5G és a SARS-CoV-2

Dr. Pócs Alfréd előadása 5G és koronavírus témakörben.

6 thoughts on “5G és a SARS-CoV-2

 1. Kedves Doktor Úr!

  Köszönjük szépen a sok értékes információt! Néhány hasznos tipp is jó lenne, hogyan védekezzünk a sugárzás ellen. A kristályok (pl. sungit) úgy olvastam, segíthetnek a sugárzás elnyelésében, semlegesítésében.

  Üdvözlettel:
  Dóra

 2. Kedves Doktor Úr!

  Nem kívánom magának a börtönt álhírterjesztés miatt, sem azt, hogy hozzátartozói megbetegedjenek, de remélem a lelkiismeretével el tud majd számolni, miközben elhullott emberi életekből igyekszik még több pénzt csinálni 🙂

  1. Válaszolok Pócs doktor helyett – Aki “nem kívánja a börtön”t, az nyilvánvalóan kívánja, különben nem is beszélne ilyet. Meg azt is, hogy a “hozzátartozóim megbetegedjenek” – na efelől legalább nyugodt lehetek, mert ebben a kamubetegségben – amelyről még azt sem tudjuk, hogy hogyan néz ki – nem fognak megbetegedni, még a rosszakarat nyomán sem. A lelkiismeretemmel gondban vagyok, mert vallóban ha kicsit még bátrabb lennék, akkor még most is kiállnék és nyíltan elmondanám a sok megtévesztett embernek, hogy be vannak csapva. Na megfontolom, hogy hogyan ne legyen ön boldog amiatt, hogy bennünket visznek a rendőrök. Pénzt csinálni? Na ez érdekelne. Majd alkalomadtán ezt mutassa be, hogy hogyan kell a koronavírussal, ha Ön tudja. Magunk részéről azt a kézi munkát és orvoslást végezzük, amit a “kamujárvány” előtt is és a kamujárvány nagyon sok pénzt vont el tőlünk, véletlenül sem gyarapította a pénzünket. Azontúl elég sok pénzt költünk az emberek felvilágosítására is csak úgy önszorgalomból, szóval nem tudom hogy mi és ki beszél Önből, amikor a nem létező gazdagságunkat emlegeti, ugye nem csupán a zsigerei?

  2. Próbáljon kicsit gondolkodni: Nézzen utána a mikrohullám hogyan me4legiti fel az ételét – rázással az ételben lévö vizmolekulákat rázza olyan iramban hogy a egymáshoz viszonyitott dörzsölúdése melegiti fel az ételét.
   Ezen az elven nemcsak az étel hanem kint szabadlevegön ahol nincs elrekesztve a mikróhullám terjedése – mikrohullámú mobil antenna bázisállomások rendszerek – ugyan ezt teszik/tehetik a légközzel és a benne lévö élö anyaggal amelynek magas viztartalma van!
   Nem pont a káposztalére gondolok de agya valóban 60% viztartalmánál fogva igen sérülékeny és mivel vérrel telitett igy az erei is, amelyet a mikróhullám apró tüskéi megtalálhatnak vagy sérüléseket okozhatnak rajtuk.

   2000 Táján 20:panon 30 westel telepitéseknél a fiatal férfiak akik a távközlési tornyokra telepitették ezeket a tükröket antennákat sürün hivatkoztak a arcbör égésére, a szemük fájó égö érzésekre…2005 táján a 70 telepitéseket a Nokia telepitette majd a vodafon szolgáltatta : és itt megkéne állnia ennek a alapban fegyverként is használt technológiával az emberiség egészségét nézve.
   Biztonságtechnikusként sehol nincs vagyis 2005ig nem volt leirás eme technológiák ártalmairól és az üzemorvos akivel kutakodtunk a panaszok megoldása érdekében nem találtunk megfelelö információt eme ártalmak kivédésére.
   Az, hogy mindenkit folyton lássanak hol van valójában miért olyan fontos, párdon nem baromfiudvar a föld hogy minden percünket ellenörizze valaki.
   Hálás vagyok azoknak az orvosoknak biológusoknak akik fel mernek szólalni e visszaélés ellen ,, mert egyértelmü beteggyártáskánt a extraprofitra és az emberek rabositására megy ki a pandémiának nevezett hisztéria.
   75 éves vagyok nem a haláltól kell félni hanem a lélekrablóktól.

   Köszönet Dr Pócs Alfrédnak a bátor kiállásáért!

 3. A londoni olimpia megnyitója, Boris Johnson kórházi ágynak esik, adó toronytól és levegőből jön a vírus és a végén pedig azt jelenítik meg, hogy a nagy kaszás kezében az injekció használata után a gyermekek tömegét hajtja el a “kórokozó”. Ez a 8 éves ceremónia történet letagadhatatlanul a történelem része. https://brandnewtube.com/watch/wtf-olympic-opening-ceremony-2012-nhs_svZbFgJFaXeX4YA.html?fbclid=IwAR1u4_Rp1wtUA7ylfxJeHDcLh7DNjm70RIGTBvHjB5Dn_KYp9m6Nz5-ZuP8

 4. Tisztelt Doktor Úr!

  Ismét rávilágított a kiváló és közérthető előadásával. hogy mennyi káros hatás ér minket nap mint nap. Köszönjük szépen a munkáját! Ijesztő látni, hogy mindannyian egy emberkísérlet résztvevői vagyunk. Felháborító a telekom cégek pénzhajhászása, még azon az áron is, hogy veszélybe sodorják az embereket.
  Egy nyitott gondolat mardat bennem: az előadása során kiemeli, hogy “mesterséges elektromágneses sugárzás.” Van különbség ilyen tekintetben a természetes és a mesterséges elektromágneses sugárzások között? Főleg a sejteken belüli hatásra gondolok itt (DNS, telomerek, stb.). Illetve mi a jelenlegi tudományos állásfoglalás a mágnesterápiás és biorezonanciás kezelésekkel kapcsolatban? Mi az ön személyes véleménye? Szabad ilyen terápiákat alkalmazni, azokon részt venni?

  Köszönöm előre is a válaszát, jó egészséget Önnek!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük