, ami a jelen helyzetbe lök.

    https://magyarjelen.hu/rendorok-megoleserol-eneklo-antifa-zenekar-frontemberevel-lepett-fel-a-carson-coma/

    1. Kedves Hegedűs A. !

     Először is, mivel nem a honlap az alapvető életterem, késtem a válasszal, ami nem is válasz talán, csak inkább kiegészítés.
     Két bejegyzésem került egymás alá, valamiért ??? Az elsőt később találták meg, mint a másodikat, ezért van ami van !?

     Ami meg a lényeget illeti, ha Ön azonosulni tud, egy olyan bejegyzéssel, mint hogy ” a koedukált zuhany alatt a válasz megtalálható”, akkor a fentiek Önre is vonatkoznak !
     A világban végbemenő elképesztően agresszív buzi propaganda, szép nevén LMBTQ, és tartozékaira, ( Antifa, stb.) adott “válasz, és vélemény”, nem csak, hogy végtelenül cinikus, de végtelenül rövidlátó is !!!

     Nem óhajtom hosszasan kifejteni, nincs sem kedvem, de főleg okom rá, hogy elmagyarázzam újra, az érthetőt, ami a Napnál is világosabb, ha valaki nem akarja politikailag korrektül bedugni a fejét a homokba !

     A rendszerváltásnak mondott, valójában szervezett, és minősített hazaárulást 33 éve látom annak, ami !!!
     És 33 éve mondom annak, ami !!!
     Most, hogy elérkeztünk egy olyan határhoz, ( és nem ma !), ahonnan gyakorlatilag nincs visszaút, ott egy a fenti mondat, plusz az Ön megjegyzése, hogy ” a trendi divatot csak meg kell változtatni !”, nálam akkor is kiveri a biztosítékot, ha sem foganatja, sem értelme nincs a felháborodásomnak.
     De, mert van ez a honlap, ahol leírhatom, hát leírtam.

     Betettem a szánalmasan degenerált “ifjúságról” egy videót, hozzá téve, hogy a hazai “ifjúság”, legalább ennyire degenerált, erre jön egy olyan megjegyzés, amit fentebb idéztem.
     Ha nem írja le, nem írom én sem, amit írtam !
     A “magyar entellektüel” megint megnyilvánult, amit újra hangsúlyozom, 33 éve látok, hallok, tapasztalok, aminek az az eredménye, hogy ott tartunk, ahol tartunk !!!
     És ebbe az “ott tartunk ahol tartunk”-ba szorosan bele tartozik számtalan olyan megjegyzés, mint az Ön által idézett, és helyeselt bejegyzés, ami legyint, félvállról vesz, nagyképűen -és ostobán lenézi a problémát !!!
     Sokkal hosszabbra sikeredett a válaszom, mint szántam, aki érti érti, aki nem érti, az nem érti.

     Egyébként meg a szokásos, akinek az inge, az vegye magára, akinek meg nem az inge, arra nem vonatkozik !!!

     Köszönhetően a harcos “magyar jobboldalnak”, a fenti gyáva, megalkuvó, agyontanult, de még is hülye, takonygerincű, magatartásáért, elkábulva önmaga felsőbbrendűségi tudatától, istenezve, hajlongva, szűzmáriázva, ami pontosan mutatja, hogy csak önmagukért “küzdöttek”, még pontosabban hazudtak még saját maguknak is, élvezhetjük boldogan a jelent !!!

     Ezt a “lájtos” trágyadombot nevezte valaki szalon jobboldalnak, ebben az egy vonatkozásban plagizáltam.
     Minden mást leírtam, a véleményem nem változik meg, nem befolyásolható semmivel, mert tényeket közöltem !

     Tisztelettel, S.G.

 3. Már most is meg vagyunk hekkelve.

  Ennek bízónyítása a következő:

  Ha kitörlöd a Firefox összes előzményét, akkor már az Orvosok a Tisztánlátás oldalra csak nagy nehézséggel kerülsz vissza.

  A gookle maghibbant vadliberális oldal mindent ajánl Neked, Lamusztól a Faktenchek-ig.
  Úgy látszik, már most is egy másvilágban elünk, ami egyátalán nem normális.
  Ami a valóságot egyátalán nem adja vissza.

 4. Annál is inkább elgondolkodtató az alternatíva keresés szándéka, mivel a WCH pl. alábbi anyagában még a régi gondolkodás alapján ajánl szereket. Mindez nem jelenti azt, hogy a szerek nem lennének jók, hanem azt jelenti, hogy az indoklás helyessége megkérdőjeleződött. Egy működő gondolkodási alternatíva az élettanról, amire Dr. Cowan folyamatosan felhívja a figyelmet, az új biológia (NEW BIOLOGY).
  https://gallmet.hu/wp-content/uploads/2022/09/Az-Egeszsegugyi-Vilagtanacs-WCH-kozreadta-a-tuskefeherjek-semlegesitesi-protokolljat-1.pdf
  https://www.bitchute.com/video/9nXMhfplRRdV/
  DR TOM COWAN, DR BARRE LANDO DISCUSS OUR DIVINE BIOLOGY. SO MUCH WISDOM, KNOWLEDGE, & TRUTH.
  Nemrég ebben a beszélgetésben is röviden felsorolásra került, hogy mi nem létezik a régi élettanból: (Az ismertetőm megjelent 2023-07-25 -én)
  „Ami eddig kiderült, hogy nincs, az a sejtmembránon át működő kálium-nátrium pumpa, nincsenek receptorok, nincs immunrendszer, nincs idegi szinapszis, nincs neurotranszmitter, a genetika nagy része kitaláció, a DNS nem stabil, hogy meghatározza az élő struktúrát. A malária parazita nincs kimutatva, így az állat-ember átadás se. A szív nem pumpa, nincs vírus stb. Helyette már a XIX.-ik században is azt gondolták, hogy elektromágneses elven működő lények vagyunk az éterben, ami egy elektromágneses mező. Ez az elektromágnesesség megérint minket, és a gyógyulásnál bejut a testbe, és mintha egy katedrálisban koncentrálódna, terápiás választ generál. Amit fontosnak tart a gyógyításhoz, az egy szemléletváltás szükségessége”

  Az új biológia szemléletéhez Dr.Cowan a legújabb előadásában is új példákat említ meg.
  https://www.bitchute.com/video/24l6KxZUIyMH/ Q&A WEBINAR FROM AUGUST 9TH, 2023

  Fog ügyekben például a következőkön érdemes elgondolkodni. Mit csinál a fogmosás? A sebek körül pörk képződik, de ha leszedik mindig a pörköt, akkor nem gyógyul be a seb. A sok mosástól a foggal éppen miért nem ez történne? Ettől függetlenül a mértékletes, bio anyagokból készült fogkrémmel való fogmosásról senkit nem beszél le, ő is mos fogat. Viszont a legszebb fogú ismerősei nem mostak fogat sose.
  Mi a plakk és a fogkő szerepe? Amikor a fogak csontszövete puha, nincs benne elég ásvány, hogy a fogak kemények, ellenállók legyenek, akkor a szervezet kívülről cementréteget rak rá, plakkot, hogy megvédje a fog felszíne alatti, élő, érzékeny rétegeket. Az abnormális cementréteg viszont irritálni fogja az ínyt és a többi száj szövetet, ami gyulladásban jelenik meg. Tehát erős, kemény fogak kellenek, aminek képződését segíti az állati zsíros ételek fogyasztása szilíciumban gazdag növény kiegészítőkkel (gyümölcslé, zöldségek). (Megj: a puha csontot gondolom az amalgámtömés tovább puhítja.)

  A Strophantus rákkezelésben való kiegészítő terápiakénti használatával kapcsolatban elhangzott az, hogy a Strophantus mag kivonat alapvetően egy szívgyógyszer. De mivel a szív minden betegség probléma része, akkor ha a szívet gyógyítjuk, azzal minden mást is gyógyítunk, akár a rákot is. A Stophantust Dr. Cowan az anyagcsere folyamatok hatékonyságának növelésére használja, mert ha a testi víz struktúrát sikerül javítani, ezzel javul a testi energia áramlás is. Javítja a kivonat az oxigén felhasználást és csökkenti a tejsav felhalmozódást.
  Bemutat egy hallgatójától kapott esetet, ami meggyógyult Strophantustól, egy méh cisztát. Miért működhetett? Abnormális sejtnövekedés esetén biztos van metabolikus deficit, anyagcsere hiány és tejsav felhalmozódás. Ezt mutatta az esetben leírt méhgörcs és a vérzés. A Strophantustól az oxigén felhasználás javult, a méhnyakon át kilökődött a ciszta (extra garbage), természetesen, orvosi rásegítés nélkül, aztán megszűntek a vérzéses, görcsös panaszok.

  Bemutatásra került még ebben a részben az optimális idegi működés biológiája és a hidrogén, mint a legfontosabb táplálék szerepe.

 5. Kedves Hegedűs A. !

  Önnek, és mindenkinek a szíves figyelmébe !!!
  Nem néztem meg, de nekem elég a bevezető szöveg is !

  Ha valami “kézivezérelt”, akkor ott nincsenek “törvényszerűségek”, ott kizárólag improvizatív manipulációk vannak !
  Ergo, a közgazdaságtan tudománya mese, hazugság, az utolsó 300 évben meg főleg !

  szilajcsiko.hu
  Ebben a szemfelnyitó anyagban Prof. Richard Werner német közgazdászt a központi banki politika legavatottabb szakértőjét Ivor Cummins kérdezi a CBDC mögött meghúzódó évtizedes – belterjes és csaláson alapuló – banki manőverekről, melyeknek “természetes” részét képezik a kreált válságok, koviddal, háborúkkal, inflációval és ingatlanpiaci machinációkkal Japántól a Wall Streeten át Brüsszelig. Ha tudni akarod, mi történik valójában, ne a fősodratú megvett médiából tájékozódj. A szabadságunk a tét!

  Forrás: Ivor Cummins @ YouTube
  Crucial CBDC’s with Professor Richard Werner: YOUR Future is Being Decided!
  https://youtu.be/KGpQLbZXKME

  Magyar felirat: Tallián Hedvig
  https://www.facebook.com/tallianhedvig

  1. Kedves S.G.,

   Az egész Werner beszélgetést összességében cinikusnak tartottam.
   Amiről még véletlenül se volt szó, hogy a játék játékpénzből megy, minden bank a fedezet nélküli pénz rendszerében van.
   Mindegy, hány alternatív bankot alapítunk, ha nincs mögötte közmegegyezésen alapuló pénzhasználati gyakorlat.
   Már a kagyló is azért lehetett pénz, a kezdetektől, mert értékesnek tartották, és mindig is volt kincstárnok, kamarás. Mindig volt valamilyen gazdasági központ, és központi (uralkodói) gazdálkodás, adózás(pénzben vagy természetben). A ‘tan’ pedig akár ‘vallási könyvekben ‘ íródott.
   Nem teljesen értem, mire gondol korábbi gazdálkodás alatt, tan nélkül.
   (A fabatka korszak csak ideiglenes volt.)

   Ami eszembe jutott a CBDC kapcsán, hogy a digitalizációtól várják a korrupció megszüntét, csökkenését, az átláthatóságot és elszámoltathatóságot. (Szerintem erre is való lenne a halálbüntetés.) Mivel a rendszer egy/több világbankot és lerakatait feltételezi, ahogy a központi büntetés, úgy a központi jutalmazás se fog soha átlátható és elszámoltatható lenni. Ki miért kap jóváírást vagy terhelést?
   A digitális pénz a használati módja miatt (kevesek irányítják a pénzt), az 1000%-os korrupció maga. Kevesek joga az átlátás és nem kell elszámolniuk. Kézi vezérlésű, tan nem kell.

   https://www.portfolio.hu/gazdasag/20230318/digitalis-megoldas-a-korrupcio-elleni-kuzdelemre-603384

   https://ugyeszseg.hu/jarvany-idejen-meg-inkabb-szukseges-a-korrupcioellenes-osszefogas/

   1. Kedves Hegedűs A. !

    Egyszer ha kézi vezérlés van, ( ráadásul egyszemélyes !!! ), onnantól nincs sem törvényszerűség, sem szabályok, sem ok-és okozati összefüggések !
    Ez a lényeg, minden más csak szócséplés.

 6. 5 órával ezelőtt
  Ki okozta a hawaii tüzet? A WEF-ről, az intelligens városirányításról és a szándékos pusztításokról

  Eredeti cikk: Who Caused the Fire in Hawaii? On the WEF, Global Plans for Smart
  Szilajcsiko.hu

  Hawait egészen egyértelműen felgyújtották ! Honnan ? Az űrből !!! HAARP, Skalárfegyver, vagy nevezd aminek akarod !!!
  Ha kell meg is fagyaszt, hogy változatos legyen a hatás !

  Megint csak, nem olvastam el a cikket, számomra nem szükséges, e nélkül is tudom, tudtam.

  Újra felhívom a szíves figyelmet a “szuper cella”, a “villám árvíz”, meg a “egy nap alatt egy hónapra való eső esett pár óra alatt” hazugságaira !
  Ezek mind MESTERSÉGESEN ELŐIDÉZETT IDŐJÁRÁSNAK HAZUDOTT JELENSÉGEK !!!

  Azt is meg kell jegyezzem és szintén sokadszorra, hogy ezeket Hollywoodi filmek már sok évekkel ezelőtt belenyomták a nagyérdemű orcájába !!!
  A nagy tömegek meg azóta is csak bambulnak ki a fejükből, hogy “nahát, micsoda időjárás ?”.

  1. https://hu.m.wikipedia.org/wiki/Hal%C3%A1lcsillag

   A vágyvezérelt technológiai fejlődés csúcsa a szuperlézer és a halálcsillag a kultusz film mesében. Persze a mesében szereplő betonbolygó “civilizáció” léte logikailag lehetetlen, a biológiai és fizikai funkciók így nem tudnak működni. Ez is csak olyan illúzió filmtrükk, mint a vírus rajz fotók, vagy mint kiderült, az élettan eddigi elméletéhez tartozó sok egyéb illusztráció.

   Ami viszont még érdekes lehet az oldalról( a kulturális hatása fejezetből):

   “2012-ben a Fehér Ház honlapján egy petícióban követelték egy Halálcsillag építését a gazdaság fellendítése és a foglalkoztatottság növelése céljából. A petíció elérte a 25 000 támogatót, ennyivel pedig a kormányzat köteles hivatalos választ kiadni. A hivatalos választ 2013 januárjában adták ki, amelyben a magas költségekre, az acélgyártás jelenleg elégtelen szintjére hivatkozva utasították el a kezdeményezést. Egy megjegyzésben azt is hozzáfűzték, hogy a kormányzat nem támogatja teljes bolygók elpusztítását.[”

   Számomra ez azt jelenti, hogy csak a 99,9*% pusztulását támogathatja, lézerrel, robbantásos katasztrófákkal, lebetonozásal, vízi atom- és olajszennyezéssel, a technológiai fejlődés “csúcstermékeinek” a bevetésével a Földön.
   Mindez csupán a gazdaság fellendítését jelenti.
   Merthogy most a működésből hiányzik a lendület. Ami lendületet úgy akarnák elérni, hogy mindenkitől elvennék a lendületet. (Mozgás, gondolkodás szabadsága és az egészséges élet joga.) Ebből azért tisztán látszik: valójában egyáltalán nem kell, hogy lendület legyen. (Sőt, inkább a halottak se támadjanak fel. Az oltással a lelkeket nem akarják engedni reinkarnálódni.)

   Meg amúgy a vágyvezérelt technológiát csak földhözragadt nézőpontból tudják földi célpontok ellen használni, a földi szűklátókörű kapzsiságon alapuló gondolkodással.

   Összesen egyszer.

  2. AZT GONDOLOM, HOGY MOST MÁR AZ EMBEREK SZÁMÁRA VILÁGOS KELL LEGYEN, HOGY MIRE MEGY KI A JÁTÉK:

   Az elmúlt 100 évben cca 100 időjárásmanipulációs szabadalmat jegyeztek be szerte a világon.
   Ma az időjárást legyárták, előre megtervezett módon, mindenféle vegyi, HAARP és más technikákat alkalmazva.
   Direct Energy Weapon (DEW):
   https://en.wikipedia.org/wiki/Directed-energy_weapon
   Ezek 5-ik generációs irányított sugárfegyverek, és arról nem beszélnek, hogy ezen fegyverek számára nem létezik gravitáció, vagyis ez azt jelenti, hogy olyan technikát vetnek be ellenünk, amelyek a tudomány mai állása szerint nem is létezhetnének.
   Tehát azzal uralkodhatnak felettünk, hogy eltitkolják a valódi tudást, és az emberek számára csak 3 dimenzióig engednek betekintést.
   Ezért állt le az űrkutatás is korábban, mert akkor világossá vált volna számunkra Tesla minden találmánya, többek között az ingyen-energia, és akkor nem tudtak volna bennünket az energiával anyagilag kiszipolyozni.

   Ennek a cikknek az alsó részében vannak fényképek arról, hogy Hawaiit hogyan gyújtották fel DEW-el:
   https://nikolaosanaximandros.gr/dothikan-iposcheiseis/
   Ugyanezzel az eszközzel, ill. irányított skalárfegyverrel csinálták meg a törökországi földrengéssorozatot.

   Amikor feltérképezték ez emberi genomot, lehetőségük lett volna arra a tudósoknak, hogy személyre szabott gyógyítást vezessenek be, de ez nem állt érdekükben, mert akkor a Big Pharmaffia tönkre ment volna.
   Nekik nem a gyógyítás az érdekük, mivel a gyógyszeripar a profit érdekében a betegség állandósításában érdekelt.
   Az emberiség legnagyobb felfedezését ehelyett az emberek elpusztítására használták fel, a génsebészettel legyártott biológiai tömegpusztító fegyvereken keresztül, ami egyben a transzhumanizmus számára is nyitott új lehetőségeket.

   Tehát minden óriási felfedezés, amelyet jó célra is lehetett volna felhasználni az emberiség érdekében, ehelyett minden korszakos felfedezést az emberiség ellen fordítanak. (Oppenheimer-effektus)
   Cél, hogy a bolygót a hatalmuk és ellenőrzésük alá vonják, egy végtelenül gonosz terv és aljas célok mentén.

   Krisztus 2-ik eljövetelének parafrázisaként akarják az új világrendet bevezetetni, amelynek részei:
   – az apokalipszis 4 lovasa, járvány, háború, éhínség, halál,
   – természeti katasztrófák: földrengés, szökőár, cunami, özönvíz, tűzvészek,
   – csodák bemutatása: Saturnus felrobbantása plutóniummal, az. un. LUCIFER-projekt,
   – valamint az emberek leigázásához, félelemben tartásához a BLUE-BEAM projektet használják fel.

   Rendkívüli égi jelenségek, UFO-invázió megjelenítésével, ami a náci birodalom antigravitációs technikáján alapuló különböző UFO-nak tűnő légi eszközök bemutatását fogja jelenteni
   A technika valódi és félelmetes, de nem idegen lényeg akarják a földet megszállni, hanem az elit ezzel a pszichoterrorral akarják az embereket úgy megfélemlíteni, hogy maguk kérjék tőlük a föld megmentését, az új világkormány felállítását.

   Ekkor lép színre az új “Messiás”, az Antikrisztus, akire hűségesküt kell majd tenni.
   Valószínűsíthetően egy QR-kóddal ellátott digitális karperec formájában, amiben egy chip lesz.
   A mostani pápa hamarosan bejelenti Vatikán megszűnését, és egy új ” Világpolitikai Hatóság ” jön létre, egyesítve az összes vallást.
   Aztán bejelenti az új tervet, az NWO-t Jézus Krisztus globális királyságának helyreállítására.
   A terv szerint a Messiás neve: Dávid lesz, és egy babyloni isten leszármazottjának hazudja magát.
   (Ne feledjük, hogy az egy dollároson egy piramis tetején egy babyloni szem található.)
   Az új egyházi méltóság pedig egy Péter nevű személy lesz.

   Teljesen átalakul a pénzügyi rendszer, létrejön minden pénzügyi intézmény és tranzakció nemzetközi monopolisztikus ellenőrzése.
   Az EU-val 1991-ben kezdődött az Európai Római Birodalom (ERE) létrehozása. Készen állnak arra, hogy minden állampolgárt azonosító vonalkód technológiával jelöljön meg . A Római Birodalom bukása óta létezik az egységes Európa álma.
   Most egy vadonatúj Római(babyloni) Birodalom újjáépítésének vagyunk részesei.

   Mielőtt valaki megkérdőjelezné állításomat, előbb olvassa el az alábbiakat. Ugyanis a bibliában leírtakból mára nagyon sok minden megvalósult:

   1.) Megszületett a vörös borjú, ami után megkezdődhet a harmadik templom építése ( Vicces, hogy csalással történt, mert csak génszerkesztéssel, és embrióbeültetéssel valósult meg.)
   A terület az, ahol a Szikla-mecset van, ami az araboké, és valószínűleg Izrael háborút feg ezért indítani az arabok ellen.
   Ez bármelyik pillanatban bekövetkezhet.

   2.) Az egységes vallás létrehozását megkezdték 2022.08.22-én, és lefektették ennek alapjait: Kész az Új tízparancsolat is:.
   Budapesten már elkészült egy szobor-csoport is a Gellért-hegyen.
   A szobor-csoport címe: Az új világvallás.
   https://www.youtube.com/watch?v=1-bd1nOwLHw&t=280s

   3.) Az UFO-jelenetek elkezdődtek, ami a BLUE-BEAM-projekt része. Majd jön az idegenek inváziója is, a tervek szerint.
   A perui Limától északkeletre fekvő Alto Nanay vidéki területének félelemtől sújtott lakói azt állítják, hogy jelenleg 7 láb magas emberi lényeknek látszó holografikus emberek jelentek meg, és bevetették a DEW-fegyver azon változatát, amely emberek bőrét égeti le. Ez is az irányított sugárfegyver egyik fajtája, amelynek neve: Active Denial System.
   https://www.youtube.com/watch?v=SSTYkzPDJ00&t=979s

   Ne feledjük, hogy miért akarják az ott élőket elüldözni:
   Peru a világ második legnagyobb réz-, ezüst- és cinktermelője, valamint Latin-Amerika legnagyobb aranytermelője, és a világ egyik nagyon fontos lítium-lelőhelye.

   4.) Földrengések, és más természeti katasztrófák előidézése. Az ok, amiért megtörtént: Törökország haderejét tekintve a 2-ik legnagyobb NATO-tagország, és ha kilép, az egyenlő a NATO-végével.
   2015-ben már ismert volt, hogy Törökország 2023-ban szuverén lesz. Az erre vontkozó 100 éves megállapodása 2023-ban lejár. A d.s. a földrengésekkel akarják Törökországot a NATO-tól és más intézményektől függővé tenni.
   Törökország soha nem válhat szuverénné a hatalmasok szemében.

   A természeti katasztrófák előidézése számtalan fegyver van, amit most használtak, az a Tesla-féle skalár-hullámokkal működő fegyver. Sajnos még egy nagy földrengés is lehetséges a térségben, aminek óriási a veszélye, mert Törökország szeizmikus zónájában található a török légierő legnagyobb légibázisa.
   Területén földalatti hangárokban állítólag legalább 50 darab amerikai taktikai nukleáris bombát tárolnak.

   Ha az berobban, akkor az világkatasztrófát idézhet elő, mivel a februári földrengés következtében erősen megrepedt az Atatürk-gát, amelyik a 3-ik legnagyobb a világon. Az Eufrátesz-folyó 22 gátjának egyike, amely döntő fontosságú az öntözéses mezőgazdasági területek számára.
   Ha az Atatürk-gát átszakad, akkor a többi gát is, mert nyilván nem bírja el az odazúduló vízmennyiséget.

   Hol van az Ararát-hegy? A török-örmény határ közelében, a Szeván- tónál.
   Mit szimbonizál? Noét, és a vízözönt. Nem oly régen Elon Musk egy képet tett fel, Noé-űrbárkája címmel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük