USA-ban több ezer pilóta sztrájkol a kötelező vakcinák ellen

A Southwest Airlines pilótái beteget jelentettek, hogy tiltakozzanak a cégül által kötelezővé tett COVID-19 vakcinák ellen.

Miután a Southwest Airlines pilótái pert indítottak cégük kötelező oltásprogramja ellen, a Southwest a „rossz időre” hivatkozva a hétvégén közel 2000 járatot törölt. Míg a légitársaság és a pilóták szakszervezete elutasítja a pilóták kieséséről szóló híreket, a Twitteren és más alternatív hírközlési oldalakon folyamatosan megjelenő hírek a pilóták sztrájkolását igazolják.

“Elképesztő. A Southwest Airlines az időjárást okolja több mint 1000 törölt járatért, és nem az alkalmazottakat, akik beteget jelentettek az oltások kötelezővé tétele miatt. Furcsa, hogy az időjárás nem sújtott más légitársaságokat ” – jegyezte meg Robby Starbuck, Tennessee állambeli kongresszusi jelölt.

Egy amerikai légitársaság pilótája pénteken közzétett egy videót, amely elmagyarázza azt a tarthatatlan helyzetet, aminek a légitársaság COVID-19 oltási programja a pilótákat és más alkalmazottakat kiteszi.

Southwest Airlines utas St Louisban ragadt a pilóta sztrájk miatt.

Források:

https://www.lifesitenews.com/news/us-airlines-cancel-thousands-flights-pilots-protest-covid-shots/?utm_source=featured&utm_campaign=usa

https://rightedition.com/2021/10/11/us-airlines-cancel-thousands-of-flights-as-pilots-protest-forced-covid-shots/

4 thoughts on “USA-ban több ezer pilóta sztrájkol a kötelező vakcinák ellen

 1. Elképesztő, micsoda döbbenetesen átlátszó hazugságokkal próbálják félrevezetni az embereket. És az még elképesztőbb,hogy még mindig vannak akik elhiszik.
  Nem tudom mi kell ahhoz,hogy még többen ébredjenek rá,hogy itt senkit nem érdekel senkinek az egészsége, már régen nem erről van szó. Politikai játszmák folynak,ahol a jelenleg regnáló hatalom próbálja védeni egyre átlátszóbb hazugságokkal, az elhibázott egészségügyi és politika lépéseit.
  Mivel a “vakcinák” mindenkire máshogy hatnak és senki nem tudja kire,mikor, hogyan – különösen nem olyan extrém munkakörülmények között,mint a repülés – mégsem érdekel senkit,hogy esetleg egy pilóta hirtelen rosszulléte miatt több száz ember kerülhet életveszélybe.
  Nem az emberek egészségének a védelme a fontos (az eddigi események tükrében, úgy tűnik talán soha nem is volt ez fontos). Ha olyan kiválóak és az egészségre oly jó hatással lévő oltóanyagokról lenne szó és egyértelmű lenne ezek életmentő fontossága, hasznossága, nyíván minden józan gondolkodású ember ezt elfogadná.
  Nem kellene lassan már tűzzel-vassal kényszeríteni a még gondolkodni képes embereket az “életmentő” “oltások” felvételére. De ugye egyre inkább látható, hogy jelen helyzetben nem erről van szó.
  Minden elismerésem a pilótáké,akik ki mertek állni magukért, egymásért!! We will win together!!!
  Kívánok nekik, erőt, egészséget, kitartást és remélem, mindannyiunk érdekében,hogy sikerrel járnak! És egy kis bátorítást szeretnék küldeni mindannyiunknak Ady Endre versével (milyen remek költőink vannak 🙂 .
  “A Tűz csiholója
  Csak akkor születtek nagy dolgok,
  Ha bátrak voltak, akik mertek
  S ha százszor tudtak bátrak lenni,
  Százszor bátrak és viharvertek.

  Az első emberi bátorság
  Áldassék: a Tűz csiholója,
  Aki az ismeretlen lángra
  Úgy nézett, mint jogos adóra.

  Mint egy Isten, hóban vacogva
  Fogadta szent munkája bérét:
  Még ma is minden bátor ember
  Csörgedezteti az ő vérét.

  Ez a világ nem testálódott
  Tegnaphoz húzó, rongy pulyáknak:
  Legkülömb ember, aki bátor
  S csak egy külömb van, aki: bátrabb.

  S aki mást akar, mint mi most van,
  Kényes bőrét gyáván nem óvja:
  Mint ős-ősére ütött Isten:
  A fölséges Tűz csiholója.”

 2. Ugyanez a hir egy deeps state uralta médiából:
  És még ránk mondják, hogy “fake news”:

  https://www.portfolio.hu/uzlet/20211011/botrany-a-neves-legitarsasagnal-hirtelen-tobb-ezer-jaratot-toroltek-504722

  “Botrány a neves légitársaságnál: hirtelen több ezer járatot töröltek
  Portfolio
  Cikk mentése Megosztás
  Szombat óta már több mint 2000 repülőjáratot törölt a Southwest Airlines. Az utasok dühösek, a részvényeket püfölik a befektetők.

  A CNBC arról számol be, hogy a dallasi központú Southwest Airlines csak vasárnap több mint 1000 repülőjáratot mondott le, ami 30%-a volt a légitársaság által beütemezett járatoknak.

  A járattörléseket elsősorban azzal magyarázta a légitársaság, hogy nincs elég emberük a korábban beütemezett járatok teljesítéséhez. Azt is közölték, hogy további járattörlések jöhetnek, de igyekeznek elkerülni ezt a repülési menetrend átalakításával.

  A járattörlések több ezer utast érintenek.

  A Southwest Airlines részvényei csak a mai kereskedésben 2,64%-ot estek.”

 3. És,ha majd a 1-2-3-4-5.-stb…..x oltott munkavállalók nem tudnak munkát vállalni vagy folyamatos munkavégzést végezni,mert esetleg betegek lesznek vagy folyamatosan küzdenek ilyen-olyan egészségügyi problémákkal rövidebb, hosszabb ideig és már nem lesznek alkalmasak a napi 8-10 órás munkavégzésre,akkor kidobjuk őket,mert alkalmatlanok a munkavégzésre? De mivel ilyen természetesen, nem lehetséges az “oltások” miatt, majd leporoljuk a nadrágunk szélét és mintha mi sem történt volna tovább lépünk? Mert ugye ez nem történhet meg. hiszen az “oltások működnek”, az országok “működnek”, a gazdaságok gőzerővel működnek.
  Akkor….gondolom,majd beállnak dolgozni a képviselők, a miniszterek, önkormányzati képviselők,mindenki akik nyílván mind be van oltva és kiváló egészségnek örvendenek… és majd ők fognak dolgozni…. gondolom…. és majd ők megmutatják a világnak,hogy hogyan is kell ezt csinálni.
  “Gratulálok!” 🙁

 4. Önbecsapás, ha közben elfelejtenénk, hogy a szabadság és az alapvető emberi jogok azt jelentik, hogy bármit csinálhatunk… Nem, nem csinálhatunk bármit, de az emberi jogainkat senki nem veheti el!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük