Tények elhallgatása, információk törlése…

Folyamatosan cenzúrázás folyik…. Tények elhallgatása, információk törlése… az emberek félrevezetése és becsapása.

Most éppen a Berliner Zeitung (Berlini Újság) egyik tegnapi (2023. február 10.) cikke tűnt el hirtelen. A cikkben jogászok, ügyvédek, többek között dr. Martin Schwab jogprofesszor foglalták össze az európai törvényhozók és az EMA (Európai Gyógyszerügynökség) mulasztásait a kovid-géninjekciók engedélyezését illetően. Pár órával később eltűnt a cikk az online felületről.

https://t.me/RA_Roehrig/4589https://t.me/RA_Roehrig/4591

A törölt cikk itt még elolvasható: https://web.archive.org/web/20230210075624/https://www.berliner-zeitung.de/politik-gesellschaft/das-zulassungsdesaster-lobbyarbeit-und-rechtsbruch-im-fall-der-mrna-praeparate-li.314750

Németül értő magyar ügyvédeknek sem ártana talán elolvasni. Tudom kényelmesebb dolog “szófogadó, jó polgárnak” lenni, de 3 év után lehet, hogy mégis el kellene kezdeni foglalkozni azzal, ami miatt elvileg évekig koptattátok a jogi egyetem padjait kedves ügyvédek! Ha az elmúlt két évben tettétek volna a dolgotokat, ezt a géninjekciót egyetlen emberbe se tudták volna befecskendezni.


Biró Éva

2 thoughts on “Tények elhallgatása, információk törlése…

  1. Az egyik angol nyelvű videóban a feltehetően gyógyszerész hölgy kinyitja egy Janssen “Covid-19” méreginjekció bontatlan dobozát, abból kiveszi a szokásos betegtájékoztató papírlapot, amely a QR-kódon és a csomagolás néhány adatán kívül TELJESEN ÜRES. Szétteríti az egész terjedelmes papírlapot, de az égvilágon semmi sincs rajta. Összetétel, esetleges kockázatok és mellékhatások, hogyan kell alkalmazni? SEMMI. ZÉRÓ.

    Ezek után a szokásos szöveg, hogy “a kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét”, teljesen idejétmúlt és értelmetlen. Már a látszatra sem adnak, mert ENNYIRE HÜLYÉNEK NÉZNEK BENNÜNKET.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük