Nyílt levél a koronavakcinázások leállításáért gyerekeknél!

A Felelős Szülők És Emberek Közössége (FÉSZEK) nyílt levélben szorgalmazza a SARS-CoV-2 koronavírus elleni kísérleti vakcinákkal történő oltások azonnali leállítását!!!

Tisztelt Orbán Viktor Miniszterelnök Úr, tisztelt Müller Cecília Tisztifőorvos Asszony!

Amennyiben Önök valóban a magyar nép érdekét szolgálják, ahogy arra felesküdtek, az alábbi – feltételezésünk alapján Önök által is jól ismert – tudományos tények alapján megállítják a vakcinázási folyamatot. 

A gyermekek a jövő generációja, melynek termékenységét, élethosszát, életminőségét a jelenlegi kísérleti vakcinák erőteljesen befolyásolják. 

Ezek a vakcinák nem mentenek életet a jelenlegi tudományos bizonyítékok alapján, ezért szintén kérjük a hamis és megtévesztő plakátok eltüntetését a közterületekről, a szlogenek eltüntetését a reklámokból.

Fejeződjék be a gyermekek és szüleik megtévesztése!

1. hamis állítás: Csak az antitestes védelem számít

„Az immunrendszer nemcsak antitestekkel védekezik a vírusok ellen, hanem kialakulnak a fehérvérsejtek olyan specifikus típusai is, amik nemcsak támadják a vírust és a vírussal fertőzött sejteket, hanem el is raktározzák a vírus lenyomatát: ezek a memóriasejtek. Amikor a szervezet újból találkozik a kórokozóval, a memóriasejtek elkezdik aktiválni a különböző védekezési fokozatokat: az antitesttermelő sejteket és specifikus ölősejteket.

Az antitestek akkor jelennek meg, amikor a kórokozók jelenléte megkívánja, de ha nincs kórokozó, akkor nem szükségesek. Még keringenek a szervezetben a fertőzés után, de folyamatosan csökkenő számban – míg a T-sejtek folyamatosan jelen vannak akkor is, ha nincs veszély, és azonnal újra bevethetők.“

Több tudományos kutatás is bizonyította mindezt, a járványhelyzet kihirdetése óta mégsem veszik számításba sem a T-sejtek működésének tényét, sem az ezt igazoló tudományos eredményeket. 

Egy nemrég Kanadában végzett tanulmány alapján „a nem fertőzött felnőttek több, mint 90%-ában kimutathatók – a korábbi koronavírus-fertőzéseknek köszönhetően – a SARS-CoV-2 ellen is reaktív ellenanyagok. A legtöbb felnőttnél már meglévő, SARS-CoV-2-vel keresztreaktív antitestek pedig befolyásolják a COVID-19 súlyosságát.”

https://felelos-szulok-es-emberek-kozossege.webnode.hu/_files/200000040-5cb805cb83/700/b%C3%ADr%C3%B3s%C3%A1gra%20T%20sejt.jpg

Forrás: : https://insight.jci.org/articles/view/146316?fbclid=IwAR3gLCpGe6mywoGJ1VrRubKH_d8IMLXJCql82xNJWF5yaSwILEcG86YbUik

2. hamis állítás: A vakcinák szükségesek

Tudományos tény, hogy a fertőzés által szerzett természetes immunitás jóval tovább tart (akár egy életen át), mint a vakcinázással elérhető állapot. Az antitestek a szervezetből igen rövid idő alatt eltűnnek. Ráadásul jelenleg már létezik a SARS-CoV-2 koronavírus-fertőzés leküzdését segítő gyógyszeres terápia is, amely végképp okafogyottá teszi a népesség átoltását.

A népesség jelentős hányada, köztük a gyermekek 99,9%-ban tünetmentesen vagy enyhe tünetekkel küzdenek meg a fertőzéssel, mely által életre szóló immunvédelmet szereznek. Természetes körülmények között 0,002% -os a kockázatuk a COVID-halálozás bekövetkeztére. Ez kisebb, mint az influenza esetében.

„Mivel a gyerekek immunrendszere jobban felszerelt a SARS-CoV-2 eliminálására, a gyermekek kevésbé érintettek a COVID-19 megbetegedésben. Ez egyrészt a veleszületett immunrendszer hatékonyságának, a nagy számú „naiv” T-sejt okozta sejtes immunitásnak és más koronavírusok által kiváltott keresztimmunitásnak köszönhető.”

Forrás: https://www.nature.com/articles/d41586-020-03496-7?utm_content=buffere6443&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer&fbclid=IwAR0gIgKQZwO7pY7nOPw0-DQrr1CiU4iBfJiuPBJZmT151JqhWnIacnL_OI4

3. hamis állítás: A vakcinák hatékonyak

A SARS-CoV-2 egy gyorsan fejlődő RNS-vírus, amely eddig több mint 40 000 változatot hozott létre, közülük néhány a tüskefehérjék antigén tartományát érinti. Erre hatékony vakcinát kifejleszteni szinte lehetetlen. A vakcinák hatékonyságaként feltüntetett adatok relatívak, a gyártók számára legelőnyösebb értéket tüntetik fel a valós, teljes képet adó adatok helyett.

„A koronafertőzés esélyének csökkenése (absolute risk reduction; ARR) a különféle koronavakcinázások esetében az alábbiak szerint alakul a teljes népesség tekintetében: 1,3% az AstraZeneca – Oxford esetében, 1,2% a Moderna – NIH esetében, 1,2% a J&J esetében, 0,93% a Gamaleya és a Pfizer – BioNTech esetében, azaz a betegség rizikójának csökkenése még a két százalékot sem éri el.”

Forrás: https://www.thelancet.com/journals/lanmic/article/PIIS2666-5247(21)00069-0/fulltext?fbclid=IwAR0JN7PkoZSOyGgPtGjQ0NoHW9frg1L6klJI8_JIgW7gD4FiSbowrHMuATQ

4. hamis állítás: A vakcinák biztonságosak

Ahhoz, hogy egy oltás emberi alkalmazásra kerülhessen, számos kritériumnak kell megfelelnie, és hosszú évekig tartó engedélyezési folyamaton kell átmennie. Jelenleg ezt a folyamatot teljes mértékben felülírják. A klinikai vizsgálatokat megelőzően a tesztelési folyamatot nem vitték végig állatokon, és csak rövid távú, 3,5 hónapnál rövidebb ideig tartó kísérletek során keletkezett biztonsági adatokon alapul az engedélyezés.

Ez jogos kétségeket vet fel mind a rövid távú, mind a hosszú távú, esetleg több generációt is érintő hatásokkal kapcsolatban, ahogy igazolja is ezt a már eddig tapasztalható számtalan károsodás és mellékhatás.

Jelenleg mindegyik használatban lévő anyag státusza sürgősségi felhasználási engedély (EUA).

Forrás: https://www.fda.gov/emergency-preparedness-and-response/coronavirus-disease-2019-covid-19/covid-19-vaccines#authorized-vaccines

A SARS-CoV-2 koronavírus-vakcinákon kívül eddig más koronavírusok vakcináit még soha nem engedélyezték emberek számára, és a régebbi vakcinák kifejlesztése során keletkezett adatok azt mutatják, hogy súlyosbíthatják a COVID-19 betegséget az antitestfüggő fokozás (ADE) és a Th2 immunpatológia révén. A SARS-CoV és MERS-CoV vírusok ellen vakcinázott állatoknál a betegség hatását a vakcina felerősíti.

2020 márciusában a szakértők értékelték és megbeszélték ezeket a hatásokat, de nem tartották elég oknak a folyamat leállításához.

Jelenleg azok a személyek is megkaphatják a vakcinákat, akiket az összes ellenőrző vizsgálatból kizártak. Tehát akikre vonatkozóan semmilyen tesztelés nem történt!

A kísérletekből – kevés kivételtől eltekintve – kizárták az időseket. Annak ellenére, hogy az állatkísérletek során egyértelműen mutatkozott idős egyedeknél az életveszélyes Th2 immunpatológia kockázata. A tömeges oltási kampányok kezdettől fogva erre a korcsoportra összpontosítottak.

A legtöbb vizsgálatból kizárták a terhes és szoptató önkénteseket, valamint a krónikus és súlyos betegségben, például tuberkulózisban, hepatitis C-ben, autoimmunitásban, koagulopátiában, rákban és immunszuppresszióban szenvedőket is. Most a vizsgálati és a biztonsági tapasztalatok teljes hiányában oltják ezeket az embereket.

Egy másik kizárási kritérium volt szinte minden vizsgálatból a SARS-CoV-2 koronavírussal való korábbi fertőzés. Így nem volt lehetőség arra, hogy rendkívül fontos információkat nyerjenek az oltás utáni betegségfokozásról azoknál az embereknél, akik már rendelkeznek SARS-CoV-2 elleni antitestekkel.

Forrás: https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04368728?term=BNT162b2&draw=2

Szintén súlyos probléma, hogy ha maga a SARS-CoV-2 koronavírus nincs jelen, a tüskefehérje akkor is károsodásokat és magas vérnyomást okoz szíriai hörcsögökben. Ez egy igen súlyos kockázat, mivel a sürgősségi használatra engedélyezett összes vakcina a tüskefehérje beadásán vagy indukálásán alapul. A vakcina által mesterségesen létrehozott tüskeszintézis így súlyos COVID-19 klinikai tüneteket okozhat, amit tévesen a SARS-CoV-2 fertőzések új eseteinek számíthatnak.

5. hamis állítás: A vakcinák nincsenek hatással a jövő nemzedékére

Meddőséggel, véralvadási problémákkal összefüggő hatások

Dr. Janci Chunn Lindsay a Toxikológiai és Molekuláris Biológiai Intézet igazgatója, aki biokémiai és molekuláris biológiai doktorátust szerzett a Texasi Egyetemen, és több mint 30 éves tudományos tapasztalattal rendelkezik elsősorban a toxikológia és a mechanisztikus biológia területén. Azon a véleményen van, hogy az összes génterápiás oltást azonnal le kell állítani a biztonsági kockázatok miatt.

2021. április 23-án a CDC immunizálási gyakorlatokkal foglalkozó tanácsadó bizottsága ülést tartott a Georgia-i Atlantában. Az ACIP találkozó fókuszában a COVID-vakcinákat követő véralvadási rendellenességek álltak. Dr. Janci Chunn Lindsay felszólalt ezen a konferencián, és nyilvánosan kérte a vakcinázás felfüggesztését. 

Ott az alábbiak hangzottak el:

„Nyomós okunk van azt feltételezni, hogy a COVID-vakcinák keresztreakcióba lépnek a spermában, a petesejtekben és a méhlepényben található syncytinnel és reproduktív fehérjékkel, ami termékenységi károsodáshoz és károsodott reproduktív és terhességi eredményekhez vezet.” Dr. Bill Gallaher PhD virológus ezt megerősítette.

„Ezért ezeket a vakcinákat nem szabad beadni gyermekeknek, akiknek 0,002% a kockázatuk, hogy COVID megbetegedés miatt elhalálozzanak, illetve bármely más gyermekvállalásra alkalmas populációnak anélkül, hogy alaposan kivizsgálnánk ezt a problémát. Ha ez mégis megtörténik, akkor egy egész generációt sterilizálhatunk.“

„Ráadásul az összes génterápia (SARS-CoV-2 vakcinák) véralvadási problémákat okoznak. Ezért tapasztalhatjuk koagulopathiás halál eseteit egészséges fiatal felnőttekben, másodlagos társbetegségek nélkül. A VAERS jelentési rendszerben április 9-ig 795 vérrögképződési rendellenességet jelentettek, amelyek közül 338 thrombocytopenia miatt következett be.”

Stephanie Seneff PhD, a fehérjeszintézis szakértője, az MIT tudósa egyetértett a fent elhangzottakkal a véralvadási és termékenységi problémákkal kapcsolatban is. Tehát megerősítette ezt az álláspontot.

E termékenységi és vérbetegségekkel kapcsolatos aggályok ellenére a CDC testülete megszavazta a Johnson és Johnson vakcina használatának újraindítását is. Javasolták azonban az FDA figyelmeztető címkéjének hozzáadását.

Forrás: https://www.jennifermargulis.net/halt-covid-vaccine-research-scientist-urges-cdc/?fbclid=IwAR23sFfLmsbKg-THUwNSfBUPV_66G6knEvMaYpmOZU5dKJQBer0qditfplc

Dolores Cahill professzor hD molekuláris genetika diplomát szerzett a dublini Trinity College-ban (1989). Kutatást végzett és publikált magas tartalmú fehérje- / antitesttömbökről és azok biomedicinális alkalmazásairól, szakterülete az antitest-specifitás (beleértve a terápiás antitesteket), a biomarker-felfedezések, a fehérje-kölcsönhatások vizsgálata, a proteomika és a nagy léptékű / rendszerbiológiai kutatások – ő szintén nagyon erősen ellenzi az RNS-vakcinákat.

A gond az RNS-oltásokkal az, hogy antitestfüggő reakciót, másképpen citokinvihart, immunoprimálást vagy immun szuper primálást hoznak létre. Emiatt nem volt engedélyezett oltás koronavírusra évtizedekig. A közvetítő RNS elkezdi szintetizálni a vírust, és amikor találkozik a természetesen jelen lévő koronavírusokkal, ami lehet egy hónap, egy év vagy 2 év múlva is, akkor az emberek nagyon gyorsan nagyon betegek lesznek emiatt. Az RSV-oltásoknál is látták ezt. A legtöbb gyermeknél, akinek beadták az RSV-oltást – amivel ugyanez volt a gond –, súlyos betegségek jelentek meg, fertőzéssel, ami gyakran kórházi kezelést eredményezett. A 35-ből 2 gyermek meghalt. A következtetés az volt, hogy a betegség felerősödött az oltás hatására. Az embereknek tisztában kell lenniük az RNS-oltással kapcsolatban azzal, hogy miután beoltatják magukat, sokkal nagyobb esélyük lesz meghalni, ahogy a gyermekeknek is. Pont azért, mert be lettek oltva.

Azért idézzük ezt a tanulmányt, mert talán az emberek nem veszik észre az összefüggést, és amit biztosan nem akarunk, az az, hogy mikor jelentős halálozás lesz például jövő februárban vagy áprilisban, azt mondhassák rá, hogy COVID-19 vagy COVID-21 az okozója.

Nyomon kell mindezt követnünk, tudnunk kell, hogy akik meghalnak, azért halnak meg, mert az oltás még jobban megbetegíti az embereket, és sokkal nagyobb esélyük lesz a halálra. Nem a keringő vírus miatt, hanem az oltás miatt, annak beadását követően hetekkel, hónapokkal később.   

Forrás: https://www.facebook.com/105533001290456/videos/899599540643567

Geert Vanden Bossche világhírű fertőzéskutatási és oltóanyag-fejlesztési szakember szintén az oltások veszélyeire figyelmeztet.

„A saját, nem specifikus antitestjeink széles skálán mozognak. Jöhet akármelyik vírusváltozat, megvédenek tőle. A vakcina hatására keletkező antitestek viszont specifikusak, csak egy bizonyos vírusra reagálnak. Robosztusabbak. Felülkerekednek a szervezet saját természetes antitestjein, és soha többet nem hagyják őket érvényesülni, így a szervezet a variánsokkal szemben védtelen lesz.

Aki oltat, az nagy bajba kerül, mert elveszíti az immunrendszere legértékesebb részét, a vele született rendszert, mert nem hagyja érvényesülni többé a vakcina által kiváltott antitest. Ez a hatás tartós marad, és minden védelmet elveszítünk bármely vírusvariánssal szemben. Vagyis a saját immunrendszerünk lenullázódik.”

Már ismert tudományos tény az is, hogy az mRNS beíródik az örökítőanyagba.

Egy még bírálat alatti cikk holland és német szerzőktől az alábbiakat állapította meg.

Az mRNS alapú oltást követően a veleszületett immunrendszer sejtjei csökkent válaszreakciót adnak tollszerű receptor 4- (TLR4), a TLR7- és a TLR8-hoz kötődő vírus eredetű fehérje ligandokra, köztük a covidra is, melyek fontos szerepet játszanának minden vírusfertőzés leküzdésében az ezek elleni örökletes (innate) humorális és ölő sejtes immunválasz során. Ez további gondokat jelent a tömeges vakcinázások hosszú távú népegészségügyi kimenetelét tekintve, amire a szerzők fokozottan felhívják a figyelmet.

Forrás: https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.05.03.21256520v1

Szintén kutatás igazolta azt is, hogy az mRNS vakcina Prion betegséget okozhat.

„Egy tanulmányban a Pfizer COVID-19 vakcináját vizsgálták a tekintetben, hogy a vakcináltakban prionalapú betegséget idézhet-e elő.  Megállapították, hogy a TDP-43 és a FUS patológiás prionkonfigurációba történő összehajlása ismert az ALS, a frontális temporális lebeny degeneráció, az Alzheimer-kór és más neurológiai degeneratív betegségek okozója. A mellékelt megállapítás, valamint a további lehetséges kockázatok miatt a szerző úgy véli, hogy a SARS-CoV-2 RNS-alapú vakcinák hatósági jóváhagyása elhamarkodott volt, és a vakcina sokkal több kárt okozhat, mint hasznot.”

Forrás: https://www.scivisionpub.com/pdfs/covid19-rna-based-vaccines-and-the-risk-of-prion-disease-1503.pdf

Ezek után jogosan kérjük, követeljük, hogy semmiképp se adják be gyermekeknek, szülői beleegyezés mellett sem! A szülők pedig kapjanak teljes körű és minden kockázatra kiterjedő tájékoztatást a vakcinákkal kapcsolatban!

One thought on “Nyílt levél a koronavakcinázások leállításáért gyerekeknél!

  1. Akinek tudása, kapcsolata vagy bármilye van annak érdekében,hogy ez a covid cirkusz véget érjen,kérem sos- ben tegyen érte!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük