Összehasonlító táblázat az oltások és gyógyszerek mellékhatásáról – ha ez nem meggyőző, akkor mi?

Az elmúlt kb. 50 év a táblázatban szereplő összes oltásának és több tömegesen használt gyógyszernek együttesen sem volt annyi jelentett mellékhatása, mint ennek a néhány csodálatos készítménynek hónapok alatt.

Érdekesség: A tiltott és rendkívül veszélyesnek kikiáltott ivermektinnek 29 év alatt (kb. 3-4 milliárd adagfelhasználása után) 5705 jelentett mellékhatása volt – szemben a mostani oltások elmúlt háromnegyed éves pályafutása alatti bő 2.4 millió bejelentésével

Az oltási mellékhatásokat regisztráló amerikai VAERS rendszer hatékonyságáról végeztek már vizsgálatot korábban, és arra a következtetésre jutottak, hogy valahol 1 és 10% közötti a bejelentett esetek száma a valós mellékhatásokkal járó esetekhez viszonyítva. Lehet számolni…

Ha részletesebb adatok érdekelnek, keresgélhetsz a nyilvánosan elérhető felületen: www.vigiaccess.org

A VigiAccess-t az Egészségügyi Világszervezet (WHO) 2015-ben indította el, hogy a nyilvánosság számára hozzáférést biztosítson a VigiBase-ben, a WHO gyógyszerekkel kapcsolatos lehetséges mellékhatásokról szóló globális adatbázisában található információkhoz. A mellékhatásokat – amelyeket szaknyelven mellékhatásként (ADR) és immunizációt követő mellékhatásként (AEFI) ismerünk – a WHO Nemzetközi Gyógyszerfigyelő Programjának (PIDM) tagjaiként működő nemzeti farmakovigilancia-központok vagy nemzeti gyógyszer-ellenőrző hatóságok jelentik. A WHO PIDM-et 1968-ban hozták létre a gyógyszerek biztonságosabb és hatékonyabb használatának biztosítása érdekében.


Forrás: https://mediaforras.com/osszehasonlito-tablazat-az-oltasok-es-gyogyszerek-mellekhatasarol-ha-ez-nem-meggyozo-akkor-mi-1231

4 thoughts on “Összehasonlító táblázat az oltások és gyógyszerek mellékhatásáról – ha ez nem meggyőző, akkor mi?

 1. Jó napot!

  Érdeklődni szeretnék, hogy hogy tudom felvenni itt az orvosokkal a kapcsolatot? Szeretnék olyan orvosokkal beszélni, akik az orvosi esküjüket nem adtàk fel és nem a propaganda oldalán vannak.
  Egy aggódó állampolgár vagyok én is.

 2. Én csak azt sajnálom, hogy nem lehet arra rákeresni, hogy az adott “mellékhatást” melyik vakcinával kapcsolatban jelentették.

 3. A helyi kórház egyik beoltott orvosa mondta felháborodva egy oltatlan ismerősének, hogy ők a kórházban az oltatlanokat csak hülyének nevezik és meg is érdemlik, hogy meghaljanak. Ilyet hogy mondhat egy orvos? És hogy lehet nyugodt bárki oltatlan, ha netalán valamilyen kórházi kezelésre szorul? Mire lehet itt még számítani?

  1. Kedves Anna,

   Ők is csak emberek. Lehet, hogy kezd elegük lenni a folyamatos túlórából/átszervezésből stb ami a sok kórházba kerülő covidos miatt van. Persze ettől még nem mondhatnak ilyet. Oltatlan orvos egyébként már nincs, mivel kötelező az oltás az egészségügyben.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük