2 thoughts on “Genocídium génoltással

 1. előbb utóbb csak kiderül szakmaibb részletekben is, hogy miért kapott Lengyel Zsolt Nobel díjat

 2. Felfoghatatlan, amennyi szörnyűséget elkövettek a COVID-vakcinák előállaítása során
  Minden káros hatás ismert volt, de ennek ellenére ment tovább a vakcianabiznisz.

  Itt van néhány megdöbbentő eset, amiről soha szó sem esett a médiában.

  1.) A GlaxoSmithKline gyógyszergyártónak félmillió( !!!) cápát kell levágnia , hogy begyűjtse a szkvalént , a cápamájból készült olajat, hogy új COVID sorozatot készítsen.

  Anak ellenére, hogy tudományos tanulmányok összefüggésbe hozták a szkvalén adjuvánsokat az Öböl-háborús szindrómával és a gyengítő neurológiai rendellenességek hullámával, beleértve a Glaxo H1N1 Pandemrix vakcina által okozott narkolepsziás járványokat a 2009-es sertésinfluenza-járvány idején. Egy vizsgálat kimutatta, hogy a Pandemrix-et kapó gyermekeknél a narkolepszia kockázata 13-szorosára nőtt .
  A Shark Allies , egy kaliforniai székhelyű csoport azt mondta, hogy a Glaxo körülbelül 250 000 cápát fog elpusztítani, hogy elegendő AS03-t termeljen ahhoz, hogy a világ lakossága megkapjon egy adag COVID-19 oltóanyagát.
  Ha a várakozásoknak megfelelően két adagra van szükség , félmillió cápának kell elpusztulnia, az 1 milliárd adag COVID-19 vakcina előállításához.
  https://childrenshealthdefense.org/news/sharks-killed-glaxo-vaccine/

  2.) Az mRNS technológia összetevői „jelentős nemkívánatos eseményekhez vezethetnek egy vagy több klinikai vizsgálatunk során” – mondja Moderna.
  -A Covid-19 klinikai vizsgálatain átesett mRNS vakcinák, köztük a Moderna vakcina, egy nanorészecske alapú „hordozórendszerre” támaszkodnak, amely polietilénglikolnak (PEG) nevezett szintetikus vegyszert tartalmaz.
  – A PEG gyógyszerekben és oltóanyagokban történő alkalmazása egyre vitatottabb a PEG-gel összefüggő nemkívánatos immunreakciók, köztük az életveszélyes anafilaxia jól dokumentált előfordulása miatt.
  – Tíz amerikaiból nagyjából hét már érzékeny lehet a PEG-re, ami a vakcina hatékonyságának csökkenését és a káros mellékhatások növekedését eredményezheti.
  -Ha a Covid-19 elleni PEG-tartalmú mRNS-oltás megkapja az FDA jóváhagyását, a PEG-expozíció példátlan emelkedése ellenére , az potenciálisan katasztrofális lesz.

  Amint azt a Moderna tájékoztató kivonatai mutatják, a Moderna tudósai teljes mértékben tisztában vannak a PEG-gel kapcsolatos biztonsági aggályokkal.
  Ennek ellenére piacra dobták a termékeiket azzal együtt is, hogy a túlérzékenységi reakciók potenciálisan életveszélyes kockázatot jelenthetnek.
  https://childrenshealthdefense.org/news/components-of-mrna-technology-could-lead-to-significant-adverse-events-in-one-or-more-of-our-clinical-trials-says-moderna/

  3.)A COVID-19 oltásban részt vevőnél neurológiai tünetek jelentkeznek, az AstraZeneca szünetelteti a kísérletet.
  A TM egy neurológiai rendellenesség, amelyet a központi idegrendszer egyik fő eleme, a gerincvelő gyulladása jellemez. Ez gyakran a végtagok gyengeségéhez, a húgyhólyag ürítési problémáihoz és a bénuláshoz vezet. A betegek súlyosan fogyatékossá válhatnak, és jelenleg nincs hatékony gyógymód .
  A TM és a vakcinák közötti összefüggésekkel kapcsolatos aggodalmak jól ismertek. A 2009-ben közzétett esettanulmányok áttekintése 37 vakcinával összefüggő transzverzális myelitis esetet dokumentált , beleértve a hepatitis B-t, a kanyaró-mumpsz-rubeola, a diftéria, a pertussis, a tetanusz és más csecsemők, gyermekek és felnőttek esetét
  Ezt a problémát az általuk alkalmazott adjuváns okozhatta.
  De egy „független testület” arra a következtetésre jutott, hogy a betegségnek nincs köze a vakcinához, és a kísérlet folytatódott.
  https://childrenshealthdefense.org/news/covid-19-vaccine-participant-develops-neurological-symptoms-astrazeneca-pauses-trial/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük