Dr. David Martin: Létezhet ekkora gonoszság?

Forrás: The Great Setup with Dr. David Martin (részlet)

https://www.uimedianetwork.com/293543/the-great-setup-part1-nologin.htm

https://www.bitchute.com/video/vGutA4Oce8Tn/


11 thoughts on “Dr. David Martin: Létezhet ekkora gonoszság?

 1. A MESTERSÉGES VÍRUS A VAKCINÁVAL EGYÜTT TÖMEGPUSZTÍTÓ BIOLÓGIAI FEGYEREK, AMELYET AZ EMBEREk ELPUSZTÍTÁSÁRA TERVEZTEK

  Készítettem egy anyagot a csoportunk, és valamennyi igazságkereső közös munkájának összegzéseként:

  A.) A VÍRUS ORVOSTUDOMÁNYI CÁFOLATA
  „Még soha nem bizonyították, hogy létezik vírus – a virológia áltudomány.
  Nem azt állítom, hogy nincs betegség vagy az emberek nem halnak meg betegség miatt, csak azt, hogy nincs bizonyíték arra, hogy a betegség „vírusból” származik.Igaz ez a HIV-re, a COVID-19-re, és a többire is.

  Annak bizonyításához, hogy a „vírus” a „betegség” vagy „halál” oka, először bizonyítania kellene azt, hogy bármilyen “vírus”, létezik,
  De egyetlen tudományos tanulmány sem jelent meg sehol, amely kimutatná, hogy egy “vírust” közvetlenül egy beteg gazdaszervezet folyadékaiból izoláltak, tisztították, jellemeztek és elemeztek.
  Soha senki nem izolált egyetlen “vírus” részecskét közvetlenül állatból, emberből vagy növényből, és soha senki nem tudta lefényképezni. Nincs egyetlen olyan videó sem, amelyen a „vírusoknak” nevezett részecskék bármelyike megmozdulna, vagy bármilyen fiziológiai folyamatot okozna.

  1.sz. HAZUGSÁG: A “VÍRUS TUDOMÁNYOS IZOLÁLÁSA”:
  A sejtkultúra-kísérletek során a kutatók mintát vesznek valakitől, aki pozitívnak bizonyult a kérdéses „vírusra”,
  A mintát más anyagokkal, például majomvesesejtekkel (Vero-sejtek), szarvasmarha-magzati szérummal, antibiotikumokkal, tápanyagokkal általában CO2-t tartalmazó folyékony inkubátorban növesztik, és néhány nap múlva a sejtek citopátiás jelenségen mennek keresztül, ahol szétesnek és elpusztulnak, és ezt az okot a “vírusnak” tulajdonítják, holott ez csak sejthulladék.
  Ez teljességgel tudománytalan, megalapozatlan, és az emberek megvezetése. Ez úgy ahogy van hazugság.

  2.sz. HAZUGSÁG: “A vírus bizonyítása antitestekkel”:
  Az emberekkel azt hitetik el, hogy az antitesttesztek bizonyítják a „vírus” létezését, de ez nem igaz. Hogyan bizonyíthatja egy antitestteszt olyasvalami létezését, aminek a létezése soha nem bizonyított?
  Ráadásul ezek az antitesteknek nevezett fehérjék nem specifikusak, bármihez, akár emberi sejthulladékhoz is kötődhetnek.

  3.sz. HAZUGSÁG: “A vírus igazolása PCR-tesztekkel”:
  A PCR teszt feltalálója, Kary Mullis azt mondta, hogy nem használható a COVID-19 vírus
  kimutatására, és azt sem tudja kimutatni, hogy a vizsgált személy fertőző, és azt pláne nem,
  hogy milyen betegségre.
  A PCR-teszt jelentősége abban van, hogy a tudósoknak nem állt rendelkezésre a kutatásokhoz
  elegendő emberi DNS, azért a PCR-tesztet erre találták ki, az emberi DNS-sokszorosítására.

  Az FDA-dokumentum nyíltan elismeri, hogy a vuhani koronavírus (Covid-19) hírhedt PCR-tesztjét nem valódi mintákból fejlesztették ki, hanem a megfázás genetikai anyagának tűnő anyagból.
  Valódi minta azért nem volt, mert a Covid-19-et soha senkinek nem sikerült izolálni.
  Ezért nincs is olyan törvényes teszt, amely pontosan azonosítaná a SARS-CoV-2
  jelenlétét.
  Idézet a hivatkozott dokumentumból:
  „„Mivel a teszt kidolgozásakor és a vizsgálat lefolytatása idején nem álltak rendelkezésre a 2019-nCoV mennyiségileg meghatározott vírusizolátumai CDC felhasználásra, a 2019-nCoV RNS kimutatására tervezett vizsgálatokat in vitro átírt teljes hosszúságú RNS
  karakterizált törzseivel tesztelték. (N gén; GenBank hozzáférés: MN908947.2) ismerttiterű (RNS-kópiák/µL) humán A549-sejtek szuszpenziójából és vírustranszport tápközegből (VTM) álló hígítóba keverve, hogy utánozzák a klinikai mintát.”

  4.sz. HAZUGSÁG: Ha nincs vírus, mi szükség a vakcinára?
  A vakcina ugyanúgy méreg, mint a gyógyszerek nagy része, egy problémát megold, és 70 problémát eredményez, vagyis nem az azonnali gyógyítás az üzlet, hanem az örökké tartó gyógyulás, és halál az örök profit lényege.
  Már ez is épp elég lenne, sajnos a vakcina sokkal több ennél:
  – A vakcinában un. M.A.C-pontok vannak, amelyek megfigyelő eszközök, és folyamatosan jelentést adnak az adott személy állapotáról, mindennenű életfunkciójáról,
  – A vakcinában lévő hidrogél az 5G-vel, okoseszközökkel, valamint a műholdakkal kapcsolatban lépve beavatkozást végezhetnek az agyban, és a test különböző részeiben,
  – A vakcinában lévő hidrogél és nanotechnológia kívülről aktiválhat egy sor betegséget, ami a vakcinában van elhelyezve.
  – A vakcinákban mindenféle DNS-ek trilliárdjait találták, amelyek a sejtmagba bejutva örökre megváltoztatják az emberi genomot.

  5. sz. HAZUGSÁG: A jelenlegi új “vírusnak” mondott betegségek, azok a Pfizer, Moderna és más vakcinák következményei:
  Ennek legfőbb bizonyítéka a turbórák, amelyre előre készültek, amikor a Pfizer különböző cégeket vásárolt fel, és Burla ki is jelentette, hogy a Rák az új moon-shutjuk.

  Összegzés:
  A csíraelméletbe vetett hit tudománytalan. Állítólag még Louis Pasteur, a csíraelmélet atyja is bevallotta a halálos ágyán, hogy nincs vírus.
  Rockefeller időben felismerte, hogy mekkora pénz van a gyógyításban, és különösen a járványkezelésben.
  Módszerük mindenre igaz, háborúra, vírusra, amelynek elvei: PROBLÉMA, REAKCIÓ-MEGOLDÁS.
  Tehát csináljunk egy mesterséges vírus-PROBLÉMÁT, amire az irányításunk alatt álló médiával sokkoló pánik-REAKCIÓT váltunk ki, majd előállunk a vakcinával, mint világméretű MEGOLDÁSSAL, és ennek körkörös folyamata biztosítja az egyre növekvő profitot.
  Nem a megelőzés vagy a gyógyítás, hanem az állandó és örökké tartó gyógyulás és a halál – olyan gyógymód, amely évente több százmilliárd dollárt termel, és ezt hívják ma tévesen modern orvoslásnak és „egészségügynek”.

  B) A VÍRUS KVANTUMFIZIKAI CÁFOLATA
  A 20. sz. század elején nagyszerű tudósok voltak, akik szinte mindent felfedeztek, de mivel ez ellentétes volt a Rockefeller-klán üzleti érdekeivel, mind az orvoslás, mind az energia terén, ezért minden tudóst ellehetetlenítettek, tönkretettek.
  Ezek a tudósok cáfolták a víruselméletet, és a kvantumalapon történő gyógyítást kívánták bevezetni, amelynek hatékonysága megkérdőjelezhetetlen, és amelynek nincs kockázata, mert nincs mellékhatása sem.
  Mert csak a holisztikus, a szervezetet, mint az univerzummal egységben működő rendszerként lehet és kell értelmezni, és azzal harmonikus módszerrel gyógyítani.
  Itt van néhány példa arra, hogy az ingyen energia mindenhol működhetne, és minden betegség 15 perces kezeléssel (!!!) gyógyítható lenne, de a hatalmasoknak ez nem állt érdekében.

  1.) Royal Raymond Rife (1888-1971)
  Német biokémikus, kutató és feltaló, a Heidelbergi Egyetem díszdoktora
  Legismertebb találmányai a „frekvencia-készülék”, valamint az „univerzális vírus-mikroszkóp”.
  Teljesen másképp közelített a betegségekhez, mégpedig a kvantumfizikai megközelítéssel, mely szerint minden rezgés, energia és frekvencia.

  RIFE MEGÁLLAPÍTOTTA, HOGY NEM KÜLSŐ KÓROKOZÓ OKOZZA A BETEGSÉGET!!!
  Béchamphoz hasonlóan rájött, hogy hogy azok a mikroorganizmusok, amelyek anatómiailag minden organikus közegben jelen vannak.
  Tehát a betegség nem azért lett, mert valami új mikroorganizmus bekerült a szervezetbe. Az mindig is ott volt, csak valami átalakította egy betegséget okozó formává.
  Az eredeti kiváltó ok tehát nem “vírus”, hanem például egy sokk, vagy toxinok, vagy sugárzás, vagy negatív gondolkodás-mód, stb. – azaz mindig a legyengült test kémiai traumája, ami oxigénhiányos szöveteket eredményez, savas kémhatással, ami a mikrobák elszaporodásának kedvez. Különösen mindezt egyre növekvő elektromágneses hatásokkal megspékelve.

  Rife-nak 1920-tól sikerült elérnie azt, amit a mai elektron-mikroszkópokkal még ma sem lehet kimutatni: élőben, színesben és nagy felbontás mellett tudta vizsgálni a mikrobákat. Ezzel Rife volt az első kutató, aki élő mikrobákat tudott vizsgálni.
  Rife az 1930-as években bejelentette, hogy el tudja pusztítani a baktériumokat, ha elektromágneses hullámokkal robbantja őket, amelyek az egyes célszervezetekre jellemző frekvenciákon oszcillálnak.
  Rife számos gyakori, de veszélyes fertőzéssel fertőzött embert gyógyított meg, beleértve a tífuszt, a szalmonellát, az influenzát és más parazita szervezetek által okozott fertőzéseket.
  Rife közellenséggé vált a Big Pharma szemében, ezért speciális mikroszkópját szándékosan összetörték, majd laboratóriumát felgyújtották.

  2.) Wilhelm Reich (1897-1957)
  A holisztikus gondolkodás úttörője, aki 1930-ban feltalált egy módszert a rák, a szívbetegség, az ízületi gyulladás és sok ezer egyéb betegség gyógyítására, mindössze néhány 15 perces kezeléssel.
  Hogyan volt ez lehetséges? “A doboz egy gondosan felépített” orgon-akkumulátor”, amely az orgon energiát vagy a “Chi/Prana” életenergiát koncentrálja, és hihetetlen hatással van a betegekre.
  Előbb 1933-ban a nácik elégették a könyveit, majd USA-beli emigrációját követően az FDA betiltotta Wilhelm Reich találmányait, 1956 augusztusában több tonnányi írását égette el az FDA, majd börtönbüntetésre ítélték, ahol 1957-ben meghalt szívelégtelenségben, pár nappal a szabadlábra helyezése előtt.

  3.) Georges Lachowski (1869-1942.)
  Orosz-francia mérnök, író, és feltaláló, aki feltalálta az MWO-módszert emberi test helyreállítására.
  Az MWO egy többhullámú generátor. A szervezetben minden kémiai folyamat energiát igényel, és az MWO többhullámú oszcillátor energiával telíti a test sejtjeit. Az egyes sejtek kémiai folyamatai egyensúlyba kerülnek, lehetővé téve számukra a helyreállítást és a megfelelő működést. Így az eszköz rendszeresen használata megőrzi a szervezet elektromos egészségét sejtszinten.

  4.) Dr. Hulda Clark Regehr (1928-2009)
  Kanadában élt, doktori fokozatait ott szerzett kutató, orvos, aki felismerte, hogy minden emberi betegséghez hozzákapcsolható a parazita fertőzés.
  Azt is igazolta könyveiben, hogy képes gyógyítani az összes betegséget, közöttük a rák, HIV kórokozókat Zapping elektromos készülékkel, amit ő kereskedelmi forgalomba hozott.
  A Zapping elektromos készüléket a doktornő Amerikában próbálta hivatalos formában bevezetni az egészségügyben, de egy sor jogi nehézségbe és szövetségi kereskedelmi falakba ütközött.
  Egyesült Államok Szövetségi Kereskedelmi Bizottsága elutasította Clark újításait, és felismeréseit tudománytalannak tartották.

  C.) A VÍRUS CÁFOLATA INTERDIMENZIONÁLIS MEGKÖZELÍTÉSSEL
  Az emberi faj testi és lelki támadás alatt áll. Erre a veszélyre a sokoldalú tudós, filozófus és látnok, Rudolf Steiner figyelmeztetette az emberiséget egy évszázaddal ezelőtt, amikor azt mondta, hogy egy „oltás” lesz az emberiség legyőzésének szállítórendszere.
  Azt feltételezte, hogy a szállítási mechanizmus egy vakcina formájában történik, amelyet közvetlenül a szervezetünkbe fecskendeznek be.
  Idézet Rudolf Steinertől:
  „Ma [1917-ben] a testeket beoltják egyik és másik ellen. A jövőben a gyerekeket olyan anyaggal oltják be, amit biztosan elő tudnak állítani, és ez immunissá teszi őket, hogy ne alakuljanak ki bennük a lelki élethez kapcsolódó „ostoba hajlamok” , amire nincs szükség a materialisták szerint.
  Ez a „vakcina” – folytatja – blokkolna minden kommunikációt a szellemvilágból, ami azt jelenti, hogy semmilyen üzenet vagy impulzus nem juthat át a „fényszellemeken”, akiknek mindig az a célja, hogy segítsék az emberiség fejlődését, és beteljesítsék SORSunkat
  Az ilyen vakcinával az éteri testet leválaszthatja a fizikai testtől. amikor az éteri test külön van, a lélek és az UNIVERZUM közötti kapcsolat rendkívül instabillá válik, így a vakcina olyan erőké válik, amely a tudatot az anyagba tolja.
  Így az ember már nem lesz szabadulni az anyagi érzéketől,az alkotmány értelmében állat marad, és többé nem érheti el szellemi tudatot”

  Rudolf Steiner ezzel a megállapításával 100 évvel ezelőtt megjósolta a transzhumanizmust.

  Hogy ez nem fantazmagória, hanem valóság, igazolja az a film, amit 2005-ben vettek fel egy tudós által a CIA-nak bemutatott elméletével, mely szerint a lélek egy vakcinával kiiktatható. Érdemes megnézni, mindössze 4, 5 perc, és magyar feliratos.
  https://www.youtube.com/watch?v=vaSCjV6wsQQ

  A “vírusnak” és a vakcinának semmi köze a gyógyításhoz, és az orvostudományhoz.
  A mesterséges vírus, és a rá kifejlesztett mrns vakcinák emberek genetikai átalakítását, és elpusztítását célozta meg.

  Az iskolai oktatás, a propaganda, a tv pedig lebutítja, és a gondolkodásról is leszoktatja az embereket, akik az oktatási rendszeren keresztül egy sor hazugságot tanultak, és ezért feltétel nélkül hisznek a tudománynak, és a politikusoknak.
  A COVID-19 legnagyobb tanulsága, hogy el kell felejteni a tudományba és a politikusokba vetett vak hitet.
  Mindenki a parazita elit dróton rángatott és kilóra megvett marionett-bábja, és ezt most már nem is titkolják.
  De mint a történelemben mindig, az elvakult, önelégült és elbizakodott vezetőkkkel mindig elszalad a ló, és ez lesz a vesztük, és a végzetük.
  Naponta lelpeződik le a gonosz, mert csontvázak százezrei dőlnek ki a szekrényből, amelyek már megállíthatatlanok.
  A világ antiglobalista erőinek összefogásával, a tudás erejével, Isten segítségével győzni fogunk.
  Áldás/szeretet Mindenkinek!

  1. Az AI és kezelője a sátán véres kezét fogva bebetonozva tartja a víruselméleten , kórokozó- és fertőzés elméleten, továbbá a többi ebből kinőtt valótlan elméleten alapuló brutális és elmebeteg bűnözést.
   Nem tudja , nem képes, illetve nem akarja felismerni mi valós, így súlyosan eltorzítja az összefüggéseket.
   A fenti válogatása összességében használhatatlan.
   A félrevezetési agymosó szándék, immár nagyon sokadjára, most is egyértelmű.
   Embertől pedig ez szégyen.
   A gép szemetel.

   1. Tisztelt Hegedűs A(kárki)!

    Szavaidból állandóan süt a gonoszság és gyűlölet, és nem süllyedek arra a szintre, ahol vagy.
    Mert kultúráltan lehet vitatkozni, de Te ezt a szót nem ismered.
    Amíg ilyen gonosz emberek vannak, nincs is szükségünk ellenségekre.
    Elpusztítjuk magunkat mi is.

    1. És a gonosz baktériumokat is EL KELL pusztítani!!!
     (Persze nincs gonosz baktérium. De sajnos ez az infó nem megy át, mert akkor mire is lenne jó a baci gyilkos terápia?)

   1. Tisztelt B.GY!

    A Wikipédiát ugyanazok gyártják és szerkesztik, mint akik a maknstream média hazugságat, vagy a propagandát.
    Érdemes lenne körülnézni, és aztán kritizálni.
    Ezekben a cikkekben is mind szó esik az eljárásának lényegéről és 99%-os hatékonyságáról, és arról is, hogy a Heidelbergi Egyetem díszdoktora lett.
    http://www.parajdiso.hu/blog/3/reszletes/9/
    http://theridian.hu/r-r-rife/
    Itt alkalmazzák is:
    https://www.facebook.com/RifeFrekvenciaPecs/
    https://alternativkezeles.hu/index.php/frekvenciaterapia
    https://rife-plasma.com/hu/fooldal/?gclid=Cj0KCQiAh8OtBhCQARIsAIkWb6-tokwR2tn7TW76idILnumG_VtiZZkOJsRnK1ZoPwFwebTUkN-CwToaAhIWEALw_wcB
    De tele van az internet a nevével, úgy hogy a kritikát kéretik visszavonni, mert alaptalan.
    Én jó szándékkal tettem fel, de úgy látom erre nincs igény.

 2. Szereznék egy olyan nyilatkozatot hallani Dr. Martintól, amiben nem céltalanul elveszik a jog útvesztőiben, hanem értékeli a jog alapját, a tényeket, a valóságot. A jogrend mögötti kiinduló indoklást szeretném tőle hallani, a vírus és járvány áltudományos nézetekre épülő „törvények” esetében. Mondja ki, lehetőleg sokszor és sok helyen, hogy nincs vírus, nincs fertőzés, nincs járvány és nincs genetika (már többször is jogilag is elismerve). Akik erről áltudományos jelentéseket publikálnak, azok csalók. Akik ezen áltudományos csalások alapján hoznak „törvényeket” (WHO pl.) azok döntései (szabadalmai pl.) érvénytelenek. Dr. Martin ezeket a csalásokat mindig érvényesként kezeli, ami hozzáállást tőle egyáltalán nem értek.
  Létezik a vírus és génmódosítás hülyítés helyett mindenféle mérgezés a valóságban, aminek eredményét lehet biológiai hatásként megközelíteni és lehet vegyi hatásként is, vagy együttes hatásként is. Le lehet foglalni a mérgező anyagokat (mennyiség), be lehet zárni a mérgező anyagokat előállító intézményeket. Be lehet mutatni a mérgezések ok-okozati vegyi és biológiai működését. Valamint el lehet különíteni, hogy a már felismert mérgezésekre mi a valós gyógyszer, mi a nem valós gyógyszer. Ki lehet mondani, hogy ki mérgez, mivel mérgez, hogyan mérgez, és amiről már sokat kutatott, hogy mióta mérgez.

  Ha a jog alapját nem a valóság képezi, nem a valóság tényein alapul, akkor az hogyan lehet jog?
  A jog hogyan tehet lehetővé jogos megegyezést abban, hogy az áltudományra (a nem létezőre) alapuló hazugságokra építve lehet törvényeket alkotni? Lehetetlenné téve a valós bűnözés leleplezését. Lehetetlenné téve a valós definíciókat, aminek a valóban jogos következményeit lehetne meghatározni? Ez lenne a jog elve? Az a jogos, ami valótlan?
  Mitől kérdőjeleződött meg, hogy mi a valóság? A tagadás a fordítva ülés a lovon esete. Van egy mérhető és fizikai működésében megtapasztalható valóság, ami pedig nincs, az NINCS, csak feltételezés. A jog az állításokat és a cáfolatokat ismeri. Azt állítom, hogy mérgezés van. Azt állítom, hogy nincs vírus, az egy fikció. Bizonyítsa be az ellenkezőjét bárki. Csakhogy a próbálkozás már többszörösen megbukott. A vírus hülyítés egyszer a vírus hülyítés próbaperben is megbukott tavaly, a Dr. Lanka által megnyert német perben a kanyaró vírus létezése bukott meg. Innentől kezdve pedig az erre épített többi, további elmélet is megbukott.

  A sátáni jog jelen alaptalan tézisei körül forogva, azt a tények alapján meg nem kérdőjelezve, akarva-akaratlanul Dr. Martin a sátán véres kezét fogva bebetonozva tartja a víruselméleten alapuló brutális és elmebeteg bűnözést. Ezért rá nem bíznám az életem jogi védelmét.

  1. Sajnos rá kell döbbennünk, hogy minden hazugság
   Egy teljesen más szemléletre van szükség, mert a világot irányító elit több száz éve az embert az anyagba döngölte.
   Mindeközben a lényeg elveszett, hogy az ember szellemi lény, amely kizárólag az univerzummal szerves egységben létezhet.
   De a materializmus tudománya átmosta az agyakat, és nem tudom, hogy a többség képes-e erre az új szellemi szinre felemelkedni, Rudolf Steiner nyomán.
   Nagyon ajánlom Mindenkinek Dr Bistey Zsuzsa: Koronatanú: Az európai középmisztériuma c. előadását, ami egy teljesen más szemléletet ad a világ megértéséhez.
   Ebbe az előadásba beleremeg a föld, és engem is áthatott és lenyűgözött az a tudás, amivel rendelkezik.
   Szánjatok rá egy órát. Mert ezek az alapok, és innen kell újragondolnunk és értelmeznünk, majd átdimenzionálnunk mindent.
   https://www.youtube.com/watch?v=UAztWJ27vI0

 3. A földi lét kihívása az anyagi léttel való megbirkózás. Az anyagiakat szeretné kisajátítani a mafcia, a léttel való megbirkózást pedig meghagyná nekünk.
  Ahogy én érzékelem, a szellemi sötétséget illetően a mafcia tagok minimum alapfokon rendes képzést kapnak. Még jó, hogy ebből a szellemi igénytelenségből hétköznapi átlagemberként kimaradok.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük