10 thoughts on “Felhívás Covid-19 vakcinák után bekövetkező nemkívánatos események jelentésére

 1. 1 in 200 to 300 will be having short and later long term side effects and die … if in hungary 5 million are vaxxed, 16.000 will die. and 160.000 will suffer from other vax induced diseases.

 2. Jó napot!
  Az a baj, hogy nagyon sokan nem vállalják be, hogy az oltás mellékhatása miatt lett ismerőse, családtagja vagy saját maga beteg vagy áldozat. De ez egy ismert emberi reakció: a rossz lépéseinket és elkövetett hibáinkat a legnehezebb bevallani. És elismerni azt, hogy becsaptak, félrevezettek, hitegettek…. hmmm…. nagyon nagy önismeret kell az ébredéshez. Könnyebb és egyszerűbb másra mutogatni, főleg ha erre sarkkal az akinek eddig is el kellett hinnünk az igazát, mert bíztunk benne.
  Tükröt tartani az ilyen emberek elé a legnehezebb feladat, valószínűleg ezért tárul fel az esetek csupán 1%. Nem jelentik, vagy nincs is hová jelenteni.
  Gratulálok a tevékenységükért!

 3. Köszönjük a tájékoztatást és a munkátokat, de van egy kis probléma!
  Nagyon jó dolgokról beszéltek és nagyon jó megoldás ez a felhívás is!
  Félek viszont hogy ezek a beszélgetések ezek a felhívások pont a célközönséghez, pont az oltottakhoz nem jutnak el.
  Ők nem nézik ezt a weboldalt és nem is tudok rávenni körülöttem egyetlen oltottat sem, hogy elgondolkodjon, hogy megnézzen egy videót, vagy hogy csak tőlem hallgasson meg 1-2 dolgot. Nem érdekli, nem hiszi, bízik az oltásban, mert ez az egyetlen megoldás!
  Mit tudok, mit tudunk csinálni?

  1. Magukra kell hagyni az oltottakat. Ha újra, újra, újra és újra meghozzák a döntéseiket és beoltatják magukat, akkor viseljék érte a felelősséget. Nem a média a hibás. Nem a politika. Nem a gyógyszergyártó. Nem az oltó orvos. Az ember a hibás, aki beoltatja magát. Senki más, csak az. Mindenkinek rendelkezésére áll a többirányú tájékozódás, ha ezt nem teszik meg, kizárólag ők a felelősek. Sokszor elhangzott már ezen a honlapon, hogy a félelem nem jó dolog, mert ártalmas. Nem igaz. A félelem nagyon is szükséges célt szolgál, s nemhiába tartozik szervesen az emberi természethez. A segítségével tudunk életben maradni. Nem tévesztendő össze az együgyűséggel!

  2. Ez pontosan így van. Még csak hallani se akarnak róla, hogy lehet más megoldás a vírusok ( nátha, influenza ) ellen, mint a hivatalos álláspont, és az hogy mellékhatások is vannak azt természetesnek veszik, hiszen minden gyógyszernek van mellékhatása.
   Addig amíg nem érintett magasan le…….., hogy másokkal mi történik. Közömbösek az emberek a másik iránt, nincs empátia, összetartás, szeretetet.

 4. Szuper jól beszél a vérrel kapcsolatban, igen, én is már egy ideje így vélem: az oltatlanok vére aranyat fog érni, bizony!!!

 5. Moderna oltást kaptam, az első után kezdett fájni a lábam, a második óta csak segédestközzel tudok járni és nagyon erős a lábasban a fájdalom . Rendszeresen kell szednem fájdalomcsillapítót.

 6. Jó az ötlet csak támogatni tudom. Remélem sokan fognak jelentkezni mert minél nagyobb tömegek sérülnek és sérültek meg, annál nagyobb az esély a drasztikus változtatásokra persze pozitív értelemben.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük