Népszámlálási lehetőségek – 2022. október 21.

Dr Pócs Alfréd és Dr. Tamasi József.

https://rumble.com/v1oz29t-october-20-2022.html

17 thoughts on “Népszámlálási lehetőségek – 2022. október 21.

 1. Közeleg a Mindenszentek és a Halottak Napja, sokan fognak kimenni a temetőbe elhunyt hozzátartozóikra, barátaikra emlékezni. Mi lenne, ha idén azok, akiknek a szerettei a kamu-oltás(ok) következtében vesztették az életüket, kitűznének egy kis fekete zászlót is a sírra?
  Ha már a hivatalos szervek magasról tesznek a méreginjekció-áldozatokra, legalább mi, “egyszerű” emberek legyünk tudatában, hányan is voltak, és emlékezzünk meg róluk. Ne legyen hiábavaló egyetlen ember halála sem!

  1. Nagyon szep elkepzeles..!Igen ….!.Es Igy igaz-legalabb mi igy emlekezzunk meg roluk……es mondjuk el a gyerekeinknek is hogy tudjak es orizzek meg jol emlekzetetukben azt hogy mi is az Igazsag mert meg az emlekuket is el akarjak torolni/hazudni az aldozatoknak …
   Mar szoba kerult volt -ANGLIA- A British Library tobb mint 1 millio fontot kapott arra hogy az elmult ket ev mainstream media hireit/tudositasait stb osszegyujtese es megorizze mint hiteles tortenellmi dokumentumokat az utokor szamra …………….
   Koltoi a kerdes-hat mi fele egy tortenelem lesz az ami ezeknek a vegletekig hazug es aljas un. dokumentumok alapjan irodik es marad majd az utokorra………..?!
   Nos ezert is nagyon fontos hogy legalabb mi orizzuk es mondjuk el/adjuk tovabb meg a gyerekeinknek is/az utokornak az Igazsagot mindarrol ami tortent es tortenik……!
   Es ezt-a megemlekezest- es az Igazsag tovabb adasat- mindenki megtehetne…!

  2. Nagyon indokolt ez a kezdeményezés!

   ADJANAK NAGYOBB VISSZHANGOT a kezdeményezésnek!!!

   AZÉRT IS, MERT A kamuveszélyhelyzet idején létrehozott Operatív Törzs – és munkacsoportjai – feladat- és hatáskörébe tartozó döntések előkészítését szolgáló adatokat 10 évre titkosították.
   Hivatkozás: https://24.hu/belfold/2022/09/20/kozlony-veszelyhelyzet-titok-operativ-torzs/#
   A kétszer fél évre meghosszabbított kórházi látogatási tilalom leple alatt a vakcinákkal tönkretett, majd kamuteszttel covid osztályra terelt és covid-protokollal kivégzett (krónikus) betegeket erőszakosan tartották távol a családtagjaiktól!
   A családtagok A KAMUTESZTELÉSÜK MIATT nem kérhettek boncolást, következésképpen a kórházi- és halotti dokumentációk történelmi léptékű hamisítását Is véka alá rejtik!!!!

  3. Jó lenne KÜLÖNÁLLÓ HÍRADÁS ÉS FELHÍVÁS A FEKETE ZÁSZLÓS KAMUKOVIDOS VAKCINAÁLDOZATI TILTAKOZÁSRÓL ÉS TISZTELETRŐL!!!!

  4. Én ráirnám a zászlóra, hogy “MÜLLER CECILIA ÉS A LEFIZETETT ORVOSOK TETTÉK EZT VELEM!”

 2. És a felelősök mikor lesznek elszámoltatva azért, amit tettek? Vagy mindenki belenyugodott abba, hogy ennek így kell lennie? Hol vannak az ügyvédek, akik pereket indítanának itt is, mint több európai országban már megtörtént.

 3. Nagyon jo latni hogy a valaha volt valoban vilaghiru magyar humor meg van es meg letezik es legalabb az emberek szintjen ez meg el Magyarorszagon -Koszonet ez uton is erte….Mindnyajuknak….!-Van meg remeny mert nem sikerult az elmult evekben /evtizedekben a humort a hatalmon levoknek teljesen tonkre tenni es a fizetett udvari/hatalmi bohocok szintjere levinni.A valodi eletbol-Igazsagbol szuletett es az egyszeru emberek altal megfogalmazott Humor/Igazsag azert is nagyon fontos mert a zsarnokok a legjobban ettol rettegnek mindig -attol hogy nevetsegesekke valtak es az emberek mar csak kinevetik oket. A valodi/igaz Humorral szemben a hatalom/a zsarnoksag mindig tehetetlen…….!

 4. Aki a “népszámlálás”-nak nevezett csalás miatt valami fajta büntetést kapna, az semmi esetre se fizesse ki. Szervezni kell egy idöpontot amikor mindenki megfogja a kis cetlijét, kivonulunk a laktanya (…parlament) elé és ünnepélyesen elégetjük. Ha a tanárok meg tudják csinálni, akkor mi is!

 5. Érdeklődnek a kinyomtatott dokut milyen címre , kinek cimezve lehet /kell küldeni. A közöségi oldalon osztottak elején ötleteket.

  Köszönöm

 6. Tisztelettel érdeklődöm, hogy amennyiben már elküldtem a Statisztikai Hivatalnak a népszámlálásra vonatkozó levelet és a részben kitöltött felmérő lapot, akkor a számlálóbiztossal kell-e közölni ezt a tényt? (Én már teljesítettem a törvényi kötelezettségem) illetve azt kérdezem, hogy lehet-e jogi következménye, hogy a népszámlálóval nem állok szóba?
  Köszönöm a választ!

 7. Kíváncsi vagyok, amikor a számlálóbiztosok már elvégezvén munkájukat, a maradék, népszámlálásban nem résztvevő embereket majd a Jegyző fogja zaklatni? El tudom képzelni. Ő is csak nyomást akar gyakorolni az emberre. Egyébként a Jegyzők többet tudhatnak-e a Népszámlálás valódi céljáról, vagy ők is altatva vannak a szokásos rizsával?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük