Agenda 2030 – A fenntartható pusztítás 17 pontja

https://www.bitchute.com/video/eBTwUlZLut1Y/

Forrás: klagemauerTV @ YouTube
Agenda 2030 – 17 Ziele der nachhaltigen Zerstörung
https://youtu.be/AmlboNOsNWk
www.kla.tv/28306


6 thoughts on “Agenda 2030 – A fenntartható pusztítás 17 pontja

 1. A SÁTÁNISTÁK SÖTÉT TERVEI

  A 300-ak bizottsága alattomos emberek kis csoportja, akik világunk minden aspektusát irányítják. Az MI6-on keresztül elrendelték Lincoln és Kennedy elnök meggyilkolását. Az AIDS-et létrehozták, és a WHO millióknak juttatta be a himlőoltás révén.
  CÉLJAIK:
  (1) Egy Világkormány létrehozása egységes egyházzal és monetáris rendszerrel az ő irányításuk alatt.
  (2) Minden nemzeti identitás és nemzeti büszkeség teljes lerombolása.
  (3) A vallás és különösen a keresztény vallás elpusztítása
  (4) Minden egyes ember irányítása elmekontroll és nanotechnológia segítségével, amely emberszerű robotokat (kiborg) és azt felügyelő totalitárius terrorrendszert hozna létre.
  (5) Véget vetni minden iparosításnak és az atomenergiával előállított elektromos energia előállításának, és “posztindusztriális, zéró növekedésű társadalom” létrehozása.
  (6) A kábítószerek és a pornográfia legalizálása.
  (7) A nagyvárosok elnéptelenedése.
  (8) Minden tudományos fejlődés visszaszorítása, kivéve a bizottság által előnyösnek ítélteket. Különösen célpont a békés célú atomenergia.
  (9) A fejlett országokban zajló korlátozott háborúk, valamint a harmadik világ országaiban az éhezés és betegségek következtében 2050-re 3 milliárd ember haljon meg, akiket „haszontalan evőknek” neveznek.
  (10) Meggyengíteni a nemzet erkölcsi szálait és demoralizálni a munkásosztályban dolgozókat tömeges munkanélküliség szándékos előidézésével.
  (11) Megakadályozni, hogy az emberek mindenhol maguk döntsenek sorsukról, mivel egy-egy krízis követi a másikat, amit az emberek már nem tudnak uralni.
  (12) Új kultuszok bevezetése.
  (13) A világ gazdaságainak teljes összeomlását és teljes politikai káoszt előidézni.
  (14) Átvegye az irányítást az Egyesült Államok összes kül- és belpolitikája felett.
  (15) Teljes mértékben támogassa az olyan nemzetek feletti intézményeket, mint az Egyesült Nemzetek Szervezete (ENSZ), az Egészségügyi Világszervezet (WHO), a Nemzetközi Valutaalap (IMF), a Nemzetközi Fizetések Bankja (BIS), a Világgazdasági Fórum (WEF) és a Világbíróság, amelyek a tervek végrehajtását végzik.
  (16) Behatoljon minden kormányba és felforgatva azokat, és belülről dolgozzon az általuk képviselt nemzetek szuverén integritásának megsemmisítésén.
  (17) Szervezzen meg egy világméretű terrorista apparátust, és tárgyaljon a terroristákkal, amikor terrorista tevékenységekre kerül sor.
  (18) Vegye át az irányítást az oktatás felett Amerikában azzal a szándékkal és céllal, hogy teljesen és teljesen elpusztítsa azt.

  1. https://www.bitchute.com/video/hagxQ0YaFfuz/
   Q&A WEBINAR FROM MARCH 20TH, 2024
   Dr. Cowan heti előadását onnan indítja el két fizikus gondolatainak bemutatásával, hogy mióta lehet kvázi álmodozni vizsgálatok elvégzése helyett a tudósoknak, a vizsgálati eredményeket semmibe véve. A „nyertes” elképzelés szerinti „tudományos módszerből” kiindulva minden álom igaz lehet. Ez a szemlélet alakította ki a ma is „hivatalosan” érvényben tartott hamis „vírus”-hoz való tudományos viszonyt is. A fenti célok elérésének több pontja is kapcsolódik ehhez.

   Albert Einstein nevéhez fűződik a tudományban a szabad koncepció alkotás (free invention) módszere. Ő magától értetődőnek tartja, hogy ez a módszer a fizika tudományának alapja, a megfigyelések és tapasztalás vizsgálati módszere helyett.
   Ki lehet jelenteni ezzel szemben, hogy mivel mindenkinek limitált a képessége és a tudása, ezért minden, ilyen szabadon felállított teória hibás lesz, kivétel nélkül, mert a megcáfolásuk csak idő kérdése, ami persze a végtelen időbe is elnyúlhat. A nem empirikus módszerrel képzett állítások baromságok (spekulációk). Einstein kortársa, Herbert Dingle volt az a fizikus, aki arra jutott, hogy nem szabadon felállított, alaptalan koncepciók által, hanem másképp kell látni a fizikai világot, mivel a valódi világ nemcsak ismeretlen, megismerhetetlen, de elképzelhetetlen is. Ezen jellegzetesség miatt lehet olyan abszurd ellentmondásokat találni, ami lehetőséget ad arra, hogy kimondják egy teóriára, ha hibás. Ha ez a kimondás nem történik meg, a hibás alapra ráépül egy másik hibás elmélet továbbfejlesztésként, és az így kigondolt és felépített hamis teória végül érthetetlen lesz. Viszont ettől feleslegessé válik a fizikai tanulása, mert az egész nevetséges.

   Dr. Cowan szemléletesen bemutatja, hogy az izomsorvadás diagnosztizálása milyen elméleti izomműködést feltételez, és a fentiek szerinti kritikáját is. Segítségére van ebben Gerald H. Pollack izomműködésről szóló könyve, a Cells, Gels and the Engines of Life.
   Amikor egymás mellé teszi a csúszó filamentum teória elmélet szerinti izom összehúzódás folyamatát, aminek során Ca2+ ion felszabadulás történik, és az élő szöveti képeket, azt állapítja meg, hogy a szöveti képeken nem látható ez a mechanizmus. A tapasztalati cáfolat további érzékeltetésére kérdésként veti fel azt is, hogyan mehet időben végbe például egy zongoradarab eljátszása során a leírt kalcium anyagcsere, amikor nagyon gyorsan kell mozogni az ujjaknak. A mozgást az a tudatosság váltja ki, hogy a művész ne Beethovent játsszon Chopin helyett. Hihetetlen az a gyorsaság, ahogy az ujjak és az izmok ilyenkor mozognak. Mégis hogyan működhet a zongorajáték közben az anyagcsere, az izomrostok és kötegek közti áramlások? A biológiában leírt mozgási mechanizmus melyik része hordozza magában a mozgás tudatosságát, irányítását? Az izom biológiáját ábrázoló rajz csak biológusok képzeletének találmánya, és sok évtizednek kellett eltelni ahhoz, hogy valaki megcáfolja. Mára kiderült, hogy a teória kísérlettel és adatokkal se igazolható, és alapvetően értelmetlen is. A tudatosságot sem sikerült „valahol” a kémiai /biológiai folyamatban megtalálni. Ez az elmélet is a tudományos abszurditás begyakorlási példája, pedig a tudomány valódi lényege a hipotézis megcáfolásában rejlik. A megcáfolt helyett van egy sokkal elegánsabb elmélet is az izmok működésének mikéntjéről, ami az emberi elektromágneses mezők működésén alapszik. Az elektromos töltések, mint információs mező elemek irányított áramoltatásával teremt kapcsolatot az elme az izomzattal. Az izomproblémák eredete lehet a tudatosságból eredő (másképp az elektromágneses mezőből), vagy a fizikai beidegződés zavarából, ami az izom zselés-kristályos szerkezetű rendszer felépítési problémája.

   A vírusok izolációjának bizonyításával kapcsolatban egyetlen videót sem kapott még Dr. Cowan. Ez számomra, és bárki számára azért lehet szomorú, mert egyébként még mindig túl sokan „hisznek” a vírusokban, és félnek tőlük. A téma megtekintését csak erős idegzetűeknek ajánlom, vírusok fogják ölni a nagymamát. Én szóltam. (22-27) Dr. Cowan vírus izolációs showjában személyesen is demonstrálja a helyzetet a virológusok nézőpontjából.

   Az utolsó hallgatói kérdésre adott válasz kitér a természeti elektromos kisülések és a testi rohamok összehasonlítására, aminek bővebb kifejtését Dr. Cowan egy következő alkalomra ígérte. Ezért most annyit jegyeznék csak meg, hogy a hamisság, csúsztatás tartalom megléte az elméletekben ott szerintem gyanúként merül fel, ha az „amint fent úgy lent” hasonlóság elve a magyarázatokban nem ismerhető fel.

   Nemcsak a koncepciók megalkotása vezethet hibás elméletekhez, hanem a fizikai kiinduló anyag hamisítások is. Konkrétan arra gondolok, hogy az „Élő vagy meghalt fehérjével szennyezett-e az oltás, vagy csak „rozsdával” stb.?” kérdésre mindig csak az éppen vizsgált minta alapján lehet válaszolni. Az azonos nevű minták összetétele pedig a csalás részeként eltérő. Így mindenki állíthat igazat, attól függően, hogy mi a valódi kiindulási vizsgált anyag, ami eleve maga a szennyezés. Csak ezek az eredmények nem általánosíthatóak. (https://www.portfolio.hu/gazdasag/20210830/ujabb-egymillio-moderna-vakcinat-hivtak-vissza-szennyezodes-miatt-498334)

  2. Florence Nightingale-nek az előző előadásban említett gondolatai alapján próbáltam összegezni azt, amit a testi reakciókról tudunk. Ismétlésként ő azt szögezte le, hogy nem a betegségek a konkrétan meghatározhatóak, hanem a betegség állapotok feltételei, körülményei konkrétak és a betegséget helyreállító folyamatok konkrétak.
   Az összegzést onnan tudnám megközelíteni, hogy a világban vannak határtalan és a hozzá képest lehatárolt dolgok, jelenségek. A világ a határos és határtalan „találkozása”, amiben az ember és az élővilág a testhezálló, egyénre szabott idővel, tudással és a testi léte fenntartási módjának a kapacitás korlátaival a határos halmazba tartozik. Mi ezt kaptuk, ezzel a helyzettel kell és lehet élni, szabadon. Lehet persze álmodozni, az ingyen van, de a lehatárolt élet alapvetően a célirányba tartó gondolkozás és a cselekvés területe. A határosság(konkrét körülmények) megkérdőjelezésével szerintem nem lehet megoldást találni a stresszes létállapotok következményeivel való elbánásra.
   Ahhoz, hogy megválaszolhassuk, mit jelent a testi helyreállítás, miután megsebződtünk, mérgeződtünk (ezek a stressz források), a behatárolt kapacitás korlátunkból és az élet ismétlődő stresszes hatásainak figyelembevételével kell kiindulni.
   Stresszt akkor érzünk (sebzést, mérgezést), ha a testi/szellemi határaink sértésre kerülnek vele. A határaink nem végtelenül tágak, hanem egy lét-intervallumban behatárolhatók.
   A testünk/szellemünk, amikor helyreállít, sajátos humorral és fájdalmasan finom eszköztárral jelzi, hogy a testen kívülre próbálja helyezni a problémát, ahogy kívülre kellene helyezni a kiváltó stresszt is. Amikor a testen belül, és nem a felszínén történik a „kívülre helyezés”, akkor jelenik meg például a csontkinövés, ami ugyan fenntartja az életet, helyreállítva megold egy helyi fizikai problémát, de a fájdalom, deformáció miatt mégis leszűkítve az életlehetőségeket. A stressz megoldatlan ismétlődése leköti a helyreállító kapacitást, és ennek a láthatóan megnövelt testi helyreállításnak a mennyisége és minősége megjelenésében valamilyen deformáció, eldeformálódás (mentálisan is) lesz. A test/szellem úgy állít helyre, hogy a tüneti probléma helyén, helyein az eredeti formát torzítja, deformálja, ha nem tudja már helyesen azt az eredeti formára visszaállítani. Az ilyen állapotot éljük meg úgy, hogy ha magunktól nem megy a probléma kívülre helyezése, a stressztől való megszabadulás, akkor ahhoz külső segítséget szeretnénk igénybe venni.
   Itt lép be az orvoslás, ami már a tünetek alapján egy deformált állapotot észlel kiindulásként. A segítőktől az az elvárás, hogy ezt a deformált állapotot, az összeragasztott kínai porcelánt tegyék a ragasztót eltávolítva egységbe.

 2. Az atlantiszi kultúra rendkívül fejlett pszichikai képességgel rendelkezett, akik megértették és alkalmazták a rejtett erőket.
  Mégis az azt a kultúrát uraló elit egy idő után korrupttá és gonosszá vált, elérte az erkölcsi degenerációt, és hanyatlást, ami a spirituális és tudományos ismeretekkel való visszaélésen keresztül Atlantisz bukásához vezetett, és ami visszalökte az emberiséget a kőkorszakba.
  A történelemben a birodalmak 100 évente az elit hasonló erkölcsi avulása volt megtapasztalható, aminek következményei lettek a birodalomváltások.

  Most ismét egy atlantiszi méretű pusztululás lehetőségének veszélye áll fenn, amikor az atlantisták ugyan vesztésre állnak, de rendkívül veszélyesek, mert óriási technikai tudással rendelkeznek, és hatalmuk megtartására érdekében mindent megtesznek.
  – Pl. képesek a skalár és hullámfegyverekkel földrengést, szökőárat, cunamikat, özönvizet, és bármilyen jelenséget előidézni.
  – Interdimenzionális emberekkel állnak kapcsolatban, és fejlett antigravitációs eszközökkel, UFOk ezreivel rendelkeznek, és az intergalaktikus utazás is mindennapos gyakorlattá vált, és egy nap alatt el lehet jutni bármelyik bolygóra.
  – A CERN a Vatikán irányítása alatt áll, Ferenc pápa nevezte ki Fabiola Gianotti-t, a vezetőjét, nem akármilyen céllal:
  https://www.catholicnewsagency.com/news/46011/pope-francis-names-leading-physicist-to-pontifical-academy
  – Ha a világuralmi tervük megvalósítása nem sikerül, akkor a CERN-en keresztül a kvantumgravitáció/húrelmélet technikával képesek megbontani a tér/idő szövetét, amikor is az Antikrisztus szelleme felszabadul, és bukott angyalokat hívnak be a világunkba.
  – Arra is képesek, hogy a földet kettészakítsák, és a bolygókat felrobbantsák.
  https://www.projectcensored.org/10-project-galileo-shuttle-to-carry-lethal-plutonium/
  Ezek a tervek elborzasztóak, ha nyernek, és a föld megmarad, és degeneráltak rabszolgáivá válik az emberiség, ha veszítenek, akkor felrobbantanak mindent.
  Sajnos ezek nem az én fantáziám szörnyszüleményei, hanem a tudomány, ahogy mindig is, soha nem az emberi élet jobbítása, hanem az emberi élet elpusztításán fáradozott.
  De hiszem, hogy Jézus 2-ik eljövetele megakadályozza ezt az apokaliptikus forgatókönyvet annak ellenére, hogy a világ irányítása a sátáni gonosztevők kezébe került.
  Mert az égiek nem engedhetik meg, hogy a gonosz uralkodjon az egész világon.

 3. Szeretném megosztani azt az esetet, ami a készpénzhasználat korlátozásával kapcsolatos, és sok embert érinthet.
  Addig mindenki ismeri az adásvételi szabályokat, hogy a szolgáltatásokért adott ellenszolgáltatás (fizetés) a fizetési határidőben esedékes. Üzleti kedvezmény adható a fizetési határidőt megelőző előre fizetés esetén. Késedelmes fizetés szankciója pedig a késedelmi pótlék.
  De a példaként felhozott szolgáltatói szerződés „üzletpolitikai kedvezménye” egy harmadik logikát érvényesít, ami szerintem a szolgáltatás nyújtásától és igénybevételtől függetlenül gazdasági erővel való visszaélés, és még annál is több. Mégpedig abból a szempontból, hogy a vevőket indokolatlanul diszkriminálja a fizetés módjának meghatározásában, hátrányos feltételeket elfogadtatva.

  Akkor jár adott esetben egy jelentős szolgáltatás kifizetési kedvezmény, ha legkésőbb a fizetési határidőben, de mindenképp online számla használatával és online módon kerül a szolgáltatás ellenértéke kiegyenlítésre. Egy számla egy fix összegű kedvezmény. Mivel nem csomag összérték alapon, nem mennyiségi kedvezményként van az összeg meghatározva, ezért a szolgáltató abban érdekelt, hogy havonta csak egy számlát bocsásson ki, hiába nyújt többfajta szolgáltatást. Ha csak határidő előtt történik a számla kifizetés, akkor kedvezmény nem jár, mert kötelező együttes pótlólagos feltétel az online számlázási és fizetési felületek használata is. Illetve csak azoknak jár, akik online világban működnek.

  Márpedig, ha valami fizetési határidő előtti fizetés jogcímen kedvezményezett, akkor az minden vevőre egyformán kell vonatkozzon, a fizetés módjától függetlenül, hiszen a szolgáltató hozzájut az ellenértékhez előre. A fizetés módját az eladó nem határozhatja meg, mert nem lehet nyomást gyakorolni arra, hogy egy törvényes fizetőeszköz milyen formában legyen használva. Ezzel a vevőkör diszkriminálással a szolgáltató túllépi a hatáskörét. Egységesen mindenkinek vagy a kedvezményes díjat kellene fizetni, vagy a teljes díjat, függetlenül attól, hogy mennyi szolgáltatást vesz igénybe, vagy olyan arányos kedvezményt kellene használni, ami akkor jár, ha minél több, nagyobb értékű szolgáltatást vesz igénybe valaki.
  Ez a rendszer azt jelenti, hogy egy országon belül a hivatalos pénznek két árfolyama van, és az árfolyamot a szolgáltató határozza meg. A banki online semminek van egy „kedvezményes” árfolyama, és a készpénznek egy másik. Ami pedig lehetetlen, mivel a kettő azonos értékű, hivatalos pénz, definíció szerint. Egy hivatalos pénz van jelenleg, a törvényes fizetőeszköz a magyar forint, megjelenési formától függetlenül.
  Miután a szolgáltatásnak nem képezi részét se a számlakibocsátás, se a fizetési mód, jelenleg azonos szolgáltatásért készpénzben nagyságrendileg ezer forinttal többet kell fizetni havonta! A szolgáltató pedig nem bank, és nem végezhet banki tevékenységet (pedig ezzel kvázi bankként eljárva rejtett uzsorakamatot szed a készpénzesektől, ez a pénznek a díja, nem a szolgáltatásnak)!!!.
  /VAGY Ha a pénz visszatérítését “idomítási adományozásnak” tekintjük az online adminisztrálóknak, az egy adózás szempontjából minősítendő kifizetett jövedelem lenne, mindenesetre nem ezen a jogcímen van adva./

  Az Alkotmánybíróság, OGY, hatóságok ezen a lehetőségen nem gondolkoztak el, pedig szolgáltatói napi gyakorlat.
  Sőt, a szolgáltató se gondolkozott el ezen.
  Reklamálni lehet a következő szervezeteknél:
  Budapesti Békéltető Testület
  Média és Hírközlési Biztos Hivatala
  Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság
  Budapest Főváros Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Főosztály, Fogyasztóvédelmi Osztály.

  Vajon mit szólna inkább ehhez az MNB és a Pénzügyminisztérium, és a NAV?

 4. https://magyarjelen.hu/toroczkai-laszlo-reagal-magyar-peter-hangfelvetelere/

  1:08:30-tól került szóba a készpénz.
  A teljesítések kifizetési formai feltételei között a forint fizető értéke tekintetében létrehozott megkülönböztetési lehetőséget meg kell tiltani.
  Érvénytelen szerződés kell legyen az, amiben a készpénz értéke eltér az online pénz értékétől a kiegyenlítések tekintetében. Erről nem állapodhatnak meg “szabadon” a felek (ePack feltételek).
  Az ePack típusú diszkrimináció egyébként azt is magába foglalja, hogy a készpénzt tartó személyek, vevők értéke a teljesítők szempontjából kevesebb, ami pedig miért is lenne lehetséges????
  Tudatosulni illene mindenkiben annak a ténynek, hogy a bankba befizetett pénz visszakérhetősége nem garantált. Pont a kp.felvevő automaták megszüntetése jelzi, hogy csak befizetni lehet pénzt, hozzájutni nem lehet.

  /A teljes beszélgetést ajánlom. Szerintem a WHO aláírás elfeledtetése a játszma. Ha ez sikerül, utána már mi értelme van bármilyen hazai választásnak?/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük