16 thoughts on “5G és a SARS-CoV-2

 1. Kedves Doktor Úr!

  Köszönjük szépen a sok értékes információt! Néhány hasznos tipp is jó lenne, hogyan védekezzünk a sugárzás ellen. A kristályok (pl. sungit) úgy olvastam, segíthetnek a sugárzás elnyelésében, semlegesítésében.

  Üdvözlettel:
  Dóra

  1. Nagyon szerettem volna megnézni a videót, de privát?
   Felelhetek a kérdésre? Több mint egy éve egy fura ‘betegség’ kapcsán, ami a kismacskáinkat érintette (csak azokat akik a mobil telefonom közelében aludtak), kapcsoltunk, hogy valami köze lesz a sugárzáshoz, ami Angliában (ott élek) Magyarországhoz képest kölönösen magas.
   Az 5G védelem egy érdekes kérdés, de nem csak az 5G káros. A káros sugárzás hatása halmozodó (mérgezés). Minden bocsát ki sugárzást ami távkapcsolóval műkődik és az elektromos vezetékek is. A legrosszabb a WIFI és a mobiltelefonok, tabletek és az újabb okos cuccok valamint az okos villanyóra.
   – Álljatok vissza vezetékes internetre. A Cisco-nak (használtan megfizethető) még mindig van olyan routere amiben nincs WIFI (nem lehet kívülről aktiválni egy update-el). Mobil helyett ha csak lehet, vezetékes telefon.
   – Mobilokat tartsátok flight módban ha nem használjátok és tiltsátok le a Wifi-t és a Bluetootht is.
   – Éjjelre, a nyugodt alvás fontos, ne legyen elektronika a környéken, ha lehet csapjátok le a hálóban a biztosítékot.
   – Lehet kapni (elég drágán) a falakra és menbyezetre árnyékoló festék kit-eket, kit, mert földelni kell, madzagokkal dugókkal jön. Elég jól szűr. Ugyancsak lehet kapni árnyékoló fóliát az ablakokra. Keressetek erre: EMF shielding paint.
   -Földeljétek magatok, a földnek van egy természetes, egészséges frekvenciája, tessék mezítláb sétálni a füvön, ha kicsit nedves még jobb. Van ‘Ölelj át egy fát!’ mozgalom is. 🙂 Ha emeketen laksz vannak földelt lepedők.
   Ha mobilt kell használni, ne tartsd a testedhez közel, fülhallgató, mikrofon.
   EMF méregtelenítés, ússz nagy nyílt vízben, tenger a legjobb, ha hagynak utazni. Dr Carrie Madejnek van erre egy fürdőkádas receptje, hogy mit tegyél a vízbe.
   És lehet kapni EMF árnyékoló ruhákat, ebay, a kínaikak a nagy eladók, ezek ezüst szállal sűrűn átszőtt anyagok.
   Az EMF egy nagyon komplex téma. Ne bízz a mobilodban,WIFI-ben. Mindenki az 5G-ről beszél, de az igazság az, hogy az alacsony frekvenciák is meg tudnak betegíteni. Frekvenciákkal lehet gyógyítani, pl PERM eszközök (tanusítom, hogy a 20Hz tényleg működik), de másikakkal lehet ártani (ha akarnak). Én már nem bízom semmiben amire kívülről rá lehet nyúlni. Ez hangozhat paraniának de tavaly tavasszal 5 kismacskám majdnem meghalt egy olyan betegségben, amire az állaatorvos azt mondta, hogy nincs ilyen ismert betegségük. Ismerek tenyésztőt ahol ugyanabban az időszakban 11-ből 9 halt meg. Teljesen biztos vagyok benne, hogy amit láttunk nem fertőzés volt. Szerintem sok apró kis vérrög volt.

   1. Távközlési antenna bázisállomás utvonalában lakom és a lakásom mellett trafóház van.2020 áprilisában zutty megállt a szivem és akkorát estem a köre hogy a zuttyanástól ujra elindult.Gyerekeim mentöt hivtak és vagy 20 perc mulva se volt érezhetö pulzusom.Most pacemakerrel élek de tanusithatom mivel antennaszerelök mellett biztonságtechnikusként dolgoztam hogy már 2000 ben gond volt a 20-30 telepitéseknél a mikróval. 1995 ig hezitáltak az egészségügyi határértékek miatt majd eltüntek a biztonsági iratok és 97 töl elkezdték telepiteni az antennákat!
    Na ez a karma nem tudja azember munkájával cselekedetével hol árt másoknak és magának!

 2. Kedves Doktor Úr!

  Nem kívánom magának a börtönt álhírterjesztés miatt, sem azt, hogy hozzátartozói megbetegedjenek, de remélem a lelkiismeretével el tud majd számolni, miközben elhullott emberi életekből igyekszik még több pénzt csinálni 🙂

  1. Válaszolok Pócs doktor helyett – Aki “nem kívánja a börtön”t, az nyilvánvalóan kívánja, különben nem is beszélne ilyet. Meg azt is, hogy a “hozzátartozóim megbetegedjenek” – na efelől legalább nyugodt lehetek, mert ebben a kamubetegségben – amelyről még azt sem tudjuk, hogy hogyan néz ki – nem fognak megbetegedni, még a rosszakarat nyomán sem. A lelkiismeretemmel gondban vagyok, mert vallóban ha kicsit még bátrabb lennék, akkor még most is kiállnék és nyíltan elmondanám a sok megtévesztett embernek, hogy be vannak csapva. Na megfontolom, hogy hogyan ne legyen ön boldog amiatt, hogy bennünket visznek a rendőrök. Pénzt csinálni? Na ez érdekelne. Majd alkalomadtán ezt mutassa be, hogy hogyan kell a koronavírussal, ha Ön tudja. Magunk részéről azt a kézi munkát és orvoslást végezzük, amit a “kamujárvány” előtt is és a kamujárvány nagyon sok pénzt vont el tőlünk, véletlenül sem gyarapította a pénzünket. Azontúl elég sok pénzt költünk az emberek felvilágosítására is csak úgy önszorgalomból, szóval nem tudom hogy mi és ki beszél Önből, amikor a nem létező gazdagságunkat emlegeti, ugye nem csupán a zsigerei?

  2. Próbáljon kicsit gondolkodni: Nézzen utána a mikrohullám hogyan me4legiti fel az ételét – rázással az ételben lévö vizmolekulákat rázza olyan iramban hogy a egymáshoz viszonyitott dörzsölúdése melegiti fel az ételét.
   Ezen az elven nemcsak az étel hanem kint szabadlevegön ahol nincs elrekesztve a mikróhullám terjedése – mikrohullámú mobil antenna bázisállomások rendszerek – ugyan ezt teszik/tehetik a légközzel és a benne lévö élö anyaggal amelynek magas viztartalma van!
   Nem pont a káposztalére gondolok de agya valóban 60% viztartalmánál fogva igen sérülékeny és mivel vérrel telitett igy az erei is, amelyet a mikróhullám apró tüskéi megtalálhatnak vagy sérüléseket okozhatnak rajtuk.

   2000 Táján 20:panon 30 westel telepitéseknél a fiatal férfiak akik a távközlési tornyokra telepitették ezeket a tükröket antennákat sürün hivatkoztak a arcbör égésére, a szemük fájó égö érzésekre…2005 táján a 70 telepitéseket a Nokia telepitette majd a vodafon szolgáltatta : és itt megkéne állnia ennek a alapban fegyverként is használt technológiával az emberiség egészségét nézve.
   Biztonságtechnikusként sehol nincs vagyis 2005ig nem volt leirás eme technológiák ártalmairól és az üzemorvos akivel kutakodtunk a panaszok megoldása érdekében nem találtunk megfelelö információt eme ártalmak kivédésére.
   Az, hogy mindenkit folyton lássanak hol van valójában miért olyan fontos, párdon nem baromfiudvar a föld hogy minden percünket ellenörizze valaki.
   Hálás vagyok azoknak az orvosoknak biológusoknak akik fel mernek szólalni e visszaélés ellen ,, mert egyértelmü beteggyártáskánt a extraprofitra és az emberek rabositására megy ki a pandémiának nevezett hisztéria.
   75 éves vagyok nem a haláltól kell félni hanem a lélekrablóktól.

   Köszönet Dr Pócs Alfrédnak a bátor kiállásáért!

   1. Nem csak a mikrohullámmal van baj. Ezt fontos tudni.
    Szeretnék ajánlani két anyagot, mert kapcsolódik az oltások igazi szerepéhez is, a tervezett transhumanism-hoz:
    1. https://www.youtube.com/watch?v=mBL9pS6GMdA
    2. http://whale.to/b/frequency.html
    “… The British Government is spending 2 1/2 billion pounds on a 400 MHz pulse modulated microwave transmitter network which broadcasts 17.6 Hz into the brains of all Britain’s police and anyone living near the planned 30,000 transmitters.[2001] The TETRA System: Mass UK Mind Control Technology and the Zombification Of Britain’s Police is Now A Reality by Tim Rifat

    The TETRA system pulses at 17.6 Hz broadcast at 400 MHz which is essentially the Pandora Project funded by the CIA in the late ’60s and early ’70s. Dr Ross Adey, the chief researcher on the Pandora Project has released a video to leading UK researchers which proves that not only does the TETRA system cause ELF zombification by massive release of calcium ions in the cerebral cortex and the nervous system, but the activated calcium ions also cause massive hormonal disturbances which lead to frenzied imbalances, emotional and physical states……
    Use of the TETRA system by the police will lead to psychotronicaly controlled officers who may be totally controlled in any situation and are very useful for states of economic or social chaos where extreme and violent behaviour is needed without any conscious or moral compunction – so-called police robots. [2001] The TETRA System: Mass UK Mind Control Technology and the Zombification Of Britain’s Police is Now A Reality by Tim Rifat…”

  3. Börtön, álhír terjesztés?! Nem kéne előbb bebizonyítani, hogy a hír tényleg álhír?! Vagy olyan szintű a diktatúra, hogy ez már nem szükséges? Az anyámat annak a kormánynak a rémhír-terjesztői már megmérgezték a Pfizerrel annak ellenére, hogy pacemakere van és mikró közelébe se mehet és életében nem kért influenza oltást sem. (Az 5G környékén biztos egészséges sétálgatnia.) A bátyja másfél héttel az oltás után egyik pillanatról a másikra meghalt embóliában, előtte egy nagyon egészséges, sportos idős ember volt és két beteg, erősen rászoruló lányát hagyta hátra.
   Anyunak nem merek haza telefonálni, mert annyira rettegek, hogy egyszercsak nem veszi fel többé.
   ÁLHÍR?!
   A legjobb barátnőm, szinte egyetlen, próbál ellenállni, de nem tudta meddig tud. A férje a munkája miatt már megkapta. Mi lesz velük?
   Az igazi probléma az olyan emberek, mint maga, akik tudatlanok, nem járnak a dolgok után, de fenyegetik a többieket. Maguk nélkül ez a szintű belekényszerítés nem sikerülhetett volna.
   Maga látott már őszinte politikust? Mert én még soha. Akkor most mitől is biztos, hogy nem hazudnak a ‘járványról’? Hogy ilyen szörnyűségre nem lennének képesek? Miért nem?

   Orbán Viktor érdekes módon a ‘jövőbe látott’, mert azt modta a ‘járvány’ legelején: “Mindenki el fog veszíteni valakit” Ez igen sok halottat feltételez, de nem vagy alig haltak meg többen tavaly, mint a megelőző években. Honnan tudta?

   És még valami. Az életben nem láttam vagy olvastam olyan járványról, ami a gyerekeket megkímélte, de Kína első 900 áldozata közt egyetlen gyerek se volt. 65 volt az átlagéletkor és az egyetlen nagyon fiatal 21 volt. Már akkor tudtam, hogy hazudnak és ha figyelt volna maga is tudta volna. Egy veszélyes járvány kitörésekor nem kürtölöm szét, mert a pánik a védekezést gátolja. Nem hozom haza a betegeket, segítséget küldök, pl katonai gyors kórházat és orvosokat. Ennyire senki sem hülye, de a világ összes vezezője az volt. Hatalmas színházat csaptak. Az első perctől nyilvánvaló volt,hogy hazudnak.
   Én ekkor kezdtem el mindennek utána járni. És maga?

 3. A londoni olimpia megnyitója, Boris Johnson kórházi ágynak esik, adó toronytól és levegőből jön a vírus és a végén pedig azt jelenítik meg, hogy a nagy kaszás kezében az injekció használata után a gyermekek tömegét hajtja el a “kórokozó”. Ez a 8 éves ceremónia történet letagadhatatlanul a történelem része. https://brandnewtube.com/watch/wtf-olympic-opening-ceremony-2012-nhs_svZbFgJFaXeX4YA.html?fbclid=IwAR1u4_Rp1wtUA7ylfxJeHDcLh7DNjm70RIGTBvHjB5Dn_KYp9m6Nz5-ZuP8

  1. Persze. Okkult sátánista disznók. A fura kódexük szerint be kell mutatni a terveiket. Ha nem teszünk semmit az beleegyezésnek (consent) számít. Nézzék meg azt a videót, mert ott a forgatókönyv. ‘Nanny state’, gondoskodó állam, aki elveszi a gyerekeket. Azt hiszem ebben nincs benne, de az eredeti verzióban, amit bemutattam ilyen dajka szerű lények szállnak le a végén és mennek a gyerekekhez. Nem a szüleikkel van boldog egyesülés.
   A darabban a ‘vírus’ az 5G (vagy egyéb) toronyból jön. A nővérek és orvosok engedelmes bot-ok, azaz robotok akik félálomban hagyják a gonoszokat a gyerekeket bántani. Mindez az Ördögűző c.film zenéjére.
   És ha már okkultizmus (az övék!) nézzék meg Madonna Eurovisio-s alakítását a járvány előttről! Két dalt ad elő, a második. Nem mindenki jön velünk a jövőbe. Utal a jelenlegi Gáza-Izrael helyzetre is (a zászlók a táncosok hátán), de mond valami érdekeset: “Nem a levegőben van, benned van.” Ha már predictive programozás.
   https://www.youtube.com/watch?v=VG3WkiL0d_U

   Ez pedig a hasonlóan sötét, sátánista alagút megnyitójuk, Gotthart Tunnel opening ceremony, Európa vezetői részvételével, robot – zombi szerű munkás-szolgákkal és perverz sátánista uraikkal:
   https://www.youtube.com/watch?v=ikDpJZRSqz0

   Egy nagyon sötét, veszélyes elit hatalomátvételi kísérlete járványnak álcázva.

 4. Tisztelt Doktor Úr!

  Ismét rávilágított a kiváló és közérthető előadásával. hogy mennyi káros hatás ér minket nap mint nap. Köszönjük szépen a munkáját! Ijesztő látni, hogy mindannyian egy emberkísérlet résztvevői vagyunk. Felháborító a telekom cégek pénzhajhászása, még azon az áron is, hogy veszélybe sodorják az embereket.
  Egy nyitott gondolat mardat bennem: az előadása során kiemeli, hogy “mesterséges elektromágneses sugárzás.” Van különbség ilyen tekintetben a természetes és a mesterséges elektromágneses sugárzások között? Főleg a sejteken belüli hatásra gondolok itt (DNS, telomerek, stb.). Illetve mi a jelenlegi tudományos állásfoglalás a mágnesterápiás és biorezonanciás kezelésekkel kapcsolatban? Mi az ön személyes véleménye? Szabad ilyen terápiákat alkalmazni, azokon részt venni?

  Köszönöm előre is a válaszát, jó egészséget Önnek!

 5. Tisztelt Doktor Úr!

  Azzal kapcsolatban kérném a segítségét, hogy a COVID vallású háziorvosom pár hete erőszakkal rámkényszerítette a Szputnyik vakcinát. És azóta éjjelenként álmomban oroszul beszélek és szüntelenül hallom a MIR űrállomás rádióadását. Tud valamit ajánlani az oltás kivezetésére, vagy a káros sugarak kizárására?

  Tisztelettel:
  Kovács Béla
  nyugdíjas tanár

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük