A mellékhatások elfedése érdekében új betegségeket találnak ki

A kísérleti géninjekciók durva mellékhatásainak elfedése érdekében mostanában állítólagos új betegségeket találnak ki, vagy egyéb betegségeket koholnak.

Például egyre gyakrabban hallani a “hirtelen felnőttkori halál szindrómáról”, ami megmagyarázná, miért hal meg olyan sok fiatal, egészséges ember, nem utolsósorban számtalan sportoló “hirtelen és váratlanul”.Ryan Cole patológus szerint mindez propaganda és szemenszedett hazugság, és elmondja, hogy miért a kísérleti géninjekciók a halálozási hullám valódi okai.

Forrás: https://auf1.tv/nachrichten-auf1/ploetzlich-und-unerwartet-pathologe-ryan-cole-erklaert-die-wahre-todesursache

Fordítás: RedR

9 thoughts on “A mellékhatások elfedése érdekében új betegségeket találnak ki

 1. A majomhimlő, mint egy új járvány hirtelen felbukkanása (mondjuk inkább úgy, hogy hirtelen előrángatása a semmiből) is ezt a célt szolgálja. A Pfizer-oltások egyik mellékhatása a herpesz vírus által kiváltott övsömör és az ahhoz hasonló kiütések számtalan variációja. Ez szerepel is a Pfizer hivatalos dokumentumában, mint nemkívánatos mellékhatás. Ezeket a dokumentumokat a Pfizer 75 évre titkosítani akarta, de nagy nyomásra a bíróság végül kötelezte a céget az iratok nyilvánossá tételére. Hatalmas mennyiségű dokumentumról van szó. Lassan, folyamatosan derülnek ki az információk, de a dokumentumok nagyobbik részét még mindig homály fedi. Az övsömörre azonban már fény derült, ezért kellett gyorsan kreálni egy “nagyon veszélyes és fertőző” új járványt.
  A herpesz pedig szinte mindannyiunk szervezetében ott lapul, aki gyerekkorában átesett a bárányhimlőn. Akkor támad fel, amikor az immunrendszer valami miatt időlegesen legyengül. A covid-vakcinák meg éppen az immunrendszerünk leépítésére vannak kitalálva, már ha nem ölnek meg azonnal.
  (Most persze lehet azon vitatkozni, hogy létezik-e egyáltalán a herpesz vírus, de most ne menjünk ebbe bele! A mondanivaló lényegét nem érinti. )

 2. Sikerült nekik megölni! Ennyire komolyan gondolják!

  https://en.wikipedia.org/wiki/Vladimir_Zelenko

  Vlagyimir Zelenko
  Zelenko csíkos ingben, háttérben bizonyítványokkal

  Zelenko és 2020
  Született 1973 (48–49 éves)
  Kijev , Ukrán SSR , Szovjetunió (a mai Ukrajna)
  Meghalt 2022. június 30
  New York , New York
  Oktatás New York Állami Egyetem, Buffalo ( MD )
  Foglalkozása Háziorvos
  Ismert A COVID -19 hidroxiklorokin alapú kezelésének népszerűsítése
  Weboldal Hivatalos honlapján
  Egy hozzászólás alapján:
  “Igen… csak sajnos épp pár órája hunyt el, rákban?, Dr. Vladimir Zelenko, oltásellenes orvos és pár napja volt légibalesete, Dr. Judy Mikovits-nak”

 3. Meghalt dr. Vladimir Zelenko orvos és tudós, a kovidinjekciós emberkísérletek elleni harc neves hőse.

 4. Dr Carrie Madej-t repulogep szerencsetlenseg érte!!!

  “A Madej-jel közvetlen kapcsolatban álló források szerint néhány nappal a repülőgép-szerencsétlenség előtt lemondott egy sor nyilvános beszédet, azt állítva, hogy az egészségügyi intézmény „teljes erővel” vette célba őt…

  …Dr. Madej megjelent a The Alex Jones Show -ban 2021 májusában és 2020 októberében, hogy figyelmeztessen a globális elit aljas összeesküvésére, hogy a COVID-injekciót használják digitális útlevelük és népességcsökkentési programjuk megvalósítására.”

  Eredeti cikk:
  https://www.infowars.com/posts/covid-vaccine-whistleblower-who-exposed-globalist-depopulation-agenda-involved-in-plane-crash/

  Google forditoval:
  https://www-infowars-com.translate.goog/posts/covid-vaccine-whistleblower-who-exposed-globalist-depopulation-agenda-involved-in-plane-crash/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=hu&_x_tr_hl=en&_x_tr_pto=wapp

 5. Tudtad, hogy a cionista zsidó Bill Gates mellett Te is a GAVI (Globális Szövetség a Vakcinákért és Immunizációért) egyik társfinanszírozója vagy, ha felvetted és/vagy fel vetették veled a mély állam gnómjai az ún. mRNA PFIZER féle covid elleni oltást!? Anélkül, hogy erről bárki valaha is megkérdezett volna!? RETTENETES, DE TE NEM NEM BEOLTVA VAGY VALÓJÁBAN…- HANEM AKTIVÁLVA!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük