4. séta a szabadságért

A rendelőmtől indulok (Budapest, Fillér u. 1).

Sétaidőpontok:

március 12-én 16:30 (péntek)
március 15-én 10:15 (hétfő)
március 18-án 16:30 (csütörtök)
március 19-én 16:30 (péntek)
március 20-án 10:15 (szombat)
március 22-én 16:30 (hétfő)
március 23-án 16:30 (kedd)
március 25-én 16:30 (csütörtök)
március 26-án 16:30 (péntek)
március 29-én 16:30 (hétfő)

6 thoughts on “4. séta a szabadságért

 1. Igen, ez egy jó példa, én is szoktam sétálni naponta kb 1 órát, és kora reggel 4 km futok. Eddig is csináltam, én nem értek egyet a megfélemlítő és megrémítő kampánnyal. Egyébként egy orvos egy interjúban az mondta pár évvel ezelőtt, hogy ahhoz, hogy egészségesek legyünk napi 1,5-2 óra mozgás kell. Gondoljuk csak bele, hogy az ősember nem ilyen picike kis influenzaszerű vírusokkal küszködött, hanem, az volt a tét, hogy vagy ő lesz egy ragadózó étlapján rajta, vagy pedig ő vadászik le valamit és jól lakik. Sajnos arra nevelnek manapság, hogy nyámnyilák legyünk, pedig, amikor én gyerek voltam és elestem, akkor csak azt mondták: “ne foglalkozz vele katonadolog”. Hol vagyunk már ettől? (Egyébként Dr. Lenkei Gábor is fog egy sétát tartani március 20.-án. 11:00 órakor, Budapest Kossuth tér)

 2. Nem ide tartozik, de a helyzet komolysága miatt írtam le.

  Sajnálatos módon egyre több fertőzött és halott van, én kíváncsi lennék, hogy ebből a fertőzöttből és halottból hányan kaptak oltást már? A helyzet nagyon feszült.

  1. Valóban, úgy tűnik, hogy a 3. hullámot a kormány a „vakcinázás” hatása/mellékhatásával táplálja.
   Észrevettem, hogy a „citokinvihar” kifejezést próbálják úgy a köztudatba hozni, mintha a covid-19 betegség természetes velejárója lenne, persze lehet csak én nem figyeltem rendesen?! (Én úgy emlékszem, hogy az újfajta RMNA oltások lehetséges súlyos mellékhatása ként halottam róla először! )

 3. Örömmel tapasztalom, hogy a “diaszpórás” gondolkodásúak is egyre jobban ébrednek, mennyire közös a probléma és a megosztottság az ellen legnagyobb aduja! Az ellenség elsősorban külső, mint már annyiszor (persze legelsősorban belső sem kevésbé, ha nem fogjuk a kiállás lényegét).
  Így határozottan remélve hogy mindenki értelmesen gondolkodó, bármi vallási, politikai, vagy ideológiai meggyőződéstől függetlenül, másokra mutogatás helyett sétaprogramokat szervez magának, családjának, szeretteinek, barátainak a “rabok legyünk, vagy szabadok” napján embertársai érdekében a Vígadó és az országház közti szakaszon 15.-én délelőtt!
  Érdemes pártpolitikai túlértékelések nélkül is megérteni, hogy ha egy adott régió népei nem képesek a lehető legmarkánsabban kifejezni egyet nem értésüket, a lehető legnagyobb tömegekben, az éppen regnáló, így láthatóbb “vezetők” kezébe sem adnak semmilyen érvelési lehetőséget, hogy hihetetlenül elburjánzott hatalommal rendelkező, végtelenül lelketlen tartóiknak igazolhassanak bármilyen enyhítő intézkedéseket!

  Sétáljon mindenki, aki még képes felállni a varázsgömb (TV) elől foteljéből március 15.-én a Vígadó és sétáljon egyet az “ország háza” közt! Nem azért mert ez könnyű program, hanem mert mindenki tartozik legalább ennyivel a saját és az övéi jövőéjért!!!

  1. most előbb eljárunk a rendőrséggel szemben. Ki kell derüljön, hogy ehhez jogunk volt és van és nem büntethetnek érte. Addig amíg ilyen papír nincs a kezünkben nem megyek, hogy ne kockáztassam mások büntetését. Híradással leszek, várunk a válaszukra.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük