Dr. Czelenk Ferencet ajánljuk és támogatjuk a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjra

A Felvidéken született Dr. Czelenk Ferenc sebész főorvos a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szerzett orvosi diplomát. évtizedek óta Balassagyarmaton él és dolgozik. Figyelmünkbe őt számos betegén kívül Fuksz Sándor, az MVSZ Felvidéki Országos Tanácsának elnöke és Patrubány Miklós elnök ajánlotta.

Egy lelkiismeretes tagtársunk, Dr. Czelenk Ferenc balassagyarmati sebészorvos versenyben van a Szentgyörgyi Albert Orvosi Díjért.

Kérek mindenkit, hogy szavazatával támogassa Ferenc barátunkat, aki odaadó munkájával – nyugdíjas kora ellenére – még ma is gyógyítja a rászorulókat és megérdemli ezt a rangos elismerést! A mellékelt honlapon találjátok meg az elismerés odaítélésének és a szavazás feltételeit. Kérlek szavazatotokkal támogassátok Dr. Czelenk Ferencet! (Észak- Magyarország régióban található a jelöltek között)” – írta ajánlásában Fuksz Sándor.

„Dr. Czelenk Ferenc nem csak egy nagyszerű orvos, akiért rajongnak betegei. Ő elkötelezettje minden igaz magyar ügynek is. Amikor 2004-ben a külhoni magyarok magyar állampolgárságának visszaadásáért folytattuk a népszavazási aláírásgyűjtést, Dr. Czelenk Ferenc volt a legtöbb aláírást gyűjtők egyike. Öt évvel ezelőtt, a Trianonról folytatott Nemzeti konzultációnk során társaival több mint kétezer aláírást gyűjtött Balassagyarmaton” – mondta megkeresésünkre támogatólag Patrubány Miklós.

Szavazni március 19-ig lehet, itt: www.szentgyorgyialbertorvosidij.hu/

Szavazzon Ön is az Észak-Magyarország térség jelöltjére, Dr. Czelenk Ferencre!

Kérjük, olvassa el ott figyelmesen az útmutatást, és ne feledkezzen meg arról, hogy miután szavazatát leadta, az e-mail címére érkező automata levéllel erősítse is meg azt, mert különben szavazata elvész!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük