Orvosok a Tisztánlátásért – Hírpercek

HÍRÖSSZEFOGLALÓ, Dr. Tamasi József, 2021.10.16.

https://szovetkezettv.hu/episode/hirpercek-2021-10-16/

6 thoughts on “Orvosok a Tisztánlátásért – Hírpercek

 1. az OEDT nem tudna szervezni egy online élőben történő mikroszkópozást a legveszélyesebb oltóanyagokkal? japán, német, amerikai kollégák már megtették, itthon is nagyon kellene ehy ilyen videós bemutató.

 2. Mélyen tisztelt Dr. Tamasi !
  Kivànom, hogy legyen ereje és kitartàsa folytatni bàtor, elszànt , hősies , igazi orvoshoz és emberhez méltó küzdelmèt ebben a megtébolyodott vilagban! Ha Kaffka élne, szégyellné tehetségtelenségėt, ha mindezt làtnà. Remélem hite kitart, mert nagyon úgy tűnik, hogy most mérettetünk meg ebben a hitehagyott, gyàva, anyagias vilagban. Legyen továbbra is fény Pócs , Lenkei, Gödény úrral eggyütt, mégha oly nagy is a sötétség. Annál inkább! Ők takarodót fùjtak, maguk meg ébresztőt. Az órát is lenyomják párszor pàr perc alvás reményében, de végûl csak kimegy az àlom az ember szemibű…. Kitartás, lassan csak megvirrad!
  Mély hálával tartozom nyugodt, bèkès, kitartó, intelligens, logikus, gondolkodásra kèsztető, pèldás, de mindenekfelett bàtor személyiségükèrt. Tisztelettel Németh Dávid

 3. Ma azt hallom a TV-ben, hogy Romániában háborús állapotok vannak a Covid miatt. Most honnan vegyek hiteles tájékoztatást?
  Másrészről nem hallom a híradásokban, hogy mi a helyzet Afrikában? A világjárvány ott már kiírtotta a fél lakosságot, és a média csak emberbaráti szeretetből nem mutatja a hullahegyeket, akiket már eltemetni sincs aki megtegye?

  1. Rémhír és pánikkeltés, és hazugságok tengere.
   Miért?
   Mire gondolt, hogy majd igazat mondanak?
   Erdélyi barátom felesége volt olyan botor, hogy orvoshoz ment 37,6 fokos hőemelkedéssel, és kiss rosszulléttel. A zsoldos-orvosnak természetesen első dolga volt tesztelni, az pedig tudjuk mit jelent. Tehát ezután egyenes az út az otthoni kéthetes karanténba. Ez most vasárnap történt, ma csütörtök van, a feleségnek már szerda óta kutya baja, de még tíz napig otthon kell legyen az egész család.

   Továbbra is a megfázást, influenzát , tüdőgyulladást
   diagnosztizálják kovitnak, és statisztikát hamisítani is tökéletesen megfelel. Itt az ősz, megfáznak és influenzások lesznek az emberek, mint ilyenkor mindig, ez mindig is így volt és mindig is így lesz. Ezért választották a náthát, mert ez mindig volt, és mindig lesz, így addig tudják húzni ameddig akarják. Vagy ameddig hagyjuk.

   Szóval ilyen az a háborús állapot, ami Erdélyben van. Első kézből tudom. Úgyhogy továbbra is hazudnak mint a vízfolyás. A vérforraló az, hogy közben embereket ölnek, úgyhogy valóban háború van. Egy nem deklarált háború, amit nem a vírus ellen, hanem ellenünk, az emberiség ellen indított a magát uralkodó osztálynak képzelő tömeggyilkos és rablóbanda és csatlósaikkal, a bábkormányokkal hajtatják végre.

   “Megmentik újra és újra a hazát, valahányszor saját profitjukat kell megmenteni. Ha háborút nem csinálhatnak, csinálnak
   háború-félelmet, s bebörtönöznek jámbor rajongókat, hogy a nép elhiggye, hogy veszélyben a haza.” – Ady Endre

   Azért hasonlítják állandóan háborús helyzethez a mostani megrendezett eseményeket, mert háború esetén az emberek sokkal könnyebben mondanak le alapvető jogaikról, és könnyebben vehetők rá, hogy elfogadjanak zsarnoki, diktatórikus intézkedéseket.
   Pszichológiai hadviselést folytatnak.
   Minden szavuk hazugság, minden tettük megtévesztés.

   A cél többek között a megosztás. Soha még a történelem során ilyen mélyen nem sikerült a társadalmat megosztani, mint ezzel az
   ál-vírusjárvány narratívával.

 4. Ez listázás, ugyanúgy mint a szocializmus/kommunizmusban, csak most nem az “anti-kommunistákat” listázzák, hanem aki nem akar oltatni, vagyis a képlet ugyanaz: az úgynevezett “rendszer-ellenes” elemeket listázzák, akik képben, vagy legalábbis résen vannak azt illetően, hogy mi folyik valójában.
  A listázást egyszerűen orvosi nyilvántartásnak álcázzák.

  Újra felhívom a kedves doktor úr figyelmét arra, hogy a rendszer, amit most bevezetni, bebetonozni akarnak, az a kommunizmus, nem fasizmus.

  1. Nem akarok hinni szememnek: itt is kommunistáznak, mint Orbánék… Az igazi emberi szabadságot megvalósító kommunizmust ráadásul gonoszabbnak állítják be, mint a fasizmust. Van-e Szu-Haszti úrnak (?) több ismerete a kommunizmus fogalmáról (hiszen az meg SOHA, SEHOL a világon nem létezett -s milyen tapasztalatból meríti ezt a gyereket is megszégyenítő ostobaságot?) annál, amit orbán viktorok demagóg retorikájából megtudhatott? Kétlem…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük