Vannak még orvosok, akik nem felejtkeztek el a tudományról!

Nagyon sokan hiányoltátok az orvosok fellépését, és valljuk be, nem alaptalanul. De van még remény!

Itt egy olyan igazi gyógyító szakember, aki a nevét adja a tudományos eredményeken nyugvó véleményéhez!

Doktor Úr, köszönjük! Sok Önhöz hasonló, jól képzett és a szakmai nézeteit bátran felvállaló egészségügyi dolgozóra lenne még szüksége a hazánknak!

Orvosok, gyógyszerészek, egészségügyi dolgozók! Vállaljátok a tudományt, és vállaljátok önmagatokat! Várunk mindenkit a közösségünkben, hogy együtt megállítsuk a tudománytalan őrület további létrontását!


Nature Magazin 2021 május 26-ai cikke: https://www.nature.com/articles/d41586-021-01442-9

6 thoughts on “Vannak még orvosok, akik nem felejtkeztek el a tudományról!

 1. stefimrichszerint:
  2021-10-28 – 09:53
  Nem akarok okoskodni,de…..!!
  Nagyon gyanús nekem az,hogy míg a kvid legyőzésének bűvöletében éltünk itt közép_Európában,addig chemtrail csikot nem tapasztaltunk,hosszú évek óta először gyönyörködhettünk a tiszta kék égben.Aztán mikor már csökkent a nyári hőmérséklet,akkor újra megjelentek a csíkok,a kovid hisztéria csökkenésével,a pandémia visszaszorulásával!Bőszen kotkodálták,hogy a nyári szünet végével,mivel szabadabban mozogtunk,terjed a negyedik hullám,ezzel egyidőben megjelentek a WHO-s gépek az égen vastagon bekockázva,x-szezve az eget,napról napra,függetlenül attól,hogy egyre hűl a levegő,a jövő hétre már rendkívüli hideget,havazást jósolnak!Akkor minek is a hűtés,amit a chemtraillel akarnak elérni,miközben a svéd kisribanc üvöltözi,hogy tegyenek valamit a globális felmelegedés ellen,és a kormányok nyúljanak mélyen a zsebükbe!?Van egy hátsó gondolatom,amelyet egy,az évekkel korábban olvasott.kiadott kényszeres elmélet miatt gondolok!A covid önmagában nem elég,azt valamilyen formában fokozni kell,és a chemtrailezés ezt a célt szolgálja!Akkor a cikkben arról volt szó,hogy olyan csipeket terveznek,amelyen alkotórészei a szervezetbe jutva semmiféle problémát nem okoznak,-eleinte.A chip et alkotó elemeket külön -küön juttatják be az emberi szervezetbe,élelmiszerrel,italokkal,a levegő szennyezésével(chemtrail!!!),ahol a szervezet testnedvei,és a különböző,ártalmatlannak tűnő anyagok reakcióba lépnek egymással,és “összerakják” a különböző alkotóelemeket chippé,vírussá,vagy vízkereszt,amit akartok!!!!Nem véletlen,hogy megy a chemtrail,megy a fogkrém,és az ivóvíz fluorizálása,az élelmiszerek rejtett cukrozása,a nem élelmiszer “vazelin” margarinok(hidrogénezett növényi olajok) fogyasztatása,koleszterincsökkentő sztatinok(sejtméreg!) alkalmazása hétköznapi gyógymódokban!!elképesztőnek hangzik ugyan,de erről vannak hivatalos cikkek is,bár most nem találom őket,de ha így megy a testkémia irányítása,amire le merem tenni a nagyesküt,akkor nagyon nagy szarban vagyunk kedves ,ördögi elitünk,és a szolgálatába szegődött tudósok eszement ténykedése révén!Remélem ,Karikó Katalin majd egyszer ,kihallgatása során majd elmndja,hogy mi is folyik gyógyszerkutatás,a génmanipuláció,és az egész emberi test feltérképezése,és az emberiség gondolkodásának befolyásolása terén.És nem csak ő,hanem az a sokezer lángelme is ezt teszimajd,akiket megperzselt a saját zsenijük,és a tudások gonosz,embertelen alkalmazása!

  Válasz

 2. Egy kis hír Svájcból:

  Korona járvány kitörés az öregek otthonában, Muttenz-ben, BL
  Forrás: https://www.nau.ch/ort/muttenz/corona-ausbruch-im-alters-und-pflegeheim-in-muttenz-bl-66032291

  Muttenz, Bl öregotthon: 27 lakó és 14 személyzet covid-19 beteg lett és 1 meg elment.

  Mind be volt oltva. Most mi a megoldás ?
  A 3. booster oltás és az öregotthon 14 napos bezárása
  .
  Annak ellenére, hogy egy beteg meghalt, a narrativa még mindig úgy hangzik, hogy egy eset sem nagyon súlyos.

  De úgy látszik, hogy a 2 oltásnak már nincs hatása. De, dehogy nem, van hatása, mert az oltás tulajdonképpen kényszer.
  Én csak azt nem tudom, hogy mire jó igy ez az oltakozás ?
  Mert az oltatlan személyzetet meg kirúgják. Az öreget meg kényszerítik az oltásra.

  Én ennek a játéknak nem látom a végét. De kérem, aki többet tud mondani, az világosítson már fel !
  Hogy is van ez ?

 3. Ha ez az eszetlen hisztéria valóban eldurvul (és ennek már látszanak az előjelei), akkor tényleg érdemes lenne elgondolkodni egy oltatlanok számára működő alternatív társadalom kialakításán, azaz, hogy létre kellene hozni olyan üzleteket, vendéglátóhelyeket, orvosi ellátóhelyeket, közlekedési és szórakozási lehetőségeket, stb., ahol kizárólag oltatlanok kaphatnák meg az életük fenntartásához szükséges szolgáltatásokat.

  1. Teljesen igaza van, már én is gondolkoztam ezen.
   Miért hagyjuk, hogy az oltatlanokat lépésről lépésre kiszorítsa az élet minden területéről a pszichopata “elit”, és végül még az élelmiszerekhez való hozzájutást is lehetetlenné tegye? Ezt nem kellene megvárni!

 4. Tisztelt Gődény úr!

  Megtudhatnánk annak az orvosnak az elérhetőségét, aki a cikk képében szereplő igazolást kiállitotta?

  Üdv, Kiss József

 5. A cikk vége így szól kedves Gödény úr.

  Ellebedy csapata korai jeleket figyelt meg, amelyek arra utalnak, hogy a Pfizer mRNS vakcinája ugyanazon sejtek termelődését váltja ki 4 . De az antitest-termelés tartóssága, akár oltás, akár fertőzés váltja ki, nem biztosítja a COVID-19 elleni tartós immunitást. Ellebedy szerint az új SARS-CoV-2 variánsok azon képessége, hogy tompítsák az antitestek védőhatását, azt jelenti, hogy további immunizálásra lehet szükség a szint helyreállításához. “Az a feltételezésem, hogy szükségünk lesz egy emlékeztetőre.”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük