SZKÍTA Hírek 2024-13. adás – 2024. február 17.

SZKÍTA Híradó – minden szerdán és szombaton 18:00 órakor

https://szkita.tv/
https://szkitaegyesulet.hu

https://szkita.tv/280-szkita-hirek-2024-13-adas-2024-februar-17

One thought on “SZKÍTA Hírek 2024-13. adás – 2024. február 17.

 1. Mostanában lassan minden közszereplő belefűzi a gondolataiba, fizetett reklámozóként, hogy a „genetika” szerint vannak így-úgy a dolgok, mintegy mantraként, mintha a genetika valami kézzelfogható létező valami lenne. Egyetlen tartalmi definíciót és egyetlen kapcsolódó bemutatott működést se kapcsolnak az állításaikhoz, hanem tényként használnak egy nem értelmezhető szót. Összefoglalom, hogy mi van helyette a valóságban, Dr. Cowan előadásai alapján. Nagyon szeretném érteni, hogy a közszereplők miről beszélnek, például genetikai jogi értelmezésekben. A jogi szómágia esetében úgy tűnik nekem, mintha a jog egy része teljesen érvénytelen és alkalmazhatatlan lenne, mivel egy érthetetlen, jelentés nélküli szóra, a genetikára épít.

  A legegyszerűbb biológiai kísérlet két hámozott banán összehasonlítása. Az egyik legyen egy érettebb, barnultabb banán, a másik egy éretlenebb, fehér. A két banán ránézésre se azonos, más a színük, szaguk, állaguk, származhatnak ugyanonnan, vagy teljesen más végéről a világnak. 100 g banánban van kb. 1,09 g fehérje, 22,84 g szénhidrát, 0,33 g zsír és 22 mg nátrium, 393 mg kálium, egyéb ásványok, vitaminok és folyadék. Valamint az ehetőségi lejáratot jelző rothasztó mikroorganizmusok csírái is jelen vannak valamilyen aktivitású formában. Az ehető és nem ehető banán darab mind tartalmazza a rothadás során az időben egyszerre szétdarabolódó, vagy feloldódó, kicsapódó fehérjét, zsírt és szénhidrátot is.
  A banán termés hámozatlanul kvázi petefészeknek tekinthető, ahol a belső vizes plazmában, a húsban kellene lenni a magoknak. Mi már többnyire sterillé fejlesztett, szaporodásképtelen magnélküli banánokat fogyasztunk. (Mondván, hogy a magos banán íze nem finom, ezért magtalanítani volt szükséges. Persze ennek az indoklásnak a hitelessége mai ésszel kérdéses. Nem-e a „növényvédőszerek” biztos következménye ez?)

  Visszaidézem korábbi Dr. Cowan előadás ajánlóimat. Ez egy 2022.05.16-án megjelent részlet:
  https://www.bitchute.com/video/WSh9KOiRWGPo/
  „Ami a sejtet alkotja, az élő, mozgó-forgó jelenségek vizsgálata alapján: sejt membrán, sejtmag(DNS, code of life), mitokondrium(ATP) és citoplazma(vizes zselé).
  Erre épül az élet és a betegség elmélet, (megemlíti, hogy pl. Harold Hillman alapján) ami nagyon közel áll „az élet fizika” általam is vallott megközelítéshez.
  A lényeg, hogy a DNS úgy működik, mint egy rádió adó-vevő. A környező információkat (ami valamilyen elektromágneses formába jelenik meg) átadja a víznek. Ennek eredményét „DNS water”-nek hívja, ez a vizes zselé, egy kristály szerkezet, ami képes fehérje képzésre, létrehozni az életet.
  Ha egy méreg (szó, toxin, stb) zavarja az adást, láz, köhögés, hasmenés, kiütés, stb. tünetek lesznek.”

  2023.07.03-án jelent meg egy, a mikrozimáról szóló összefoglaló.
  DNA: Is It Really What We Thought? Webinar from May 3rd, 2023
  „Van egy halhatatlan formánk, a microzyma (Antoine Béchamp), ami a körülményektől függően különböző baktériumokat, különböző gombákat hoz létre, bizonyos tevékenységeket végez a szervezetben, javítja a sérüléseket, újjáépíti a szöveteket, lebontja a régi sejteket, a rákosakat. Van önálló anyagcseréjük, amely fehérjéket termel. Az egész genetikai technológia alapvetően ezt használja fel, ezeket a megbetegített, eltorzított, kémiailag kezelt mikrozimákat, hogy bizonyos tulajdonságokat tőle elvárjon.”
  „A microzima kiemelkedően figyelemre méltó, tekintve, hogy képes átalakulni más élő anyaggá. A microzimák kiegészítik egymást, autonóm módon, specifikus intelligenciával rendelkeznek és felelősségteljesek. Mindig azt teszik, ami a szervezetnek a legjobb. A létükhöz biztosítanunk kell a nélkülözhetetlen elemeket, a levegőt, a táplálékot, a C-vitamint.
  Ha nem használjuk őket, akkor az alkotóelemeikig esnek szét, és visszakerülnek egy ősi alap állapotukba, hogy a következő sérüléshez újra fel lehessen őket használni. Szinte örökkévalóak.”

  2023.08.28-án jelent meg ismétlésként a biológiai működésről:
  „DECODING HUMAN PHYSIOLOGY WITH DR. TOM COWAN
  https://www.bitchute.com/video/353HysZsu8YV/
  “Érdemes ismét említést tenni a következő védelmi vonalról, a baktériumokról. Ha az első vonal nem tudja kiengedni a káros dolgokat, a mindig jelenlevő baktériumok szerepe a bioremediáció. Például amikor a pókcsípés mérgét megeszik, lebontják, az nem kórok, hanem méregtelenítés. De ha a baktériumokat antibiotikumokkal megölik, nem tudják ezt a feladatot végezni.
  Van egy alapvető koncepció, hogy egy szervezet képes megváltoztatni a formáját. Habár az elefántból nem lehet majmot csinálni, a hernyóból pillangó lesz, vagy az ebihalból béka. A baktériumok és a gombák egymásba át tudnak alakulni egysejtűként, ahogy a hernyóból pillangó lesz. Nem kívülről jönnek külön. Egy adott környezetben egyféle formává nőnek, egy másikban más formává. Ha a baktériumok megjavították a szöveteket, átalakulnak egy kezdetleges formába. A baktériumok a legjobb barátaink. De ha megöljük őket állandóan, az csúnya élethez vezet. Minél több az antibiotikum, annál több a krónikus betegség, és rák kialakulás.
  A baktériumok „gyártják” a fehérjéinket is. A zselé víz és összehajtott fehérje. Amikor a zselét felmelegítik, kihajtogatódnak a fehérjék, lehetővé téve, hogy lehülés közben majd újraformálódjanak. Az ATP szerepe az, hogy felvágja a kihajtott fehérjéket darabokra, és amikor felmelegedett a víz, a víz az ilyen darabokkal lép interakcióba, hogy a struktúra újra kialakuljon. Az ATP-nek nincs köze az energiához. Az egésznek pedig semmi köze a genetikához! A GMO szervezetekbe kívülről beleraknak E.coli-t, hogy készítsen új fehérjét. /Hogyan lehet a tudományosságot módszeresen meghamisítani? Mint a kísérleti állatoknál, be kell tenni az élőlényeket ketrecbe, valami természetellenes környezetbe, és idegen dolgokat kell adni nekik táplálékul. Aztán egyszercsak az állatkínzás részeként amikor el lesznek pusztítva, elemezni kell mindennek a kínzásnak az eredményét. Ebből semmit nem lehet hasznosítani, állapítja meg Dr. Cowan./”

  Habár tévesen tanítják nekünk azt sátánék, hogy a mag az örökítő kód, azért magtalanítják a banánt. Nem azért, mert nem finom. Valójában a mag a környezeti adóvevő, kommunikátor, ezt veszik ki a banánból, ezzel lebutítva és csonkolva, ahogy a női méhet és petefészket is eltávolítják. A mag helyet kérne magának térben és időben, a jövő megvalósulási lehetőségének az információjaként. Emellett a tulajdonságok kialakításához célirányos baktériumok gyártják a fehérjét a banán húsában, és fogják lebomlasztani is, tehát az élet időbeli forma kialakulási, működési (forma megőrzési) és elmúlási tulajdonságainak, a megvalósulásnak az őrei. Az emberekbe pedig olyan mérgeket juttatnak, amik semlegesítéséhez a takarító baktériumok megjelenése lenne szükséges, hogy ne halmozódjanak fel szőnyeg alá söpört szemétként, vagyis rákként, és egyidejűleg antibiotikumokat is adnak mellé, a baktériumok megölésével a semlegesítődés lehetőségét is elvéve.

  Az öröklődés minősége összetett, sokszereplős folyamat és pillanatnyi állapotok vezérelte. Nincs egy kinevezett irányító felelőse, egy kódja a testben. Mi hát a genetika? Etikátlan beavatkozás a biológiába és a szaporodásba. Úgy is mondhatnám, hogy természetileg öröktől fogva létezik a generáció váltás biológia rendje(=élet), és az azóta kialakult bármilyen későbbi, ezt a témakört befolyásolni akaró jog és gyakorlat létjogosultsága semmis (sine lege elv).

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük