Vitassuk meg a KÖTELEZŐ SZŰRŐVIZSGÁLATOK kérdését | 5. Covid-konferencia beharangozó

Augusztus 16-17-én kerül sor az 5. Covid-konferenciára a Magyarok Világszövetsége és a Caraka Alapítvány szervezésében, neves hazai és külföldi előadók részvételével.

Fontos egészségügyi, tudományos kérdéseket vitatunk meg, többek közt a sokakat felháborító kötelező szűrések aktuális problémáját.

Támogatás:
CARAKA ALAPÍTVÁNY
Magyarországról:
11702043-21456499
Külföldről:
IBAN: HU92117020432145649900000000
SWIFT: OTPVHUHB


12 thoughts on “Vitassuk meg a KÖTELEZŐ SZŰRŐVIZSGÁLATOK kérdését | 5. Covid-konferencia beharangozó

 1. Tisztelt Doktor Úr,

  biztosan megyek, csak azt szeretném megkérdezni, hogy mennyi a belépődíj, és hogy hol lesz a helyszín.

  Kitartást mindannyiónknak,
  és köszönet Önöknek!

 2. In: https://ground.news/article/hundreds-of-doctors-sign-accord-calling-for-end-of-mrna-vaccines-american-faith
  In:
  https://americanfaith.com/hundreds-of-doctors-sign-accord-calling-for-end-of-mrna-vaccines/?utm_source=ground.news&utm_medium=referral
  Hundreds of Doctors Sign Accord Calling for End of mRNA Vaccines
  Orvosok százai írnak alá megállapodást az mRNS-oltások megszüntetésére (2024. július 7.)
  “Emberek ezrei, köztük több mint 600 orvos és több mint 1500 egészségügyi szakember aláírta a Hope Accord- ot , amely elítéli az mRNS-termékeket és a COVID-19 vakcinát.
  A Reményegyezmény 19 396 aláírást kapott:
  608 orvos, 1 567 egészségügyi szakember, 652 tudós és akadémikus, valamint 16 595 érintett állampolgár.
  A megállapodás megköveteli „a COVID-19 mRNS vakcinatermékek azonnali felfüggesztését”, mivel kapcsolat van a technológia és „a rokkantság és a túlzott halálozások riasztó növekedése” között.” ……
  „Felszólítjuk a tudományos közösséget, hogy terjesszen elő a Covid-19 vakcinával kapcsolatos, még nem publikált tanulmányok eredményeit. Ez segít mérsékelni a közzétételi torzítást, amelynek következtében a kedvezőtlen eredményeket gyakran elutasították vagy visszatartották a hírnév károsodásától való félelem miatt” – teszi hozzá az egyezmény. „Létfontosságú, hogy a kormányzati szerveknek és a gyógyszeriparnak is teljes átláthatóságot kell biztosítania, hozzáférést biztosítva a klinikai vizsgálatokból és felügyeleti programokból származó, korábban nyilvánosságra nem hozott, anonimizált betegszintű adatokhoz.”
  Az egyezményt széles körben támogatták a közösségi médiában.
  Dr. Aseem kardiológus
  sürgette a lakosságot a megállapodás aláírására. „Tegye fontossá a hangját az aláírásával, hogy közösen megtisztíthassuk ezt a rohadt rendszert” – írta az
  X-en.

 3. 1) In: https://x.com/DrAseemMalhotra/status/1582595328867729409
  Dr. Aseem Malhotra
  @DrAseemMalhotra
  “Kardiológusként kötelességem sürgősen tájékoztatni minden orvost, beteget és a lakosságot arról, hogy az mRNS-termék valószínűleg hozzájárul minden váratlan szívleálláshoz, szívrohamhoz, szélütéshez, szívritmuszavarhoz és szívelégtelenséghez 2021 óta, amíg az ellenkezője be nem bizonyosodik.”

  2) “Minek nevezzelek?”
  In: https://www.facebook.com/100064559265029/videos/986551986395982/?__so__=permalink
  Az egész diskurzus igen érdekes (messze túlmutatva adott címen); de 48’02-től kifejezetten az mRNS “készítményekről” van szó – dr. Bardócz Zsuzsanna biokémikus beszél az mRNS “készítmények” és egyéb, “hagyományos” vakcinák szétválasztásának szükségességéről.

 4. Fókuszba helyezve MOST KIZÁRÓLAG a kötelező szűrővizsgálatokat:

  “A szűrővizsgálatot elrendelő határozat – közegészségügyi vagy járványügyi okból – azonnal végrehajthatóvá nyilvánítható.”

  A közegészségügyi céllal elrendelt, felnőttkori kötelező szűrővizsgálat: nagyjából minden (hazai és nemzetközi) emberi (egészségügyi) önrendelkezési, személyes / testi-szellemi integritáshoz, emberi méltósághoz való jogot megsért. (!!!)
  Punktum!!!
  Innen erről nincs mit beszélni.

  Jogi FELADAT: tételesen, mellébeszélés nélkül, célfókuszban tartva a kényszer-szűrések elrendelésének tényét: fölsorolni mindazokat a vonatkozó, hatályos (magyar és nemzetközi) jogszabályokat, melyeket a fönti EGYETLEN “MONDAT” megsért. (!!!)

  Hogy a NEMLÉTEZŐ Egészségügyi Minisztérium: milyen pozitív – személyes; és nem háziorvosi!!! – ösztönzőket rendel(ne) hozzá ESETLEG az elvégezni JAVASOLANDÓ (csakis javasolandó, megajánlott) szűrővizsgálatokhoz, nos az a NEMLÉTEZŐ Egészségügyi Minisztérium – dolga lenne…
  Megjegyzés:
  A pozitív ösztönzők nélkül is nyilván jól ellennénk; – de ez a maximum, ami a közegészségügyi célú szűrések esetében – általános, nemzetközi – jogtiprás nélkül megengedhető.

 5. kozigazgatasiegyeztetes@bm.gov.hu

  Nemrég megjelent, hogy a BM erre az elérhetőségre várja a kötelező szűrés elleni egyéni tiltakozásokat. (Örömmel látom, hogy a hatóságnál tanulnak.) Én várnám a szakmai szervezeti nyilvános tiltakozást, a BM felé is benyújtva.
  Ahhoz, hogy egyébként komolyan vehető legyen a BM ezen „érdeklődése”, ne felejtsük el, hogy a „kötelező” címen történt jogalkotás sorrendjében egy nagyon fontos lépés kimaradt.

  Az oltásterror esetén a következő lépések történtek:
  -választható,
  -államilag kötelező, de van kivétel,
  -a munkáltató kötelezheti a munkavállaló adófizetőt, és az oltás felvétele alóli kivételt a munkáltató állapítja meg.
  Mindezt úgy, hogy máig nem történt meg az indoklás. Miért van kivétel? Mi indokolja a kivétel lehetőség megfogalmazását? Ha ebben az esetben volt kivétel, akkor most miért nincs?
  – Hiszen a „vírus” a politikusi mantra szerint kivétel nélkül „fertőző”.
  – A gyógyulás tünete, amit most kötelezően szűrnének, az pedig nem fertőző, és a testben elengedhetetlenül szükséges lépés az egészséges állapot visszaállításához. (Ezen a ponton Dr. Cowan szeretne még kísérletet az igazoláshoz, illetve ennek a gondolatnak az árnyalásához. A macskáim története alapján azt biztosan állítom, hogy a macska influenza oltásban, vagy a veszettség oltásban levő méreggel mérgezett váladékkal való tartós felszínes találkozás önmagában nem fertőz. A leukémiás macskám váladékai (nyál, genny) miatt más macska se, se a gazdi nem lett leukémiás. Az az állítás is tapasztalati, hogy az azonos megbetegítő, felerősített, „stresszelt”, magas energiaszintű környezeti hatás fertőz, ami például a(z erőszakos?) halál folyamat rezgése, szülési nyílt sebbe jutva. Semmelweis korában sem hullottak a boncmesterek, mint a legyek, tehát hiába a halál magas rezgése, (a halál stressze olyan magas tisztító rezgés kell legyen, ami túlélhetetlen, halálbiztos), ha nem társul sebzéssel, és így nem másolódik át a boncmesterbe a halál. Ezért is fontos az egészséghez a rezgések harmóniája, nem pedig a rezgés „magassága”, intenzitása. Szerintem tünet keletkezéshez ez utóbbi, a fizikai sebzés a problematikus tényező.)

  Miután nincs vírus, ezen tudáshoz való hozzáállás a következő lehet:
  -tapasztalat és észérvek alapján elfogadott, hogy a vírus mese, vagyis csak a hülye „hisz” a vírusokban, és az arra adott bármilyen gyártó által előállított oltásban, és a vírus ijesztgetésben, fenyegetésben,
  -anyagi (és szellemi, sátáni) érdek miatt a tapasztalat és az észérvek figyelmen kívül hagyása.
  A közömbös „nem érdekel” hozzáállás azért hamis egyéni és közösségi szinten is, mert mindenkinek mégis van testi tapasztalata, mivel testben élünk. Nincs mindenkinek autója, és akinek van, az se kell, hogy értsen hozzá, de az autó a testen kívül van. Teste mindenkinek alapból létezési adottság, tudni kell élni vele.

  Miután csak két testi állapot van, a tünetmentes és a tünetes (szellemi, fizikai), ebből a tünetmentes definíció szerint az egészséges állapot. Az is tünetmentes állapot, amikor a testben van öngyógyító elváltozás, de nem jár panasszal. Azt jelenti, hogy a test így kiegyensúlyozta magát.
  Miután tünetmentes állapotban nincs betegség, nincs mit szűrni, a szűrési témához való hozzáállás a következő lehet:
  -csak a képzelt beteg akarhat magán szűrővizsgálatot,
  -anyagi érdek miatt a szakma figyelmen kívül hagyja az egészség állapotát.
  A szűrés témában a közömbös „nem érdekel” hozzáállás azért lenne hamis egyéni és közösségi szinten is, mert mindenkinek mégis van testi tapasztalata, mivel testben élünk. Teste mindenkinek alapból létezési adottság, tudni kell élni vele, figyelve arra, hogy mindenki másra érzékeny.
  A szűrés “szakmai vita” lenne? Nem inkább az egészség és a tünet fogalmát kellene helyretenni?

  Az különösen felháborító, hogy a politika úgy hoz törvényeket indoklás nélkül, hogy közben álságosan elfelejti, hogy a politikus is élőlény, tehát testi állapotában vagy tünetmentes, vagy panaszos éppen. Valamint szelektíven elfeledkezik arról, hogy a törvényeket érdemben indokolni is kell. Maguknak hogyan indokolják biológia működés tekintetében a mentességeket és a kötelezőségeket?
  Mivel vírusnál és oltásnál megtörtént a törvényhozás, először is pótolják a mentességek indoklását.
  Mivel megtörtént a szűrési törvényhozás, előbb indokolják meg a megszavazói a törvényhozás melletti döntést. Utána következhet az indoklás egyéni és szakmai megcáfolása. Az önrendelkezési szabadság elvén kívül a tényleges törvényi indoklás ellen lehet érdemben tiltakozni. Az inkorrekt, hogy a nem indokolt törvény ellen indokoljunk. A gyógyító szakma fellépése ebben az indoklás hiány vonatkozásban is hiányzik. A gyógyító szakma az indoklás figyelembevételével szintén jobban tudna reagálni, szerintem.

 6. Tiltakozom a kötelező szűrővizsgálat ellen. Hol van a testem fölötti önrendelkezésem joga? Kinek lettem a tulajdona anélkül, hogy tudomásom volna róla? A megfélemlítés, zsarolás többé már nem büntetendő Magyarországon?

 7. Egy kis “csemege” (NEM CSAK) KONTEÓSOKNAK:
  Azért fölöttébb “érdekes”, már-már abszurd 2009. nov. 11-én (!!!) közzétett anyagban arról írni, hogy:
  “Az elsődleges motiváció azonban az, hogy segítsük az EU-t felkészülni az olyan új betegségekre, mint a SARS.
  A BSL-4 laborok a járványkitörésre adott standard válasz létfontosságú részét képezik, felelősek a kórokozó izolálásáért és jellemzéséért, a diagnosztikai technikák kidolgozásáért és esetenként a lehetséges terápiás kidolgozásáért.”
  Itt: https://www.nature.com/articles/462146a
  Időugrás? Pillangó-effektus? – Vaaagy…???

 8. Miről is szól valójában a madárinfluenza?

  Megy az új pánikkeltés a járványokkal kapcsolatban, aminek a veszélye nem elsősorban a vírus, hanem a mesterségesen előidézett élelmiszerhiány, a kényszervágások miatt.
  Ez az újabb vírus pszicho-terror a félelemben tartásról, a mesterségesen előidézett élelemhiányról, és azt helyettesítendő tücskök-bogarakról, GMO-s mérgezetett műkajákról szól elsősorban, és a vakcinák pedig a transzhumanizmus felé vezető utat jelentik.

  Két friss hír erről:
  – 1 db McDonald’s Quarter Pounder Burger Patty TÖBB 1300 KÜLÖNBÖZŐ DNS-SZÁGOT tartalmaz:
  Több mint 1300 különböző DNS-törzset találtak abban az egynegyed kilós pogácsában.
  https://thewatchtowers.org/extremely-concerning-%f0%9f%9a%a8-testing-shows-1-mcdonalds-quarter-pounder-burger-patty-contains-over-1300-different-strands-of-dna/

  – Kínai tudósok kifejlesztették az első olyan robotot, amely laboratóriumban növesztett emberi agyat tartalmaz!
  Ez az első bioszámítógép, 16 laboragyon fut:
  https://thewatchtowers.org/alert-msm-chinese-scientists-develop-first-robot-with-lab-grown-human-brain-this-is-real-also-first-biocomputer-runs-on-16-lab-brains/

 9. Globális éhínséget terveznek

  A globalisták könyörtelenül támadják a gazdákat Hollandiában, mert globális éhínséget terveznek előidézni.
  Minden országban minden gazdálkodó célpont lesz. Mindenkinek oda kell figyelnie és meg kell értenie, hogy mit terveznek.
  https://x.com/JimFergusonUK/status/1808611204711264437

  A BIG PHARMAFFIA EMBERISÉG ELLENI ÚJABB TÁMADÁSA- ONE HEALTH
  “Óvakodjon az „Egy egészség” program fenyegetettségétől. .. Mivel állítólag a bolygó egészsége forog kockán, a világ hatalmi brókerei az “Egy egészség” elnevezésű alattomos menetrenddel álltak elő, amely azzal fenyeget, hogy a bolygót az élelmiszerek és gyógyszerek zsarnoksága alá vonják.

  A One Health egy teljes körű támadás az élelmiszerek, a gyógyszerek és maga az egészség ellen. Átadja az irányítást az eugenikus globalisták kezébe, akik el akarják pusztítani a világ népességét.

  Kik állnak a program mögött:
  A milliárdos eugenikus, Bill Gates természetesen támogatja a tervet, csakúgy, mint az Egészségügyi Világszervezet (WHO), a Világbank, a Rockefeller Alapítvány, a CDC, az FDA, az NIH, az USDA .

  A CBDC bevezetése egyenló a rabszolgasággal, a szabadság teljes elvesztésével
  Ebben a rendszerben minden pénz digitális és központilag irányított. A szövetségi kormány úgy ütemezheti be a pénzt, hogy azt csak jóváhagyott cikkekre költhesse el. A rovarpor és mRNS csomagolt zöldségek receptje kötelezővé válhat, hacsak nem alakított ki alternatív, független pénznemben fizethető élelmiszer-ellátást.”
  https://lumi-news.gr/prosochi-stin-apeili-tis-atzentas-one-health/

  1. Nagyon sokan beleesnek abba a csapdába(elsőre én is), hogy “kezdjünk el bűnözőkkel leállni és kezdjük el megvitatni a jogainkat”.
   A jogaink nem vita téma. Aki elvenné, vagy nem tartja be a jogaink megadását, az bűnöző.
   Ezért mindenkinek (az MHM-nek is) azt javaslom, hogy csatlakozzon Dr. Mihalik Angelika és ügyvéd társai feljelentéséhez.
   Az, hogy az orvosi szakma kiáll a testi önrendelkezési jogok mellett, alapból evidens kellene legyen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük