Prof. Dr. Boros G. László előadása a III. Budapesti Nemzetközi COVID Konferencián

A célzott genomikai gyógyászat szappanoperájának COVID felvonása

Az elmúlt három évtized orvosi genomikai kutatásai jelentős gyógyászati eredményeket nem hoztak, ami az onkológia területén látható leginkább.

A genetikai beavatkozások eredménytelensége mellett súlyos szövődmények és kiszámíthatatlan hosszútávú következmények merülhetnek fel olyan hatásmódok vagy mechanizmusok mellett, amelyek további tanulmányozása a genomikai oltóanyagok népegészségügyi következményeit vetíti előre.

Ezen előadás a transzlációs orvoslás szemszögéből megvilágítja a várható következményeket és azok gyógyászati összefüggéseit a szakmailag bírált orvosi irodalom tapasztalatai alapján.


A fenti videó FULL HD minőségű. Ha valakinél akadozik a lejátszás, megtekintheti ugyanezt a videót kisebb felbontásban (854×480) az alábbi linken:

One thought on “Prof. Dr. Boros G. László előadása a III. Budapesti Nemzetközi COVID Konferencián

  1. Az oltásnak eladott mRNS injekciók még csak nem is génterápiás szerek, hiszen a “terápia” szó gyógyításra irányuló szándékot feltételez, tudat alatt ezt hivatott sugallni, amiről itt nyilvánvalón szó sincs! A “génterápia” szó tehát ugyanúgy merő neurolingvisztikai programozás, ahogy a “védőoltás” és társai is! Tegyünk rendet az elnevezések között, és nevezzük őket annak, amik valójában! Ne hagyjuk magunkat tudat alatt programozni hamis, megtévesztő elnevezések használatával!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük