SZKÍTA Hírek 34. adás – 2023. augusztus 5.

Továbbítsa az információt azon ismerőseinek, akik talán szívesen néznének valódi alternatív, független híreket magyarul.

A műsor megtekinthető a Szkíta TV-n: https://szkita.tv/

https://rumble.com/v34wa74-szkta-hrek-34.-ads-2023.-augusztus-5..html

2 thoughts on “SZKÍTA Hírek 34. adás – 2023. augusztus 5.

 1. A legijesztőbb téma az állatok grafén oltása. Szerintem simán lehet pl. a disznóhúsban.Ki kellene íratni a piacon vevő tájékoztatásként, hogy a hús eredetileg oltott volt-e.
  Erre miért nincs anyagvizsgálat? Kiderülne, hogy nem is olyan nagy erőfeszítés mágnest, mikroszkópot, esetleg egy radioaktivitás mérőt, vagy hasonlókat előkészíteni, és végigmenni vele hatóságilag a piaci húspulton?
  Az állatok oltása felér egy tripla népirtással. (állat, gazda és fogyasztó)

  A naptej használati szabályokat mindenki figyelmébe ajánlom.

 2. Engem az emberi hülyeség határtalansága döbbent le, amely mindkét oldalon érzékelhető. Az emberek nagy része mindent bevesz amit a diktatúrák tálalnak, míg a másik oldal képes minden hazugságot előadni a logikátlanság, ésszerűtlenség, áltudományosság ellenére.

  A legjobb fényvédőkrém ami nincs. Az ózonlyuk mesterséges tágítása ellen nem véd, viszont valószínűleg bőven tartalmaz károkozókat.
  A WHO megbuktatása békés úton lehetetlen. Annak idején a valóságban már szándékosan a Világkormány szerepére hozták létre a világcsendőrséggel a NATO-val együtt.
  Mindenhol ott vannak katonailag is. Az államoknak titulált provinciák helytartói úgy alakították a törvényeket, hogy a nép a legkisebb lázadás esetén is irtható legyen.
  A népnek nincs védelme, a honvédség szerződésesnek nevezett pénzéért vállalkozó zsoldosok gyülekezete.
  Mind a Népszövetség, mind az ENSZ valójában az askenázi – kazár zsidó bankárok magánszervezete a 300-ak tanácsával, a Római Klubbal és még számtalan háttérszervezettel együtt.
  A covid gyilkosságért kórházban, és azon kívül is a Pannon provincia helytartótanácsa is fizetett.
  A haszonállatok oltása nem a betegségről, hanem ember és állat megbetegítéséről szól.
  A fiatalokat az élettapasztalat hiánya miatt könnyű téves útra terelni, többek között a közoktatás (bő 30 év neoliberális nevelés nálunk, nyugaton régebbi) a média hatásának köszönhetően.
  Az időjárás manipulálását 1967-től a GOLF áramlat fokozatos elterelésével kezdték a Mexikói-öbölnél gátépítéssel.
  Ha az internetet elzárják, megszűnik az emberek közötti kommunikáció. Ezen csak hosszú hullámú adó-vevőkkel lehetne segíteni, még a radioaktív sugárzásban is használható.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük