Dr. Peter McCullough: Az új fegyver

Forrás: McCullough Foundation


https://www.bitchute.com/video/BVKMdJHG9sHL/

9 thoughts on “Dr. Peter McCullough: Az új fegyver

 1. Vajon a dr. McCullogh által említett “ellenintézkedések”, pl. az un. vakcinák valóban egészségvédelmet jelentenek? A globális adatok mást mondanak. A tényleges célok sem titkosak már, pl.:
  Heavily CENSORED Pfizer documents show that COVID began a five-year mass DEPOPULATION agenda that will reach completion by 2025
  https://www.newstarget.com/2023-12-28-censored-pfizer-documents-covid-five-year-depopulation.html ,

  A WEF szócsöve, a gnóm Harari még mindig ki akarja irtani az emberiséget: “Amikor jön az özönvíz, az elit Noé bárkáját építi, és a “haszontalan osztály” megfullad
  https://szmm.substack.com/p/a-wef-szocsove-a-gnom-harari-meg?utm_source=substack&utm_medium=email#media-b89b2bbc-5082-4ebd-a0a8-fa47bcc2faf3,

  Vaccine side effect? Swiss health insurer’s data shows 73% increase in people receiving cancer treatment since 2020
  https://www.newstarget.com/2023-12-27-swiss-data-increase-people-cancer-treatment-2020.html

  Megérte a Nobel díjat? – Megdöbbentő igazság a COVID-oltások mögött: 2022-ben 8 hónap alatt 52,5 ezer brit halt meg Hirtelen Halál szindrómában az oltás miatt
  https://szmm.substack.com/p/megerte-a-nobel-dijat-megdobbento?utm_source=post-email-title&publication_id=1059304&post_id=140094891&utm_campaign=email-post-title&isFreemail=false&r=senv5&utm_medium=email

 2. COVID-FASIZMUS:
  A teljes körű orvosi hadiállapot 2024-ben érkezik Amerikába

  ” Közel három év telt el azóta, hogy az Operation Warp Speed (PENTAGON-CIA) ​​átadta a vuhani koronavírus (COVID-19) „oltóanyagát” a világnak, és azóta többen betegednek meg, mint valaha.
  Biden elnök arra utal, hogy hamarosan megérkezik az Egyesült Államokban az orvosi hadiállapot második köre.
  Joe Biden hamis elnök rezsimje új „állandó” szövetségi ügynökséget állít fel a jövőbeli „járványok” kezelésére.
  Az Office of Pandemic Preparedness and Response Policy (OPPR) nevű ügynökséget sebtében és csendesen hozták létre július 21-én, hogy kezelje mindazt, amit a globalisták tartogatnak a világ számára a következő Covid 2.0 eseményként.

  Úgy tűnik, hogy a Covid pszichoterápiájának három éve csak egy próbaüzem volt. A Covid volt az OPPR végrehajtásának katalizátora, ahogyan a szeptember 11-i terrortámadások katalizátorai voltak a Bush-rezsimnek a Belbiztonsági Minisztérium (DHS) létrehozásában.

  De Santis “no vax” intézkedése egy átverés, ami mögött ez áll:
  „… meg kell vizsgálni, tesztelni, vakcinázni, kezelni, izolálni vagy karanténba helyezni olyan fertőző betegségek miatt, amelyek jelentős morbiditást vagy mortalitást mutatnak, és komoly kockázatot jelentenek a közegészségügyre. vagy egészségügyi, vallási vagy lelkiismereti okokból kezelés alatt álló személyeket elszigetelhetik vagy karanténba helyezhetik.
  A DeSantis „nem vax” törvényjavaslat kimondja, hogy ha egy személy Floridában „közegészségügyi kockázatnak” minősül, az állami egészségügyi tisztviselő letartóztathatja, és elszigeteltségbe vagy karanténba kényszerítheti, akárcsak a New York-i törvényjavaslat.
  https://lumi-news.gr/plirous-klimakas-iatrikos-stratiotikos-nomos-pou-erchetai-stin-ameriki-to-2024/

  1. A PENTAGON-CIA „Warp Speed” hadműveletét „tömeges népirtás” szándékával szervezték- Dokumentumokkal alátámasztva:

   Alexandria Latypova gyógyszerkutató:
   “…ezeket az injekciókat arra tervezték, hogy a sejteket megtámadják önmagukat, hogy a sejtjei olyan antigéneket fejezzenek ki, amelyek mérgező tüskefehérjék, majd antitesteket termelnek, amelyek megtámadják a sejteket.
   Tehát önpusztításra edzi a testedet.
   Ezekben az injekciókban nincs semmi biztonságos, sem hatékony – hacsak nem a tömeges népességcsökkentés volt a hatékonysági cél.
   Az Egyesült Államok hadserege felügyelte ezeknek a “koronavírus elleni intézkedéseknek” a létrehozását és végrehajtását.
   A Warp Speed ​​hadműveletet katonai biológiai hadviselési művelet volt, nem „közegészségügyi” művelet.”
   https://lumi-news.gr/echei-simasia-poios-to-leei-to-operation-warp-speed-enorchistrothike-me-tin-prothesi-na-prokalesei-maziki-genoktonia/

 3. A vírus valóságról nekünk tanított, de inkább elhitetett állítások megalapozottságát kérdőjelezi meg ismét Dr. Cowan. Az számomra a legszebb, hogy a „tudósok” miközben maguk mondják fel, felvett interjúk keretében a vírológia dogma leckét, közben nem esik le nekik semmi arról, hogy amit mondanak, az bizony alaptalan állítások egymásutánja.
  NEXUS GETS GAMED BY THE IHU- 12/20/23, https://www.bitchute.com/video/ZciVTlWkGaol/
  Az idei év legfontosabb előadásának, megismerendő leckéjének tartom.

  Két film részletet láthatunk.
  Egy nagyon rövidet dr. Zach Bush-val arról, hogy hányféle lehetséges vírus létezhet. A fehérje szekvenálási módszer alapján állítja azt, hogy milliárd féle, mivel minden egyes kimutatható szekvenciát egy külön vírusnak tekint a virológia alap kiindulásbak. Pedig ezek a szekvenciák, vagyis az összetört makromolekula(= aminosavakból álló fehérje) darabok nem köthetők egyetlen olyan eredeti kiinduló részecskéhez sem, ami megfelelne a vírus definíciónak. Szekvenálási alapon milliárdnyi vírus lehet a testrészeinkben állandóan, a tüdőben, de bárhol. //Ha újabban rákeresünk a makromolekula szóra, akkor azt találjuk, hogy a makromolekuláris kémia témája a műanyag polimerizációhoz fog kapcsolódni, ami jellemzően szénláncokkal kapcsolatos (szénhidrogének, szénhidrátok!). Olyan ez, mintha innentől kezdve a vírus fertőzést egy természetellenes gyári koromra, szénporra, a grafénre akarnák ráfogni, a makromolekula fogalom tartalmának kicserélésével. Vírus=grafén, amit mindenkibe juttatnak mesterségesen. Így lehet vírusfertőzést kapni a graféntől. //

  Bemutatásra kerül egy hosszabb film is, amiben francia tudósok azt állítják, hogy izolálják Sars-Cov-2 vírust, amikor 2020-ban február 27-én találkoztak egy pozitív beteggel. Franciaországban, Marseilleben található az IHU (l’Institut Hospitalo-Universitaire) laboratóriuma, ahol professzor Bernard La Scola laborvezető meséli el a hogyant. Azt állítja, hogy korábban már sok vírust izoláltak, de nem Sars-Cov-2-t. A Sars-Cov-2-nek 7000 különböző variánsát azonosítottak, ami mind Franciaországban jelent meg.
  1/ Először ehhez PCR teszttel azonosították a betegeket, majd felerősítették a genetikai anyagot (a vett légzőszervi, cerebrospinális vagy gyomor-bélrendszeri váladékot), amiből sokféle vírust ki tudnak szűrni elkülönítve egy referencia modell alapján, amit a WHO ajánl.
  2/ Ezt megvizsgálták elektronmikroszkóppal, mielőtt kitenyésztették volna. Fotók készültek, láthatók a filmben.
  3/ Ebből kimutatták a vírus genomot a vírus dns-ből, amihez összehasonlításnak a dr. Drosten által megadott, a 2020 január 10-én a kínaiaknak tulajdonított genomot használták. Így a dupla ellenőrzésnek azt tekintették, hogy a PCR tesztet is, és a Drosten modellt is használták a vírus kimutatás megerősítésének.

  Összefoglalva a pozitív PCR és a Drosten által megadott szekvencia a vírus azonosítás alapja.
  A logikai hiba az, hogy Drosten úgy csinálta meg a PCR teszt szekvenciákat, hogy nem volt hozzáférése a vírushoz. A PCR teszt szekvenciáknak semmi közük semmilyen létező vírushoz, mert nem bizonyított a létezésük. Ha nincs valamid, egy dolgod, akkor nem mondhatod, hogy a dolog egy darabja igazolja, hogy a dolog létezik.
  //Megjegyzésem az eddigiek alapján az, hogy a grafént kémiai úton ki lehet mutatni, de mivel grafénnel szennyezett a PCR teszt is, minden PCR teszteltre lehet állítani, és ki is lehet mutatni, hogy grafénnel szennyezett. Ezt lehet vizsgálni egy laborban objektíven. Grafén=vírus.//

  Amikor a filmben a „vírus”-ról készített elektronmikroszkópos felvételek képeit bemutatják, akkor azt próbálják bemesélni, hogy a vírus képe elkülöníthető. A fotókon látható alakoknak, a roncsolt sejteknek kellene szerintük szaporodni és betegséget is okozni. A képek alapján nem lehet semmire rámondani, hogy elkülönített valami. Nem láthatnak a vizsgálók semmilyen élőt a mikroszkóp alatt, nem mondhatnak igazat. Utána pedig, amint a sejtkultúrához antibiotikumot adnak, VeRo(majom veseszövet) sejtet, a sejtek meghalnak maguktól. Ennél a műveletnél sincs kontroll kísérlet, hogy végülis mitől halnak meg a sejtek, melyik összetevő számít ehhez a mixben. Végül ebben a lépésben sem különítenek el semmilyen vírust. Nincs független változó a kísérletben, viszont nagyon sok változó van. Utoljára a váladék kiszűrése művelet kerül bemutatásra, amikor a 0,2 mikron méretű elemeket szűrik ki, de az így kapott elemekről továbbra se lehet semmit mondani. Ami közben „növekszik” az elemekből, arra fogják rá végül, hogy az a Sars-Cov-2. De ez hogyan lehet? Mindig csak különböző méretű sejt törmelékek látszanak, amik nem a „vírus különböző növekedési fázisokban”.
  Azt sosem mutatják ki, hogy idegen fehérje lenne a vizsgált anyagban.

  A filmet készítő megkérdezi, hogy honnan lehet tudni, hogy a vírusok ki-be járkálnak?
  Már a fotókra való rápillantásnál felmerül, hogy a millió vírusból, ami bennünk van a virológia szerint, és bennünk élnek, növekednek, azok hova tűnnek, miért csak egyfajta vírus „látható”, és pont a Sars-Cov-2? Ha a vírusok a mi sejtjeinket használják a saját szaporodásukra, és mindenhol vannak, akkor hogyan nem okoznak egyéb problémát a sejtek működésében általában? Miért pont a Sars-Cov-2 okozza a betegséget egyedül? Hogy lehet ez? Hol van a többi vírus? Ha VeRo sejteken tenyésztik a tüdő váladékot, akkor szerintük a Sars-Cov-2 fog egyedül kitenyészni ebből, de milyen teória alapján? A többi lehetséges vírus azonos körülmények közben miért nem növekszik és szaporodik? Jó lenne ismerni a csodát, amitől csak a Sars-Cov-2 él.

  A végkövetkeztetés az, hogy a vizsgálatokhoz tisztán elkülönített eredeti vírusos anyag kellene, de ilyen nincs, és így az egész szekvenálásnak nincs értelme.
  Az alapkérdések: honnan tudható, hogy egy szekvencia a vírusból ered, és melyik vírusból a sok közül, megválaszolatlanok maradnak.

  Számomra pedig egyre nyilvánvalóbb, hogy a belénk juttatott mű polimer, mű szénhidrogén vázak okozta betegségeket akarja a hamis tudományos narratíva, a hamis virológia és a hamis virológusok a hamis WHO terrorral erősítve eladni nekünk „vírus” hülyítésnek. Ezt a valós kórokot kell megszüntetni, az általa kiváltott betegségeket kell gyógyítani, testileg, lelkileg.
  Dr. Cowan nemcsak a vírus csalást leplezte le, hanem továbbgondolva az igazi csalást is egyben.

 4. SPREAD THIS …URGENT

  BY CBDC , ZELENSKY NOW RECRUITS EVERYONE … EVERYONE THAT DOESNT SHOW UP , ITS BANK ASSETS AND POSESSIONS (LIKE HOUSE, CAR ETC ETC ) R ANNIHALATED ….GIVEN TO THE STATE …
  IT AS WELL MEANS THOSE THAT REFUSE TO SHOW UP FOR MILITARY CONSCRIPT DIE FROM HUNGER BECOUSE THEY CANT BUY ANYTHING BECOUSE OF BEEING DE-BANKED.
  THATS HOW THE FINANCIAL ELITES ARE GOING TO GET THEIR ARMY ….FIRST TO INVADE RUSSIA THROUGH UKRAINE WITH WEST-EUROPEAN SOLDIERS , AND AID TO ISRAEL AGAINST THE PALESTINIANS OR WHERE EVER ELSE THEY NEED YOU TO DIE FOR THE GAIN OF THEIR WEALTH ….ALL POSSIBLE BY CBDC.

  COME IN ACTION AGAINST CBDC IN HUNGARY AND EVERYWHERE !!!!

 5. A Deagel, egy globális hírszerzési és tanácsadó cég megdöbbentő előrejelzése szerint 2025-re jelentős népességfogyás várható a nyugati világban.

  “Ez nagyon merész állítás volt. A „kormányod meg akar ölni” még merészebb.
  De sajnos ezeket a merész állításokat most rengeteg bizonyíték támasztja alá, és a legtöbb bizonyíték megtalálható azokban a bizalmas Pfizer-dokumentumokban, amelyeket az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatósága bírósági végzéssel kénytelen volt közzétenni.
  És sajnos a bizonyítékok határozottan arra utalnak, hogy a Covid-19 elleni védőoltás tömeges elnéptelenedést okoz.”
  https://expose-news.com/2023/12/24/deagels-depopulation-forecast-confirmed-by-pfizer/

  1. Magyarországon szerintem 500.000 halálesetre számítottak, mert azért telepítenek be annyi indiai, bangladesi, fülöp-szigeteki embert, aki családostul érkeztek, vagyis nem vendégmunkásként, hanem letelepedési céllal.
   Előbb-utóbb megkapják a magyar állampolgárságot, ők is magyarnak számítanak, és újra meg lesz a 10 milliós lélekszám, pláne, ha nem egy gyerekkel számolunk.

 6. Tudja valaki, hogy mi történt az Alcyon Plejádok honlappal?
  Mostanában több hasonló, magyar nyelvű oldal is megszűnt.

 7. ÚJ HAMIS PANDÉMIA- SZÍVELÉGTELENSÉG

  Mivel a COVID-vakcinák elsősorban a szívet célozzák, statisztikailag megugrott a szívbetegségek száma, aránya.
  Ezt elleplezendő, most új olyan COVID-változattal rémísztgetnek, ami a szívet támadja meg.
  De ez hazugság! Nem szabad oltakozni!
  Mert minél több a szúrás, annál nagyobb a probléma, mivel a vakcinák az emberi szervezetet tüskefehérjegyárrá alakítják, amely egyre súlyosabb helyzetet idéz elő. Ez egy ördögi kör.
  Nemet kell mondani minden vakcinára!
  https://www.infowars.com/posts/new-covid-strain-will-cause-global-heart-failure-pandemic-claim-experts/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük