Közeledik a WHO terror – Dr. Pócs Alfréd, Dr. Szilák László

Dr. Pócs Alfréddal és Dr. Szilák Lászlóval beszélget a Nexus Tv műsor-igazgatója: Juhász J. Zoltán.

Újabb magyar Nobel díjas, A WHO terv, merénylet a magyar lakosság ellen! Tartsuk életben a készpénzt!


6 thoughts on “Közeledik a WHO terror – Dr. Pócs Alfréd, Dr. Szilák László

 1. https://u-szeged.hu/sztehirek/2023-oktober/kariko-katalin-megfogadta-minden-evben-visszater-szegedre-tejolos-meggylevest-enni?objectParentFolderId=19396

  Hölgyeim, és Uraim !

  Amennyiben a fenti riport igaz, márpedig sajnos igen, akkor lehet itt szájat tépni, meg igazat hírdetni, ha a művelt csőcselék annyira idióta, hogy bemondásos alapon vidáman ugrik fejest a víz nélküli medencébe, mert azt mondta a rádió, a tv, karikó, meg orbán, hogy kell !!!

  És akkor nekem magyarázzák okosék, hogy negatív vagyok ! A riportot olvassák el, nézzék meg a képeket a szépbeszédű fanyalgók !!!

  1. Nem a várakozó tömeggel volt a baj, hanem azzal, hogy ünnepelni mentek oda. Lehet, hogy fizetett statiszták voltak?! 🙁

   1. Kedves Jude !

    De bizony a várakozó tömeggel volt a baj, mert ünnepelni mentek oda !!!
    Legnagyobb megdöbbenésemre ott láttam Szörényi Leventét is !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????????

    Egy világ dőlt össze bennem.

  2. Szegediként nem vagyok már büszke erre. Nem tudtam,hogy Karikó Katalin itt járt.
   Párat fel is ismertem az ünneplők közülük.Nekem Szeged,sajnos egy “Pol Pot” város.
   2020 eleje óta nem hallgatok állami műsorokat,TV-t nem nézek.(oltatlan)

 2. A WHO a pénzuralmi háttérhatalom egyik olyan szervezete, amelynek globális fennhatóságát a világ államainak kellene legalizálni különböző törvénytervezetek, szabályozók elfogadásával. Ismert körülmény, hogy ennek az intézménynek legfőbb támogatója és fenntartója W.Gates, aki a globális gyógyszeripar és ezen belül az oltóanyaggyártás legfőbb részvényese, az un. covid járványon legalább 200 milliárdot keresett. Az említett urat egyébként régóta foglalkoztatja a Föld túlnépesedése, aminek megakadályozására már számos ötlete volt, Afrika egyes országaiban erről tudnának mesélni. A depopuláció tervének sok támogatója van, pl. a WEF-es tanácsadó Harari is, tehát kvázi elfogadottnak tekinthető a szándék. A mesterséges Sars-Cov2-nak nevezett koronavírus elterjesztése és pandémiának minősítése, majd ellene szinte azonnal használatba vett, “védőoltásnak” nevezett, ám az emberi szervezet sejtjeit mérgező fehérje előállítására késztető génmódosító mRNS anyag valójában biofegyver, ezt az adatok bizonyítják.
  Ha tehát egy állam elfogadja WHO uralmát, akkor ezzel “trónra emeli” Gates-t és beleegyezik a korlátlan, számos módon megvalósítható (de leginkább oltásokkal kivitelezett) népirtásba is.
  Ha tehát a WHO-ról beszélünk, akkor nem kizárólag a nemzeti szuverenitás elvesztéséről van szó, hanem egy tervbe vett és “legalizált” tömeggyilkosságról is.
  Ha mindez kimarad a közbeszédből, az egyes szerveződések kommunikációjából, akkor nem képzelhető el, hogy hatásos tüntetések szervezhetők.

 3. Ha az xx hatalmi szándékok vágyott struktúráját össze szeretném foglalni, az eddigi ismereteim szerint kb. ezeket a szinteket látom, vállalva az egyet nem értést:
  Alaptörvény- fokban alárendelt egy Alkotmánynak. „Békésen létrehozott”.
  Alkotmány (nincs), a nemzetet reprezentálná, képviselné, a közösségi létezés szabályainak gondolkodó kontrolljával. „Békésen hiányzik”.
  Tervezet, aminek megvalósítása folyamatban van: WHO. Világ Alkotmány akar lenni, mint világ állam, nem mint világ nemzet, létjog fosztó szabályokkal, nemzetek felett. „Békésen kívánják elérni, mindenki háta mögött, titokban”.
  Vallás, mint Alkotmány feletti mozgalom, hitre vonatkozó előírásokkal. Már élő, működő struktúra. Az xx cél az egy uralkodó vallás elérése (Dr. Dárbik). A hit dogmatizálható, valóságtól elszakítható, meg nem kérdőjelezhető, életszerűtlen manipulációvá válhat (aki mást hisz, az haljon meg, vagy térüljön meg). A hit valójában szabadon választható lenne, nem kötelezhető, ahogy a nemzethez, szervezethez tartozás se. Ez a kötelező vakhit felé vezető szándékolt irányítás a totális erőszakosság, erőszakos elnyomás megvalósításának iránya. A pofa be agyatlan maffia világállam modellje. Ahol se fent, se lent nem jellemző a gondolkodás, hiszen a dogma mindent visz, azt nem szabad gondolatokkal megzavarni.
  Összefoglalva: a nemzeti Alkotmány – a béke, az egymás mellett élés, a nemzetek feletti kényszerítő Vallás- a háború, a népirtás. Melyik a „felsőbbrendű”? Attól, hogy valamit a többi szint fölé akarnak helyezni, attól még lehet ellenszenves, kártékony, hamis és rossz.
  Ami még a mostani média reklámok alapján eszembe jutott a politikai vezetőkről: Az xx véres kezei mossák a véres kezeket, és hirdetik egymásról a szuper tehetséget és okosságot. Pedig csak a vak nem látja, hogy valaki alkalmas-e valamire, vagy sem, hiába az ellentétes irányú világszintű promóció. Az xx-re nem jellemző a gondolkodás, zavarja is őket, ha valaki gondolkozik. Az ő hirtelen kampányszerű elismerésük megléte egymás iránt megkérdőjelezi az éppen kiemelt „tehetség” valódi értékét. Ugyanis a jó bornak nem kell reklám.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük