Dr. Roger Hodkinson: A történelem legnagyobb elkerülhető katasztrófája. Emberek halnak meg, most is


Rumble: https://rumble.com/v29vmsu-dr.-roger-hodkinson-a-trtnelem-legnagyobb-elkerlhet-katasztrfja.-emberek-ha.html

Bitchute: https://www.bitchute.com/video/4NsCGW2xYIK2/

14 thoughts on “Dr. Roger Hodkinson: A történelem legnagyobb elkerülhető katasztrófája. Emberek halnak meg, most is

 1. Várják már nagyon sokan a legelső Bírósági ítéletet, és annak végrehajtásáról szóló hírt.
  Csak halkan és súgva kérdezem:
  Mi lett a végeredménye a Dr. Reiner Fuelmich sztárügyvéd nagy adatgyűjtésének?
  Hmmm?
  Csak annyi, hogy most már tudunk mindent(?)
  Talán jól illik ide William Shakespeare: Much Ado About Nothing

  Összesen ennyi.
  És míg az színház, addig: This All that theatre

  Úgy látszik ennyit engedélyez csak Mr. Global.
  Nos, ez van…
  És nincs aki a kérdésekre választ adjon. Talán ha Deák Ferenc élne, aki úgy fogalmazott, hogy a földön jogot, az égben igazságot szolgáltatnak.
  Nem marad más: Mindenkinek várnia kell az “Égi igazságszolgáltatásra”
  NEM késik.
  Csak ki kell várni.
  Már nem túl sokáig….

 2. A világ összes biológiai laboratóriumában folynak a kísérletek új biológiai fegyver kifejlesztésére, amelyek nagy része GOF-funkciónyeserég-kísérletek, hogy a vírust még gyilkosabbá, és fertőzőbbé tegyék.
  2014-ben ez az USA-ban kitudódott, és Obama betiltotta a GOF-kísérleteket, de nem hagyták abba, csak kiszervezték a világ több országába, ahol halálos vírusokkal is folytak kísérletek.
  Így került Kínába a feljesztés, valamint a világ több országába, köztük az egyik legjelentősebb Ukrajna volt, ahol 30 biológiai laboratórium működött évekig, amelyet a Pentagon fantomcégein, és azok alvállalkozóin keresztül finanszírozott.
  A Pentagon titkos ügynöksége, a Defence Advanced Research Projects Agency (DARPA) évek óta szorgalmazza az új vakcinák kifejlesztését.

  A DARPA évek óta dolgozik egy antitest-programon . Úgy hívják , hogy Pandemic Prevention Platform vagy P3 .
  Egyesült Államokban az első cég, amely klinikai vizsgálatokba kezdett, a ModeRNA volt , amelyet a DARPA finanszírozott.
  2013-ban a ModeRNA 25 millió dollárt kapott terápiás hírvivő RNS-ek fejlesztésére.
  A CureVac-ot , egy másik RNS-oltásokkal foglalkozó vállalatot szintén a DARPA finanszírozta, ahogyan a Pfizert is.
  2013 decemberében a DARPA nyolc cakcinagyártóval kötött szerződést, amelyek közül az egyik a Pfizer volt.
  A Pfizer 7,7 millió dollárt kapott.
  DARPA megbízta a Pfizert, hogy találjon egy ” vakcina-parancsikont “, amelynek során az oltóanyag létrehozásához szükséges antigént in vivo, vagyis a páciens testében állítják elő, nem pedig in vitro (kémcsőben, petricsészében)
  Az, hogy az USA védelmi Minisztériumának egy szerve irányítja ezeket a kísérleteket, az azt jelenti, hogy ezek a vakcinák nem védőoltások, hanem veszélyes és egyre veszélyesebbé váló biológiai fegyverek, amelyek úgy vannak génszerkesztve hogy állandóan mutálódjanak.
  Nem véletlen hogy ezeket a kísérleteket, a vakcinák tartalmát, összetételét hatalmas titok övezi, és sajnos a világ összes kormánya aláírta ezeket a szerződéseket, magukra vállalva a vakcinák következményeinek az anyagi terheit.
  Mert a vakcinagyártókkal kötött szerződések kizárják a gyártók jövőbeni felelősségrevonását.

  Génhajtás
  A globalisták azonban a gyilkos vakcinánál nem álltak meg, hanem ettől még durvább, még pusztítóbb biológiai fegyver kidolgozára vonatkozó kísérleteket folytatnak, amelyet többségében a DARPA finanszíroz 100 millió dollárral, de támogatói között található a Bill és Melinda Gates Alapítvány is.

  A génhajtások egy nagyon veszélyes új technológia és potenciális biofegyver, amely pusztító hatással lehet a békére, az élelmezésbiztonságra és a környezetre, különösen, ha helytelenül használják… Az a tény, hogy az Egyesült Államok hadserege finanszírozza és építi, nyugtalanító kérdéseket vet fel.

  A CRISPR génhajtó létrehozásához a tudósok egyszerűen hozzáadják magát a CRISPR-t kódoló genetikai információt az újonnan hozzáadott DNS egy részéhez. Ily módon a CRISPR génhajtás önállóan másolhatja magát új kromoszómákba, és akadálytalanul terjedhet a populációban minden egymást követő generációban, aminek a kihatása a jövő generációira nézve beláthatatlan következményekkel járnak.

  Ennek a technológiának az erejét nem lehet alábecsülni. A CRISPR génmeghajtók olyan öröklődési módot kényszerítenek ki egy populációra, amely túlszárnyalja a természetes szelekciót. A módosított organizmusok a végtelenségig terjesztik a kívánt tulajdonságot, és ez az, ami annyira ijesztővé teszi.
  Mi lenne, ha a CRISPR génhajtású megváltozott organizmusok kiszabadulnának a laboratóriumokból, és vadon élő populációkkal párosulnának? Ha a laboratóriumi organizmusokat a sterilitási génhajtással módosítanák, gyorsan megtizedelhetnék a vadon élő populációkat.
  Vagy ami még rosszabb, mi lenne, ha a lefizetett tudósok felfegyvereznék a CRISPR génmeghajtókat?

  Van-e mód arra, hogy az emberiség megvédje magát abban a rémálomban, amikor aljas tudósok génmanipulációt fegyvereznek fel?
  Igen, fordított hajtásokkal. A reverzális hajtás maga egy génhajtás, amely lényegében felülírja az eredeti génhajtás által a genomban bekövetkezett összes változást. Ily módon az eredeti génhajtást inaktiválják, és megakadályozzák az ámokfutást.

  Hogyan állíthatnánk meg ezt az őrületet, ami a bolygónk ökölógiáját és az emberiséget jelenét, jövőjét veszélyezteti?

  1. Rágódtam írjak, ne írjak, de csak leírom nem túl lelkes két mondatom.

   Bezárják a manust, ellehetetlenítik, kényszerítik, minden addigi írt- és mondott jogra hivatkozva, meg az ellenkezőjére, majd ez a jóember ezek után ugyanennek a hatalomnak az “igazságszolgáltatásához” óhajt fordulni, aki a gazságban tettestárs volt !!!???

   Elmenetek otthonról, vagy soha nem voltak otthon, vagy csak egy “epizód” a “Küzdés a kovid terror ellen” című szappanoperából ???
   Nem nevetséges, hanem szánalmasan röhejes !

   1. Az! Elkeserítően, hogy még 3 év után- ismerve olyan erőszakmentes előzményeket is, mint pl a kamionos tiltakozás, a folyamatos nyugati tiltakozó akciók, a jogászok, ügyvédek letörlése és elzavarása, stb , még mindig ilyesmiben gondolkodnak, ahelyett hogy körbe hordoznák már a véreskardot! Az USA-ban is rinyál a katonaság, hogy jaj ennyi “oltás” halott, meg annyi “oltássérült” közöttük, de nincs bennük annyi tökösség, hogy meginduljanak és leszámoljanak azokkal, akiknek ezt köszönhetik! Persze ugyanígy van ez az összes többi országban is!

    1. Át vannak “itatva” a demokrácia maszlagával. Elképesztően degeneráltak bizonyos szempontból.

     1. Valami befolyásolás biztos van, mert ez az egész világon így van! Van kb 5%, akik értik és ki is tartanak abban, de már a többi 10% lemorzsolódott, és kiegyeztek a hazugsággal…

 3. Én még nem hallottam, hogy a fő global család covid népirtás ügyben fő elkövetőként hivatalosan meg lenne vádolva.
  Lélekben viszont biztos megtörtént a vádemelés.

 4. Semmi sem működött? Dehogynem. Ment minden, terv szerint: Lockstep 2010, Event 201, Agenda 21 és Agenda 2030, meg amiről (egyelőre) fogalmunk sincs.

 5. Az I. világháború után abbahagyták a fegyverkezést? Tovább folytatták az új hadviselési eszközök fejlesztését. Atombomba, hidrogénbomba stb. A második világháború után vajon miért álltak volna meg ezek a kutatások és kísérletek? És ahogy a második világháború idején, úgy jelenkorunkban is bevetésre készen állnak az új, ismeretlen fegyverek. Azt hiszem, ezek a fegyverek egészen másfélék, mint amelyekkel eddig háborút folytattak, és ezért a harmadik világháború is egészen másképpen zajlik, mint ahogyan eddig a történelemben bármikor.

  1. Pedig már igen régóta zajlik ám !

   A kezdetei a “rendszerváltás”, meg a “romániai forradalom”, meg a “ledől a berlini fal”, meg az ajrópajúnió bővítése !
   Jugoszlávia szétesése (szétverése !) Kissé korábban Irak “felszabadítása”, kissé később MAJDAN, Ukrajna demokratizálása a “nép által” !!!

   Még korábban másik síkon, egyél szóját hús helyett ( dúsított GMO, már a 80-as években), a tojás méreg, a sajttal együtt,
   csökkentsd a koleszterin szintedet, itt egy kiváló gyógyszer, …………………………………………

   Kergemarha kór, madárinfluenza, AIDS, ……………………………………………………………………………………………………, kovid, HIV, meg ami a csövön kifér ! Most már éghajlat változás, meg széndioxid tragédia ???
   Ez itt mind egy és ugyan az !!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük