Dr. Daniel Nagase a covid vakcinákról


https://www.bitchute.com/video/KdKrKDxrbUSy/

18 thoughts on “Dr. Daniel Nagase a covid vakcinákról

  1. Önellentmondásban van szegény, hiszen ha a tízparancsolat is elég, minek oltás? 🙂

 1. La Quinta Columna vagyis Ricardo Delgado most Január 7-én közzétett egy mikroszkópos videót a Pfizer Comirnaty vakcinájáról . 7-dik percnél látható a folyadékban található lapka baromi nagy felbontása, amin látható hogy elektronikai eszköz. Utána még bemutat jó pár ugyanilyet:
  https://odysee.com/@solnegro:b6/AN%C3%81LISIS-II-VACUNA-PFIZER-MICROSCOPIO-HAXO:2a

  Ezek után elmondható szerintem végérvényesen, hogy az oltottakat megjelölték, bechippelték. Felvették a fenevad jelét, önkéntesen, látszólagos kötelezési kényszerrel. Ezért kellett mindenkit az elmúlt évek során eladósítani, hogy belekényszerüljön a felvételbe a delikvens.

  Üdv
  Gyula

   1. Én azt nem értem, hogy ha ezeket a nano-chip-eket – mert leginkább annak látszanak – legyártották, akkor miért nem lehet őket tűéles nagyításban látni? Felső rétegét lemarni, és megnézni az áramkört magát?
    Hangsúlyoznám, ha van technológia arra, hogy legyártsanak ilyet, akkor azt meg kell tudni nézni!
    Megfordítom: Jelenleg nem képes az emberiség legyártani olyan apró dolgot, amit ne tudna megvizsgálni, ne tudna látni!
    Ehelyett kapunk egy valaminek látszó akármit. Amitől gyanús az az, hogy szabályos párhuzamos és merőleges élei vannak, ami semmiképp nem lehet természetes. Dehát azt tudjuk, hogy a vakcina nem természetes, ezen nem kell meglepődnünk!
    Inkább hiszek Dr. Andreas Noack-nak aki szerint ezek a dolgok Grafén-Hidroxid pengék. Az ő magyarázata a sok mellékhatás, hogy ugyanis ezek az apró zsilettpengék elvagdossák a belső érfalakat, így okozva vér-csomósodásokat.

    1. Üdv! Az emberiség lehet hogy nem de a betolakodó idegenek képesek rá. Reptiliánok.

 2. A Jòisten òvja a még gondolkodò, tiszta szivü embereket és adjon eröt az összefogàshoz a gonosz ellen ami màr teljesen behàlòzta a földet

 3. Mivel Nürnberget nem lehet egy hatalmas kupola alá tenni, és nem lehet a külterületet teljes mértékben lepadozni, így annyi bűnöst nem lehet letárgyalni amennyi van. Miként tovább? Országa fogja meghatározni, hol ki ússza meg, vagy kerül bitóra? És ez a bűncselekmény addig megy, míg a média hallgat, illetve támogatja. Nem tudhatom, hogy hány százezer ember károsult eddig, de azt tudom, hogy százezres szint lesz a bűncselekményt elkövető és annak az aktív támogatója aki nem kerülheti el a sorsát. Nem kell itt nagy pénzért börtönt építeni, csak egyszerűen a bányákat újra nyitni.

 4. Mi van akkor ha belenyúlnak az Ivermectinbe a gyártási folyamat alatt, hiszen megtehetnek bármit? A gyógyszermaffia = háttérhatalom.

 5. Akkor idézek Katona Józseftől:

  “Aki száz meg százezert rabol,
  Bírája lészen annak, akit a
  Szükség garast rabolni kényszerített.”

  Nem lesz megbüntetve itt senki! Mint ahogy a 2008-s gazdasági világválságkor is a hazug és okozó milliárd dolláros bankokat segítette meg az amerikai állam. Minél nagyobb tömegű egy szervezet – minél nagyobb vagyonnal és foglalkoztatottsággal rendelkezik – annál inkább nem büntethető, inkább segélyezendő, hisz ha bukik –> vele bukik a fél világ is.

 6. eu parlament admits vaxx causes immunodeficancy ,,,,, david sassoli died a few days ago … he was head of some commission of the eu..

  finally …. they start to die as well ….

  good !!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük