Tessék felébredni

Juhász J. Zoltán ébresztő beszélgetése rendszeres „gondolkodótársával”, Dr. Szilák Lászlóval.

Mai beszélgetésük egyik fő kérdése, hogy hová is sodor minket a  ”fő” média? Érzékeny pontok, fájdalmas témák, kitiltás, betiltás, letiltás a közösségi felületekről. Szólásszabadság, demokrácia és a Nagy Testvér. „Üzletkötés” modern technikával, gyorsan, kényelmesen, egyszerűen bármivel, bárkinek, bárkivel, bárhol? Laborszökevény vírusok? Matthew Hancock tanácsai. Zöldülünk! Lítium, akkumulátor, elektromos járgányok, napelem.  Gelencsér András professzor a megújuló energiák zsákutcáiról. Van pénz, nincs pénz, hol a pénz? Kína a mi megmentőnk? Dr. Csath Magdolna közgazdász professzor megmondta? Hogyan tovább, hova tovább?

www.nexustv.hu

https://nexustv.hu/video/tessek-felebredni-dr-szilak-laszlo/

7 thoughts on “Tessék felébredni

 1. Nagyon fontos témák kerültek terítékre ebben a jó beszélgetésben.
  Hitelesség szempontjából viszont várom a máig tabu témák esetén a tabuk ledöntését.
  Ezek:
  – 5G betiltásának fontossága, követelése
  – vírus nem létezésének kimondása
  – régi oltások is kémiai mérgek téma kifejtése
  – génmanipuláció nem létezésének kimondása (kémiai mérgezés, sterilizálási és megbetegítési céllal, ami ezen címszóval létezik)
  – minden oltás betiltás követelése, többi injekció anyagának ellenőrzése
  Ennek hiányában nagyon nehéz hiteltelen emberekben, közösségekben megbízni.
  Addig az érzésem az, hogy mentálisan hülyének néznek, éretlennek a valóság megértésére, stb.

 2. Véleménynyilvánítás korlátozása témában nagyon fontos hír:

  Azt hiszem a globalisták hatalmas pánikban vannak. A Világgazdasági Fórum (WEF) bejelentette, hogy több százezer „információs harcost” toborzott, hogy irányítsák és felügyeljék az internetet, a közösségi médiáját és az alternatív tartalmakat, amelyeket ezután szisztematikusan bezárnak.
  Eddig 110.000 főt alkalmaztak erre a célra, de a milliós létszám a kívánatos létszám (!!!)
  Biden és Blinken határozott fellépésre szólított fel, és jogi eszközöket helyezett kilátásba a hivatalas narratívával szemben fellépőkkel.

  Nem tudom, hogy ezeknek a “véleményterroristáknak” lettem-e az áldozata, mert több csatorna oldalán kommentelve rendkívül kritikus hangot ütöttem meg az Egyesült államok politikájával kapcsolatban.
  De megmagyarázhatatlan okok miatt egyszerre hallgatott el a telefonom, és törtek fel 2 freemailes fiókot, és hozzáfértek 7 jelszóhoz is.
  Nem telefonprobléma van. a Vodafone mindent rendben talált, sim-káryta-csere megtörtént, teljesen feleslegesen.
  A lakásban senki nem tud telefonálni, semmilyen készülékkel.
  Azt is mutattaa gépem, hogy milyen anyagokhoz fétek hozzá az isemretlen behatolók.
  Pedig én csak egyszerű, közel 70 éves nyugdíjas vagyok, erős igazságérzetel, nem egy ismert valaki, akitől kellene tartani, hogy sok emberre hatással tud lenni. Ez nem más, mint véleményterror, ami a legsötétebb sztálinista időszakra emlékeztet.
  Remélem, hogy már nem sokáig, mert a világ soha többé nem kér az önjelölt csendőrállamból, és soha többé nem akarja a PAX-Amerikánát!

 3. A CBDC bevezetése 2023-ban megtörténik. Itt van Robert Kennedy jr. legújabb nyilatkozata ez ügyben:

  “A Fed nemrég jelentette be, hogy júliusban bevezeti a „FedNow” központi banki digitális fizetőeszközt (CBDC).
  A CBDC-k egyet jelentenek a pénzügyi rabszolgasággal és politikai zsarnoksággal.
  Míg a készpénzes tranzakciók névtelenek, a CBDC lehetővé teszi a kormány számára, hogy felügyelje minden magánpénzügyünket. A központi banknak jogában áll majd dollárkorlátokat érvényesíteni tranzakcióinkra, meghatározva, hogy hová küldhet pénzt, hol költheti el, és mikor jár le a pénz.
  A digitális azonosítóhoz és a szociális hitelminősítéshez kötött CBDC lehetővé teszi a kormány számára, hogy befagyasztja vagyonát, vagy korlátozza a kiadásait a jóváhagyott szállítókra, ha nem tesz eleget az önkényes diktátumoknak, azaz az oltási megbízásoknak.
  A Fed kezdetben a bankközi tranzakciókra korlátozza a CBDC-jét, de nem szabad vaknak lenni annak a nyilvánvaló veszélynek a szemében, hogy ez az első lépés a bitcoin betiltása és lefoglalása felé, ahogyan azt a Pénzügyminisztérium tette az arannyal 90 évvel ezelőtt, 1933-ban. Ne hogy kárba vesszen egy jó válság!”
  https://www.cnbc.com/2023/03/15/long-awaited-fed-digital-payment-system-to-launch-in-july.html

  1. Mai napig összeesküvésként számon tartott JFK gyilkossággal kapcsolatban az egyik, hogy próbálta fékezni a Federal Reserve hatalmát. Hivatalos gyilkossági okként nincs megemlítve sehol, az összeesküvések mocsarában lelhető fel. Mily véletlenül.
   .
   Robbert Kennedy pedig most rámutat ugyanarra a fenevadra, amely saját nagybátyjának feltételezhető gyilkosa. Talán megérné figyelni arra amit mond. De hiszen ő csak egy oltásellenes összeesküvéselméletes, legalább is ez a hivatalos megállapítás róla. Ez sokat elárul azoknak, akik tudnak a sorok között olvasni, én szurkolok neki.
   redRsChannel jóvoltából egy hasznos videó van feliratozva a CBDC-t tukmáló háttérerők mivoltáról. Akit érdekel nézze meg. Aki konkrétan arra kíváncsi a gyakorlatban mi a CBDC az tekerjen 9:24-hez. https://www.bitchute.com/video/af62XtnQRT8U/

 4. Az elején ez a videó primán és nagyon jól müködött.

  De egy jó 5 – 10 perc után a valami furcsa network ( hálozati ), vagy milyen hiba miatt a videó leakadt.
  Pont azután, amikor von der Leyen SMS-es vakcikna megrendelése téma került a terítékre.

  Az eset nem volt véletlen. Mert a videót újra índítottam és a lefolyás úgyan azon a ponton akadt meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük