Dr. Lee Merritt amerikai orvos a COVID-19 elleni védőoltásokról

Dr. Lee Merritt 1995 óta dolgozik az ortopédiai és gerincsebészeti magánrendelésben, az Arizonai Orvosi Szövetség igazgatóságában tevékenykedett, és az Amerikai Orvosok És Sebészek Szövetségének korábbi elnöke.

9 évet szolgált a haditengerészetinél orvosként és sebészként.

A szabad piac egész életen át tartó szóvivőjeként Dr. Merrittnek lehetősége volt megjelenni a John Stossel show-ban, hogy az Obamacare (egészségügyi kommunizmus amit Obama talált fel – a szerk.) ellen szóljon. Újabban számos rádióműsorban jelent meg, ahol a Covid-19-et, a maszkok hiábavalóságát, valamint az orvosi „technokraták” egyéb hazugságait és mulasztásait tárgyalta. Legutóbbi beszédét az “Orvosok A Katasztófára Való Felkészülésért” -nál, a “Sars-CoV2 És Az Orvosi Technokrácia Felemelkedése” címmel széles körben megtekintették a YouTube-on.

5 thoughts on “Dr. Lee Merritt amerikai orvos a COVID-19 elleni védőoltásokról

 1. Hat akkor szerintem akinek kedves az élete az nem oltatja be magát, a gyerekeit pláne! Akkor most már ertem hogy bill Gates milyen jövőben esedékes bio terrorizmusról beszélt, emberek ebredjetek már fel!

 2. Jelenleg a Harmadik világháború zajlik. A hatalom, (technokraták) a bolygó népessége ellen. Emberiség elleni bűncselekmény zajlik és nincs kihez fordulni igazság szolgáltatásért. Csak gazság van és a józan ész vele szemben. A háború folyik, a harcot így is meg kell vívni. Sehol nincs kőbe vésve, hogy vesztett ügyünk van. Vesztett az agymosottak számára. Nem is feltételezi a sok cinkos orvos, hogy fordulhat a helyzet és ők is akasztásra kerülhetnek!!!

 3. Hogyha vannak emberek akik erre rájöttek miért nem tesznek az ellen semmit hogy ne haljon meg még több nagymama nagypapa? Emberek halnak meg az elvileg védőoltástól! Miért kell hagyni és erőltetni a védőoltást ha ez nem védőoltás hanem embereket ölő szer? Emberi életekről van szó! Gusztustalan, hogy az időseket oltják be minél hamarabb és sorra meghalnak tőle! Okos segítő embereknek kéne az országok élen állni nem pedig kegyetlen gyilkosoknak akik jónak tartják magukat! A népet védeni kéne nem pedig irtani!

 4. “Hogyha vannak emberek akik erre rájöttek miért nem tesznek az ellen semmit”
  amit mondott elmélet, nincs rá bizonyítéka. per pill amit állít a videó végén nem több mint fantázia. Összes példa amit hozott, más vírusok voltak, nem SARS-COV2.
  Hivatalos álláspont, SARS- COV2 nem képes erre, nincs bizonyíték hogy tényleg okozhat erősítést.

  “Gusztustalan, hogy az időseket oltják be minél hamarabb és sorra meghalnak tőle!”
  ha azt mondod legidősebbek 5% belehal a fertőzésbe, de ha vakcina oltás után csak 0,5%-ukat öli meg, akkor is hatékonynak számít, halálozás jelentősen csökkentette.

  Persze ha immunerősítés miatt oltottak közt időskorban 10% halálozás lesz mondjuk 1 év múlva akkor más a leányzó fekvése. Ám nem tudjuk mi lesz 1 év múlva.

  1. Ajajjj! Ez nagyon nagy csúsztatás! 0.5%-ot öli meg, az nem baj? Vagyis minden 200 oltottból egyet? Egy apróságot kifelejtett drága fairi hölgyem uram: mi bizonyítja, hogy akit beoltanak, az megússza a fertőzést, a belehalást? És mi van azokkal a nyugdíjas otthonokkal, ahol 40-ből 13 meghalt? Én is úgy gondolom, hogy gusztustalan.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük