Egyeduralomra törekszik a WHO? – Fricz Tamás

A Hit Rádió adásában a WHO legújabb javaslata volt a téma, miszerint egy új járványügyi szerződést készítettek elő az Egészségügyi Világközgyűlés számára, amelyet a tervek szerint a jövő évben fogadnak el.

Mit kell tudni erről az új járványügyi szerződésről, és miért aggályos?

Vendég: Fricz Tamás politológus, filozófus, közgazdász

Hit Rádió

4 thoughts on “Egyeduralomra törekszik a WHO? – Fricz Tamás

 1. Kb. 7 percig tudtam most meghallgatni, a többit majd holnap, de máris lenne 2 kommentem.
  Őszinte beszédet hallottam eddig, de ebben a mocskos és életveszélyes világban túl intelligens megfogalmazású, mert: pl. az aljas Tedrost ne nevezzuk már “úr”-nak, amikor a sátán fia.
  A másik: nekem / nekünk a who és az un. nemzeti kormanyunk se mondja meg a kötelező tutit, max. ajanlasokat tehet, oszt’ majd mi eldöntjük, hogy mit kezdünk a saját életünkkel és egészségünkkel, ez a mi dolgunk és JOGUNK. Ha annyira aggódnak az emberekért és olyan nagy a tudomány. részemről az a javaslat, hogy először kezdjék az oltáskárosultak egészségének a helyreállításával, kéretlenül pedig EL A KEZEKKEL TŐLÜNK!

 2. Furcsa, hogy nem emlékszik az egészségügyi dolgozók oltási kötelezettségéről.
  És voltak helyzetek, amelyek az oltás meglétét követelték: színház, uszoda, eü. ellátás, vendéglők,iskolák, óvodák dolgozói ,de még a Balaton átúszáshoz is kellett oltási igazolvány.
  A munkahelyek általában szintén megkövetelték az oltásokat, úgymond saját hatáskörben. Tehát nálunk is ugyanazok az oltási kötelezettségek voltak, csak amolyan szokásos orbáni megfogalmazásban.
  Egy ideje Fritz Tamás egész meglepő dolgokat ír a Magyar Nemzetben, de mindegyikben O1Globalist szerecsenmosdatását látom, mert kifelejt egy két dolgot:korábban a Global Leaders for tomorow képzést is említette, nevekkel, gondosan kihagyva a mi kis Napoleonunkat.

  Az oltási igazolványt már 2018-ban elindították, csak nem tudtunk róla:
  https://health.ec.europa.eu/system/files/2022-12/2019-2022_roadmap_en.pdf

 3. Fritz Tamás “csatlakozott”, a tisztánlátók” közé !
  ( Értem alatta, hogy szóltak neki, hogy már szabad igazat (is ), mondani, vagy egészen egyszerűen megbízták, hogy írjon némi igazságot.)
  Kőkemény fideszes szekértoló a kezdetektől. ( A’la bogár laci bácsi !!! )

  Finoman tálalja, kellő körültekintéssel és elemzi a brutálisan nagy ( !!! ) bajokat, és most, amikor már akasztani viszik a Világot, most játssza el, hogy
  emberek legyetek óvatosak, miközben jól tudja ( hogy a francba ne tudná ???), hogy a gazda is a hóhérok között van !?

  Természetesen nagyon gondosan kihagyva, hogy orbán és bandája ( tessék behelyettesíteni bátran Rákosira, Rajkra, Péter Gáborra a neveket, a történelemben csak az ember változik, a történelem nem !), tökéletes végrehajtója, és “élharcosa” annak a mocsoknak, amire “felhívja a figyelmet” !

  Ez egy rohadt nagy elterelés, és egyben szerecsenmosdatás !!!

  Egy bejegyzésemben már korábban véleményeztem, ( nem jelent meg !?), hogy Fritz Tamást magát is szerecsenmosdatta valaki, körülbelül két hete egy cikkben a szilajcsikón !!!??? Vajon miért ???

  A szokásos miatt ! Mert a féligazság az a hazugság !!!

  A “magyar” kormány “harcol a nemzeti érdekekért”, “ellenáll mindennek ami a rossz”, ettől aljasabb, hazugabb, “figyelemfelkeltő igazság” megjelenítés nincs !

  Ami még igen fontos tény, és ne csak számomra legyen fontos figyelembe venni (!), hogy a “nagy nemzetvédők” egytől egyig, a Hit Gyülekezetéhez köthető minden fórumon napi szinten otthon vannak. Ez is vajon miért ?
  Miért nem a tv 1-en és a Kossuthon hírdetik az igazság igéit ????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  Ja, hogy az egy másik kávéház ??? Igen, az egy másik kávéház !!!

  Nem vagyok amnéziás, a tények meg változatlanul makacs dolgok, és mint olyan, cáfolhatatlanok.
  Természetesen lehet befogni a fület, a szájat, a szemet, meg hátat fordítani, de ettől a tények még tények maradnak !!!

  Ugye, hogy ugye, Fritz Tamás ???
  Mikor fogsz egyetlen bővített igaz mondatot írni, drága jó Fritz Tamás, az utóbbi 13 év minősített hazaárulásáról ?
  Tudom, hogy soha !
  De mint “ostoba, költői kérdést”, azért le kellett írnom ! Így még jobban láthatók a tények, a valóság, az aljas képmutatás !
  Persze, hogy nem Te követed el, oké, de Te hallgatod el, és beszélsz mellé, az már nagyon nem oké !!!
  Tudod, van az, hogy bűnsegéd !

 4. Most legyünk meghatódva attól, hogy Fricz Tamás jókora késéssel nyilvánosan kimondja azt, ami addigra már minden épeszű, józanul és önállóan gondolkodó ember számára teljesen nyilvánvaló?
  Egyébként pedig, tetszettek volna előbb jó alaposan megfontolni, mielőtt alá tetszettek írni a legújabb WHO-szerződést Magyarország feudális alávetésére! Jó esetben még egy olcsó kütyüt is jól megnéz az ember, mielőtt megveszi, sőt, ki is próbálja, és kap rá fél év garanciát.

  Ha pedig az a bizonyos szerződés rosszhiszemű, azaz csaláson, megtévesztésen és lényeges információk (pl. az egyik félre nézve súlyos következmények elhallgatásán) alapul, akkor eleve semmis, mint pl. a devizahitelnek hazudott uzsoraszerződések. Azok “csak” egyéneket és családokat tettek/tesznek tönkre, a WHO-szerződés meg egy egész országot fog, ha hagyjuk. Az ilyen rosszhiszemű, rendkívül káros szerződéseket nemcsak hogy fel lehet, hanem fel is kell mondani.

  Nekünk semmi, de semmi szükségünk a WHO-ra, mint ahogy senki másnak sem! Nekik van szükségünk ránk mint gazdatestre, ahogy az EU-nak, a NATO-nak, az ENSZ-nek és még számtalan egyéb élősködő szervezetnek. Nélkülünk senkik és semmik!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük