WHO – 2024, Tényleg aggódnunk kellene?

2024 nyara van, és rengetegen pörögnek most a WHO ügyön, aggódnak, jajmileszvelünk.


Angelika Mihalik írása.


Az, amin gondolkoznak, amiről írnak, amitől félnek, az az egészségügyi és digitális diktatúra Magyarországon már régen be van iktatva, gyakorlat, csak még mindig nem veszik észre az emberek, hanem félnek attól a jövőtől, amiben már rég benne élnek, úgy, hogy fel se tűnik nekik.

Ügyvédként, jogászként ez ellen küzdünk, ez a munkánk, a gyerekeinkkel rég csinálják az egészségügyben és oktatásban, emiatt nincs mára egyetlen sem fizikailag, sem lelkileg egészséges gyermek, mindnek van minimum egy éves korára ezekből legalább kettő:

atópia (ekcéma);

ételintolerancia – tej, glutén, tojás valamelyike vagy több is;

allergia;

alvási apnoé;

hasfájás;

magatartás zavar, kezdődő autizmus spektrum;

gyakori náthák;

valamilyen autoimmun zavar.

Mindennek fő oka a (kötelező) oltások, amire rárakódnak az egyéb környezeti terhek, és ezek a toxinok összeadódnak. Az oltásokban az az egyedi, hogy az az egyetlen olyan toxincsomag, ami közvetlenül, egyenesen, koncentráltan a vérbe és nyirokrendszerbe kerül bevitelre.

A mai csecsemők, gyermekek szülei is már kivétel nélkül mind oltáskárosodottak, amit ráadásul át is örökítenek. A világon sehol nincs ilyen oltásterror, mint ebben az országban.

Tehát ha most kezdtek el az olvasóim, az ügyfeleink aggódni, mi lesz itt, WHO, Tedros, szólok, már gyakorlatban ebben éltek. Ha eddig nem zavart, ha eddig nem tűnt fel, akkor hagyd abba az aggódást, ne olvass ilyeneket, mint ez, hanem élj nyugodtan a szépújvilágban.

Ha zavar, akkor se aggódj, hanem kezdj el harcolni ellene. Nem a WHO ellen, hanem az ebben az országban már gyakorlatban létező egészségügyi és digitális diktatúra ellen, első lépésként azzal, hogy nem oltatod be a gyerekedet, kezdj el harcolni a rendszerdroidok ellen, velünk. Mert az, ami miatt aggódtok, már régen része a magyar jogrendszernek, az a gyakorlat.

És falhoz vagyunk szorítva, nincs hova hátrálni.

Még egy szó:

Arról, ami miatt mindenki most aggódik WHO ügyben, 2022-ben több cikket is írtam, Tedros teljes múltját felderítve, itt vannak a 2022-es írásaim benne az is, hogy a még alá sem írt IHR módosítás már 2020-ba implementálva lett a magyar jogrendbe a kovid ürügyén.

Tehát ez nem új, ne kezdj most rettegni attól, amiben élsz, hanem tedd meg azt, amire lehetőséged van. Nekem a kötelező oltások elleni rész jutott. Ha ebben nem tudsz részes lenni, találd meg a helyed.

(Ja: Magyar Péter is a globalisták embere az egész csapatával. Gondoltam, szólok. Egyetlen politikusban sem bízhatsz. Ő egy olyan remekül felépített figura, aki úgy bevisz az erdőbe, hogy mire észreveszed, önként beadattál magadnak 3 mRNS vaxot és 2 vektorosat, és bogarat eszel, idiótán vigyorogva.)

https://angelikamihalik.substack.com/p/a-who-kozgyulesen-2022-majus-22-28

https://angelikamihalik.substack.com/p/ki-az-a-tedros-aki-2023-kozepetol?autoPlay=true

https://angelikamihalik.substack.com/p/6-honapunk-van-a-who-diktaturaig?autoPlay=true

https://angelikamihalik.substack.com/p/mi-is-az-a-who-es-az-uj-pandemia?autoPlay=true

https://angelikamihalik.substack.com/p/a-who-2022-majus-22-28-kozt-tortentek


Angelika Mihalik

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük