A CDC hozzáadta a kovid elleni mRNS-géninjekciót a gyerekkori oltási tervhez

A CDC hozzáadta a kovid elleni mRNS-géninjekciót a gyerekkori oltási tervhez. Érdemes egyébként megnézni, hogy az USA-ban egy gyerek hány oltást kap 18 éves koráig. Elrettentő.

9 thoughts on “A CDC hozzáadta a kovid elleni mRNS-géninjekciót a gyerekkori oltási tervhez

 1. A sokkolás fokozódik a nagyvilágban. Lula da Silva köztörvényes bűnöző, Brazília csalással megválasztott elnöke a múlt héten bejelentette, hogy a veszélyes Covid-19 vakcinát MINDEN brazil gyermek számára kötelezővé teszik, ha a szülők továbbra is állami támogatásban kívánnak részesülni.
  Magyarországon vajon mikor fogják megvonni a családi pótlékot az oltatlan gyerekek után?
  Előre kellene gondolkoznia minden családos embernek egy hatékony ellenálláson, ha szeretne még egészséges és nem hallva született vagy mutáns unokákat.

  1. Így van, előre kellene gondolkodni, és nem akkor sopánkodni, amikor már rajtunk csattan az ostor. Márpedig előbb-utóbb garantáltan mindenkire sor kerül, aki nincs benne a globalogazdi zárt klubjában.
   Persze ehhez az kellene, hogy az emberek többsége képes legyen az önálló, józan gondolkodásra, hát még előrelátásra…

   A hasonló cipőben járó emberek között fel kellene éleszteni a már szinte el is felejtett SZOLIDARITÁSt, azaz a bajban egymás kölcsönös megsegítését, kiállást egymás mellett, akkor is, ha ez pillanatnyilag kényelmetlen. Ha ezt nem tesszük, garantáltan mindannyian nagyon sötét jövő elé nézünk.
   Elszigetelten, egyénileg nagyon nehéz nemet mondani a hatóságnak, ezért próbálnak minden módszerrel megosztani bennünket. A hatóságoknak csak annyi hatalma van, amennyit mi kollektívan átengedünk nekik, és hajlandók vagyunk megtenni. Ha viszont tömegesen mondunk nemet valamire, akkor nagyon gyorsan kiderül, hol van a hatalom valójában. Ha már a kovid-terror elején ezt tettük volna, akkor most nem itt tartanánk. De még mindig nem késő megtanulni a leckét.

  2. Magyarország és az USA közt van egy óriási különbség, a recommended szó! Magyarországon kötelező oltások vannak, melynek beadását olyan drákói szigorral, büntetésekkel, rendőrséggel és gyámüggyel felügyelik, hogy ha csak a családi pótlékot vonnák meg, akkor sokan nem oltatnák ennyi szarral a gyerekeiket. USA-ban a terv nem kötelező, hanem ajánlott! Nagy különbség van az ajánlott és a kötelezettség közt, de még a kötelezettségek közt is van különbség, pl. más országokban nem túl nagy összegű pénzbüntetéssel jár ha nem oltatod a gyermeket, míg Magyarországon akárhányszor büntethetnek fél milliós összegre, közben meg rendőrrel elviszik a gyermeked és beoltják! Ilyen undorító diktatorikus ország nincs még egy a világon! Észak Koreáról nincsenek adataim.

   1. Kérem javítson ki ha tévedek, de úgy tudom, ezek az ajánlott oltások szükségesek ahhoz, hogy az USA – oktatási rendszerébe a gyerek bekerülhessen. Mondhatja, hogy ott ajánlott itt pedig kötelező. Én semmi külömbséget nem látok. Ön itt pénzről beszél főleg, ha van pénze akkor mindegy, hogy MO n nem oltatja a gyerekét vagy az USA ban. Ha nincs pénze akkor pedig szerezni kell, ilyen egyszerű a képlet. Nem könnyű, de egyszerű. Szidhatja is a rendszert, de az még nagyobb őrültség lenne mint elfogadni, neaggyisten tenni valamit a változásért, ugyanis ennek a rendszernek Ön is részese amennyiben MO n él, tehát Önmagát is minősítené abban a pillanatban amikor a rendszert minősíti. Kérem ezt gondolja át.

    1. Az USA-ban nem vonul ki a TEK és rabolja el a gyereket a nagyszülők karjából, amíg a szülők távol vannak, nem hurcolják el ismeretlen helyre, amiről a szülők nem is tudhatnak akár 2-3-re is csak mert nem oltatják a gyereket.
     Megoldható büntetés nélkül, a gyerek magántanuló lesz és csak vizsgázni jár az iskolába, senkit nem érdekel oltva van-e. Bill Gates gyerekei se kaptak semmilyen oltást, ahogy maga billyfiú se….
     Ha egy magyar közember nem oltatná be a gyermekét, nemcsak a rendőrség hurcolná meg, hanem az egész média is. Még akár le is csukhatnák.
     Ilyen sehol a világon nincs.

     Abban igaza van hogy mi hagytuk idáig pofátlanodni a rendszert de ez nem jelenti azt, nem jogunk, sőt kötelességünk azt megdönteni, ha embertelen és alkalmatlan, márpedig az.

   2. Nagyságrendi különbség van károkozás szempontjából aközött, ha csak egy hagyományos alumíniummal vagy higannyal dúsított vakcinát adnak be, vagy az új “korszerű” mrns Covid-19 oltást. Ez újabb tényleg meddővé és beteges mutánssá változtatja a következő generációt, ha egyáltalán lesz következő generáció.

    1. ….. és ha valakinek fémallergiája van??? Egyébként is, ezek a fémek mióta szándékosan emberi szervezetbe, sőt, közveltenül vérerekbe bejuttatni valók? Csak úgy kérdezem….

     1. Tisztelt Jude!

      Nem azt írtam, hogy a hagyományos oltások egészségesek. És ha körülnézünk láthatjuk, hogy levegőből az ivóvizünkkel az élelmiszereinkkel, sugárzásokkal is mérgeznek bennünket egyre magasabb fokozatba kapcsolva. De a Covid-19 oltás már az utolsó csepp a méregpohárban a letális dózishoz, aminek a kiivására kényszerítenek bennünket.

     2. Kedves Messzetekintő Kém!
      Értettem én, csak szerettem volna ez ügyben a zéró toleranciát kifejezni a részemről. Senki nem erőszakolhat senkibe még egy vitamin tablettát sem, ez mindenkinek a saját döntése.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük