Pfizer megvagy!

Forrás: ComputingForever @ BitChute

https://www.bitchute.com/video/lUyyebJ8XaHg/

https://www.bitchute.com/video/b75KlVBmYQMU/

28 thoughts on “Pfizer megvagy!

  1. Hogyan is van az a régi, régi közmondás? Megvan!: „Ne igyunk előre a medve bőrére” És emellett a (sajnos már elhunyt) Kóbor János által énekelt dal szövege jutott eszembe. Nagyon! Nagyon idevág! A címe: A Bűvész
   És gondoljunk csak bele. Amikor egy bűvész megmutat egy trükköt, vagyis “leleplezi” magát, és elárulja a trükköt hogyan csinálta, ilyenkor mi van? Mi van ilyenkor? Miért leplezte le önmagát? Talán egy bűnöző ha hasonlóan tesz, akkor azért mert megbánta? Megbánta és szalad gyónni a paphoz? SEMMIKÉPP!
   Ehelyett a helyzet az, hogy van neki egy jobb/nagyobb trükkje amire senki sem jön rá könnyen hogy hogyan csinálja.
   Hasonló ez ahhoz amit az ókori Rómaiak csináltak: Felmagasztalták először az ellenfelet, mielőtt LEGYŐZTÉK! Tudták, hogy legyőzik, mégis magasztalták a nagyságát, mert így nagyobb lett a dicsőségük.
   Mr. Global Pszichopat is nagyobb örömmel van, hogy mégis ő győzött.
   Nem akarom ezzel elvenni senki kedvét, csak figyelmeztetni: „Benne van ez is a pakliban”
   És végül, elgondolkodtatóként az OMEGA Bűvésze, a szöveg:
   A bűvész
   Jól figyelj
   A bűvész megjelent,
   Hogy elkezdje műsorát
   Meghajol
   S a négy égtáj felé
   Villantja fogsorát
   Szó szerint
   A lábánál hever
   Figyel a nagyvilág
   Nem csoda,
   Ha a bűvész kedveli
   Az élet színpadát

   Ő az, aki elintézte,
   Bármennyit csal,
   Mégse de mégse de mégse
   Haragszol meg érte

   Mindenki a kezem nézze
   Ezt mondja, mert tudja:
   A lényeget fentről
   Úgysem veszed észre

   Tapsolunk
   A régi trükkökön
   Mindenki jót nevet
   Tapsolunk
   Hogy annyi már a nyúl
   Hogy mozdulni nem lehet
   Ha nem figyelsz
   Még azt is megteszi
   Kilopja fél szemed
   A másikat
   Csak azért hagyja meg
   Hogy láthasd
   És ünnepeld
   Ő az, aki elintézte,
   Bármennyit csal,
   Mégse de mégse de mégse
   Haragszol meg érte…..
   forrás:
   https://m.zeneszoveg.hu/m_dalszoveg/556/omega/a-buvesz-zeneszoveg.html

 1. Van még “időutazásra ” utaló tény: egyébként hogyan rendszeresítették 2017-ben a COVID-19-es teszteket:
  http://wits.worldbank.org/data/public/hs-classification-reference_edition-2_en.pdf
  illetve miért küldték szét a világ minden országába szintén 2017-ben tonna szám ezeket a teszteket:
  https://wits.worldbank.org/trade/comtrade/en/country/ALL/year/2017/tradeflow/Exports/partner/WLD/nomen/h5/product/382200

  Senkinek nem tűnt fel, hogy itt készülődik valami?
  Dehogynem, sőt tudtak róla, csak a jelet várták, és hirtelen előkapták a világon egyszerre, az addig tesztelésre soha nem használt PCR teszteket.
  Kelly Mullis , a PCR felfedezője ki is fejtette véleményét arról, hogy ez nem arra való. Ki tudja miért halt meg hirtelen…2119-ben. Lehet, hogy túl hangosan mondta?

 2. A három fő jel, hogy az Apokalipszisben vagyunk és nem egyszerűen rendkívüli időkben a pápasággal kapcsolatban (antipápa kontra hamis próféta):
  Egy: az emberiség képes arra, hogy kiégesse magát;
  Kettő, majdnem kétmilliárd meg nem született csecsemőt abortáltak; és
  Három, az emberi génállományt olyan mértékben manipuláljuk, hogy alapvetően megváltoztathatjuk a földön élő minden ember DNS-ét (a fenevad bélyege), olyannyira, hogy már nem vagyunk többé emberek, és ezért nem vagyunk többé megváltva a mi Urunk, Jézus Krisztus keresztje által.

  https://www.fromrome.info/2022/10/11/pope-benedict-xvi-declares-the-apostolic-see-impeded/

  1. A sejteink (sejtfal, plazma, sejtmag) egészben vannak megmanipulálva oltás által, és ebből főleg a vizes plazma az, ami torzul, az alak megvalósulás. A sejtmag, benne az egészséges DNS lenne a túlélőkészlet. A mag. Minden szervnek más a DNS-e, a beteg sejtek DNS-e más, mint az egészségeseké. Az ember elég jól differenciált, így a DNS-e is funkciónként, részenként differenciált. (forrás Dr. Tom Cowan, https://www.bitchute.com/video/4r9Ox1p6SZQ4/
   DR. TOM COWAN: WHAT IS A DIS-‘EASE’? (WEBINAR) [05.08.2022], kommenteltem 2022.08.21-én)
   Nincs olyan, hogy egy ember egy DNS. A beteg DNS viszont azt jelenti, hogy attól az még emberi DNS, csak beteg.

  2. Kedves András! Biztos, hogy még nekem nincs elég infom, érdeklődésből kérdezem, hogy András hogy érti, hogy “az emberi génállományt olyan mértékben manipuláljuk, hogy alapvetően megváltoztathatjuk a földön élő minden ember DNS-ét”? Oltottakét és közvetett módon oltatlanokét is? Hogyan? Régóta és sokat tájékozódtam már, de ez még mindig egy misztikum a számomra. Köszönöm előre is.

 3. Valaki kikérte a Magyar Orvosi Kamara véleményét a fenti történtekről, különösképpen a kamara korábbi ellentmondást nem tűrő állásfoglalásaival, kizárásosdiaival és egyéb intézkedéseivel összehasonlítva? Vagy mondjuk a Pedagógusok Szakszervezetét, amely a kovid fénykorában a tanárok kötelező oltásának bevezetését sürgette a kormányzattól és számtalan, önként nem oltakozó pedagógust hajított ki az utcára. Nagyon hosszú a sor. Mert az, hogy a szomszédom továbbra se tanult meg semmit, a következő globalista programban a bogarat is simán meg fogja enni, az nem túl lényeges. Viszont az ilyen vezető szervezeteknek és fő tisztségviselőiknek a tevékenységükkel kapcsolatban van némi számon kérhetősége, és vannak konzekvenciák… Vagy megint és megint, mindenki szabadon elsétálhat?

 4. Nem bukik itt senki! Színjáték az egész bukási ceremónia! ez a szőke boszorkány is csak egy szándékosan odarakott figura, fogjuk már föl végre!
  A vidéki, falusi embereket soha, de soha nem lehet becsapni, könnyűszerrel átverni, még csak megkísérelni sem lehet, mert abban a pillanatban átlátnak a primitív suttyókon! A természet, a friss levegő, az állatok közelsége, a csönd, a pozitív magány értelmes gondolkodóvá formálja az embert! Elég volt az örökös nyavalygásból, hogy kit hogyan ejtettek át! Ehhez két fél kellett, és az átejtett ugyanolyan részben hibás, mint a fehér köpenyben mosolygó jóságos orvos! A nagyvárosi lét semmi másra nem alkalmas, mint az emberek megnyomorítására mind testileg, mint szellemileg! 40-50 négyzetméteres luxuslakásoknak kikiáltott ingatlanokban sínylődő családok, akik annyira behatároltak a szűk élettér miatt, hogy nem tudnak gondolkodni, nem tudnak cselekedni, nincsen realitásérzékük, nincsenek belső hangjaik, csak az utcáról felhangzó 0-24 órás zörejeket hallják, és a megkeresett százezreikkel pénzért megvásárolható élvezetek után szaladgálnak, hiszen nincs is értelmesebb foglalatosságokra sem lehetőségük, sem affinitásuk! Nem az oltáskényszerrel kezdődtek a problémák, pontosan jól tudjuk, hogy teljesen másra vezethetők vissza az oltáskárosodottságban megnyilvánuló problémák! Még mindig ott tartunk, hogy hány ember károsodott az oltásoknak köszönhetően! A saját hülyeségüknek köszönhetően károsodtak! Ez a rengeteg oltott ember volt az, aki megtarthatta a munkáját, aki diszkriminálta az embertársait, kollégáit, az iskolás gyerekeket, az oltatlan betegeket, akik nem kaphattak orvosi ellátást oltatlanságuk miatt, akik soha egyetlen pillanatra sem karolták fel az elesett embertársaikat, de amikor bekövetkeztek a mellékhatások, akkor megtörten panaszkodnak, hogy ők a megvezetett áldozatok! Gyomorforgató.

  1. Bukniuk kell. Két dolgot nem kellene összemosni.
   A gyilkos gyilkos, szándékosan, előre megfontoltan, elfogadhatatlanul. Az áldozat pedig vonja le a tanulságot.
   A gyilkos napi szinten továbbra is próbálkozik. Elég belőle!
   Miért áll ki a gyilkosok oldalán?

   1. Tisztelt Hegedüs A!
    Ön téved.Senki nem áll az undoritó tömeggyilkos népirtó
    dögletes rohadékok oldalán,akiről ezt hiszi az csak a realitások oldalán áll.
    Pontosan leirva,a ma emberének elme silányságát,világlátását.
    Kiemelve,hogy a természetközeli élet emberibbé formál:mi ezzel a baj?

    1. Tisztelt nonánó!
     Ön téved. Hatalmas tévedés tagadni, hogy pontosan az a maroknyi ember(?, ők tagadják elvileg, hogy emberek, bár bizonyíték erre nincs, emberként, emberek között szaporodnak, csak ez valamiért nekik nem tetszik) az emberiség ellensége, ők a csúnya gonoszok, akik meghirdettek egy programot, a “maradék” nyolcmilliárd ember kinyírására, bármilyen módon. A gyilkoló program célpontja mindenki, mindhalálig, beleértve a már áldozatokká váltakat. Beleértve a teljes természeti világot is. A világlátáson lehet dolgozni, nem kell ahhoz önjelölteknek ilyen céllal ölni, pusztítani, fájdalmat okozni és betegséget. Az önjelöltek úgyis csak a kamu pénzük feletti gyártási jogot akarják menteni…

     1. Tisztelt Hegedüs A!
      Bocs de nem értem mire céloz,hisz magam Sine Lege irására reagáltam,aki láthatóan
      valóság látó gondolkodó ember,szemben azokkal akik imalánc felhivásokkal,meg mária országa vagyunk aki megvéd bennünket stb stb elmebéklyozó cselekvést bénitó semmit tevésre buzditókkal.
      S.L nyitott szemmel s elmével bir.
      Ma élet-halál harc folyik,mindenkinek ki kell állni önmagáért,még magasrendübb a védelem ha mindezt másokkal összefogva tesszük.
      Nem az Ur fogja elháritani a fejünk felöl a halálosztó csapásokat.
      Van egy regnáló hatalom,akinek főalakja Schwab gyilokképzőjének kitünőre vizsgázott végzőse volt.
      Az elmult évek rámutattak,hogy látható élvezettel vetette bele magát az elvégzendő feladatba.
      Abszolut teljesitve imádott lelki vezetője schwab elvárásait.
      Vagy felállunk egyénileg s összefogunk,vagy enyészetbe masiroztatnak mindannyiunkat.

     2. Általános kérdésem: Hogyan fogj össze azzal, akit előtte le silányozol? A konstruktivitás talán hasznosabb lenne, nem?
      Egyébként a halálbüntetés visszaállítása is opció lehetne jelen helyzetben. Arányos.

  2. Tisztelt Sine Lege

   a h.sz.-ának két bekezdésének tartalma ellentmond egymásnak. A másodikkal egyetértek, az első ,talán egy válasz után válik értékelhetővé. Talán.
   -Kinek jó, és mi a ráció abban, hogy egy < Színjáték az egész bukási ceremónia. >? Az Egy Világrend megteremtésében, ahol ellenzékre még formai okokból sincs szükség nem látom értelmét akármilyen ellenzéki megnyilvánulásnak. Akár ennek az oldalnak sem, ahol éppen írunk.
   Volt erre példa: Sztálin, Ceaușescu, Észak Korea-i Kim dinasztia (de mondhat másokat is) egyetlen ellenzéki hangot nem tűrtek meg maguk körül. A totalitárius diktatúra már csak ilyen:TOTALITÁRIUS., azaz mindent uralni akar és ural is. Ha egy <Színjáték az egész bukási ceremónia. > jelenség megjelenik, immáron egyre fősodratúbb helyeken, az előbb vagy utóbb némi rést üt , és veszélybe sodorja a folyamatot.
   Nem látom értelmét eljátszaniuk a Cukros Bácsi szerepet, hiszen erőszakkal azt tehetnek amit akarnak. A covidozás egy színjáték volt,egy commedia divina, és viszonylag sikeres is(számukra), hiszen elég sok vaxot beadtak, akár kényszerítve is. Tehát? Most kit akarnának meggyőzni a Színjátékkal?
   A Nürnbergi perhez hasonlítva (mert sokan azt is színjátéknak tartják): éppen az képezte a fordulópontot és nem az alakult ki, ami fele indult a diktatórikus fasiszta eugenikus folyamat, hanem egy normálisnak nevezhető világ. Pedig akkor is egy időkapu volt, ahogyan Schwab nevezi a covidos zavaros lehetőséget, amire egy Új Világrendet,( vagy esetleg éppen ugyanazt, mint amit akkor nem sikreült a Globaloelitnek)) akar felépíteni. Pedig most megvan a technológia is hozzá-mondja Harrari.
   Mindez arra enged következtetni, hogy a piramis csúcsán elég nagy a zavar, veszekedés (hiszen ezek is emberek, ne felejtsük, mégpedig a zavarodott fajtából), legalább két társaság van egymással szemben állva, a “földi” leképeződésük pedig az ilyen “színjátékok”.

   1. Tisztelt Hölgyeim/Uraim!
    Dehogyisnem színjáték az egész! Hogy kit akarnak meggyőzni? Senkit! A színjáték lényege nem a meggyőzés, hanem a figyelemelterelés, megnyugtatás, egy téma odadobása, amit szét lehet cafatokra tépni, aztán nyugodtan hátradőlni, hogy most buknak a szemetek!
    Hatalmas tévedés úgy gondolni, hogy az a maroknyi ember az emberiség ellensége, a csúnya gonoszok, akik meghirdettek egy programot, a “maradék” nyolcmilliárd ember meg az áldozat! A közvetlen embertársaink az ellenségeink, csak ez még nem tudatosult alapvetően az emberekben, hiszen mást sem csinálnak, mint milliárdnyi videót nézegetnek, minden létező ostobaságot elolvasnak, aztán belinkelik ide, hogy ki mennyire gonosz! Nézzük csak meg az embertársainkat! Nem fegyverrel a kezükben, hanem oltással a karjukban váltak ellenségeinkké! Magaviseletük, a kérdéshez való hozzáállásuk jóval többet mutat annál, mint hogy féltek a vírustól, ezért beoltatták magukat! És utána hogyan viselkedtek az embertársaikkal, a honfitársaikkal, a tágabb értelemben vett testvéreikkel?? Hány oltott ember állt fel a színházban, a moziban, a kávézóban, az étteremben, a repülőtéren, az orvosi váróteremben, a szállodai hallban, az iskolákban, óvodákban, közintézményekben, hogy védelmükbe vegyék az oltatlanságuk miatt diszkriminált embertársaikat, mindenekelőtt a gyermekeket és a súlyos betegséggel küzdőket, akiknek létfontosságú lett volna az ellátás, és az, hogy gondoskodjanak róluk, hogy védelmükbe vegyék őket!! Hány ilyen esetről tudnak Önök vagy bárki??? Én egyetlen egyről sem! Hány gyermek kezét kellett elengedni az óvoda vagy iskola kapujában, mert oda az oltatlan szülő nem léphetett be?? Hány ember előtt vágták be az ajtót az orvosi rendelőben, mert nem volt beoltva?? Ne haragudjanak, de ki a hibás, hogy az emberek bedőltek a narratívának egyszer, bedőltek kétszer, bedőltek háromszor, bedőltek négyszer és még az Isten tudja, hányszor, míg végül áldozatként kikötöttek egy magánrendelésen a mellékhatások miatt?! Miközben mi, oltatlanok mennyiszer, de mennyiszer felhívtuk a közvetlen környezetünkben lévő embertársaink figyelmét a vakcinák kétességére, veszélyeire, óvva intettük őket az oltás felvételétől, és kivétel nélkül mindenki arról számolt be ezen a honlapon – én is -, hogy az emberek még csak meg sem hallgatták őket, csak legyintettek, sőt egyenesen arrogánsan félreállították őket az útból, és mentek beoltatni magukat! Érzelmileg zsarolták az embertársaikat, hogy nem tarthatják velük a kapcsolatot, nem találkozhatnak, ha nincsenek beoltva, mert halálos betegséget terjesztenek! Ismételten hangsúlyozom: hozzáállásuk az egész helyzethez jóval túlmutatott azon, hogy beoltatták magukat! Közülük nagyon sokan visszaéltek az így nyert pozitív státuszukkal, és nemtörődöm módon félrefordultak, ha az oltatlan embertársaik bajba jutottak. Hányszor hallottam, hogy oltasd be magad, akkor nem fognak diszkriminálni! És akkor forradalmi ötletként azt javasolják, hogy fekete masnit tegyenek az oltásáldozatok sírhelyére? Hát miféle érzületű ember az, aki különbséget tesz halott és halott között?? Sok oltatlan meghalt, mert nem kapott orvosi ellátást, ők a valódi áldozatok, a gyermekek és fiatalok, akik ártatlanok és semmibe nincs még beleszólásuk, és éretlenségük miatt nem is lehet! Ők az áldozatok, és bátor szüleik, akik minden kényszerítés ellenére óvva féltik és szeretik őket, akik bátran és példamutatóan szembefordulnak az ellenségeikkel (a közvetlen embertársaikkal és nem a maroknyi hülyével az elitben) lemondva az álságos barátságukról és arról a családi “szeretetről,” amely kirekeszti őket, ha nincsenek beoltva. Nem a látványosan szenvedők az áldozatok, akik tízszer, százszor is viszonyulhattak volna emberségesen a környezetükben lévőkhöz, de nem tették meg ezek a bátor hősök és hősnők, akik betűről betűre végrehajtottak minden gazságot! És most, amikor látszólag nyugodtan élhetünk, hátradőlve elgondolkodhatunk, hogy kik is a mi embertársaink? Nagyjából ennyiben áll a válaszom, köszönöm a figyelmet!

    1. Igen, kényelmesebb lenne az élet ilyen történések nélkül, de a színvallásra szúkseg van.
     Minden emberben már ott van, ami az ő személyisége, itt csak megnyilvánul láthatóan is. Legalább majd kezd vele valamit, amikor legkozelebb jön, mert így már szembesül a tetteivel legkésőbb odafenn.

 5. https://szmm.substack.com/p/mar-nem-lehet-tagadni-a-pfizer-egyik

  Már nem lehet tagadni: a Pfizer egyik vezetője nyilvános meghallgatáson ismerte el, nem védőoltást, hanem egy kétes és ellenőrízetlen biológiai fegyvert oltottak milliókba COVID19-vakcina néven
  Az Európai Parlamentben nyilvánosan hangzott el, ami miatt eddig “konteósnak” mondták a tisztán látó, gondolkodó embereket

  Szőke Mária Magdolna
  Oct 12
  A napokban zajlik az Európai Parlamentben az a meghallgatás, melynek alaptémája a COVID19 vakcina-mándátum és az egész hamis pandémiás terrortámadás az emberiség, a Föld lakói ellen.
  A világhálót hamar bejárt közvetítésben a Pfzer egyik vezetője ismerte be: “A Pfizer soha nem tesztelte a COVID “Vax”-ot ( így nevezik angol szlengben az egész világon a kétes oltást. szerk. megj. ) a vírus átvitelének megállítására! Mindannyiunkat hazudtunk! ! !”
  Egyik előző oknyomozó cikkemből kiderült az is, hogy a Pfizer, akár a többi nagy vakcinagyártó cég csupán megrendelésre kivitelezte a népirtó méreginjekciót, melyet az előre megírt globalista propaganda alapján “védőoltásnak” hazudtak.

  Most, az Európai Parlament színe előtt hangzott el az az IGAZSÁG , aminek kimondásáért “konteósnak” mondtak, lehülyéztek, sőt letartóztatással fenyegettek egyes országokban olyan embereket, akik a valós orvostudomány vagy csupán a józan , emberi logika alapján már az elején átlátták, mekkora hazugság volt az egész járványos-oltásos COVID19 terrorista művelet.

  A szer amit oltásként adtak be, kényszerítettek á emberek millióira , nem egy az állítólagos járvány miatt kifejlesztett vakcina, hanem egy NÉPIRTÁSRA, a LAKOSSÁG SZÁMÁNAK CSÖKKENTÉSÉRE TERVEZETT kísérleti katonai biológiai fegyver, melynek következményei egyelőre ismeretlenek, de annyit már sajnos világosan látni, eddig sosem látott módon ölik a mellékhatások a beoltott embereket.

  A Pfizer egyik igazgatója Janine Small, a Pfizer nemzetközi fejlett piacokért felelős elnöke hétfőn, az Európai Parlament előtt tett, teljesen megdöbbentő, eskü alatt tett tanúvallomásában elismerte, hogy SOHA NEM TESZTELTÉK az úgynevezett COVID „oltóanyagukat” a vírus „átvitelének megállítására” való képességére. Világszerte hazudtak az embereknek, korlátozták a szabadságukat, mert azok nem voltak “oltva”, és állítólag ezért terjeszthetik a vírust.

  VIDEÓ: Janine Small, a Pfizer nemzetközi fejlett piacokért felelős elnöke elismerte Pfizer soha nem tesztelte azt a szert, amit saját felfedezésű COVID-ellenes , mRNS alapú vakcinaként adtak el a kormányoknak és adattak be emberek millióinak. Nem volt itt semmilyen nagy tudományos kutatómunka és oltás felfedezés, lásd. a Karikó Katalin féle bődületes hazugságot, sima emberirtásról , globális terror műveletről kell beszélni.

  Az EP kihallgatásán többek között az alábbiak hangzottak el. Ezeket ugye mind tudtuk, mi “kontósoknak” mondottak , most azonban lassan de biztosan nyilvánvalóvá is válik. A KÉRDÉS: MIÉRT NINCSENNEK MÉG RÁCSOK MÖGÖTT MINDAZOK, AKIK RÉSZT VETTEK EBBEN A DÖBBENETES, GLOBÁLIS SZÉLHÁMOSSÁGBAN?!
  “Európa-szerte, de még Kanadában, Ausztráliában és Új-Zélandon is megakadályozták, hogy az emberek kimenjenek a szabadba, szocializálódjanak, és nyilvános létesítményeket vegyenek igénybe, ha nem kaptak védőoltást. Világszerte azt mondták az embereknek, hogy vakcina nélkül is lehetnek “terjesztők”. Ez hazugság volt, mert az oltóanyagot SOHA TESZTELTÉK az átvitel megállítására.

  Egyes országok bevezették az “oltóanyag-útleveleket”, és asztaltól asztalig jártak az éttermekben, hogy megnézzék, beoltottak-e az emberek. A rendőrök azt mondták nekik, hogy “mutassa meg az oltási útlevelét”.

  Ó, és mellesleg, ahogy most mindannyian látjuk, úgy tűnt, hogy a vakcina nem állítja meg az átvitelt – egyáltalán.

  A “vaxxed”(BEOLTOTT) még mindig megkaphatja a vírust. Továbbra is terjeszthetik másoknak.

  Kegyetlenül elvették a szabadságot azoktól, akik úgy döntöttek, hogy oltatlanok maradnak. Egyes helyeken az emberek még fizikailag is rákényszerültek a vax bevételére, még akkor is, ha nem akarták.

  Mindezt elfedték azzal az állításokkal, hogy “vax nélkül másokat is megfertőzhetsz”.

  Az emberek emiatt veszítették el állásukat; és az egész állítás, miszerint a vax szedése a terjedés megállítására szándékos hazugság volt.

  A PFIZER soha nem tesztelte, hogy az úgynevezett vakcina megállítja-e a VÍRUS VAGY A BETESÉG átvitelt.”

  Íme egy videó a Pfizer egyik igazgatójának vonatkozó tanúvallomásáról, aki az Európai Parlament bizottsága előtt jelent meg:

  FORRÁS:

  STUNNING Testimony: Pfizer Never Tested COVID “Vax” to “Stop Transmission” of Virus! We were all lied to ! ! !

  1. Hogy fog ez a bűnbanda az emberiség ellen elkövetett bűneikről számot adni ?

   Forrás: https://honvedelem.hu/cimke/oltobusz.html?page=3

   A videóban szereplő főszemély simám a nyakában hordja a keresztény erkölcs szimbolumát, a keresztet.
   És most sem érez ez a személy bűntudatot ?
   És a többi nagyon is vétkes politika és egészségügyi személy miért nem mutat megbánást ?
   Amikor ezek az oltatlan embertársaikat a fasiszta módon kirekesztették a normális társadalmi életből.
   Amikor a korházakban az embereket veszélyes és káros gyógyszerekkel küldték a másvilágra.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük