Túl a gyanúsításon

Lezajlott az első kihallgatás Budapesten természetesen rémhírterjesztés kapcsán. Akik az elmúlt években a vészhelyzet alatt ki merték mondani az igazat, mind meg lettek bélyegezve.

Míg az igazi rémhírterjesztők piedesztálra voltak állítva. Íme egy tipikus félelemkeltő kijelentés a MOK részéről pont 2 évvel korábbról: “Az oltás lesz az, ami miatt május-júniusban ki lehet nyitni. De aki a jövő héten megkapja az oltást, annak semmi sem garantálja, hogy ezen a héten nem kerül kórházba vagy intenzív osztályra” – fogalmazott az InfoRádió megkeresésére a Magyar Orvosi Kamara elnöke. “A barátoknak most szerinte skype-on kellene egymást felhívniuk azért, hogy jövő húsvétkor legyen kit meglocsolni azok közül, akiket szeretünk.”

11 thoughts on “Túl a gyanúsításon

 1. A gondolkodó és tájékozódó embereket az eset nem lepi meg. Egy kissé amolyan “sorkatonai szolgálat” íze van a dolognak.
  Nem titok, ott is az volt, hogy aki civilben egy nagy senki volt, az a laktanyában egy csillaggal a vállán már Dandártábornoknak érezte magát és úgy dirigálta a kopaszokat.
  Ma a weben a “pszichopata viselkedési zavar” címszó alatt van erre a magyarázat.
  Nyilván aki magára ismer az igyekszik bosszút állni, vagy amikor pl. egy áruházi tolvajt elfognak akkor az igyekszik a biztonsági őrt “besározni” mert őt jogtalanul elfogta. Itt és most a LELEPLEZETT “Malacok Országos Közössége” maffiacsoport a jogtalanul elfogott.
  Mert az IGAZSÁG feltárása ejtette foglyul az ő KÉTES hírnevüket. Az országos szintű maffiabűnözés nyilvánvaló bárhová lép az ember a világtérképen. Ez ma csak két embernek titok. 1) A csökkent IQ-val rendelkező csoport. 2) az elkövetők és segédeik.

  Szóval most a 2-es csoport mindent elkövet. És a koncepciós “per” nyilvánvaló, annyira mint egy meghurcolt barátom esetében, akit a Rendőrség BŰNCSELEKMÉNY HIÁNYÁBAN azonnal elengedett a kihallgatás után, ám a “háttérhatalom” (nem írom ki az ‘egyház nevét’) kiközösítette soraiból, mint egy gátlástalan és csaló embert, aki az “igazkeresztények” (ennyit róluk) közé nem való.

  Működik az igazság?
  HOL?

  1. Én Cegléden a hiradosoknál töltöttem le a 11 hónapos egyetemi előfelvételis sorkatonai szolgálatot. És tényleg igy volt ott.
   Sajnos én 1 – 2 hónap kivételével kopasz voltam. Mi, előfelvételesek egybe voltunk zárva a két évesekkel.
   Akit mindket lényegében nem nagyon szerettek. Persze, nem mindenki. De tényleg volt közöttük elég sok győkér, aki már
   egy két krumplibogárral nagyon megjátszotta az eszét. Elég volt az őrvezetői rang is. Én ott nagyon sok őrszolgálatot adtam.
   Meg konyhamalac is voltam ott, nagyon sokszor. Meg nagyon sokat takarítottam ott. A fókával olyan szépen mostam fel
   a körletet, hogy csak na, Meg szivesen takarítottam a WC-t is, mert ott az ellenőrzés lanyha volt. És ott jót lehetett
   súnnyogni. A bevonulás után közvetlenül 2 – 3 napon megállás nélkül ugyan azt a körletet mostuk egymás útán.
   Voltak közüttünk olyaano is, akik a sorbanálláskor elsírták magukat. Én nem sírtak, de a szadisták elleni útálatom nagyon
   magas szinten volt.

   Az is megtörtént, hogy a század poltikai tisztje. az alezredes mindket megfenyegetett, hogy lelő mindket, mert a rádió-
   összeköttetés megszakadt a hadgyakorlaton . Az ellenállomáson a szovjetek voltak, de azok valami ok miatt lebontottak.
   Vagy a magyar tisztikar nem tudott elég jól oroszul.

   Az időben bennem nem volt félelmen. Az a hír is járta, hogy az őrszolgálatban lelőtek egy tűzér őrnagyot, az Ütit.
   Mert az átmászott a lőszerraktár kerítésén, mert igy akarta az őrkatonát próbára tenni.

   Egyszer a gyakorlaton Bp.-en a János hegyen voltam és éjszaka kilátóban a padon aludtam. A velünk lévő főhadnagy
   nagyon rendes volt, még sörözni is voltunk vele.

   1. Tegnap nálam a mérleg 133 kilót mutatott (újraindításig, pedig úgy vettem, hogy nincs benne okos kapcsolódás)- rémes hír. Biztos készült kedves kém fénykép is.

    1. Az én történetem félig meddig meg is van örökitve. Mert a rajtársam írt ezekről egy elég tartalmas és
     részben víg törtrénetet. És ebben sok más borzalmas dolgok is szerepelnek, példul télen a minusz
     20 fokos hidegben félmeztelenül tartott reggeli torna, ami majdnem mindig békaügetéssel fejeződőtt be,

     Persze ő egy kicsit más szemmel látta a történetet, mint én. Ő később a kommusta párt tagja lett.
     Meg azt is mondta, hogy csak igy volt lehetséges az, hogy valaki a magyar társadalmi változásokra
     valami hatást gyakorolhatott.

     De van egy interneten is fellelhető oldal, ahol a laktanya története mindenki számárára elérhető.
     És ebben a leírásban az én a 11 hónapos szolgálatomat nagyon jól el tudom helyezni.
     És ezen az oldalon sok fotót is lehet látni.

     Ma már a Puskás Tivadar zsászlóalj, a tüzér ezred már nem létezik. A ceglédi laktanya terület ma már
     az enyészet erőinek a martaléka vált.

     1. Van az úgy, hogy nem találja meg az ember, amit keres.
      Helyette egy átlagos szómagyarázat keresésnél pár kattintással az interneten egy olyan területre tévedtem, ami már nem a normál internet volt, és ’személyre szabott’ (teljesen bugyuta) hirdetések jelentek meg. Olyan lehet a technológia, mint az Anydesk, azzal a különbséggel, hogy egy árnyékvilágba visz. Közben persze biztos lehet file-okat rátenni a gépemre és eltávolítani is. Gyanúsíthatósági történet. Gyanús.

 2. A hatóság a “rémhír” fogalmát társítja a “valós hír” fogalmához. A magyar fogalmak jelentéstartalmaival való szánalmas játszadozás kísérlete a hatóság részéről. A magyar orvosi kamara által korábban publikáltakat és elhallgatott összefüggéseket szakmailag ízekre érdemes szedni majd a tárgyaláson.

 3. Messzire vezető és érdekes téma a rémhír terjesztés.
  Csak egy nagyon rövid részletet idézek, ismét innen:
  https://helsinkifigyelo.blog.hu/2020/03/30/remhirterjesztes_ujratoltve
  „köznyugalom megzavarására alkalmas módon hatósági intézkedés semmibevétele érdekében a lakosság nagyobb csoportjában ellenséges érzelmeket korbácsol fel”

  Köznyugalom megzavarására alkalmas módon a lakosság nagyobb csoportjában ellenséges érzelmeket korbácsoltak fel a politikusaink, amikor nyilvánosan kijelentették, hogy az oltatlanok meghalnak. Továbbá akkor is, amikor hatósági intézkedést, illetve munkáltatói intézkedést rendeltek el az oltások kötelezővé tétele érdekében. 2 év óta, egy hónap kivételével máig ráérek olvasni az oltás fenyegetés vissza nem vonása miatt, például tömeges pánik keltő rémhíreket is (van még ki nem beszélt téma). Bennem ettől a munkáltatói fenyegetettségtől való pánik és az oltásoktól való pánik a mai napig megvan. (A fogorvosommal meg is beszéltük, nehezítettem a munkáját. Utólag viszont ki is derült, hogy igazam is volt, nem stimmelt valami, mert már nem normálisan ható lidocaint kaptam, hanem valami mérgezettet, és nem egyedi eset.)
  Rejtő Jenő Vesztegzár a Grand Hotelben című művében már leírta, hogy hatósági vesztegzár intézkedésre tör ki a pánik. Ugyanis senki se viseli el a karantént.

  Nyilvánosan hazugság és tömeges méretű pánik és félelem keltés a veszélyhelyzet hatósági elrendelése nem létező indokkal. Kicsit módosítva az idézetet, ahogy talán a Helsinki Bizottság is érthette: köznyugalom megzavarására alkalmas módon IGAZ TÉNYEKEN ALAPULÓ hatósági intézkedés semmibevétele érdekében a lakosság nagyobb csoportjában ellenséges érzelmeket korbácsol fel.
  Ahogy történt: köznyugalom megzavarására alkalmas módon HAMIS ELKÉPZELÉSEKEN ALAPULÓ hatósági intézkedés semmibevétele érdekében a lakosság nagyobb csoportjában ellenséges érzelmeket korbácsol fel- Ez pedig így abszurdum, ami sajnos máig nem ütközik bele a jogalkotók és jogalkalmazók logikai és jogérzékébe, se a Kamara gondolkodásába.
  (De remélem menni fog az eldifferenciálás.)

  1. “Az autóról leugráló katonák mindenkit beszorítanak a szálló halljába, még az ősz szakállas Krogen újságost is, akinek a nyakán egy drótkeretben illusztrált lapok függnek, és ő közben egy kis zenélődobozt nyekerget, abban a hitben, hogy ettől több lapot árusít.

   A hallban csodálkozva, aránylag higgadtan fogadják az eseményeket, de amikor egy hivatalos személyiség azt kiáltja, hogy “mindenki őrizze meg nyugalmát, nincs semmi baj!” – nyomban kitör a pánik.

   A hall minden kijáratát megszállják a rendőrök, és a kapitány harsányan utasít egy detektívet.

   – Intézkedjék, hogy valamennyi lakó megjelenjen az előcsarnokban… Vesztegzár alá kerül a szálló.”
   Rejtő Jenő: Vesztegzár a Grand Hotelben

  2. „köznyugalom megzavarására alkalmas módon hatósági intézkedés semmibevétele érdekében a lakosság nagyobb csoportjában ellenséges érzelmeket korbácsol fel”
   Nos akkor komplett állami TV és rádió, de főleg a Kossuth egyértelműen rémhírterjesztő. Hiszen folyamatosan gyalázták az oltatlanokat, hogy gyilkosok, halált terjesztenek, csak ők fertőznek, bennük alakul ki az összes variáns, miattuk kell mindent lezárni. Sőt ezzel nem csak a rémhírterjesztés bűncselekményét merítették ki, de a társadalmi csoport elleni gyűlöletkeltés bűncselekményét is folytatólagosan elkövették sőt, elkövetik.
   Kár hogy ezeket médiaproletárokat soha senki nem fogja letartóztatni és elítélni, pedig kellene.

 4. Ezzel a feljelentéssel az említett szervezet lábon lőtte magát – hogy egy feljebb lévő nemes szervet ne is említsünk. Tamásfalvi Pál kommentjével egyetértve, a szétesőben lévő gittegylet remek alkalmat teremtett rá, hogy nagy nyilvánosság előtt csináljon hülyét magából, amikor is ízekre lehet szedni az összes baromságot, amit a vezetői összehordtak az elmúlt 3 év során. Ráadásul mindezt hivatalos jegyzőkönyvbe foglalva, tanúk füle hallatára, úgyhogy letagadni se tudják. Az önsorsrontás tipikus példája.
  Úgyhogy kedves Tamasi és Gődény doktorok, reméljük, Önökön nem múlik, hogy besegítsenek a “kollégáiknak” a serény önfelszámolásban. Mi, szerény szurkolók a pálya széléről drukkolunk Önöknek! Mindent bele!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük