Oltatlan katonák és egészségügyisek képviseletében

Ha megöngyilkolnánk magunkat ügyvédként, vagy baleset érne minket, ne higgyétek el!

Angelika Mihalik írása:

Nem egy ilyet küldtünk ma be, hanem sokat, minden oltatlan ügyfelünknek a saját lakóhelye szerinti nyomozó hatóságához, tehát szinte az egész ország összes megyéje rengeteg települése nyomozó hatóságai (rendőrség, ügyészség) kaptak ilyet ma. Több tucatnyit.

A jövő héten indítjuk a kártérítési polgári ügyeket – ha megérjük és az Úr is akarja.

Sérelemdíjat is kérünk az ügyfeleink részére, mert az mindenkinek jár, annak is, aki nem veszítette el oltatlanként az állását, de diszkriminálták, például nem mehetett be vendéglátó-helyekre, kávézókba, karácsonyi vásárra, nem kapott egészségügyi ellátást, akinek az egészséges gyereke diszkriminálva lett az oltatlansága miatt és az iskola-óvoda helyett otthon kellett maradnia, miközben a többi oltott gyerek iskolába járhatott és hasonlók. Tehát ha oltatlanként diszkrimináltak (nem baj, ha nem voltál katona, egészségügyis, stb.), keress meg minket, ha gondolod.

Tehát ismétlem: nem vagyunk homoszexuálisok, nem akarunk öngyilkosok lenni, és ha baleset ér minket, akkor tudjátok, miért volt.


Cikk átvéve: https://angelikamihalik.substack.com/p/oltatlan-katonak-es-egeszsegugyisek

2 thoughts on “Oltatlan katonák és egészségügyisek képviseletében

 1. https://www.bitchute.com/video/ZaVHfDTNKeqF/
  LAB LEAKS: EXAMINING THE EVIDENCE- WEBINAR FROM JUNE 5TH, 2024

  Dr. Cowan a héten a legújabb Dr. Mark Bailey tanulmányt mutatta be, ami beveri remélhetőleg az utolsó szöget is a laborvírus teória és a gain of function elmélet koporsójába. Letölthető innen:
  https://drsambailey.com/hiv-inserts-lies-lab-leaks/

  Bevezetőjében egy karikatúra segítségével bemutatja a vírusok „megszámolását”.
  „Viruses” by number:
  -10 „nonillion” on Earth
  -380 trillion in humans
  -100 billion shed daily
  -200 million per cough
  -100 million per milliliter
  -10 million per breath
  = not enough „viruses” in the fluids to purify and isolate from the fluid.
  Jogosan merül fel az a kérdés, hogy mennyi vírus kell ahhoz, hogy egy beteg váladékából azt ki tudják mutatni? Érdemes lenne megtudni továbbá, hogyan találták meg ezeket a fenti számokat.

  Az a jelenlegi egyik fő kérdés, hogy az összes, a vírusok léte ellen szóló bizonyíték ellenére a tisztánlátó orvosok miért népszerűsítik még mindig a hamis gain of function teóriát. Csak a tisztánlátó csoporttól függ, hogy mikor ismerik be a követőik előtt, hogy hamisan tájékoztatták őket a gain of function létezéséről. Dr. Cowan továbbra is nyitott arra, hogy ezen csoporttal végig átbeszéljék erről a bizonyítékokat, és ennek a beszélgetésnek az időzítése is már csak a csoporttól függ. /Megj: Ezt a leleplező, kínos szituációt előre látva írtam korábban kommentként, hogy bízom abban, hogy eddig az itthoni oltás konferenciákon a nyilvánosan elhangzottak előtt a közönség tájékoztatva lett arról, hogy az igazságból mennyit mondhatnak el, és majd eljön az idő, amikor a teljes igazság elmondható lesz, addig pedig azt gondolják hozzá. Szerintem már eljött az idő az igazság teljes feltárására, nincs mire várni. Ha elhangzott volna a teljes igazság a június 1-i svájci tüntetésen, a WHO már nem írta volna alá az IHR-t. Hatalmas hiba volt tovább életben tartani a gain of function hazugságot, és ez már vastagon a tisztánlátó csoport sara. Legitimálták a hamis elméletet a tüntetésen./
  Dr. Cowan elmeséli, hogy az amerikaiak 60%-a hiszi el a gain of function elméletet, de az erre épülő „állítólagos szabadságharc” csak a vírus modell mindenáron való fenntartására jó. /Megj: Sajnos az ukrán-orosz biolabor elmélet is ide kapcsolódik. Labor volt, de ott nem gain of function kutatás, hanem más történt. Oltáskísérlet mérgekkel. Mégis vírus biolabor néven fut a propaganda./

  Dr. Bailey „HIV Inserts, Lies & Lab Leaks” című legújabb cikke a laborvírus elmélet létrehozásáról szól, ehhez fűződnek DR. Cowan alábbi kiegészítései.
  Az igazságkeresők azt mondják, hogy egy HIV vírus szekvencia van beépítve a Sars-Cov-2 vírusba, amitől ez egy mesterséges vírus. 2024 májusa óta már a közösségi oldalakon is nyilvános ez az elmélet, már nemcsak konteó. De arra máig nincs semmi bizonyíték, hogy egy új vírus lett volna gyártva. Sajnos az emberek fókusza ebből a történetből csak arra a kérdésre irányul, hogy ez a „vírus” vajon magától szabadult-e el, vagy segítséggel.
  A gain of function történet első állítása az, hogy biológia mérnökséggel/biotechnológiával lett módosítva a vírus a HIV szekvenciával, amihez kellett a HIV vírus. Ez a kombináció a HIV rész miatt rendkívül veszélyessé vált, főleg miután kiszabadult a laborból. A gain of function azt jelenti, hogy veszélyessé tették a vírust, szintetikus virológiával, vagyis vírusok egymásba illesztésével.
  De honnan lehet tudni azt, hogy egy fehérje szekvencia része egyáltalán bármilyen vírusnak, mondjuk a HIV-nek? Hiszen a vírus képét soha nem tudták bemutatni. Márpedig így nincs HIV fehérje, tehát nincs HIV se. Nincs bizonyíték arra, hogy ilyen, önálló fehérjével bíró élő valami létezne. A kísérleti fehérjék a test fehérjéi, nem pedig valamilyen vírusé. Ezek a fehérjék fertőzésmentes váladék mintákban is ugyanúgy megtalálhatóak. Az az állítás, hogy a fehérje, amit HIV vírusnak jelölnek meg, maga a HIV vírus, hamis, mivel azonos fehérjék egészséges eredeti szöveti anyagként is léteznek és ezért nem tartozhatnak semmilyen vírushoz. Ebből adódóan nincs „gain of function” által létrehozott vírus, nincs mit ily módon a környezetbe kibocsátani. Senki nem tett semmit egyik vírusból a másikba, mivel egyáltalán nincs kiinduló vírus. Az elektroforézis is (részecske kimutatás) önmagában cáfolja, hogy lenne olyan fehérje, ami HIV specifikus, mivel pont azt mutatja meg, hogy a normális testi anyagnak is a részei a vizsgált fehérjék. Nem tudja senki megmutatni elektroforézissel, hogy a HIV mentes és HIV-vel fertőzött váladék tenyészet különböző. Dr. Cowan az ismert „különböző” sejtkultúrákat a jövőben tervezi részletesebben is bemutatni.

  Nagyon furcsa Dr. Cowan számára az is, hogy senki nem vizsgálja, mit is csinálnak a génlaborokban (ahol kimutatják a „genetikai” rokonságot is). Nem lehet tudni. Fehérje váladékokat összekeverhetnek, ez publikus. Pénzmosást is végezhetnek, mert nem mondják meg az ott folyó izolációk definícióját se. Sok ilyen genetikai témájú konferenciát tarthatnak, és sokat utazhatnak ezen fedősztori mögé bújva, bármi egyéb valós okból kifolyólag. Ami még fontos, és a figyelem rá kell irányuljon, az, hogy nem támaszkodhatunk olyan „tudományos vezetőkre”, akiknek fogalmuk sincs, hogyan kell boncolgatni a tudományos részleteket a laborvírus témában. Vak vezet világtalant lenne a szituáció.

 2. A jogrend levizsgázik (OV és bandája bűnhődni fog), vagy leszerepel?
  Köszönet az ügyvédeknek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük