Gyerek szívbetegségek és szívizom gyulladás a “védő” oltások után!

Szerencsére, akad még olyan egészségügyi dolgozó, aki lelkiismeretére hallgatva nem kíván részt venni a módszeres népirtásban. Míg hazánkban csak maroknyi, külföldön egyre gyakoribbak a felszólalások az olyan esetekről, amelyet a hatalom kezében lévő média meg sem említ. Tudunk az egészségügyi dolgozók nehéz helyzetéről, tudunk a megfélemlítésről, a katonai jelenlétről, a fizetésemelésről és a titoktartási szerződésekről! Mégis arra biztatunk mindenkit, hogy egy percig se gondolja, hogy ha utasításra kell egy bűncselekményt végre hajtania, akkor ő azáltal mentesül a bűnösség alól!

Könyörgünk mindazoknak az egészségügyi dolgozóknak, akik letették az esküt és akiket erkélyre állva tapsoltunk tavaly tavasszal, hogy gondoljanak embertársaikra! Gondoljanak a betegek családjára, a betegek hozzá tartozóira! Olyan soha sincs, hogy nincs választás! Kapcsolódjanak a hozzájuk hasonlókkal, hiszen mi vagyunk a többség és vegyék fel velünk a kapcsolatot. Névvel vagy név nélkül! Az Isten óvja a magyar gyerekeket!

5 thoughts on “Gyerek szívbetegségek és szívizom gyulladás a “védő” oltások után!

  1. Legfőképp a lelkiismeretre kell hallgatni, mert akkor talán nem hajtják végre a parancsot. Ugyanis a kettő iránytű egyszerre nem működik, vagy ez vagy az. Azonban mindkettő számon kérhető. Az ember önmagával való szembenézése a legnagyobb kihívás.

  2. Itt egy másik hír is a témában az USA-ból : A Betegségmegelőzési és Megelőzési Központ (CDC) csütörtökön bejelentette, hogy június 18-án összehívja tanácsadóinak „sürgősségi ülését” , hogy megvitassák az mRNS-alapú Pfizer dózisait követő ritka, de a vártnál magasabb szívgyulladásos jelentéseket. és Moderna COVID-19 vakcinák. https://news4achange.com/cdc-to-hold-emergency-meeting-after-higher-than-expected-reports-of-heart-inflammation-following-mrna-injections/
    Vajon ismerik-e miniszterelnökünk eü. (?) tanácsadói ezeket az információkat?

  3. Június 10-én Szlávik Dr. úr, Holló Márta műsorvezető vendége volt az ATV Start c. műsorában. Holló Márta többek között megkérdezte Szlávik Dr. urat: Ön beoltatná gyermekét? ….Dr. úr válasza:.Mármint, ha lenne 12-15 év közötti gyermekem? ez jó kérdés…………………………(ez volt a válasz)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük