Egy gondolat bánt engemet

Író: Éva, oltatlan, elbocsátott pedagógus

„Egy gondolat bánt engemet…” Írja Petőfi Sándor még 1846-ban. Sajnos engem sokkal több gondolat bánt 2022-ben…

Megbélyegzés folyik országunkban, szeretett hazánkban a politikai és gazdasági érdekek hoznak nem megfelelő intézkedéseket. Lassan két éve, hogy a világban eluralkodó pánik része a mindennapjainknak és ahelyett, hogy megnyugvást találnánk még jobban szítják az ellentéteket… És mi tűrjük… A média úgy játszik velünk, ahogy szeretne, számukra megfelelő statisztikákat készít, amivel a saját hazugságait támasztja alá. Ez megy a rádióban, a híradóban és a különböző online platformokon. Sokan nem hallgatják meg a másik oldalt, csak azt ismétlik magukban, amit hallottak, olvastak a kormányunk által felügyelt csatornákon keresztül… Hogy is van, ha sokszor ismétled a hazugságot, akkor elhiszed, hogy igaz????

Közben szétesik az egészségügy, orvosaink nem a megfelelő ellátást biztosítják az embereknek… Teszünk valamit? Semmit… Ülünk otthon és imádkozunk, hogy ne mi legyünk a következők a sorban, akik a rendszer hibájából hunynak el…

Szétesőben az oktatási rendszer is… Észrevesszük, hogy erről mi is tehetünk? Az első online oktatás 2020-ban megtépázta sok-sok diák felsőfokú oktatásba való bejutását, mert nem volt szóbeli vizsgára lehetőség. Ezt meg is érthetjük, hiszen nem tudtuk, mivel állunk szembe. Tavalyi tanévben viszont több hónapos online oktatás eredménye – vagy inkább eredménytelensége??? – miatt a diákok tudása megcsappant. Nem várhattuk el pedagógusainktól, hogy ugyanolyan minőségű oktatást nyújtsanak, hiszen a személyes oktatást nem tudja felülmúlni semmi! Rendben, ez a tanév is eltelt, közben már pár szülő letehette volna a tanítói, tanári diplomát, amennyit segített saját gyermekének, hogy ne akadjon el… Ezt is megtettük, mert kellett, mert nem volt választási lehetőségünk! 2021 nyarát számtalan pedagógus várta, mert kiégtek, mert elfáradtak, mert a vállukon vitték sok-sok diák és család terhét – mint mindig. Szeptemberben elég döcögősen, de beindult a tanév, ígéretet kaptunk, hogy nem áll le az ország, nem lesz online oktatás, csak helyileg, ahol szükséges. Közben a megmagyarázhatatlan intézkedések miatt kerültek karanténba tanárok, diákok. A kiesések miatt megint nagyobb teher került az oktatókra, a szülőkre, akik nem tudták hová elhelyezni gyermeküket. Rendben, még mindig a fotelból nézzük az eseményeket, mert onnan nekünk nem fáj! Majd november 15-én megkapták az ultimátumot a kötelező oltás felvételéről, hiszen ezzel majd megfékezhetjük ezeket a karanténokat. Összetört szívű pedagógusok sorakoztak, segítséget alig nyújtott nekik valaki… Mindent rájuk húztak, hogy az ő hibájuk és ami következni fog az is, emberszámba már nem vették őket. A diszkrimináció az egészségügy után itt is megjelent és nem teszünk semmit. Nagyszámban hagyták el a hivatásukat emberek, mert nemet mondtak a zsarnokságra és nem tettünk semmit!

Itt ülök, két hete az új évben és azon gondolkozom, hogyan történt mindez, hogy lehet az, hogy most egész iskolákat ítélnek a vírus miatt digitális oktatásra, holott minimálisra csökkent a rendszerben az oltatlan oktató! Hogy lehet az, hogy a szülők nem állnak ki gyermekük mellett, mert joguk lenne a megfelelő oktatáshoz! Hogy lehet az, hogy a megmaradt pedagógusok nem állnak ki magukért, egészségükért, mert ezzel a terheltséggel ők is gyengülnek! Hogy lehet, hogy diákok nem mennek utcára tanáraikért, akikkel sok év közös küzdelem van a hátuk mögött? Hogy lehet az, hogy megelégszünk az oktatás demoralizálásával, a minimum követelményekkel? Hogy lehet, hogy még mindig nem teszünk semmit? Nézzünk körbe, Európa hány országában vonulnak utcára a saját jogaik miatt!

Hát kérem szépen: „TALPRA MAGYAR, HÍ A HAZA! ITT AZ IDŐ, MOST VAGY SOHA! RABOK LEGYÜNK VAGY SZABADOK? EZ A KÉRDÉS VÁLASSZATOK!”

TALPRA MAGYAR! Budapest, Oktogon, 2022. január 15. 12:00

9 thoughts on “Egy gondolat bánt engemet

 1. És ha belegondolok, hogy ma már lehetetlen olyan bírót, sőt törvényszéki jegyzőt találni, aki nem írta alá az önkéntességi nyilatkozatot az oltás felvétele előtt… megerősítve ezzel elfogultságát az oltás biztonságával szemben, akitől majd elvárjuk, hogy pártatlanul és részrehajlás nélkül ítélkezzen egy lehetséges perben, amely esetleg éppen az oltás biztonságosságát (is) vitatná? Mi értelme van így egyáltalán bármit is perelni? A pártatlan igazságszolgáltatás lezárult előttünk ezen a területen. Az új nemzetiszocializmus adminisztratív szerkezete felállt. Bizonyíték: az ítélő bírók önkéntességi nyilatkozatai, mint csatlakozási kérelmek.

  (És közben a trombózis most már úgy közlekedik a rokonságom körében, mint a szibériai expressz: kissé megkésve, de biztosan megérkezik, három-négy héttel az oltás, különösen a harmadik után.)

  Én sem értem, egyszerűen nem értem, mi tört meg ebben a nemzetben. Talán hiányzik a Dunacsatorna, talán hiányzik a hitvalló parasztpróféták szenvedése, és hiányzik Richard Wurmbrand itthoni megfelelője, hiányzik a hosszú kenyérsorok emléke, az élelmiszerjegy rendszere, a rendszeres benzinhiány, az állandó lehallgatás, a feltűnően gyakori “tragikus körülmények között elhunyt” mondat a halotti rovatokban, hiányzik a tapasztalat. Hiányzik az a százezer, aki akkor kitántorgott Amerikába. Most nagyon hiányoznak. Volt egy Balog Zoltán miniszterünk ezek helyett, aki mint a sekélyes hősiesség mintaképe, egy vélt polgári ellenállás maradványa nevében, teológusként kinyitotta a bentlakás ablakát és hajdan kifurulyázott a pártcsillagra. És ezt Őszintén elmondta. Talán kiöregedtetek, talán túl sokáig éltetek túlságosan is jól, túlságosan engedékeny volt veletek a történelem.

 2. Hogy lehet? Úgy, hogy ezen a bolygón egy zárt klubnak van VALÓS érdekérvényesítési képessége, többmilliárd másik embernek meg nincsen. Komolyan kérdezem, hogy nyugaton mit értek el azzal, hogy többszázezren mentek utcára? Keleten sem más a helyzet, Kazahsztánban a gázáremelés csak az utolsó csepp volt, a lakosságnak teli volt már mindene a kovid hülyeséggel. Kimentek az utcára, erőszakba torkollt, pár nap után idegen ország zsoldosai bevonultak, az elnök pedig azt nyilatkozta, hogy “figyelmeztetés nélküli tűzparancs van érvényben” valamint , hogy a tüntetőkkel nincs értelme tárgyalni meg kell őket ölni (ezt mondta, ha nem hiszitek el nézzetek utána). Ne gondoljátok, hogy nyugaton is ha erőszakba fordulna a “tüntikézés” nem ez lenne. Ez az egész őrület megy már 2 éve, minden országban nagyjából ugyanaz, nemzetbiztonsági szolgálatok, titkosszolgálatok, alkotmánybírák, egészségügyi hatóságok akiknek védenie kellene a polgárokat nem tesznek semmit, az egyéneknek pedig ( az elit klubbon kívül) semmi érdekérvényesítési képessége nincsen mert a “rend” fenntartásának eszköz és jogrendszerét átadta ezeknek a szerveknek. Összefogás… persze egyrészt a lakosság nagyrésze ön és közveszélyes idióta , másrészt meg az egyének érdekérvényesítési képessége kb. 0 és egymilliószor nulla is nulla. (az aki ha nem kap 2 hónapig fizetést egzisztenciális válságba kerül, annak nulla érdekérvényesítési képessége van) Keserű a valóság de sajnos ez van. Jön a vihar amit nem lehet megállítani. Lehet -e valamit tenni? Lehet, de attól még valószínűleg elvisz a vihar. Keresd akik ugyanúgy gondolkodnak, szükség van rendkívül összetartó (éppen ezért) kis létszámú közösségekre akik együtt megpróbálják túlélni. Ez már erről szól.

  1. Tisztelt Szikra!

   A vihart nem lehet megállítani, január 2-án el lett mondva érthetően, hogy miért nem. Sajnos Magyarország megismeri az élhetetlen sivatagot, mert hát az nem fontos, ennyire nem vagyunk a végső időkben. A sivatagról annyit kell tudni élőlény onnan nem tud kiszabadulni saját maga. Hamburg-Prága-Szófia-Isztambul, s úgyhogy a ciprusi földrengés csak a folytatása a Földközi-tenger medencéjének átalakulásában. Ha rákeres erre a szupervulkánra: Campi Flegrei , s vegye szemügyre a Cuembra Vieja-t, a Strombolit, a Vulkanot, azok csak a mellékesek. Szóval lehet alaposabban bűnbánatot gyakorolni, mert itt a Nagy Figyelmeztetés, lassan a világégés is már fegyveres lesz, mégpedig atomfegyvert is be fognak vetni, azért épültek a bunkerek, mert azt gondolják, hogy ők megmaradnak, a bolygónk teljes felszíne meg elpusztul, s majd 50-100 év múlva újra előjönnek, mert nem képesek felfogni a legfontosabbat TEREMTMÉNY a TEREMTŐ SZENTHÁROMSÁG elől nem képes elbújni, s ezért nem érnek semmit az alkotmányellenes törvények, mert az igazság mint látja, ha felszínre kerül, akkor mindent lerombol, ami nem belőle van. Aztán https://www.bitchute.com/video/Y2n6cHHV2M4z/ , ezt is érdemes többször megtekinteni, mivel ezek mögött is az Antikrisztus ténykedései állnak.

 3. https://rumble.com/vrqy0v-a-vilg-leghatalmasabb-embere-pepe-orsini-a-szrke-ppa.html … hogyan jutottunk idáig https://www.bitchute.com/video/Y2n6cHHV2M4z/

  Múlt év szilveszteri üzenetben benne van Ausztrália 27milliós lakosságából 63120 fő marad, de azoknak is a Parramatta-hegyi részre kell költözniük, pár hónapocskával előbb pedig meg lett mondva Új-Zélandnak és Törökországnak annyi, meg egy bambi, hogyan történhet meg mindez tessék megnézni január 7-én kapott üzenetekben, végre fel kellene fogni amit ezen az oldalon is csak kevesen fogtak fel. Sokan nevettek rajtunk amikor elmondtuk, hogy az alkotmányos rend megbukik, ha nem vagyunk képesek fohászkodni. El lett mondva ez mind az Antikrisztus ténykedésének következménye, tehát amíg oltásáldozatokról beszélnek, addig nem látják a Fenevad bélyegét. El lett mondva, minden ki lett nyilatkoztatva, de nagyon kevesen voltunk képesek felfogni, hogy ez a harc a lelkekért folyik. https://invocabo.wordpress.com/2022/01/05/a-negy-vegso-dolog-itelet/https://invocabo.wordpress.com/2022/01/12/a-negy-vegso-dolog-a-pokol/ Tehát lehet alaposan megnézni, hogy mégis miért nem tudunk hálatelt szívvel imádkozni… minden mindennel összefügg , látszik az is, hogy a látnokok elhallgatnak, s egyre nagyobb a süketség, ami tulajdonképpen a sötétség kezdete. https://engesztelok.hu/isteni-imara-hivas-mindenkinek/ S lehetne folytatni, de nemsokára úgyis itt van a Hamburg-Prága-Szófia-Isztambul sivatag magyarázata, amire már oly régen várok. Meg lehetne érteni végre, Szilsárkány-Bősárkány-Bakonysárkány titkát, mert oda lesz lekötözve 1000 esztendőre Lucifer, azt is meg kellene végre érteni, hogy vannak lefixált angyalok, mint amilyenek Esztergomban a kétarcú városban, csak arra várnak mikor indulhatnak a Nagy Figyelmeztetéskor. https://www.pokolafoldon.hu/blog/hackerek-feltortek-a-pfizer-moderna-pfizer-szervereit-az-osszes-oltoanyag-halalozasi-adat-most-mar-nyilvanos …. https://tapnewswire.com/2022/01/secret-societies-to-destroy-the-earth-and-humanity/ Aztán ott van a legszebb kinyilatkoztatás, vagy megtértek, vagy még jobban előkerülnek https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/hogyan-nezne-ki-egy-haboru-oroszorszaggal annyit lehet tudni, Franciaországban állítják meg a kommunizmust, az utolsó francia király … Lehet még alaposabban belemenni a kinyilatkoztatásokba, de tudni kell, mindegyik viszonylagos, elodázni szinte lehetetlen, ha nem fordulsz szembe a teljes világgal, minden bálványával … bár ezt sem teszik közzé, mert hát nem vagyunk ennyire a végidőkben.

 4. MEDDIG LEHET KITARTANI
  ÉS
  MIKOR JÖN EL AZ A PILLANAT, HOGY AKKOR INKÁBB AZ OLTÁS?

  Tanárként otthon ülünk mi is!
  Tartalékaink a következő hónapban kimerülnek.
  25 év munkaviszony után a nettó 260-ból nem nagyon lehetett félretenni.
  Korábban voltak vállalkozások, akik titkári feladatra alkalmaztak volna, de most már ezekből is egyre kevesebb van.

  Kevesen vagyunk tanárok, akiket eddig nem tudtak oltásra kényszeríteni.

  De néhány hónap és kérni fogjuk az oltást, semmint hogy éhen haljon a családunk. Fel kell még nevelni a három kiskorú gyermekünket. (ha szerencsénk van, akkor így nyerünk pár évet)

  Persze előbb utóbb sorra kerül mindenki, ahogy látjuk a környező országokban is.

  Átmenetileg azok menekülnek meg az oltástól, akiknek van annyi tartaléka, hogy kihúzza néhány évig bevétel nélkül.
  Ez a pár ezer ember pedig még inkább magára marad és majd bőven elfér a FEMA táborokban.

  Ezt látom realitásnak, hacsak nem történik valami csoda.
  Ez pedig szerintem Észak Amerikában fog eldőlni.

  1. Tisztelt B.Toma!

   Egyrészt nem Észak-Amerikában fog eldőlni, mivel a jezsuita fekete pápa Párizsban tartózkodik. Nagyon-nagy a mozgás Franciaországban, már várják az utolsó királyt. Franciaország ugyanúgy le van pecsételve mint Magyarország, de hagytuk magunkat belekeverni a nagy hitehagyásba, nem részletezem, hogy mennyi minden volt figyelmeztetésként, mert tudomásul kell venni, idén meg fogjuk tapasztalni a következményét, akár tetszik, akár nem. A FEMA táborokról pedig annyit, érdemes lenne megtekinteni a legfontosabbat, amikor már a földrajzi ismereteink sem fognak semmit érni. Akár ugyanazon a napon a hegyből völgy lehet, de visszaalakul később mássá, tehát nincsen értelme a szenvedést vállaló keresztények üldözésének, mert ez a következménye. S ne feledje, nem lesz 2030, ezt már többször írtam, hogy mégis miért tehát visszakeresheti.

 5. Kedves Éva!

  Teljesen együttérzek Önnel. Sajnos azonban mindaz, ami történt, nem véletlen vagy szakmai hibák következménye. Az oktatás, az egészségügy, a kultúra és általában a humán szolgáltatások tudatos és szándékos lezüllesztése folyik globális méretekben, nemcsak Magyarországon. Addig fog tartani ez a folyamat, amíg az állampolgárok adójából fenntartott rendszerek össze nem omlanak. Aki megengedheti magának, az majd előbb-utóbb magániskolába járatja a gyerekét, magánorvost vesz igénybe. Aki nem, az “magára vessen”. A szemünk előtt döntik romba a régi világot, amíg a birkanép a valóságshow-t bámulja vagy a Fakebook-ot bújja. A tévés szennycsatornák napi 24 órában kondicionálják a gyerekeket erőszakra és mindennemű perverzióra, a számítógépes játékokról nem is beszélve.
  Mindez nem véletlenek sorozata, hanem rég megírt forgatókönyv szerint zajlik. Az emberiség tervszerű lezüllesztése és lealjasítása folyik. Ebben a világban a művelt, gondolkodó emberre, akinek ráadásul erkölcsi értékrendje is van, nincs szükség.

  Nem marad más számunkra, mint megteremteni a saját élhető világunkat. Ha elegen összefogunk, meg tudjuk csinálni. Nem vagyunk egyedül!

 6. Ez egy gyönyörű mondat:
  ” Hogy lehet, hogy diákok nem mennek utcára tanáraikért, akikkel sok év közös küzdelem van a hátuk mögött? Hogy lehet az, hogy megelégszünk az oktatás demoralizálásával, a minimum követelményekkel? Hogy lehet, hogy még mindig nem teszünk semmit? Nézzünk körbe, Európa hány országában vonulnak utcára a saját jogaik miatt! ”
  Igen, HOGY LEHET????

 7. Az egyetemen a közgazdaságtan tanárom a következőt mondta 2014-ben: Ha sorbaállítanánk a világ teljes lakosságát vagyoni (vagy jövedelmi) helyzetük alapján, akkor az első száz helyezettnek akkora jövedelme/vagyona van, mint a világ alsó felét elfoglaló embereknek összesen. Ebből ki lehet találni, hány embernek lehet valódi és tényleges érdekérvényesítő képessége!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük