Dr. Heiko Schöning – A WHO és a maffia a bélflóra átalakításában érdekelt. Miért?

Dr. Heiko Schöning előadása a IV. Budapesti Nemzetközi COVID Konferencián.

2023. augusztus 19.
MVSZ Székház Turulház (Budapest, Semmelweis u. 1-3.)

https://rumble.com/v3gwjfo-dr.-heiko-schning-a-who-s-a-maffia-a-blflra-talaktsban-rdekelt.-mirt.html


One thought on “Dr. Heiko Schöning – A WHO és a maffia a bélflóra átalakításában érdekelt. Miért?

 1. Dr. Heiko Schöning előadása fantasztikus volt, rengeteg új és hasznos információval. Köszönet érte.

  Azt mindannyian tudjuk, hogy ez a népirtó program egy előre megírt forgatókönyv szerint zajlik.
  Ha megnézzük, hogy ezek a mesterséges vírusok mikor jelentek meg, akkor az mutatja, hogy ez lesz a jövő menetrendje, permanens vakcinázás, és Psyops.

  – 2002: SARS
  – 2004: Marburg
  – 2009: Sertésinfluenza
  – 2014: Ebola, ZIKA
  – 2015 : MERS
  – 2019: COVID-19

  Hogy mesterséges vírusokról van szó, amelyekkel kísérletezni kezdtek,az alábbiak hivatalos dokumentum is igazolja, a NIH-től:
  “2005 októberében a Centers for Disease Control and Prevention (Atlanta, GA, USA) tudósai közzétették a „spanyol” influenzavírus rekonstrukcióját, amely 1918/19 telén legalább 25 millió ember halálát okozta.
  Világszerte több száz biológiai laboratórium rendelkezik már azzal a technikai kapacitással, hogy szintetizáljon vagy manipuláljon olyan kis vírusokat, mint a gyermekbénulás vagy az influenza.
  A körülbelül 200 kb-os genomjával rendelkező himlő technikailag nagyobb kihívást jelent, de a következő néhány évben a technológia kétségtelenül eljut arra a szintre, ahol a Variola major szintézise – a világhálón szabadon elérhető szekvenciainformációk alapján – lehetővé válik.”
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1369238/

  A globalisták vallásuk szerint akkor kapnak felmentést bűnük alól, ha ezt előre elmondják, bemutatják az emberiségnek.
  Ezt egyrészt Hollywood interpretálta a vírusokról, járványokról szóló filmekben, valamint bemutatták a barcelonai és a londoni olimpiai megnyitókon, de a Simpson-család is erről szól, amit úgy hívnak, hogy “prediktív programozás”.

  A félelemkampányt, és a mesterséges járvány kirobbantására vonatkozó felkészülést 2001-ben indították útjára, részben az Dr. Heiko Schöning által ismertetett Anthrax-merényletekkel, részben járványszimulációkkal.
  2001-2019 között összesen 20 járványszimulációt végeztek, amelyeket a Pentagon finanszírizott, és a CIA felügyelt.

  1.) A Dark Winter hadművelet (2001. június 22-23)
  Ez volt a kódneve a 2001. június 22-23-án az Egyesült Államok elleni feketehimlő bioterrortámadás- szimulációnak
  A “Fekete tél” fedõnevû szimulációs gyakorlat során arra voltak kíváncsiak, hogy a lehetõ legrosszabb forgatókönyv szerint mi történne, ha feketehimlõ-támadás érné Oklahoma városát.
  A történet lényege:
  Az amerikai járványügyi központ bejelenti, hogy 20 fekete himlõs megbetegedést regisztráltak a városban, egybõl kitör a pánik. Kétségbeesett emberek lepik el a kórházakat és a háziorvosi rendelõket, félve attól, hogy õk is elkapták a betegséget, amit a mai napig az emberiség egyik legpusztítóbb halálos, ragályos fertõzéseként tartanak számon.
  Miután a várost vezetõ szenátor szükségállapotot hirdet, a fertõzés pár nap múlva felüti a fejét Georgiában és Pennsylvániában is.
  2 héttel az elsõ nap után 15 államból összesen 300 halottja van a járványnak.
  Az egészségügyi ellátórendszer kezébõl kezd kicsúszni az irányítás, mert nincs elég oltóanyag: kiderül, hogy mindössze 15 millió vakcina áll rendelkezésre a szövetségi raktárokban. Nem csoda, hogy hamarosan szó szerint egymás torkának esnek az emberek az elérhetõ oltóanyagokért. Bővebben itt:
  https://centerforhealthsecurity.org/our-work/tabletop-exercises/dark-winter-a-training-tabletop-exercise
  https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Dark_Winter

  2.) Az Atlantic Storm hadművelet (2005. január)
  Az ezt követõ “Atlanti vihar” még ennél is ambiciózusabb vállalkozás volt, ami már globális járványt szimulált.
  Azt, hogy mi történik akkor, ha Nyugat-Európa és az USA több nagyvárosában egyszerre történik bioterror-támadás.
  A szimuláció tapasztalatai hasonlóak voltak, mint a “Fekete tél” esetén. Kiderült, mennyire gyenge lenne a kommunikáció az egyes országok különbözõ válságkezelési szervei közt.
  A történet lényege:
  Eredetileg Németországban , Törökországban , Svédországban és Hollandiában jelentettek eseteket fekete himlő eseteket, ami gyorsan tovaterjedt, és más országokban is megjelent.
  A betegségek gyors terjedése egy gyorsan eszkalálódó válsággal való megküzdésre kényszerítette a jelenlévő képviselőket, és feltárta a belpolitika és a nemzetközi kapcsolatok közötti nehézségeket, és amelyek rávilágítottak arra, hogy egy ilyen válságra reagáló rendszerek fejlesztésére van szükség. Bővebben itt:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Atlantic_Storm
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1369238/

  3.) A Crimson Contagion hadművelet (2019 januárja és augusztusa között)
  A “Bíbor fertőzés” elnevezésű szimuláció során több turista megbetegszik “egy légúti vírussal, amely Kínából kindult, és magas lázzal jár. A vírus gyorsan terjed az egész világon, az Egyesült Államokban először Chicagóban észlelték. A szimulált vírus a ” H7N9 Influenza” nevet kapta . 2019. októberi eredményei szerint a Crimson Contagion 110 millió fertőzött amerikait, 7,7 millió kórházi kezelést és 586 000 halálos áldozatot szimulált. Bővebben itt:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Crimson_Contagion

  4.) EVENT 201
  2019. október 18-án egy, a Bill Gates alapítványa által támogatott kutatócsoport Event 201 néven pandémiagyakorlatot tartott New Yorkban, amelyen egy világjárvány kitörését szimulálták.
  A történet:
  A világjárvány a szimuláció szerint egy dél-amerikai sertéstelepről indult, tehát először állatról emberre terjedt, majd emberről emberre is, és hamarosan szétszóródott az egész világon.
  65 millió halottat vízionálnak, és azt állapítják meg, hogy nincs védőoltás.
  Ez a szimuláció egyrészt csekklista volt, egyfajta globális ellenőrzése annak, hogy mindenki felkészült, lehet indítani a járványt, és meg is nyomták a Start-gombot.
  Másrészt a prediktív programozás része volt, ahogy az is, hogy ugyanazon a héten, ahogy címlapokra került a járvány, a Netflix már elindítja a dokumentum-sorozatát “PANDEMIC – Járvány címmel, Hogyan előzzük meg egy járvány kitörését”, amiben a MEGOLDÁST az oltóanyagok jelentik.

  2023-as hír:
  A filmben szereplő cég, a Resilience – amely a világ legfejlettebb biogyógyszer-gyártási ökoszisztémájának kiépítésére indított küldetésére 410 millió dollárt kapott a Védelmi Minisztériumtól (DOD), antitestek, oltóanyagok és nukleinsavak termékeinek előállítására , ami megerősítheti a világjárványra való felkészültséget.
  https://www.fiercepharma.com/manufacturing/white-house-eyes-biomanufacturing-boost-local-producer-national-resilience-adds-410m

  A bűnözők céghálózatának feltárásához:
  Ezt a részletes, nevekkel, cégekkel, és dokumentumokkal alátámasztott tényfeltáró anyagot kellene eljuttatni Dr. Heiko Schöning részére:
  “Az In-Q-Tel [IQT]-t 1999-ben hozta létre Ruth Davis, a CIA 1990-es évekbeli igazgatója és a Lockheed Martin.
  Ki vezeti az IQT-t? Az elnök egy Chris Darby nevű férfi. Darby 2021 óta vezető szerepet tölt be az egészségügyben a Moderna C19-et gyártó National Resilience cég igazgatótanácsának tagjaként.
  A másik IQT-tagja Tara O’Toole, aki az NWO Doom forgatókönyvírója, aki a Dark Winter és Crimson Contagion gyakorlatok mögött áll. O’Toole a JHCHS igazgatótanácsának tagja, és az orosz minisztérium személyesen szerepelt a Pentagon által finanszírozott ukrajnai biológiai laborokban, és így eljutunk a Burismához, és Hunter Bidenhez, és az USAID-hez, amely– a CIA egyik ága.”
  https://en.rattibha.com/thread/1694115349971546335

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük