Mi történik az orvostársadalomban? – Dr. Horkovics-Kováts János és Dr. Tamasi József

Pártpolitika mentes szakértő kormányt elősegítő mozgalom.

9 thoughts on “Mi történik az orvostársadalomban? – Dr. Horkovics-Kováts János és Dr. Tamasi József

 1. Megvilágosodásra és új kezdetekre van szükség

  A COVID mindenki számára világossá tette, hogy a nyugati orvoslás halott, mert létrehozza a betegséget a profit érdekében.
  Feláldoznak mindenkit a pénz oltárán, kezdve az éppen világra jött csecsemőkkel, hogy mérgezzék egész hátralévő életében.
  A Big Pharmaffia kiterjesztette karmait az orvosokra és tudósokra is, amely következtében az orvosokba és a tudományba való hit elveszett.
  Hálásak lehetünk az Orvosok a Tisztánlátásért csapatnak, akik a kezdetektől kitartottak esküjük és az emberek megmentése mellett.
  Óriási hála és köszönet ezért.

  Annak ellenére, hogy most mindenki riogat, én hiszek abban, hogy egyre több ember ébred rá, hogy mi történt, és ennek következtében a globális elit emberiség elleni támadása megállítható.
  Teljesen ki kell dobni a kukába az eddigi eljárásokat, és vissza kell térni a természetbe, a szervezetet, mint egységet alapulvevő holisztikus gyógyításhoz.
  Semmit nem kell kitalálni, a 20-század tudósai mindent kitaláltak, és minden betegséget, köztük a rákot is akár 15 perces kezeléssel meg tudnak gyógyítani. Minden rezgés és energia. Ez a betiltott módszerek lényege.

  Újra felteszem, és kérlek benneteket terjesszétek!

  1.) Royal Raymond Rife (1888-1971)
  Német biokémikus, kutató és feltaló, a Heidelbergi Egyetem díszdoktora
  Legismertebb találmányai a „frekvencia-készülék”, valamint az „univerzális vírus-mikroszkóp”.
  Teljesen másképp közelített a betegségekhez, mégpedig a kvantumfizikai megközelítéssel, mely szerint minden rezgés, energia és frekvencia.

  RIFE IS MEGÁLLAPÍTOTTA, HOGY NEM KÜLSŐ KÓROKOZÓ OKOZZA A BETEGSÉGET!!!
  Béchamphoz hasonlóan rájött, hogy hogy azok a mikroorganizmusok, amelyek anatómiailag minden organikus közegben jelen vannak.
  Tehát a betegség nem azért lett, mert valami új mikroorganizmus bekerült a szervezetbe. Az mindig is ott volt, csak valami átalakította egy betegséget okozó formává.
  Az eredeti kiváltó ok tehát nem “vírus”, hanem például egy sokk, vagy toxinok, vagy sugárzás, vagy negatív gondolkodás-mód, stb. – azaz mindig a legyengült test kémiai traumája, ami oxigénhiányos szöveteket eredményez, savas kémhatással, ami a mikrobák elszaporodásának kedvez.

  Rife-nak 1920-tól sikerült elérnie azt, amit a mai elektron-mikroszkópokkal még ma sem lehet kimutatni: élőben, színesben és nagy felbontás mellett tudta vizsgálni a mikrobákat. Ezzel Rife volt az első kutató, aki élő mikrobákat tudott vizsgálni.
  Rife az 1930-as években bejelentette, hogy el tudja pusztítani a baktériumokat, ha elektromágneses hullámokkal robbantja őket, amelyek az egyes célszervezetekre jellemző frekvenciákon oszcillálnak.
  Rife számos gyakori, de veszélyes fertőzéssel fertőzött embert gyógyított meg, beleértve a tífuszt, a szalmonellát, az influenzát és más parazita szervezetek által okozott fertőzéseket.
  Rife közellenséggé vált a Big Pharma szemében, ezért speciális mikroszkópját szándékosan összetörték, majd laboratóriumát felgyújtották.

  2.) Wilhelm Reich (1897-1957)
  A holisztikus gondolkodás úttörője, aki 1930-ban egy nevű férfi feltalált egy módszert a rák, a szívbetegség, az ízületi gyulladás és sok ezer egyéb betegség gyógyítására, mindössze néhány 15 perces kezeléssel a fenti területen.
  Hogyan volt ez lehetséges? “A doboz egy gondosan felépített” orgon-akkumulátor”, amely az orgon energiát vagy a “Chi/Prana” életenergiát koncentrálja, és hihetetlen hatással van a betegekre.
  Előbb 1933-ban a nácik elégették a könyveit, majd USA-beli emigrációját követően az FDA betiltotta Wilhelm Reich találmányait, 1956 augusztusában több tonnányi írását égette el az FDA, majd börtönbüntetésre ítélték, ahol 1957-ben meghalt szívelégtelenségben, pár nappal a szabadlábra helyezése előtt.

  3.) Georges Lachowski (1869-1942.)
  Orosz-francia mérnök, író, és feltaláló, aki feltalálta az MWO-módszert emberi test helyreállítására.
  Az MWO egy többhullámú generátor. A szervezetben minden kémiai folyamat energiát igényel, és az MWO többhullámú oszcillátor energiával telíti a test sejtjeit. Az egyes sejtek kémiai folyamatai egyensúlyba kerülnek, lehetővé téve számukra a helyreállítást és a megfelelő működést.
  Így az eszköz rendszeresen használata megőrzi a szervezet elektromos egészségét sejtszinten.

  4) Dr. Hulda Clark Regehr (1928-2009)
  Kanadában élt, doktori fokozatait ott szerzett kutató, orvos, aki felismerte, hogy minden emberi betegséghez hozzákapcsolható a parazita fertőzés.
  Azt is igazolta könyveiben, hogy képes gyógyítani az összes betegséget, közöttük a rák, HIV kórokozókat Zapping elektromos készülékkel, amit ő kereskedelmi forgalomba hozott.
  A Zapping elektromos készüléket a doktornő Amerikában próbálta hivatalos formában bevezetni az egészségügyben, de egy sor jogi nehézségbe és szövetségi kereskedelmi falakba ütközött.
  Egyesült Államok Szövetségi Kereskedelmi Bizottsága elutasította Clark újításait, és felismeréseit tudománytalannak tartották.

  A Rockefeller féle népirtó gyógyászatot, beleértve a depopulációs vakcinákat örökre el kell felejteni.

  1. Az AI átvenni tervezi ezek szerint a gyógyítást a WHO-val az élen ezen újabb gyógyítónak nem igazolt módszerek alapján? Ez itt a (buta) reklám helye. Kétlem, hogy működik mesterségesen kreált áramütés(ek), besugárzások hatására gyógyulás. Olyan lehet ez, mint a lélegeztető gép, csak árammal.

   Ami működik, azt pedig nálunk próbálják hivatalosan lejáratni.
   Pl. egészséges táplálék (WHO protokoll: dögölj meg, nem kapsz ilyet, még milliókért se, egyél mérgezett rovart), mozgás (WHO protokoll: fel ne állj a székből, ki ne mozdulj otthonról), stressz oldása (WHO protokoll: félj, félj, félj), homeopátia (WHO protokoll: bár a természetes világ komplex működési hasonlóságán alapuló információk és anyagok testreszabott használatával pl. világszerte sok rákos eset is meggyógyulva
   tartósan egészséges lesz, de ezt titkolni kell, ez lehetetlen, az ilyen esetek maguktól gyógyultak meg és nem is voltak soha rákosak).

   A testben ásványok, folyadékok és fény vannak együtt. Egyéni változatosságban és minőségben, életkorral is változóan.
   Az egyéni egyensúly kibillenését csak egy másik ember (akár gyógyító) tudja megérteni a betegen kívül, de vele együtt. Automatizálni lehetetlen. Legfőképpen árammal automatizálni.
   Miért a külső áramütés lenne rá a megoldás? Honnan származik ez a butaság? Ártani lehet külső árammal, összetett egyéni problémát megoldani nem.
   (Pl. saját tapasztalat, hogy biorezonancia nem gyógyít macska leukémiát. Viszont a macska keres tőle egy új gazdit, aki nem kínozza.)

   1. A legújabb hiper sarlatánsági próbálkozás a homeopátia lejáratására a nano arzén-trioxid vizsgálata rák megelőzési javaslattal.
    https://www.nature.com/articles/s41598-024-51319-w

    Mint c30-as potencia, ami már itt sántít, mert az információt belőle egy élő beteg élő információs rendszere kellene felvegye hasonlóság alapon választott gyógyításként, nem pedig ‘megelőzésként’ (élő-)halott sejtek, továbbá sántít a vizsgálati módszer, amihez közben a mindent is hozzáadják szokás szerint. Az anyagi nano arzént, és nano arany és szilikát kristályt. Nem marad ki a centrifugálás, a besugárzás és az alkoholos keverés, és a festések se a műveletek közül.
    Érdekes lenne, ha homeopátiás arsenicum albumtól gyógyult betegen ezeket a műveleteket megpróbálná valaki végigcsinálni.

    Arzén -trioxid Wikipédia részletek:
    “Igen erős méreg, már 0,1-0,2 g-ja is halálos. Hányást, hasmenést, görcsöket és bénulást okoz, a halál csak több nap múlva következik be.” “Néhány milligrammnyi mennyiségben a szervezetet erősíti. Ha hosszabb távon szedik, a szervezet hozzászokik és nagyobb adagokat is kibír.”
    Amitől függetlenül a halálos dózis elérésekor az arzén mérgezése halálos, de ezt nem tették hozzá. Ilyen formában a “rákot” úgy előzi meg, hogy még mielőtt rákos lenne valaki, előtte az arzén megöli.

    A tanulmány a nemlétező immunrendszer és nemlétező genetika nyelvezetével operálva ‘kimutatja’, mintha a homeopátia “GMO” lenne, de igazából csak azt mutatja be, hogy ilyen tanulmányokat bárki tud írni bármiről, a mese habverővel versenyben.
    Mire jók az ilyen hamis ‘tanulmányok’? Ki veszi ezt be?

    1. Itt nemcsak a homeopátia lejáratásáról van szó, hanem a hatásmechanizmus ÁTTERELÉSÉről, letagadásáról. Majd írnak “tanulmányt” más nagyon mérgező szerekről , (amiket használ a homeopátia), hamisan hozzá rendelve ezek mérgező, veszélyes voltát. A céljuk a homeopátia megszüntetése. A rejtett cél még az is lehet: majd mi csinálunk “oltást” ezekből a szerekből, nano szinten, mert az “biztonságos” . Ne feledjük, ami valóban hatékony (és minket, embereket szolgál) azt a hátt..hatalom eltünteti, ellehetetleníti.—-Maradjunk Hahnemann -nál.

    2. Ha a táplálék bevitelt és a homeopátiát energetikailag meg szeretnénk különböztetni, akkor a következő példán lehet elgondolkozni.

     2,5 dl (ami kb 250 gramm) fűszerezett banánturmix 165 kcal, vagyis 690 360 joules.
     Összetétele nagyságrendileg: 40 gr szénhidrát, 3,4 gr fehérje, 1,3 gr zsír, a maradék 205,3 gr víz, ásványi anyagok (kálium, nátrium, magnézium, vas, foszfor, növényvédőszer maradvány stb.) és vitaminok (C,K). Hőkezelt, csírátlanított, nem romlott, nincs benne semmi, ami él és mozog, és különösen nincs benne a nemlétező vírus, bár rengeteg szétroncsolt fehérje darab (ami nem génszekvencia, hanem feldarabolt fehérje) és feldarabolt többi összetevő viszont van benne. Az állaga pedig biztosan tartalmaz nano méretű részecskéket is a turmixolás miatt. (1 nanométer=0,000001 milliméter)
     Ahhoz, hogy elégessük a 165 kcal-t, kb. fél óra közepes intenzitású mozgást kell végezni.
     De mit jelent az elégetés? 1 kcal hőmennyiség elégetése azt jelenti, hogy 1 gr víz hőmérsékletét 1 celsius fokkal megemeltük, vagyis a víz részét kiizzadtuk, illetve a vízzé átalakított zsírt, és ha tovább mozgunk, akkor a raktárakból is használunk (elektromágneses kémiai átalakulás).

     A homeopátia életerő fogalmának semmi köze az energiához, a nano mennyiségekhez, a quantum technológiához és a nemlétező genetikához. Az energia (munka és hőátadás) fogalma teljesen hibásan van használatban akkor, amikor egy hatóerő minőséget összekevernek valamilyen mért mennyiséggel.

     Az életerő minőségi jellemző, egy elv, ami nem anyagi természetű, az élet önfenntartásának a módja. A homeopátia erre a minőségi elvre hat. Nem valamennyi nano mennyiségű homeopátia fog gyógyítani adott esetben, ez teljesen abszurd, az ilyen használat kimeríti a sarlatánságot. Ahogy írta, ez lehet a cél, sarlatán „használati módokat” kitalálni a lejáratáshoz.
     Az életerőről önmagában nem mond semmit, ha munkát végzünk vagy nem végzünk, de például a létfontosságú folyadékok elvesztése, ami nem munkavégzés, se nem aktív hőleadás (mondjuk passzív kivéreztetés), igen. A kalóriában mért energia mennyiségi jellemző. Az életerő minőségi, ami nem fogható meg nano-ban és joule energiában, se génben(a tankönyvek szerinti gén nincs), se quantum (legkisebb mérhető) minőségben.

     Józan ésszel pedig egy egészséges állapotba senki nem avatkozik be semmivel.

 2. Babits után szabadon: „gyilkosok közt cinkos, aki néma”. A diktatúrák ilyen „cinkosokra” épülnek, mert ezek félelmükben vagy haszonszerzés reményében mindenre képesek, végrehajtanak bármilyen parancsot, ahogy azt Tompa Mihály is látta:
  „ A honfi honfira vádaskodik./ Testvér testvért, apát fiú elad ..”
  Tapasztalhattunk ilyet sokszor a múltban. A globális diktatúra már hazánkat is behálózza egy ideje, segítői minden szinten rendelkezésre állnak, folyik a tudományhamisítással alátámasztott kifosztás és népirtás. A WHO (ill. Gates) átveszi az államok feletti ellenőrzést minden téren, az EU bevezeti az általános cenzúrát.
  Ebben a helyzetben tehát óriási feladat esküjüket betartani szándékozó orvosokkal változásokat megvalósítani abban az egészségügyi rendszerben, amely politikai nyomásra képes volt járvány szempontjából hatástalan, ám halált és maradandó károsodást okozó anyagokkal tömegeket beoltani.
  Mindezek ellenére talán nem hiábavaló a próbálkozás bátor emberek részéről, hogy kijelöljék a helyes utat az orvoslásban és bemutassák azt a laikus társadalomnak is.

 3. valóban, minden SZAR-ral is foglalkozik a lefizetett kutatógárda /pénz: népírtok -> kormányok -> mta -> kamukutatóközpontok -> kamutanulmányok/.
  csak a lényeget akarják a szőnyeg alá söpörni. de ez már egy AKKORA ELEFÁNT, hogy hiába van szőnyeg alatt, beteríti a teljes szobát, vagyis a nyilvánosságot.
  kérdés: meddig lehet NEM beszélni arról, ami OTT van????
  Amúgy nézz az égre. A kreált kórokozók szórása REPÜLŐGÉPEKRŐL történik, főleg esténként hallod a morajló gépeket, mind vidéken, mind Bp-en.
  made by who = billgates = rockefellerek = népírtók, gyilkosok.

 4. Kedves orvosokatisztánlátásért!

  A botka-ügy illetve egy bizonyos párt gyanús hallgatása miatt a covid bűnösök felelősségre vonása kapcsán illetve az elmúlt 3 év intézkedéseinek felülvizsgálata kapcsán, mely pártnak erről egyáltalán nem kellene hallgatni /neveket nem mondok, semmi személyeskedés, ez a párt is kicsit sokszínű, és vannak benne páran akik megették, “amit megkövetelt a haza”, és ez sem volt egyszerű, bár többet is tehetnének/, szóval, mindez a két ügy világossá tette számomra, hogy Önöknek, kedves orvosokatisztánlátásért igaz tagjai, Önöknek kell cselekedniük A POLITIKA SZÍNTERÉN IS.
  a, Tudom, vagy feltételezem, hogy ez kényelmetlen az Önök számára, hiszen alapjaiban szeretnék a rendszert megváltoztatni, erről szólt volna az, hogy nem tartozunk az ál-alkotmány alá, DE (!!!!)
  A FENTI KÉT ÜGYBŐL KIFOLYÓLAG, mostmár valóban látszik, hogy mi az igaz, és mi az, ami csak annak szeretne látszani.
  Higgyék el, van igény az igazakra, csak arra van.
  Szeretném, ha A SZKÍTÁK MINT POLITIKAI PÁRT megjelenne.
  Az igazság, mint eszme, nem szeretne többet csalódni, az azt hirdető, valójában hazug, vagy csak félig igaz, langyos emberekben.
  Sok a megtévesztés, Magyarországon élünk, A SOKAT EMLEGETETT SZAKÉRTŐI KORMÁNY CSAK ÚGY TUD MEGALAKULNI, HA ELŐTTE MINIMUM NÉHÁNY TAGGAL BEKERÜLNEK A PARLMENTBE.HA OTT MEGBÍZHATÓAN, UGYANAZOKAT AZ ÉRTÉKEKET KÉPVISELIK, NEM CSAK MONDJÁK, MINT EGYESEK, MINT ELŐTTE A CIVIL ÉLETBEN, KORMÁNYVÁLTÁS ÉS JÓ IRÁNYBA VETT RENDSZERVÁLTÁS LEHETSÉGES.
  Jézus mondá: Add meg a császárnak, ami a császáré, az Istennek, ami az Istené.
  Add meg a választási rendszernek, amit kÍván. Jelenleg ebben a materiális, mammon-rendszerben élünk.Ezzel kell dolgozni.Csak ezen keresztül fejthetünk ki hatást.Nem ugorhatjuk át őket egyetlen ugrással, több lépésben pedig mindenképpen az igazság győzedelmeskedni fog.
  Ne feledjék Kálvin szavait:
  “Egy ember és az igazság, ez mindig a többség.”
  illetve Jézus szavait:
  “Ha két ember összegyűlik a nevemben az igazság mentén, én ott leszek velük”.
  Maradok tisztelttel eddigi munkájuk felé:

  J

 5. Hoszasan tudnék mesélni mit müvelnek Valòjàban ! Agyi infartusos Elmebeteg szülõt àpolok othon 73000 ft ért ! Undoritò ami itt van ! Szilveszter elõtt majdnem meghalt a mentõsök mentették meg ! Erre a sürgõsségin Békéscsabàn azt mondta a doktor nõ minek hìvtam hozzà mentõtt ! Hagytam volna , hogy meghaljon ?
  Ugyan ezt mondta mikor engem v8tt be a mentõ ! De mindhatnàm a sajàt körzeti orvosomat ! Aki nincs beoltva nem làtja el ! Akinek nincs idõponja elküldi ha beteg akkor is !
  De sorolhatnàm ! Lelketlen egy tàrsulat az Orvosok 90 % a !
  Bàrhol àllom !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük