Felszállna egy olyan repülőre, aminek sürgősségi engedélye van?

prof. Stefan Hockertz toxikológus válasza arra a kérdésre, hogy: Felszállna egy olyan repülőre, aminek sürgősségi engedélye van?

Avagy egy találó hasonlat a feltételes (sürgősségi) engedéllyel rendelkező, kísérleti géninjekció és egy ugyancsak sürgősségi engedélyű repülő között.

Prof. Hockertz:

“Ez egy nagyon izgalmas kérdés. Nyár van, sokat utazik az ember és képzelje el a következő szituációt! Ül a repülőgépen, még nem emelkedett fel, még Zürichben van a repülőtéren, még nincs meg a felszállási jog és a pilóta azt mondja:

“Nagyon tisztelt hölgyeim és uraim! Azonnal indulunk Mallorcara, állítsák merőleges helyzetbe az üléseket, hajtsák fel maguk előtt az asztalt és kössék be magukat! És néhány szó a repülőről: Ennek a repülőgépnek egy sürgősségi engedélye van. Sok olyan dolgot nem intéztünk el, amit el kellett volna intéznünk. Sok gombról azok közül, amiket itt látok, egyáltalán nem tudom, hogy hogyan működnek. Nem tudom mire valók, azt sem tudom, hogy ez a repülő ténylegesen repül-e. És most jó repülést kívánok!”

Elképzelem, hogy még nyitva vannak az ajtók és hogy sok ember leszáll erről a sürgősségi engedéllyel rendelkező repülőről, amelynél nincsen elegendő információ arról, hogy a gomboknak milyen “hatásai” vannak és hogy esetlegesen milyen “mellékhatásai” vannak ezeknek a gomboknak, melyekről nem tudjuk, hogy hogyan működnek.”


Igen, ez így van. A gond akkor van, ha az embernek nem mondják meg, hogy egy ilyen gépen ül… vagy hogy egy ilyen géninjekcióval akarják beoltani. A sok beoltott embert nem figyelmeztette az orvos, nekik esélyük sem volt, hogy “leszálljanak”.


Biró Éva

6 thoughts on “Felszállna egy olyan repülőre, aminek sürgősségi engedélye van?

 1. Ez a videó egyszerüen nem meggyőző. Mert a helyezetet olyan hülye szürreális módon mutatja be.

  De a lágiközlekedésben valós veszély áll fenn, nevezetesen az, amikor a beolotott pilotákat a “hirtelen halál”, vagy egy egészügyi
  rövidzárlat fenyegeti. Ez egy valós veszély.

  Most már Angliában is hullanak a pilóták:

  Forrás:
  Folgen der Impfung: Pilotenmangel und fehlende Sicherheit an Bord
  https://www.bitchute.com/video/UPGqUzlsWDls/

  Az egész videó angolul van.
  Az nem igaz, hogy ezt nem ( kormányok, vagy államügyészek ) veszik észre.
  Sok pilóta megpróbálja a valós baját nem mutatni, nehogy a szakmáját abba keljen hagyni.
  Micsoda biológia támadás történik itt az emberíség ellen ?
  Ellenőrző hatóságok meg sehol. És a bajok útán is, az egész üzelet úgy megy tovább, mint ha semmi sem történt volna.

  És az angol videóban a pilóták örült maszkviselési kötelezettsége is szóba kerül.

  1. Tisztelt Uram !

   A világ összes kormánya, így a magyarországi “kormány” is ( nem írhatom magyar kormánynak, mert nem az !), a “nem létező” háttérhatalom kiképzett hóhérja. A brit korona az egyik kivételesen tevőleges része, ennek a hatalomnak, a látszatok érdektelenek !
   Az emberek irtása folyik, a legkülönfélébb módon, “egészségügyileg tudományosan alátámasztva”.

   Amit életem folyamán megtapasztaltam, erről a “nem létezőről”, annak tudatában és a téma kapcsán felmerült bennem, hogy itt már a tömeges gyilkosság a cél, a pilóta rosszullét, halál esetén viszi a gépet 200 – 300 emberrel együtt, és ha lakott területre zuhan, még nagyobb a pusztítás !!!???

   Egyetlen másodpercig ne legyen senkinek kérdés, hogy ez nincs benne a pakliban ! Kézközelből ismerjük a politikai “elit”, és haszonélvező vazallusainak, nem kevésbé a hétköznapi legmocskosabb tulajdonságokkal felvértezett kápóinak a tevékenységét. Nincs kérdés a tevékenységüket illetően. Akiknek igen, az vagy közéjük tartozik, és eljátssza az értetlent, vagy egyike az 1 bites IQ-jú tömegembernek.

   1. Keves S,G. !
    Ha már igy van, akkor hogy lehet az, hogy a nemzetközi fórumokon, mint ENSZ és WHO a kollektiv nyugat mindig
    úgy szavaz, ami számomra egyátalán nem logikus ? Mint valami titkos parancsnak engedelmeskednének.
    A saját országuk és népük érdeke ellen.

    Hogy lehet az, hogy a WHO-diktatúra világon való bevezetése ellen csak az afrikai országogból szavaztak normálisan ?

    Nem akarok most neveket hallatni, már ami Mo.-ot illeti.

    Egy választott kormány és annak hazai nemzetközi intézményei akárhogy nézem is, de a képviselt népet kellene nekik
    szolgálni, vagy legalább is részben. És föleg amikor most, az élet és halál a tét.

    Vagy milyen rendszerben élünk most, amikor az igazságot igy a véka alá lehet elrejteni ?

    1. Kedves B.Gy. !

     Azt hiszem érthetően írtam le, amit leírtam. Azt viszont nem értem, hogy ebből mit nem ért ? Végrehajtják azt, amiért az asztalfőn ülhetnek. Megbízásból vannak ott. A “nem létező” megbízásából.
     Az igazságot alsó hangon minimum 3000 éve, “rejtik véka alá” .
     Megbocsásson, de ha Ön még ott tart, hogy “választott kormány”, akkor magyarázhatok itt az örökkévalóságig.

 2. Nekem sem tetszik a hasonlat. Mert ha hasonlat, akkor azt is hozzá kellene tennünk, hogy a repülő egy olyan szigetről indul, amin apró földrengéseket tapasztaltak az emberek, és a híradóból az ömlik, hogy egy óriási vulkán van a sziget alatt, ami ki fog törni, és lesz nagy-nagy pusztítás. No ekkor hányan fognak leszállni a sürgősségi engedélyes repülőről? Így már azért sokkal kevesebben.

 3. Néhány napja csak a két fotós link volt jó, a sokfotós link hibás volt, ezért úja posztolom az alábbit, némi kiegészítő írásommal.
  Képernyőfotók következnek a Börtöniskola című 12 részes (összesen 4 óra hosszú) animesorozatból, a kowidőrületre utaló jeleiről.
  2015-ben jelent meg, tehát évekkel előbb, mint ez az őrület, ami zajlik.
  (Majdnem mindegyik alatt magyar felirat van, némelyik alatt angol fordítás.)

  SPOILER következik, aki nem akarja a poénokat előre, javaslom, tekintse meg magát az animét (Prison school, azaz: Kangoku Gakuen). Bár elsősorban kamaszoknak készült, a humora meg morbid, viszont rendkívül tanulságos, hogy már 2015-ben mennyire pontosan be voltak avatva a managerek, akik elvárják, hogy mikor és mi kell szerepeljen a nemzetközi forgalmazású alkotásokban.
  Akit viszont nem zavar a spoiler, először két kiemelt fotót mutatok, végül pedig egy 54 képernyőfotóból álló linket az egész sorozatról, a vonatkozó képekkel, és magyar feliratokkal.

  Íme a pálca orrba dugva (pcr):
  https://postimg.cc/3Wn0zq0v

  Itt pedig a sulis börtönben a távoktatásra utalás:
  https://postimg.cc/SjyzT4R4

  Még arra is van utalás (“készüljetek!”), hogy 2017-2018 -as évek voltak a közvetlen előkészületek, utána pedig (a sorozat vége felé zajlik) 20 óra 20 perckor, azaz 2020-as évben ELKEZDŐDIK a szkander meccs, amely alatt a női fegyőrök egyikétől a kulcsot ellopja az egyik rab, hogy RESET-et, restore-t, újraindítást (alias the Great Reset by Klaus Schwab) tudjon az egyik rab végrehajtani a fegyőrök számíógépén. Kérdik a srácok előzőleg, hány perc kell ehhez? A válasz: tíz perc! Azaz tíz ÉV! 2020-től 2030-ig, ahogy a WEFORUM-on Klaus Schwab szoktatja az embereket, a terveiket felvázolva. A faliórát is mutatják időnként a börtönőrrel történő szkander meccs alatt, 20:30-ig próbálják a srácok elhúzni az időt, miközben feláldozzák a karjukat a legerősebbel, a női fegyőrrel szemben. Az alatt megy a fegyőrök gépén RESET titokban az egyik rab hackelése által.

  Az anime egy morbid kamasz humorú alkotás, a ürügyük a kowidőrületre utalás gyanánt az (magyarán a története), hogy a rengeteg lány között csak 4 kamaszfiú van a suliban (utalás a meddővé tételre), és mivel kukkolják (alias megfigyeltetése az emberiségnek, karantén app) a fürdőző csajokat, ami a suli szabályzatával ellentétes, iskolabörtönbe (alias karantén, és a szabadságjogok elvétele) zárják őket, ahol távoktatásban is részesülnek, valamint folyamatos agresszióban, pl pálcát dugnak az orrukba (pcr). Van besúgás is, korrupcióval (finom étellel megvesztegetik az egyik rabot – lásd: gazdasági összeomlás, az emberiség éheztetése a korruptak kivételével), valamint az egyik fegyőr lenézi a baráti összefogást (lásd: a felébredt emberek összefogásának megakadályozása). Sőt, a szintetikus leendő élelmiszerre is utal az anime -melyeket rovarokból terveznek az embereknek szánni alapjában-, ugyanis a végefelé az egyik rab szöcskéket(!) kér utolsó börtönvacsora gyanánt! Amitől rosszul is lesz.

  Az 54 képernyőfotó linkje:

  https://postimg.cc/gallery/GcD2qbp

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük