Oltás utáni halálozások idősotthonokban! Mi is történik pontosan?

Német és egyesült államokbeli idősotthonokban többen is meghaltak pár nappal az COVID-19 elleni oltás beadása után.

A hír különlegességét viszont az adja, hogy ezen elhunytak egy részének pozitív COVID-19 teszteredményük lett. Ez tökéletesen megfelel annak a feltételezésnek amelyet Bhakdi professzor a pár hónapja megjelent könyvében fejtett ki. Prof. Sucharit Bhakdi az alábbi videóban vázolja mi is állhat a halálesetek hátterében.

Bhakdi professzor úr könyve megjelent magyarul is és kapható a dr.Lenkei shopokban, dr.Gődény Györgynél, a dr.Tamasi rendelőkben, a Libri könyvesboltokban valamint megrendelhető az info.tamasidr@gmail.com email címen. Ára 4500 Ft. Ha megrendel hozzá a fenti email címen egy Dr.Gődény-Nemere könyvet is, amelynek ára 3990 Ft, akkor a két könyvet most megkapja 6000 Ft-ért.

11 thoughts on “Oltás utáni halálozások idősotthonokban! Mi is történik pontosan?

 1. Tehát nem állt le a halál gyár, zakatol tovabb terv szeruen, kerdes itt Magyarországon akik részt vesznek a népirtásban vajon mikor és hogyan lehet őket bíróság elé állítani?

 2. Néhány tucat pszichopata milliárdos megpróbálja maga alá gyűrni az emberiséget a COVID19 hisztéria leple alatt. Kopogtat mindannyiónk ajtaján az “Új világrend” vagy “Nagy újrakezdés” nevezzék is bárhogyan. Nagy tömegek pedig sajnos továbbra is csipkerózsika álmukat alusszák a médiahipnózisban!

 3. Akik beadatták a vakcinát, mind megfognak halni másfél éven belül. Van róla több üzenet is, de a szemelvényezések között is fellelhető ez az információ.

  1. Üzenet Luciának, megkapta. 2021. január 27. 22:30

   (Úr Jézus): Ez egy oltóanyag, amelyet a mennyből adnak minden egyes embernek, hogy megváltoztassa DNS-ét születésekor, és imádja a fenevadat. A Jelenések könyvébe van írva.

   Ez arra készteti az egyént, hogy akaratától eltérően járjon el. Ez átírja a testében lévő DNS-t. Lehetetlen lesz a visszafordulás.

   Eljönnek a napok, amikor a szavaimat nem hallják. Ez az ördög elleni vakcina, amely megváltoztatja a DNS-t.

 4. -Egy tény, Merkely felmutatott a szervátültetettek számára járható utat: antigén bevitel infúzióban. Hivatkozott a Dél-Pestiben folyó ilyen gyakorlatra. Viszont nem jutottam nyomára. Ezzel a módszerrel más szakemberek is egyetérteni látszanak. Logikusnak is tűnik. Ez eddig jó, örültem neki.
  -Akkor nézzük a rutint. Egy szervátültetett személy felülvizsgálata során a kezelőorvos, nem nyeretlen kezdő, gondolkodás nélkül erősítette meg a kérdező transzplantot abban, hogy szüksége van az oltásra, és a legjobb a pfizer lesz. Döbbenetes volt! Így láthatóvá vált számomra, hogy a “nem ártani” eskü hogyan erodálódott: nevezze ki-ki, hogy mivé.
  -Más: Kíváncsi lennék Karikó Katalin egészségi állapotára.
  -Tudunk-e valamit dr. Füllmich és csapata nürnbergi perének progressziójáról? Valamiért azt hiszem/remélem/kérem, hogy ezen megbicsaklik (-hat) majd a folyamat. Adja Isten!
  -Minden küzdő félnek jó egészséget, testi-lelki stabilitást és harci sikereket kívánok!
  Az éjszaka hajnalhasadás előtt a legsötétebb. Mégis felkel a nap!

 5. Hm. Igen. A fertőzésszám… érdekes, hogy a PCR -Teszt nem a fertőzés kimutatására van. (Nem arra találták ki.) -A teszt feltalálója szerint.- Pusztán a melegítések számától függ, hogy, ha hamis pozitív eredményt ad. Ez nagyon jó, mert a (negatív) statisztika is ettől függ. Nem beszélve arról, hogy évente egy sima influenza is több halálos áldozatot szed. Ez egy “gyakorlat”, megnézik, hogy az emberek hogy viselik el a szabadságelvonást, az életszférájuk tönkretételét, majd lesz még ennél is keményebb a világ. “Jön még kutyára dér.”

 6. A KARMA.
  “A Karma szerint minden emberből,embercsoportból,népekből,országokból,hatalmakból kiinduló minden cselekményt előbb-utóbb követ
  a cselekmény természetének megfelelő bűnhődés vagy megszentelés.”
  A fizikusok szerint az egyensúly érdekében minden valamilyen irányban megnyilvánuló erővel szemben áll egy azonos mértékű,de ellentétes irányú
  erő.

 7. Tisztelt Doktor Urak, és Olvasók,

  ismerik ezt a rendszert? : https://viableopposition.blogspot.com/2021/02/european-adverse-events-and-deaths.html
  Mintha az itthoni bejelentésekben 147 esetet láttam volna…de valószínűleg jobban ki lehet “csomagolni” a táblázatokat, -én kevés vagyok hozzá.
  Egyszerűen elképzelhetetlennek tartom, hogy – míg más országokban igen – addig nálunk egyetlen komolyabb oltási sérülés sem történt, – no nem mintha örömmel látnék ilyet – csak “bőrpír, izomfájdalom, fejfájás”
  Mi a helyzet az idős otthonokkal, a szegény kiszolgáltatott, idős emberekkel… akik egy utolsó ölelés nélkül mennek el?
  Még Bill Gates is nyilatkozta az egyik videójában, hogy az idősek számára az oltás veszélyes és ő 700 000 áldozattal számol. Sajnos, ezt nem mentettem el, így nem tudom a linkjét csatolni.

  Mai hír: Bill Gates: Harmadik oltásra lehet szükség a koronavírus-változatok elleni küzdelemben : https://childrenshealthdefense.org/defender/gates-third-shot-coronavirus-variants/
  Miután a “Big Tech” minden ellenvéleményt eltüntet, tartok tőle, hogy Fullmilch úr és csapatának heroikus küzdelme évekig elhúzódhat a bíróságokon. Mi lesz velünk, a gyerekeinkkel, az unokáinkkal? Pillanatnyilag nincs jövőképem, nem tudom, meddig lehet (tudunk) ellenállni ennek a fokozott nyomulásnak…
  A vírushelyzetnek sosem lesz vége…. jönnek a még “veszélyesebb” mutánsok, addig húzhatják, ameddig akarják, s valóban az “oltások évtizede” lesz, miként B. Gates előre vetítette.
  Eljutottunk oda, hogy ifj. Robert Kennedyt is letiltották a “Twitter”-ről azzal, hogy hamis információkat terjeszt, ami persze szemen szedett hazugság. Láttam az egyik utolsó bejegyzését B. Gates hazugsára válaszul, – gondoltam, hogy fiókjának ez lesz a vége. Még időben leszedtem a szöveges részt, a kitett, megtalált B.G. videót sajnos nem sikerült elmentenem. Nyilván nem fogja feltenni a honlapjára, mert nem akar további kockázatot vállalni.
  Végtelenül tisztelem a munkáját.
  Íme a bejegyzése:
  Some chiseler has altered Bill Gates’s 2020 TED talk to edit out his revealing prediction that we will all soon need digital vaccine passports. (Slide 1) With considerable effort we tracked down the original video (Slide 2). Gates minions on Cable and network news + his public broadcasting, social media + fact-checker toadies all now insist that Gates never said such things. They say he never intended to track and trace us with subdermal chips or injected tattoos. They dismiss such talk as “conspiracy theories.” Well, here it is from the horse’s mouth.

  In 2019, according to a not-yet-purged Scientific American article, Gates commissioned MIT to build an injectable Quantam dot dye systems to tattoo stored medical info beneath children’s skin + readable by an iPhone app.

  Gates’ company Microsoft has patented a sinister technology that utilizes implanted chips with sensors that will monitor body and brain activity. It promises to reward compliant humans with crypto currency payments when they perform assigned activities.

  Gates also invested approximately $18 million in MicroCHIPS, a company that makes chip-based devices, including birth-control implant chips with wireless on/off switches for remote controlled drug-delivery, by medical authorities.

  In July 2019, long before the COVID pandemic, Gates bought 3.5M shares of Serco a military contractor with US and UK government contracts to track and trace pandemic infections and vaccine compliance.

  To facilitate our transition to his surveillance society, Gates invested $1 billion, in EarthNow, which promises to blanket the globe in 5G video surveillance satellites. EarthNow will launch 500 satellites allowing governments and large enterprises to live-stream monitor almost every “corner” of the Earth giving instantaneous video feedback with 1 second delay. Gates’s Foundation also invested $1B in Crown Castle, which owns 5G spy antennas including more than 40,000 cell towers and 65,000 small cells.
  Please make your own copy of these clips as Gates power to disappear inconvenient facts is expanding every digital day.

  Továbbiak:
  Milyen jövőre számíthatunk? https://childrenshealthdefense.org/defender/bill-gates-neo-feudalism-farmer-bill/
  További adalékok B.G-hez: https://ourtube.co.uk/watch/UIawpstyY9TbHFv Javasolt mihamarabb megnézni, elmenteni, amíg szorgos kezek nem tüntetik el…
  Beültetett „vakcinacsomag” azonosító: A német parlament ratifikálta a GAVI digitális „Agenda ID2020” programját
  https://www.globalresearch.ca/implanted-vaccine-package-id-germanys-parliament-has-ratified-gavis-digital-agenda-id2020/5736277
  Bill Gates és az elnéptelenedési menetrend. Robert F. Kennedy Junior vizsgálatot kér:
  https://www.globalresearch.ca/bill-gates-and-the-depopulation-agenda-robert-f-kennedy-junior-calls-for-an-investigation/5710021?utm_campaign=magnet&utm_source=article_page&utm_medium=related_articles

 8. Még egy dolog:
  Nem is tudtam eddig, hogy pl. a méhecskék és az ember genomja azonos. 🙂 Csak azért gondolom, hogy így lehet, / 🙂 /mert megnéztem ki is Dr. Rusvai Miklós “virológus” , “víruskutató” (mikor, miként definiálják, amikor nyilatkozik)
  Állatorvos.
  Tisztelem az állatorvosok tudását, diagnosztikában is nehéz dolguk van, hiszen a “pácienseik” nem tudják elmondani, mi fáj nekik, mégis megállapítják, mi a baj. Csak jó tapasztalataim vannak. Hosszú-hosszú évek óta kutyatartó vagyok, most is van egy 9 éves spánielem.
  No, de, hogy egy állatorvos “virológus” nyilatkozzon covid ügyben, azt egyszerűen kikérem magamnak! Abszurdisztánban persze minden megtörténhet, még ez is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük