Ausztrália: nem engedélyezik a COVID-19 harmadik emlékeztető oltást

Ausztrál egészségügyi tisztviselők közölték, hogy nem engedélyezik és nem is javasolják (not recommended) a COVID-19 harmadik emlékeztető oltást (ötödik adag) egy korcsoport számára sem, annak ellenére, hogy az esetek és kórházi kezelések száma emelkedik.

Mi történt?

Eddig azt szajkózták, hogy “biztonságos és hatásos”!

Az ATAGI által ajánlott COVID-19 adagok és vakcinák | Ausztrál Egészségügyi Minisztérium letölthető ajánlása: https://www.health.gov.au/resources/publications/atagi-recommended-covid-19-doses-and-vaccines

5 thoughts on “Ausztrália: nem engedélyezik a COVID-19 harmadik emlékeztető oltást

 1. Meglepő fordulat! Kérdés, hogy ez megvilágosodás? Vagy a lelepleződés része? Vagy valamilyen újabb “”gyógyszer”” bevezetésének első lépése?

  1. A Stockholm-szindrómára játszanak.
   A bántalmazott tömegek a “megmentőikként” fogják imádni a bántalmazóikat, miután a bántalmazók tettek egy számukra jelentéktelen és lényegtelen gesztust, amibe a bántalmazott tömegek belekapaszkodhatnak, hogy “mégis csak a mi javunkat akarják”…
   Mert – a bántalmazott tömegek logikája szerint – az NEM LEHET, hogy ezek bántani akarnak minket…

 2. Na, akkor nevezzük nevén a dolgokat!
  1.Az “esetek” az alkalmatlan PCR- (és egyéb) tesztek hamis “eredményei”, mint tudjuk. Minél többet tesztelnek, annál több az “eset” – valójában tesztelési (kamu)járvány van!
  2. A valódi betegek nem a méreginjekciózás ellenére, hanem éppen azok miatt kerülnek egyre növekvő számban kórházba!

  Ha a kovid-fasiszta ausztrál kormány betegségügyi tisztviselői már arra kényszerülnek, hogy leállítsák a méreginjekciózást, akkor nagyon nagy lehet a gáz, mert eddig brutálisan elnyomtak mindent és mindenkit, aki szembe mert menni a hivatalos kovid-narratívával!

  Ausztrália régen is börtönsziget volt, ma is az. Remek hely tömegmanipulációs és – tiltott – “orvosi” emberkísérletekhez.

 3. Tartok tőle, hogy a cikk félrevezető. A cikkben szereplő linken letölthető dokumentumból nem az következik amit a cikk sugall. A 15 év alatti korosztály az egyetlen, akiknek nem ajánlják, de hogy ne engedélyeznék az ebből nem derül ki. Amennyiben a cikk írója mégsrm tévedne, akkor más hivatkozásra is szükség volna! Jó lenne, ha a hitelesség a jövőben is fenn maradna és kiegészítenék a cikket vagy revidiálnák

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük