Dr. Szilák László a kötelező szűrővizsgálatok valódi céljáról


Teljes videó: https://www.youtube.com/watch?v=vA7UloOxgSc

A Nexus TV egy önálló, független médiafelület. Kérjük, amennyiben értékesnek találja felvételeinket, lehetősége szerint támogassa Ön is tevékenységünket. A NEXUS TV műsorai reklámmentesek, így nem szerez bevételt a nézettségből, támogatásával a további munkánkat segíti! Köszönjük!

3 thoughts on “Dr. Szilák László a kötelező szűrővizsgálatok valódi céljáról

 1. A Sötét vizeken (Dark Waters) című film többszöri megtekintéséhez lelkiállapot kell, de most rávettem magam ismét. A film a PFOA (C8), perfluor-oktánsav mérgezés, test torzító (arc, nemi szervek), rákkeltő, és egyéb krónikus betegség okozó ok-okozati hatásának a bebizonyítási küzdelmét dolgozza fel, amit jelenleg az iparban egy rövidebb szénláncra, a C3-ra, más néven GenX-re (ez a név vajon honnan eredhet?) cseréltek le.
  A C8 egy természetesen úton nem lebomló, nagyon stabil vegyület, az egyik „örökkévaló” vegyszer. ami a vízzel habos filmet képez. A hétköznapokban iparilag használt víztaszító, vízlepergető rétegképzőként találkozunk vele. Ez az eredeti teflon, ami zsír letapadást gátol. Az anyag C3 változata kb. 3 év alatt bomlik, ha nem folyamatos a bevitel. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Perfluorooctanoic_acid

  Mit kezd a szervezet az ilyen bejutott mérgekkel? 2024.04.04.–én az egyik megjegyzésem a rákra vonatkozott: „Dr. Cowan előadásai alapján nincsenek rákos sejtek. A rák műtétek szövet darabokat és szerveket távolítanak el, azokat a részeket, ahol a kiválasztott, testbe nem való toxin tárolódik, és ott így “nincs szükség” normál szöveti anyagcserére. Ezeken a helyeken nincs meg a normális testi működési feszültség, a belső strukturált vizünk elfolyik, így a “szemét hegy” helye (a víz állapota) elektromágnesesen kimérhető, és kivágható a terület.”
  Folytatva a korábbi gondolatom, a testbe bejutott vízben nem oldódó méreg olyan valami lehet, ami ki tudja csapni, el tudja taszítja a vizet a strukturált, vizes ásványi szövetekből. Viszont se műtéttel, se besugárzással, se közvetlenül vízben oldva (mivel vízben nem oldható) nem fog eltávozni a nem testileg körülhatárolhatóan reakcióba lépett toxin. A daganatot érő saját belső élő testi tisztítótűzünk (ami működik pl. a máj konyhánkban) eredménye sokkal inkább zsírként oldva, gennyként lesz látható. Rákos műtétnél a(z ivar vagy leukémiás vér pl.) sejteket pedig „járulékos veszteségként” távolítják el, vagy cserélik le, de nem érthető, hogy miért. A víz nem normális állapota van diagnosztizálva, nem a méreg, ami ezt előidézte.
  Álljon itt ehhez kapcsolódóan két korábbi Dr. Cowan előadás részlet.
  1.
  https://www.bitchute.com/video/uHd8pvbxEPLj/ ; MEASLES + Q&A: APRIL 3RD, 2024; megjelent 2024-04-06-án, a rák „terjedéséről” szól, valójában arról, amikor a test ki akar üríteni egy melanomát:
  „A melanoma a vér és a nyirokrendszer útján terjed. Azt állítják, hogy a rákos sejtekben amorf a DNS, és el tud bóklászni, el tud úszni a különböző szervektől, például a melanománál. És ezt a történetet érzelmi töltéssel még tovább is fokozták, azzal, hogy ez a kóbor DNS, amikor morfinhoz jut, már repülni is tud, vírusként elterjedhet az egész világon. Így keletkezett a vírus DNS mese, aminek semmi jelentősége nincs a valóság szempontjából. //megj: Viccnek is durva a DNS „tudományos” meséje, a morfin adagolás még inkább hátborzongató.// Mintha a DNS egy mesteri tudat lenne… (mastermind)
  Pedig a melanoma nem megy sehová! Egy fekete, vagyis nagyon toxikus (ezt jelzi a színe), csúnya, ronda lerakódás a daganat. Nem a „DNS mozgása miatt” terjed (amit pont nem csinál), hanem a terjedés a szervezetben levő méreg nagyon agresszív természete miatt van.”
  A Sötét vizeken c. filmből kiderül, hogy a C8 mérgezés elfeketíti a fogakat.
  2.
  https://www.bitchute.com/video/58MbhxBnNren/ ; Q&A Webinar- March 6th, 2024; megjelent 2024-03-10-én. A nyirokrendszerről szóló részt emelem ki, ami a szemét kiürítő rendszerünk fontos része:
  „Dr. Cowan soha nem értette, hogy miért akarják a májat „lebenykékre” bontani, ami egészben egy működő egység. Egy olyan homogén, zselés szöveti struktúra, mint a máj, a testben hatékonyan mozgatja a tápanyagokat vagy a szemetet, hogy az a célállomásra jusson. A test a nyirokrendszeren keresztül vagy a perifériákon, a bőrön át „dobja ki” a szemetet, kis zsákokba helyezve, amit mi szintén sejtnek hívunk, de közben működik az elhalt szövetek újrafeldolgozási mechanizmusa is. Az ismert sejt elmélettel az is baj, hogy egyáltalán nem támasztja alá, nem magyarázza meg a működő méregtelenítési folyamatot se.”
  Arra következtetek, hogy nem a sejtjeink rákosak, hanem a szövetek mérgét próbálja a nyirokrendszer a periféria felé szemétként kijuttatni, zsírban oldva, mivel ezek zsírban oldott anyagok. Miért is kell a nyirokrendszer elemeit eltávolítani rák esetén? Amikor megszabadítani próbál a test ezen rendszeren át a szeméttől?
  Méregtelenítésnél nem a fehérjéinktől szabadulunk meg (normálisan a vizeletben sincs fehérje), hanem a zsíros, zsírban oldott mérgeinktől, jó esetben pl. zsírégetve. Számomra érthetetlen terelés a ráknál a fehérjékkel (vírusok, DNS, stb.) való foglalkozás.

 2. Nem a témába vágó, de nagyon fontos hír:

  – 2019.10.18-án az ENSZ Egészségügyi Ügynöksége szervezésében Az EVENT 201 elnevezésű konferenciát, amin összehangolták a világméretű járványügyi intézkedéseket, majd két két múlva megjelent az első Covidos beteg Kínában.

  – Most már beharangozták, hogy 2024. október 2-4-én tartják a madárinfluenza csúcstalálkozót.
  Tehát készülnek valami hatalmas, a Covidnál súlyosabb járványra.
  Ennek előkészítéseként ipari méretekben szórják a nehézfémeket, és más mérgező anyagokat a légtérbe.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük