A vakcinák beadása a feltétele annak hogy a föld országait az IMF bankárai ellássák pénzzel

Nemzetközi Valutaalap (angolul International Monetary Fund, IMF) 1945-ben létrehozott washingtoni székhelyű szervezet, amely 2020-ban 190 tagországot számlált.

A nemzetközi monetáris rendszer központi intézményét a nemzetközi pénzügyi együttműködés és az árfolyamstabilitás elősegítése, a gazdasági növekedés fokozása és a magas szintű foglalkoztatás megteremtése céljából alapították, illetve nem kis részben azért, hogy átmeneti pénzügyi segítséget nyújtson fizetési mérleggel kapcsolatos problémákkal küzdő tagországainak. A tagok meghatározott kvóta (gazdasági súlyuk) szerint járulnak hozzá az alaphoz, és a szervezettől kölcsönöket vehetnek fel adósságaik törlesztéséhez.

Magyarország 1982 óta tagja a Nemzetközi Valutaalapnak, részvételi kvótája 1038,4 millió SDR. Magyarországon az „1982. évi 6. törvényerejű rendelet a Nemzetközi Valuta Alap alapokmányának kihirdetéséről” fektette le az IMF jogkörét. A csatlakozás óta hazánk többször is igénybe vette a Valutaalap forrásait ún. készenléti hitelmegállapodás formájában.

https://www.bitchute.com/video/4KetFBgXOfW2/

14 thoughts on “A vakcinák beadása a feltétele annak hogy a föld országait az IMF bankárai ellássák pénzzel

 1. Tiszta beszéd,…, Ezt minden Kormány tudja, és óvja az országát, a retorzióktól. Meg a saját popoját is, mert kikap.
  Eladták az anyjukat is, és most az embereken akarják elverni a port. Mit nem lehet érteni? kialakult a Világmaffia hatalma, nálunk a népnemzeti keresztény demokrata kormány hathatós támogatásával.
  Fidesz: NEKÜNK MAGYARORSZÁG AZ ELSŐ-eladni való készlet. egy az egyben.
  Emlékszünk mekkorra wirtsaft volt az osztrák gazdák föld vásárlása kapcsán annak idején? Így kell ezt csinálni, ELŐRE MENJÜNK, NE HÁTRA!

 2. Persze, hogy a “vakcina”-üzlet a legnagyobb üzlet, hiszen Kill Bill Gates is ott fialtatja a pénzét és sokszorozza meg a vagyonát, akárcsak Fauci, meg a fizetési listájukon szereplő kollaboráns politikusok, “tudósok”, stb.

  Hogy közben a méreginjekciókkal oltott népesség nagy része belepusztul vagy belerokkan a gazdaság ily módon való felturbózásába? Kit érdekel? A parazita kasztot és lakájaikat biztosan nem.

  1. Úgy tűnik, a fickó nem a placebó szériából kapott. Talán valamelyik hasonszőrűnek a tyúkszemére lépett, vagy egy “kollégájának” az ő állására fájt a foga. Ez sajnos szakmai ártalom a parazita kaszt és csicskásai körében.

 3. “A vakcinák beadása a feltétele annak hogy a föld országait az IMF bankárai ellássák pénzzel”
  Tudomásom szerint a föld országait az adott ország adófizetői látják el pénzzel,az IMF pedig abból a pénzből részesül a helytartóin keresztül.

  1. Sajnos nem jól tudod. A pénz adósságból keletkezik. Ezért van minden évben költségvetési hiány és infláció.
   Az adók a működési költséget fedezik, nem újonnan létrehozott pénz.

 4. Szerintem az adófizetők árukkal és szolgáltatásokkal látják el a Föld országait a nemzetközi magánpénzrendszer keretében. Pénzük csak a bankoknak, bankároknak van, amit kölcsön adnak az államoknak, cégeknek és magánszemélyeknek, hogy működtethessék a gazdaságukat. Ezért adósa az egész Világ trillió dollárokkal ennek a parazita társaságnak, akik így szinte azt érnek el, amit csak akarnak.

 5. indenki tudhatja, hogy a pénz ma már arany értékpénz alapú
  IMF elmhet ….
  https://www.msn.com/de-de/nachrichten/panorama/leiter-des-paul-ehrlich-instituts-erwartet-omikron-impfstoff-bis-juni/ar-AASCaru
  A cikkben még júniusban is koronát várnak
  Az új pénzrendszerben arany kell új pénz kibocsátásához, nem elég ha egy banki alkalmazott megnyom valamit a képernyőn
  A mai sokjegyű számok füstbe mennek, ezért kell a golyóbiztos üveg a bankok ablakára
  A mai “gazdagok” majd érzékelik Lolstein szakértelmét

 6. Mekkora szemét baromság!A Pfizer,meg isten tudja ,milyen vakcinák árát a kormányok brusztolják ki,eladósítva az országot,ezért adókat emelnek,növekszik az infláció,mert zuhintani kell a vakcinák árát,és ugyan kinek?!Akik gazdagodnak,azok nem hiszem,hogy az IMF -nek adják a bevételüket!Vagy Igen?!Ebben az a bukfenc,hogy az országok hatalmas pénzeket fizetnek a vakcinákért,és az IMF ennek fejében ad csak pénzt?!Az anyátokat szédítsétek!
  Eszméletlen,hogy az IMF zsarolja az országok gazdálkodóit,azok meg bennünket az oltakozással,és bánatos képpel sirákonzva belehazudnak a képünkbe!.Azon csodálkozom,hogy ez a pirulás nélküli ribanc ki merte ezeket a zsarolásra uraló mondatokat mondani!

 7. Jó lecke ez az egész ügy azok számára, akik még illúziókban ringatják magukat a kapitalista rendszerrel kapcsolatban.

 8. Kérek egy kis segítséget ennek az IMF-felhívásnak a helyes megértéséhez. Íme itt vannak a zavaros kijelentések:
  1. Mi az, hogy világgazdaság? Világgazdaság megvalósításáról írt – állítólag – pld. Klaus Swab hírhedt, új világrendről írt könyvében, de az csak egyesek terve, ma még puszta elképzelés.
  2. Az IMF főfő főnöke “okos beruházásról” írt, de nem írta, mekkora összegről van szó és milyen célból. IMF erre 9 milliárd US$-ról tesz említést. Talán ez lenne a befektetésük? Nevessünk vagy sírjunk? Hiszen az nevetséges befektetés.
  3. Mi köze van egy gazdaság megmentésének ahhoz, hogy be van-e az emberiség oltva, vagy nincsen? Ennek – nyilván semmi köze egymáshoz. Így másról nem lehet szó, mint szemérmes elhallgatásáról annak a gazemberségnek, hogy a kormányoktól kizsarolt vakcina-befizetéseket osztanák szét. Ki hiszi ezt el? És ha “végveszélyben vannak” a gazdaságok, akkor nem nagyobb lesz talán a “végveszély”, ha megfizetik az újabbnál újabb vakcinák árát?

 9. Posta Imre megfogalmazta a blogjában mi is az új pénzrendszer alapja: NESARA , ENSZ tagként Magyarországra is vonatkozik.
  https://postaimre.euroweb4you.com/infusions/articles/articles.php?article_id=17
  Ebben egy kvantmszámítógép intézi (már megy) az elszámolásokat. Lényege: van pénz? kérdésre könnyebben mond igent, ha kvantum állapotba jut a gép.
  Valahogy megoldhatónak látja a gép.
  Ha meg nem adósságpénzről van szó, arany lesz mögötte. Ennek állandó felértékelúődése biztosítja, hogy egyre több elosztható pénz legyen a gazdaságban.
  Az aranyat a GESARÁban tették volna mögé. Ez JFK Kennedy ötlete volt eredetileg, ezért végezte ki a CIA egyik embere (a FED kérésére). Oswald felejtős jobbféltekés mese.
  Filmet is csináltak erről, mivel az illetékes tettes CIA ügynök már nem él, azt is meg lehetett tudni ki volt az. Most nem keresek utána.
  Az IMF aranystandardnál felejtős, mert nem tud aranyat nyomni
  A vakcina a fogyaaztók számának csökkentéséről és az államadósságok kifizetéséről is szzólhat
  Halott ember nem kér nyugdíjat
  A magyar gazdaság is … erről most inkább nem írok: szüksége volt a koronára

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük